Jump to content

Ιχώρ

Αθάνατοι
  • Posts

    2,184
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Ιχώρ

  1. @ Ιχώρ σου έκανα quote γιατί δε ξέρω πως αλλιώς να κάνω reply εδώ. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από το quote? 

    Καλά έκανες, έτσι γίνεται reply :)

     

    Πάντως δεν με εκπλήσσουν οι περιγραφές της, γιατί όντως κάπως έτσι πρέπει να είναι και έτσι τα περιγράφω κι εγώ. Πέραν κάθε θρησκείας και εν της ενοποίησης. Απλά πράγματα :)

  2. Πολύ ενδιαφέρον! Θα την μελετήσω και θα σου πω την άποψή μου - με ενδιαφέρει πάρα πολύ το συγκεκριμένο ζήτημα.

    Ευχαριστούμε για την πληροφορία :)

     

    Ύστερα από μια μικρή έρευνα και για τους υπόλοιπους συνιστώ το παρακάτω βίντεό της, το οποίο τα πιάνει όλα από την αρχή της ιστορίας της:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=SUzhzN2NUDE

     

    Στην πρώτη επαφή, δεν μπορώ να συμφωνήσω λιγότερο. Αλλά θα το παρακολουθήσω ολόκληρο και θα επανέλθω.

  3. Ξέθαψα το topic με αφορμή ένα documentary που παρακολούθησα εχθές πάνω στη μετενσάρκωση.

    Εξιστορεί 3 περιπτώσεις, αλλά η περίπτωση του πιτσιρικά που πέθανε στο αεροπλάνο δεν μπάζει από πουθενά. Με έπεισε στο 100%.

    Βέβαια, ενδέχεται να είναι όλα στημένα, αλλά δεν νομίζω, καθώς είναι σοβαρή εκπομπή.

    Απολαύστε τη.

    http://www.youtube.com/watch?v=t9rBATAV-K4

  4. Πολύ σωστά! Να πούμε επίσης πως ακόμα και αν σκεφτώ να διακόψω τη σχέση μου με την τεχνολογία, το ψηφιακό μου παρελθόν δεν διαγράφεται από το FB, πόσω μάλλον από αλλού...

    Θέλουμε δεν θέλουμε, το παρελθόν μας είναι περιουσία τους. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή, την χρησιμοποίησες, τέλος.

    Όπως και εδώ, εάν διαγραφείς δε θα φύγουν τα posts που έκανες...

    Όπως και σε μια εταιρία, εάν απολυθείς, δεν θα πάρεις μαζί σου τα αρχεία που δημιούργησες. Είναι περιουσία της εταιρίας.

    Και όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, το fb τα κρατά για τεράστιο χρονικό διάστημα, ναι. Το "αλλού" όχι, δεν μπορεί να δει τις κινήσεις σου μετά από 15 ημέρες (σε τι sites μπήκες, πότε κτλ).

  5. Εγώ πάντως, επειδή το χρησιμοποιώ το fb και άλλα social Medias (πρόσφατα goodreads - το συνιστώ για βιβλιοφάγους), βλέπω πως υπάρχει αρκετός κόσμος που ακόμη ψάχνεται. Και αυτός ο κόσμος είναι που εκτιμά την σωστή επικοινωνία, γνωρίζοντας τους SM κινδύνους, και που απλά ψάχνει πληροφορίες μέσω αυτών. Η χαζομάρα δεν έχει αυξηθεί, απλά πλέον την τρως κατάμουτρα, άσχετα με το ποιους έχεις φίλους - συναναστρέφεσαι.

    Το κάθε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως θέλουμε, και η βλακεία πάντα θα υπάρχει, όσο κι αν εξελιχθεί η ανθρωπότητα (Και αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που με απασχολεί τελευταία, θα το συζητήσουμε κάποια στιγμή)

  6. Δεν υπάρχει κάτι παράλογο σε αυτό. Είναι ένα μέσο επικοινωνίας μέσω του οποίου υπάρχει πιθανότητα να διαπραχθεί ηλεκτρονικό έγκλημα ή απάτη, και πρέπει να παρακολουθείται. Από την άλλη, όπως κάθε εφαρμογή, πρέπει να λαμβάνει στατιστικά για να βελτιώνεται. Βέβαια, το συγκεκριμένο δεν είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση, αλλά είναι εν μέρει.

  7. Βρε, βρε... μικρός που είναι ο κόσμος! Και στο προηγούμενο που διάβασα κάτι μου θύμισε, αλλά τώρα σιγουρεύτηκα! Γεια σου και από δω λοιπόν!

    Και τώρα θα μου πεις: Μιλάς με γρίφους γέροντα.

    Σου απαντώ:Κοίτα λίγο καλύτερα, και θα καταλάβεις ποιος είμαι :)

  8. Η ασυνείδητη επικοινωνία μέσω ονείρου είναι 100% εφικτή. Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές. 

    Από την άλλη, η συνειδητή επικοινωνία μέσω ονείρων είναι πράγματι ανέφικτη. Γιατί εάν το καταφέρεις, παύεις να βρίσκεσαι μέσα στο "όνειρο"...

    Άρα, μπορείς να το κάνεις, να κοιμάσαι και να επικοινωνείς συνειδητά.

     

    Προσωπικά, τα αντικείμενα στα όνειρα δεν τα παίρνω και πολύ τοις μετρητοίς, αλλά εάν δω πρόσωπο, θα το προσέξω και θα προσπαθήσω να κατανοήσω για ποιον λόγο το είδα και εάν ήταν κατασκεύασμα του εγκεφάλου μου ή πραγματική επικοινωνία.

  9. για πες λίγο υπόθεση... τι λέει;

    Α, είναι μια τρελή ιστορία με AD&Dάδες. Βάλε στο youtube και δες τα πρώτα δέκα λεπτά. Εάν δεν λυθείς στα γελιά και δεν το δεις ολόκληρο, να χάσω κάθε χρίσμα(!)

     

  10. Για αυτό δεν πρέπει να κάνουμε ό,τι κάνουμε κάτω από μια ταμπέλα.

    Εγώ Artzuna σου προτείνω να γυρίσεις πίσω και να συνεχίσεις την αναζήτησή σου με εφόδιο όλα όσα έχεις έως τώρα συγκεντρώσει, επιλέγοντας αυτά που σου ταιριάζουν. Πιστεύω πως θα θελήσεις κάποια στιγμή να γυρίσεις ως Artzuna, γιατί εμείς έτσι σε μάθαμε και το όνομα αυτό αντιστοιχεί σε σένα.

  11. Το χειρότερο από όλα, και εκπλήσομαι που δεν το ανέφερε κανείς, είναι πως ο εχθρός είναι άγνωστος. 

    Για αυτό και απέχουμε όλοι και δε μιμούμαστε τις ηρωικές πράξεις των προηγούμενων αιώνων. Ποιος είναι ο εχθρός; Μη μου πείτε οι πολιτικοί μας... αυτοί είναι απλά ηλίθιοι. Άντε και τους έφαγες όλους, θα έρθουν ύστερα άλλοι που μεγάλωσαν με το όνειρο να την έχουν μεγάλη... την εξουσία. 

     

    Άλλος ένας λόγος που δεν έχουμε ξεσηκωθεί όπως έκαναν παλαιότερα, είναι γιατί ακόμα ζούμε με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ. ΖΩΑΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. Οι περισσότεροι που παραπονιούνται στην Ελλάδα, παραπονιούνται επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν 5ο ζευγάρι παπούτσια, και όχι επειδή πεινάνε. Με τι ιδανικά λοιπόν να ξεσηκωθούν;

     

    Είναι ελάχιστοι αυτοί που έως τώρα έχουν πονέσει από όλα αυτά... γι αυτό δεν υπάρχει θάνατος.

  12. Και να που ήρθε και η ώρα :) Κυκλοφόρησε το Α' βιβλίο της τριλογίας!

     

    Μπορείτε να το προμηθευτείτε σε πολύ χαμηλή τιμή, αποκλειστικά στα Public!

     

    %CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%


    ~.~ Το δέντρο του Άραϋ ~.~
     

    Book Trailer: 


    To A΄βιβλίο της τριλογίας θα το βρείτε μόνο στα Public. 
    Υπό έκδοση οι συνέχειες Β' και Γ'.

    Μπορείτε να διαβάστε τα πρώτα κεφάλαια στη σελίδα του facebook ή 
    στο blog, με επιπλέον αποσπάσματα και λογοτεχνικό υλικό.

     

    Θέλω να ευχαριστήσω τον χώρο αυτό, το artofwise, που μέσα από αυτό κατάφερα να εξελίξω τον εαυτό μου και να τον αποτυπώσω μέσα σε αυτό το βιβλίο. 

    Ευχαριστώ την δημιουργό Νεφέλη και όλη την παλιοπαρέα!

  13. Πότε κάνεις παρουσίαση του βιβλίου και πότε δίνεις αυτόγραφα;  :LolLolLolLol:

    Η παρουσίαση θα γίνει στην ώρα της, αλλά δεν ξέρω τι ώρα θα έρθει εκείνη η ώρα...(!)

    Καλή αρχή καλές πωλήσεις!

    Δε θέλω πωλήσεις. Θέλω να κατακτήσω τον κόσμο!!  :lol:

    Εντάξει, εάν δεν τα καταφέρω, τουλάχιστον να αφανίσω όλα τα βιβλία που έχουν για εξώφυλλο χαμένα γυναικεία βλέμματα σε αμμουδιές με κοχύλια και πανσελήνους... :yuk:  :starwars:  :Angry_1335:

  14. Αποκαλυπτήρια...

     

    Είμαστε κατά 90% έτοιμοι και από την επόμενη εβδομάδα, ακριβώς δεν ξέρω πότε, το Α μέρος της τριλογίας "Το δέντρο του Άραϋ" θα βρίσκεται διαθέσιμο κατά αποκλειστικότητα από τα Public. Ναι, μόνο στα Public, και τους ευχαριστώ θερμά για την προσοχή, το ενδιαφέρον τους, την αποδοχή και την προώθηση που θα είναι αρκετά μεγάλη από την πλευρά τους.

    Επίσης, μιας και το συζητούσαμε για e-book - οφέλη και μειονεκτήματα -, τα Public έχουν αναλάβει να ανεβάσουν 3500 Ελληνικά βιβλία στο Amazon, μέσα στα οποία θα είναι και το Α' βιβλίο "Το δέντρο του Άραϋ". Επομένως, θα μπορείτε να το βρείτε και σε ηλεκτρονική μορφή από όποια γωνιά του πλανήτη βρίσκεστε, αλλά και σε έντυπη, μυρωδάτη. 

     
    Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Εκδόσεις Λυκόφως, οι οποίες ενδιαφέρθηκαν για το βιβλίο από το πρώτο κεφάλαιο και δε δίστασαν να το προτείνουν στα Public, πιστεύοντας σε αυτό.
    https://www.facebook.com/pages/Eκδόσεις-Λυκόφως/394620007281880?fref=ts

     

    Θα ακολουθήσει άλλη μία ανάρτηση με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Κάποιοι μπερδεύτηκαν και έτρεξαν στα Public να το βρουν... Ατύχησαν. Επομένως περιμένετε.


    Απολαύστε το βίντεο - ερασιτεχνικό - που ετοίμασα και ακολουθεί :D

     

    Σας ευχαριστώ.

  15. Κατέβασέ το βρε για αρχή από τη σελίδα του fb (δίπλα από τα likes), δωρεάν είναι! Μπορεί να μη σου αρέσει, γιατί να το αγοράσεις άδικα; Τόσα κείμενα διαβάζουμε από το internet, και δε θα μπορέσεις να διαβάσεις από ένα κεφάλαιο την ημέρα;

×
×
  • Create New...