Jump to content

ιντερπ

Νέα Μέλη
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ιντερπ

  1. Πολύ καλά Νεφέλη κατάλαβα. Το πιο πιθανόν είναι να φοβάσαι να μην μάθουν την αλήθεια όλοι αυτοί που έχεις πλανέψει εδώ πέρα. Έτσι δεν είναι. Έχω την εντύπωση πως εσύ ξέρεις με ποια μέσα επιτυγχάνεται η μαγεία. Αν δεν ξέρεις τότε... Μάλλον είσαι και εσύ πάρα πολύ άπειρη. Και είσαι και εσύ πλανεμένή. Επειδή πολύ κοροϊδέψατε όταν σας είπα ότι είμαι μέγος 12ου βαθμού. Μπορείτε να κάνετε μια έρευνα στο ίντερνετ για αυτά που είπα. Αν δεν βρείτε κάτι στο ίντερνετ (που δεν νομίζω) ψάξτε αλλού και θα καταλάβετε τότε ότι τίποτα από αυτά που είπα δεν είναι ψέματα. Κατ' αρχάς Νεφέλη να σου πω ότι το σάιτ σου είναι παντελώς άχρηστο και δεν περιέχει παρά ελάχιστη αλήθεια. Και επειδή πολλοί λέτε ότι η αλήθεια δεν είναι μία αλά πολλές. Η αλήθεια είναι μία. Μία και μοναδική. Το θέμα είναι να την γνωρίσεις. Εσείς έχετε την αλήθεια μπροστά στα μάτια σας και δεν την βλέπετε. Ειδικά εσείς διότι ζείτε στην Ελλάδα όλη την ζωή σας από ότι καταλαβαίνω. Και στην Ελλάδα αυτή η αλήθεια υπάρχει. Άλλά εσείς από ότι έχω καταλάβει την έχετε απορρίψει προ πολλού. Εγώ δυστυχώς εκεί που πήγα δεν την γνώρισα και όσο ζούσα στην Ελλάδα δεν πρόλαβα να την γνωρίσω. Αλλά όταν επέστρεψατην γνώρισα. Ελπίζω και εσείς να την γνωρίσετε. Α Νεφέλη από ότι καταλαβαίνω ούτε μία δυνατότητα δεν έχεις να μάθεις για εμένα ποιος είμαι. Τι στο καλό ασχολείσαι με την μαγεία τόσα χρόνια? Ε μα είναι δυνατόν? Να ασχολείσαι τόσα χρόνια με την μαγεία και να μην μπορείς να μάθεις ποιος είμαι? Και μην μου αρχίσεις τις αηδίες ότι και καλά δεν χρησιμοποιείς την μαγεία για ανοησίες και άλλα τέτοια υποκριτικά. Την σιωπή σου θα την λάβω ως απάντηση και θα καταλάβω και εγώ και τα άλλα μέλη του φόρουμ ότι εγώ έχω δίκιο.

  2. Προφανώς με το γκουίτζα εννοείς ουιγια board. Δεν ξεκίνησα με αυτό. Απλά έχω παρευρεθεί όταν γίνεται αυτό πάμπολες φορές και έχω την ικανότητα να βλέπω τι γίνεται. Και τι είναι αλήθεια. Και αυτό ισχύει. Το μόνο που πετυχαίνεται είναι νακαλείς δαίμονες και αυτοί να έχουν περισσότερη εξουσία επάνω σου. Νεφέλη περιμένω.

  3. Δεν ξέρω αν μέ γνωρίζεται αλλά θα σας πω τι ισχύει με το ouija board. Αν θέλετε να μάθετε για εμένα στο θέμα "κάλεσμα σε άγγελο" ή κάπως έτσι. Με αυτό το πράγμα αυτό που γινεται είναι να καλείς δαίμονες. Τίποτα άλλο. Αυτό συμβαίνει. Είναι απίστευτα επικίνδυνο. Και το πιο πιθανόν είναι να δαμονισθείς. Αυτό ισχύει και τίποτα άλλο. Να είσαι σίγουρη.

  4. Όχι δεν εννοώ ηλίθιος απλά έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο. Δεν χαρίζω απλόχερα δυνάμεις. Θα μπορούσα να πω τον τρόπο να γράψει καλά και όχι να μάθει ούτε τις 150 σελίδες ούτε τις 800. Κανένας μάγος δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον ούτε να βρεί τα νούμερα του τζόκερ. Αλλά από αυτά που λέτε καταλαβαίνω ότι τίποτε δεν ξέρετε από μαγεία και το επίπεδό σας είναι κατώτατο. Ένας μάγος μπορεί απλά να δει αυτά που οι άλλοι δεν βλέπουν επειδή έχει βοήθεια από κάπου :shedevil: . Για παρ΄δειγμα μπορεί να προβλέψει ότι κάποιος θα πάθει καρκίνο τον εγκέφαλο. Αλλά αυτή η πρόβλεψη την κάνει επειδή με τις "δυνάμεις" του μπορεί να δει αυτό που δεν μπορούν να δουν οι γιατροί. Μπορεί να δει την βλάβη στα κύτταρα και με τη κατάλληλη εμπειρία να καταλάβει. Ή μπορεί να προβλέψει την επίσκεψη κάποιου συγγενικού σου πρσώπου που έχεις να δεις χρόνια. Και να πρβλέψει ότι θα σου φερει και δώρο. Γιατί όμως? Γιατί είναι σ θέση να ξέρει ότι ο συγγενής αυτος έχει κανονίσει το ταξίδι και θα αγοράσει και δώρο και θα έρθει. Αν όμως πάθει τροχαίο το αυτοκινητο π.χ. αυτό δεν μπορεί να το ξέρει έτσι θα πέσει έξω στην πρόβλεψή του. Σας λέω αυτά τα τόσο απλοϊκά παραδείγματα για να καταλάβετε. Ο Μάγος δεν προβλέπει το μέλλον! Απλά ΄βλέπει τα πράγματα από πλεονεκτική θέση. Η Νεφέλη αυτή που χαρακτηρίζεται ώς τέρας γνώσεως από ότι κατάλαβα θα την παακαλούσα να μου πεί την άποψή της για εμένα. Τί έχει να πει. Ξέρει για εμένα? Φοβόμουν τώρα δεν φοβάμαι φίλε μου. Τώρα δεν φοβάμαι. Θα μάθεις στο μέλλον. Και εσύ και όλη. Θα παρακαλούσα και πάλι την Νεφέλη να μιλήσει και να πει τι πιστεύει για εμένα. Και τότε όλοι θα καταλάβετε. Εκτός και αν...

  5. νομίζετε όι έχω διαλέξει ένα χαρακτήρα και ο χαρακτήραςαυτός έιναι μάγος. Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι. Αλλά αό ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάποιος αληθινός μάγος εδώ πέρα. Εάν υπάρχει κάποιος αληθιός μάγος θ ηθελανα του μλήσω. Και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιος που μπορει με τις "δυνάμεις του" να καταλάβει ποιος είμαι. Αν υπάρχει και καταλάβει θα τον παρακαλούσα α μου μιλήσει προσωπικά . Πριν αρχίσω να αποκαλύπτω. Αν υπ΄ρχει καποιος κανονικός μάγος θα ήθελα να του μιλήσω. Ευχαριστώ και δν σας παρεξηγώ για την ειρωνία σας. Συγχωρεμένο. Το ότι λέω για τον εαυτό μου πράγματα δεν είναι υπερηφάνεια απλά η αλήθεια.

  6. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει αυτά που εννοώ και θέλω να πω αλλά σιγά σιγά. Να είσαι σίγουροι πως δεν έπεσα σε τσαρλατάνους. Είμαι στην Κίνα και ασχολούμαι με την μαγεία εδώ και 37 χρόνια. Από τα 12μου χρόνια. Σε λίγες μέρες θα σας πω όλη την αλήθεια. και θα καταλάβετε όλοι. Υπομονή. Υπομονή. Θα σς αποκαλύψω που βρίσκεται αληθινή γνώση. Η αληθινή πίστη. Οι αληθινές αρετές. Η αληθινή αγάπη. Και θα σας αποκαλύψω τι είναι η μαγεία. Και για το αν είναι η τέχνη των σοφών ή κάποιου άλλου. Υπομονή.

  7. Από αυτά που λέτε φαίνεται ότι δεν ξέρετε καθόλου. Και αυτή η τέχνη δεν είναι τέχνη σοφών καθόλου. Καθόλου σοφοί δεν είναι οι μάγοι μην νομίζεις. Και όταν είπα είμαι τέλειος μάγος εννοούσα στον βαθμό που μπορούσα να φτάσ και δινόταν στην Κίνα. Και είναι ο δωδέκατος βαθμός και πλέον είμαι δάσκαλος. Και έχω να σας πω πράγματα και αλήθεις για την μαγεία που πολύ λίγοι λένε και θα τα πω είτε το θέλετε είτε όχι. Α και οι μάγοι ένα να ξέρεις δεν είναι ταπεινοί αλλά υπερήφανοι. Αυτό δείχνει πόσο πίσω είσαι και ότι δεν ξέρεις καθόλου τους μάγους. Εγώ τους ξέρω καλάκαι έχω γνωρίσει τους καλύτερους. Ένα έχω να πω για αρχή. Τα πράγματα που λέει αυτό το σάιτ για την μαγεία είναι σχεδόν όλα περιττά.

  8. Είμαι καινούριο μέλος εδώ και ένα καταλαβαίνω. Ότι δεν έχετε καμία ιδέα πως είναι η μαγεία τι είναι και με ποια μέσα επιτυγχάνεται. Ή κάποιοι ξέρουν και δν φανερώνουν. Είμαι μάγο που μαθήτευσα στην Κίνα. Είμαι τέλειος μάγος και μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα που ίσως να μην μπορείτε να φανταστείτε. Εάν θέλετε να σας φανερώσω πως επιτυγχάνονται όλα αυτά που γίνονται με την μαγεία και να σας πω την πλήρη αλήθεια τότε πείτε το μου. Αν και ίσως το πληρώσω που θα σας το πω...

×
×
  • Create New...