Jump to content

lemon

Νέα Μέλη
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About lemon

  • Birthday January 3

Profile Information

  • Gender
    Female

lemon's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Χίλια μπράβο για τον ωραίο σας λόγο! Σε ποιό έτος σας τα μαθαίνουν αυτά; υποθέτω στο εξωτερικό γιατί στο ελληνικό πανεπιστήμιο δεν είμαστε τόσο μπροστά.. Σεβαστέ κύριε υδροχόε, ευχαριστούμε ένθερμα για τη γλυκιά συμβολή σας στις συζητήσεις του φόρουμ.
  2. Η αγάπη είναι λύτρωση από τη μικρότητα του εγωισμού, της ζήλιας, της ιδιοτέλειας και συνακόλουθα του ρατσισμού, του κοινωνικού διαφορισμού κλπ,κλπ.. Αλλά για μένα, το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα είναι η αγάπη στον εαυτό μας, τον πυρήνα τις ύπαρξής μας. Από εκεί πηγάζει το ψυχικό σθένος κάθε ανθρώπου. Αν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, πώς μπορούμε ν' αγαπήσουμε πραγματικά κάποιον άλλο; Η πραγματική αγάπη προέρχεται από τις αγνότερες ψυχές και διαπερνά ανέπαφη το κόσκινο της λογικής, αφού η ανθρώπινη λογική είναι υποταγμένη στα ανθρώπινα πάθη. Είναι αυτή που μας δένει με το παρόν. Είναι αυτή που μας υποδεικνύει το φως μέσα στις πιο μαύρες στιγμές της ζωής. Είναι αυτή που μας γεμίζει επλίδα και δύναμη για το μέλλον.... νομίζω...
  3. Αποκαλύφθηκαν λοιπόν κι οι μάγισσες της Σμύρνης! :blblbl: (κρυάδα...? )
  4. Είχα μια απορία η οποία σχετίζεται εν μέρει με τι παρόν θέμα: Γνωρίζει κανείς αν το κάπνισμα αποδυναμώνει τον οργανισμό (όχι ιατρικά μιας κι αυτό είναι αυταπόδεικτο) σε επίπεδο πρακτικής; :huh2: Εννοώ, όπως οι παραισθησιογόνες ουσίες και το αλκοόλ μειώνουν την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων (π.χ. διαλογισμού, μαγείας...κλπ) έτσι και το κάπνισμα, έχει αντίστοιχες επιπτώσεις; Η λογική μου λέει ναι. Εσείς τι μου λέτε;; :happy4:
×
×
  • Create New...