Jump to content

debbie

Νέα Μέλη
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by debbie

  1. Χμ....ενα γεια δεν ειναι ρισκο νομιζω..!

    Καλησπερα!

  2. Ακριβως! Τα μυνηματα που περναει μεσα απο τα βιβλια του ειναι σχετικα και διφορουμενα , εχει να κανει με το πως το καταλαβαινει ο καθενας αναλογα με τα πιστευω του και την πορεια της ζωης του! Σε καποιο ποστ διαβασα πως ο Κοελο ειναι επηρεασμενος απο τον χριστιανισμο...στα βιβλια του ομως αναφερονται πολλες αντιληψεις και τεχνικες της γουικα και καποιες ασκησεις εσωτερισμου Αν δεν διαβασω καποιο πρωτοτυπο η να μιλησω με καποιον που εχει διαβασει το πρωτοτυπο προσωπικα θα πιστευω πως απλα αλλαξαν καποια πραγματα που ισως αναφερονταν σε αλλες θρησκειες με προσευχες κτλ του χριστιανισμου.Αλλη μια εκδοχη που σκεφτομαι ειναι πως το χρησιμοποιει επειδη απευθυνετε στον απλο κοσμο που ως επι το πληστον ειναι χριστιανοι ωστε να γινει πιο κατανοητος και σεβαστος χωρις να κατηγορηθει.Εκτος απο τα παραδειγματα και καποιες ευχες ολα τα αλλα ειναι εσωτερισμος και γουικα στα βιβλια του..
  3. Μιλωντας για δαιμονα και ο αγγελο ο Κοελο σε αυτο το σημειο μιλαει μεταφορικα(τουλαχιστον εγω ετσι το αντιλαμβανομαι) Δαιμονας μπορει να ειναι και ενας ανθρωπος ο οποιος θελει να τον βοηθησει ωστε να κερδισει την εμπιστοσυνη του και επειτα να τον εκμεταλευτει προς οφελος του(αυτο ειναι που κανει τον ...δαιμονα να ειναι δαιμονας!) Ο "δαιμονας" θα σε βοηθησει ομως θα ερθει η στιγμη που θα σου ζητησει ανταλαγμα και φυσικα χωρις να σε εχει ενημερωσει απο πριν Ο "αγγελος' θα σε βοηθησει ομως δεν θα ζητησει ανταλαγμα αυτη ειναι η διαφορα Και το να ξεχωρησεις αυτους τους δυο πολλες φορες ειναι δυσκολο γιατι μερικοι "δαιμονες" ερχοντε μεταμφιεσμενοι! (θεωρω πως ειναι απο τα καλυτερα βιβλια ...προσωπικα εμενα με βοηθησε να διαπιστωσω πως καποια τα εκανα καλα και καποια αλλα πρεπει να τα αλλαξω...εγω εμαθα πολλα απο αυτο το βιβλιο!) Καλησπερα...!
  4. καλησπερα..καλως ηρθες!! και εγω καινουρια ειμαι...!
  5. When the life gives you reasons to cry, you have to find reasons to be alive....this means power!!!!

  6. Χμ...βασικα δεν τα βρισκω ουτε σκληρα ουτε ασχημα ουτε ..."κακα" αυτα που λες...αντιθετα πλησιαζουν παρα πολυ τις δικες μου αποψεις!!!

    (μονο που εγω ειμαι λιγο πιο κακια απο εσενα!!! :P)

  7. Γεια σου!

  8. Καλησπερα σε ολους! Εγινα μελος αυτου του φορουμ προσφατα μετα την παροτρυνση ενος φιλου αν και συχνα οι αναζητησεις μου στο google με οδηγουσαν στην ιστοσελιδα " Η Τεχνη των Σοφων". Αποφασισα να ασχοληθω με την μαγεια γιατι πιστευω πως θα με βοηθησει να ολοκληρωθω σαν προσωπικοτητα και σαν ανθρωπος.(Τωρα το αν υσχυει θα δειξει !!) Περιπου εδω και ενα μηνα-δυμηνο που εφαγα το σκαλωμα εχω διαβασει πολλα σαιτ με θεμα την μαγεια τον αποκρυφισμο εσωτερισμο και τετοια και εχω μιλησει και με καποιους ανθρωπους και κατεληξα πως θελω πολυ δουλεια πρωτα απο ολα ως ανθρωπος! Θεωρω πως εχω πολλες αδυναμιες που πρεπει να καταριψω(βασικα ηδη εγω η ιδια εχω εντοπισει παρα πολλες, αλλα επειδη κανεις δεν μπορει να εχει πληρη αυτογνωσια σκεφτομαι και ποσες ακομα υπαρχουν που δεν μπορω να δω!!!!) και δεν ξερω απο που να αρχισω!! Προσωπικα ευχομαι να βρισκοταν καποιος να με διδαξει live αλλα αυτο ειναι σχεδον ακατορθωτο αφου δεν μενω αθηνα! Τεσπα....οπως λεει και ενα καλο που διαβασα...ο δασκαλος εμφαμφανιζετε οταν ο μαθητης ειναι ετοιμος να μαθει! Παντως θελω να σας δωσω συνχαρητηρια για την ιστοσελιδα...με κατατοπισε και με βοηθησε αρκετα και πιστευω και αλλους ανθρωπους. Βεβαια υπαρχουν πραγματα τα οποια δεν μπορω να κατανοησω ακομα ομως ευελπιστω να το καταφερω συντομα! Αυτα..και καλως ορισα!!!:sorcerer:
×
×
  • Create New...