Jump to content

Ιχώρ

Αθάνατοι
  • Posts

    2,184
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Ιχώρ

  1. Θα ήθελα να ζω όταν όλα αυτά δεθούν...
  2. Στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα (μέσα από το προφίλ μου γίνεται) με το όνομα στο οποίο θες να το αλλάξεις και θα το κανονίσουμε
  3. Καλά έκανες, έτσι γίνεται reply Πάντως δεν με εκπλήσσουν οι περιγραφές της, γιατί όντως κάπως έτσι πρέπει να είναι και έτσι τα περιγράφω κι εγώ. Πέραν κάθε θρησκείας και εν της ενοποίησης. Απλά πράγματα
  4. Καλώς ήρθες και καλή χρονιά
  5. Πολύ ενδιαφέρον! Θα την μελετήσω και θα σου πω την άποψή μου - με ενδιαφέρει πάρα πολύ το συγκεκριμένο ζήτημα. Ευχαριστούμε για την πληροφορία Ύστερα από μια μικρή έρευνα και για τους υπόλοιπους συνιστώ το παρακάτω βίντεό της, το οποίο τα πιάνει όλα από την αρχή της ιστορίας της: http://www.youtube.com/watch?v=SUzhzN2NUDE Στην πρώτη επαφή, δεν μπορώ να συμφωνήσω λιγότερο. Αλλά θα το παρακολουθήσω ολόκληρο και θα επανέλθω.
  6. Αν δεν σου κάνει κόπο Με την ησυχία σου. Καταλαβαίνεις πως μου προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον τα συγκεκριμένα περιστατικά.
  7. Πρόχειρα-πρόχειρα μου έρχονται δύο διαφορετικές ερμηνείες: 1. Να υπάρχει επικοινωνία με τον νεκρό. 2. Να υπάρχει κάποια σύνδεση με τα "αρχεία" Υπόλοιπες;
  8. Ξέθαψα το topic με αφορμή ένα documentary που παρακολούθησα εχθές πάνω στη μετενσάρκωση. Εξιστορεί 3 περιπτώσεις, αλλά η περίπτωση του πιτσιρικά που πέθανε στο αεροπλάνο δεν μπάζει από πουθενά. Με έπεισε στο 100%. Βέβαια, ενδέχεται να είναι όλα στημένα, αλλά δεν νομίζω, καθώς είναι σοβαρή εκπομπή. Απολαύστε τη. http://www.youtube.com/watch?v=t9rBATAV-K4
  9. Θέλουμε δεν θέλουμε, το παρελθόν μας είναι περιουσία τους. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή, την χρησιμοποίησες, τέλος. Όπως και εδώ, εάν διαγραφείς δε θα φύγουν τα posts που έκανες... Όπως και σε μια εταιρία, εάν απολυθείς, δεν θα πάρεις μαζί σου τα αρχεία που δημιούργησες. Είναι περιουσία της εταιρίας. Και όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, το fb τα κρατά για τεράστιο χρονικό διάστημα, ναι. Το "αλλού" όχι, δεν μπορεί να δει τις κινήσεις σου μετά από 15 ημέρες (σε τι sites μπήκες, πότε κτλ).
  10. Εγώ πάντως, επειδή το χρησιμοποιώ το fb και άλλα social Medias (πρόσφατα goodreads - το συνιστώ για βιβλιοφάγους), βλέπω πως υπάρχει αρκετός κόσμος που ακόμη ψάχνεται. Και αυτός ο κόσμος είναι που εκτιμά την σωστή επικοινωνία, γνωρίζοντας τους SM κινδύνους, και που απλά ψάχνει πληροφορίες μέσω αυτών. Η χαζομάρα δεν έχει αυξηθεί, απλά πλέον την τρως κατάμουτρα, άσχετα με το ποιους έχεις φίλους - συναναστρέφεσαι. Το κάθε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως θέλουμε, και η βλακεία πάντα θα υπάρχει, όσο κι αν εξελιχθεί η ανθρωπότητα (Και αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που με απασχολεί τελευταία, θα το συζητήσουμε κάποια στιγμή)
  11. Δεν υπάρχει κάτι παράλογο σε αυτό. Είναι ένα μέσο επικοινωνίας μέσω του οποίου υπάρχει πιθανότητα να διαπραχθεί ηλεκτρονικό έγκλημα ή απάτη, και πρέπει να παρακολουθείται. Από την άλλη, όπως κάθε εφαρμογή, πρέπει να λαμβάνει στατιστικά για να βελτιώνεται. Βέβαια, το συγκεκριμένο δεν είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση, αλλά είναι εν μέρει.
  12. Ο θάνατος το τέλος δεν είναι! - www.aray.gr

  13. Η ασυνείδητη επικοινωνία μέσω ονείρου είναι 100% εφικτή. Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές. Από την άλλη, η συνειδητή επικοινωνία μέσω ονείρων είναι πράγματι ανέφικτη. Γιατί εάν το καταφέρεις, παύεις να βρίσκεσαι μέσα στο "όνειρο"... Άρα, μπορείς να το κάνεις, να κοιμάσαι και να επικοινωνείς συνειδητά. Προσωπικά, τα αντικείμενα στα όνειρα δεν τα παίρνω και πολύ τοις μετρητοίς, αλλά εάν δω πρόσωπο, θα το προσέξω και θα προσπαθήσω να κατανοήσω για ποιον λόγο το είδα και εάν ήταν κατασκεύασμα του εγκεφάλου μου ή πραγματική επικοινωνία.
  14. Το χειρότερο από όλα, και εκπλήσομαι που δεν το ανέφερε κανείς, είναι πως ο εχθρός είναι άγνωστος. Για αυτό και απέχουμε όλοι και δε μιμούμαστε τις ηρωικές πράξεις των προηγούμενων αιώνων. Ποιος είναι ο εχθρός; Μη μου πείτε οι πολιτικοί μας... αυτοί είναι απλά ηλίθιοι. Άντε και τους έφαγες όλους, θα έρθουν ύστερα άλλοι που μεγάλωσαν με το όνειρο να την έχουν μεγάλη... την εξουσία. Άλλος ένας λόγος που δεν έχουμε ξεσηκωθεί όπως έκαναν παλαιότερα, είναι γιατί ακόμα ζούμε με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ. ΖΩΑΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. Οι περισσότεροι που παραπονιούνται στην Ελλάδα, παραπονιούνται επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν 5ο ζευγάρι παπούτσια, και όχι επειδή πεινάνε. Με τι ιδανικά λοιπόν να ξεσηκωθούν; Είναι ελάχιστοι αυτοί που έως τώρα έχουν πονέσει από όλα αυτά... γι αυτό δεν υπάρχει θάνατος.
  15. Το έχω καταλάβει αυτό. Το μόνο στο οποίο προσπαθώ να σε διαφωτίσω, είναι η εσφαλμένη, κατ' εμένα, αντίληψη της αιτίας του ομοφυλοφιλισμού. Και δεν λέω πως εγώ την ξέρω, απλά θέλω να πω πως δεν είμαστε παντογνώστες. Αυτό είναι όλο. Όσο για την υιοθεσία, τα πράγματα περιπλέκονται και δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να απαντήσω ή να πάρω θέση. Θέλει μελέτη από πλευράς μου, δεν το έχω σκεφτεί στο παρελθόν.
  16. Καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά: 1. Είναι αποδεκτό από μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και μια θρησκεία. 2. Τα κοριτσάκια τα ρώτησε κανείς; Είναι κάτι σαν την χριστιανική βάπτιση... κανείς δεν τα ρωτάει. Πρέπει να είσαι 18 για να ψηφίσεις, αλλά για να πάρεις το χρίσμα ή να σου κόψουμε τη κλειτορίδα είναι οκ να είσαι 2-3 ετών Και μετά μας ενοχλούν οι gay, που είναι συνειδητοποιημένοι. 3. Τα ζώα δεν μπορείς να τα ρωτήσεις. Πόσο πιο απλό επιχείρημα να έχεις και να του σπάσεις τα μούτρα του βλάκα; (Τα παραπάνω υβριστικά σχόλια δεν είναι για σένα aqua Marine, είναι για τους συγκεκριμένους ανθρώπους που τα πράττουν) Και βρε dimulator, έχεις κολλήσει με την λέξη βλάβη. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό, δεν το δημιουργήσαμε εμείς για να το ξέρουμε. Εδώ καλά καλά δεν έχουμε καταλάβει πως λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός, και θα μιλήσουμε για βλάβη; Τι είμαστε; Μηχανήματα;
  17. Λέτε, λοιπόν, πως η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή (ξέρω πολλούς άντρες που τρελαίνονται να παρακολουθούν λεσβίες, αλλά το αφήνουμε στην άκρη για την ώρα). Λέτε, κάπου, πως είναι διαστροφή επειδή δεν εξυπηρετεί την αναπαραγωγή. Και ύστερα αναφέρετε πως το ύψιστο αποτέλεσμα είναι ο ενεργειακός οργασμός. Κάτι δεν κολλάει στα παραπάνω. Πώς ξέρουμε εμείς πως υπάρχει ένα σωστό μονοπάτι για όλους στον ενεργειακό οργασμό; Ο κάθε ένας ακολουθεί αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του και αρκεί ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Από εκεί και ύστερα ουδείς λόγος μας πέφτει. Στην τελική, όλοι ως γυναίκες ξεκινάμε σε τούτη τη ζωή, ύστερα αναπτύσσονται τα γεννητικά όργανα - για αυτό και έχουμε θηλές. Να κατηγορήσουμε τη φύση που έχει δώσει θηλές στον άντρα; Μεγάλη διαστροφή στην φύση... Όλα μέσα μας είναι, το ότι υπάρχει μια μερίδα που πληθυσμιακά είναι μεγαλύτερη, δε σημαίνει πως είναι και σωστή. Και να δούμε και κάτι άλλο... Έστω πως από τη φύση, στα πολύ παλιά χρόνια, όλα τα είδη ήταν ομοφυλόφιλα. Πώς θα περνούσε αυτό το γονίδιο αφού δεν μπορούσαν να αναπαραχθούν; Κυριάρχησαν τα ετερόφυλα, και το γονίδιο έμεινε κρυμμένο... και ξυπνάει πού και πού... Συμπέρασμα: Όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι, δε σημαίνει πως είναι και διαστροφή.
  18. Dimulator, η ομοφυλοφιλία δεν είναι αναπηρία. Υπάρχει παντού στη φύση... Ένα απλό google searh: http://www.otherside.gr/2011/04/ta-25-pio-gay-zwa-photos/ Και η ομοφυλοφιλία δεν έχει ακόμη αποδοθεί στις ορμόνες. Έτσι φαίνεται να είναι, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη.
  19. Όλα είναι εντάξει, είπαμε, δεν έγινε τίποτε στην πραγματικότητα... Αν υπάρχει κάτι για το συγκεκριμένο topic, συνεχίστε.
  20. Θα μπορούσε να σε βοηθήσει η Oneirokosmos. Είναι δικό μας άνθρωπος, όπως μπορεί να δεις και εδώ. Εδώ μπορείς να βρεις λεπτομέρειες. Εάν επικοινωνήσεις μαζί της και πεις ότι την βρήκες από εδώ, πιστεύω πως θα σε βοηθήσει.
  21. Καλημέρα Theonefromland Παρεξήγησες. Δεν διαγράφεται το post σου γιατί δε θεωρούμε πως υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προσβολή σε αυτό. Το δικό μου σχόλιο, περί δεύτερης σκέψης, γράφτηκε για να επιβραβεύσω τη συμπεριφορά σου και να σε απαλλάξω από κάποια εσφαλμένη ενοχή. Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.
  22. Θα συμφωνήσω με τον Dimulator. Δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε. Theonefromland, δε θα διαγράψουμε το post σου, καθώς δεν χρειάζεται. Ό,τι ειπώθηκε ειπώθηκε, η συγγνώμη σου δείχνει πως το σκέφτηκες ξανά και αυτό είναι που έχει σημασία. Χαιρόμαστε και ελπίζουμε πως από εδώ και πέρα θα κρατήσεις την ίδια γραμμή Καλώς ήλθες --------------- Γεια σου και από μένα Outis
×
×
  • Create New...