Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/30/2018 in all areas

  1. Μια ταινία γεμάτη δράση και μυστικισμό ! https://www.youtube.com/watch?v=rFxcsgVwmTM
    1 point
  2. Το βρήκα κατά λάθος σε ένα blog στο internet και μετά από δύο επεισόδια που είδα νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και την προσοχή σας.
    1 point
  3. Όντως, παράσταση...Γιατί έκαναν πρόβα πριν από 3 ημέρες-το ίδιο σκηνικό, χαμηλές πτήσεις, εκκωφαντικός θόρυβος και ο κόσμος να κοιτάζει από χαμηλά...Αλλά η είδηση έπρεπε να βγει την ημέρα της εθνικής επετείου με δόξα και τιμή... Θυμόμαστε και τιμούμε τους ήρωες που πολέμησαν για την ελευθερία 2 ημέρες τον χρόνο και 1 φορά τον χρόνο αυτούς που σκοτώθηκαν στο όνομα της δημοκρατίας...Το θέμα είναι κατά πόσο τους θυμόμαστε και τους τιμούμε και τις υπόλοιπες 362 ημέρες του χρόνου...Αν δεν τους θυμόμαστε καθημερινά, δεν βλέπω το νόημα των παρελάσεων... Επίσης σε έναν τόπο που δεν υπάρχει πλέον ελευθερία ή δημοκρατία νομίζω πως οι παρελάσεις έχουν καταντήσει πλέον ένα κακόγουστο αστείο σε βάρος ενός λαού που βλέπει ολοκαθαρα πια την αντίθεση...Και δίνει την ανάλογη απάντηση, δυστυχώς ή ευτυχώς...
    1 point
  4. Τον Ήρωα τον τιμάς υιοθετόντας τον τρόπο ζωής για τον οποίο αυτός πέθανε και όχι με στεφάνια και φιγούρες. Ο,τιδήποτε άλλο είναι απλώς υποκρισία.
    1 point
×
×
  • Create New...