Jump to content

debbie

Νέα Μέλη
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by debbie

  1. Απίστευτο!! Γυροφέρνει κάποια άλλη τον δικό σου και δε θύμωσες?? Θηλυκός Γκάντι είσαι κορίτσι μου... woot.gifteehee.gifwoot.gif

     

    Πλάκα κάνω...

     

    Εντάξει σε πιστεύω...

     

     

     

    Τον δικο μου μπορει να τον γυροφερνουν πολλες και συνεχεια,

    Οποτε....προτιμω να θυμωσω οταν θα αρχισει να γυροφερνει αυτος..(φτου φτου...μακρια απο εμας !!!!)

    Σημασια εχει το τι κανει αυτος που ειναι διπλα σου..και οχι ολοι οσοι ειναι γυρω σου!!!

  2. Οπως αποδειχτηκε,και ο μεντορας γινεται μαθητης,και ο μαθητης μεντορας.

     

    Καλη συνεχεια,στο ταξιδι σας.....

     

    Δικιο εχεις....ετσι ειναι! Ευχαριστουμε πολυ!

     

     

     

    Ε, αυτό ήθελα κι εγώ, σε είδα θυμωμένη και είπα να σε ηρεμήσω και να σου φτιάξω το κέφι. Έκανα την καλή μου πράξη για να έχω θετικό κάρμα..... smile.gif

     

    Εγώ ξέρω πόσο είσαι, άλλος είπε για διαφορά ηλικίας, όχι εγώ... Εγώ μια χαρά σας βρίσκω... smile.gif

     

    Βασικα θυμο εβγαλε αυτο το ποστ? Χμ....δεν ημουν θυμωμενη!

    Οσο για την διαφορα ηλικιας...για τον αλλον που το ειπε το εγραψα απλα ξεχασα να τον αναφερω! :whistling:

  3. Ειπα να πω κ εγω μια ιστορια......βεβαια η ιστορια μου λιγους ενδιαφερει αλλα υπαρχουν και καποιοι που ενδιαφερονται πολυ...για την ακριβεια καιγονται !!!!!

    Αν και προσωπικα εγω το θεωρω χαζο κ ηλιθιο κατι τετοιο ομως στην προκειμενη περιπτωση νομιζω ειναι απαραιτητο!

     

    Πριν καποιο καιρο ξεκινησα να ψαχνομαι σε σχεση με το μεταφυσικο ομως μετα απο ενα διαστημα καταλαβα πως μονη μου θα χρειαστω πολυ χρονο.

    Ειχα μπερδευτει...δεν ηξερα απο που να αρχησω και τοτε αρχησα να αναζητω καποιον να με "αναλαβει"Βρηκα διαφορους...ολοι μεσω νετ,ομως εγω και το νετ δεν ειμαστε και τοσο καλοι φιλοι και καταλαβαινοντας πως για να επικοινωνω μαζι τους θα πρεπει να περναω ωρες ατελιωτες στο διαδυκτιο αποφασισα πως πρεπει να βρω καποιον στην περιοχη μου...δυσκολο πολυ καθοτι δεν μενω Αθηνα.Και πες οτι βρηκες καποιον...ποσες πιθανοτητες εχεις να ασχολητε με αυτα που θες να ασχοληθεις κ οχι με κατι αλλο?

    Ελαχιστες....και οχι μονο αυτο αλλα και το να συμπιπτουν οι αποψεις σας και τα πιστευω σας και να σου εμπνεει εμπιστοσυνη....Πολυ δυσκολο να βρεθει.

    Τελικα ομως τον βρηκα...!Και μαλιστα πολυ ευκολα..! Τυχη βουνο που λενε.....

    Μετα την παροτρυνση καποιου γραφτηκα στο φορουμ και εκει που ψαχουλευα τα θεματα...... τσουπ!

    Επεσε το ματι μου σε ενα θεματακι που ελεγε εκδρομες...συναντησεις μελων! Και οχι οτι με ενδιεφερε ιδιαιτερα απλα λεω κατσε να δουμε τι εχει και εδω μεσα

    Και βλεπω καπου καποιος γραφει.....να παμε στο Ξυλοκαστρο...ο Πευκιας περιμενει...και ψιλοεμεινα και λεω λες??

    Αφου το παζαρεψα καμποση ωρα και ειδα καμια 50αρια φορες το προφιλ του τυπου αποφασισα να στελω πμ και να ρωτησω αν ειναι Ξυλοκαστρο γιατι αυτο το διαστημα τυχαινει να ειμαι κ εγω εδω. Ναι μου λεει ειμαι απο εκει αλλα μενω Αθηνα θα κατεβω ομως σε κανα τεσσαρι πεντε μερες και θα μεινω ολο το καλοκαιρι...ωπα λεω εδω ειμαστε!

    Αυτες τις πεντε μερες λοιπον μιλουσαμε ολη μερα καθε μερα...στο μσν και στο τηλεφωνο. Απο αυτα που ακουγα πιστευα ολο και πιο πολυ πως πετυχα λαυρακι! Βεβαια ειχα κατι ψιλοκοληματακια....ειναι 25 χρονων και εγω ειμαι πολυ προκατειλημενη με τις ηλικιες κατω των 30.Θεωρω πως η πλειοψηφια σε αυτα τα ηλικιακα τμηματα ειναι λιγο....ανωρημη και επιπολαια. Ομως ο τροπος που μιλαγε, οι αποψεις που ειχε για τα διαφορα θεματα που συζητουσαμε καθε αλλο παρα ανωρημοτητα εδειχναν.

    Οσο περνουσαν οι μερες λοιπον και εγω μιλαγα μαζι του καταλαβαινα πως μιλαω με εναν ανθρωπο που αν τον γνωριζα διαφορετικα με το ζορι να επινα εναν καφε μαζι του.

    Και πραγματικα αν δεν ειχαν προηγηθει αυτες οι 5 μερες με ολες αυτες τις συζητησεις που ειχαμε κανει δεν υπηρχε περιπτωση να ξαναβρισκομασταν περα απο την πρωτη φορα.

    Και εδω κολλαει αυτο που λενε...."τα φαινομενα απατουν!!"

    Φαινομενικα λοιπον δειχνει.....κωλοζωο!(οπως αποκαλει και ο ιδιος τον εαυτο του!) Ε και εγω με τα κωλοζωα δεν τα παω καλα...

    Οταν πλησιαζε η μερα που θα ερχοταν ημουν πλεον σιγουρη πως εχω να κανω με εναν ανθρωπο εντελως διαφορετικο απο εμενα,με εναν ανθρωπο που μολις τον δω δεν θα θελω καμια συναναστροφη μαζι του και σκεφτομουν ομως την αποψη που ειχα για αυτον χωρις να τον δω. Αυτη που ειχε σχηματιστει απο τις αποψεις και τα πιστευω του.

    Και λεω...".Δεσποινα οπως και να ειναι οτι και να σου βγαλει εσυ θα σκεφτεσαι αυτα που σκεφτοσουν πριν τον γνωρισεις και θα περιμενεις να δεις αν υσχυουν...δεν θα φυγεις!"

    Η αληθεια ειναι πως μου ηταν δυσκολο...πιεστηκα πολυ για να μην του βγαλω απαξιωση και ειρωνια. Βεβαια κατι βγηκε αλλα οχι στον βαθμο που θα εβγαινε αν δεν πιεζομουν.

    Και ετσι ξεκινησαμε......ως μεντορας και μαθητρια!

    Πριν καιρο...περιπου εναν χρονο ειχα δει ενα ονειρο.Βασικα μια σκηνη απο ενα ονειρο. Ημουν με καποιον και ξυπνησα φρικαρισμενη!!!

    Σε φαση...τι δουλεια εχω εγω με αυτον!!!!! Αυτον τον ειχα δει προφιλ,ηξερα πως ειναι καποιος που θα γνωρισω και βασικα ηξερα και αλλα που δεν θελω να τα πω γιατι δεν ξερω αν υσχυουν!

    Το πρωτο βραδυ που συναντηθηκα με αυτον μετα απο καποιες ωρες....αρκετες, καταλαβα πως ειναι αυτος που ειχα δει. Και ξαναφρικαρα γιατι θυμηθηκα αυτο που ειχα δει.

    Μου εβγαζε πολυ εντονη ελξη ομως δεν μου αρεσε...και αυτο με παραξενευε!

    Βασικα ωραια χαρακτηριστικα εχει αλλα....το στυλ του ειναι λιγο καπως.Εξω απο τα δικα μου γουστα.

    Επειτα ειναι και το αλλο...ηθελα να μου μαθει καποια πραγματα και ηθελα η σχεση μας να ειναι σχεση ζωης ομως το ερωτικο στοιχειο μπερδευει τα πραγματα γενικοτερα και αν βαζαμε και αυτο μεσα ισως τελικα η σχεση μας να μην ηταν σχεση ζωης. Γιατι ολα αυτα καποια στιγμη περνανε ομως ως φιλοι θα μπορουσαμε να μεινουμε πιο πολυ. Γιατι οταν ερωτευεσαι ξυπνανε και αλλα συναισθηματα..οπως πχ ζηλεια

    Τελοσπαντων...αφου λοιπον προσπαθουσα να τα πνιξω ολα αυτα που ενιωθα και που σκεφτομουν για να μην μπλεχτουμε, γιατι μου αρεσαν αυτα που με μαθαινε ,καποια στιγμη αποφασισα αφου καταλαβα πως το μονο που κανω ειναι να το καθυστερω,πως οκ...ας μπλεχτουμε ομως κατω απο προυποθεσεις.Το συζητησαμε ,ειπαμε διαφορα και καταληξαμε στο οτι ..οκ μαζι αλλα με προσοχη,με προσοχη για να μην τσακωθουμε.

    Τα παμε αρκετα καλα μπορω να πω (μην μας ματιασω κιολας !!) και απο εκει κ επειτα θα δειξει. Παντως χαιρομαι παρα πολυ που τον γνωρισα γιατι πραγματικα αξιζει σαν ανθρωπος και μαρεσει να γνωριζω τετοιους ανθρωπους.....ανθρωπους που διαφερουν απο το συνολο το οποιο συνολο για μενα ειναι πολυ πεζο και ανοητο.

    Υπαρχει θεματακι ομως...σημερα το πρωι με πηρε τηλεφωνο και μου λεει...Μωρο μου μολις δεχτηκα -διαδυκτιακη-ερωτικη εξομολογηση.Απο ποιον καρδια μου λεω και αρχιζει να μου εξηγει....

    Ειναι λοιπον μια κοπελιτσα που θεωρει πως ενας λογος παραπανω για να του την πεσει -διαδυκτιακα και χωρις να τον εχει δει ποτε!- ειναι το οτι ειναι με καποια και περναει καλα.Του δινει συμβουλες του τυπου...Α η κοπελα σου δουλευει σε καφετερια ε?Να προσεχεις γιατι θα στην κανει! Τωρα εγω τι να πω....να ασχοληθω?Νομιζω δεν αξιζει....πρεπει να ειναι πολυ ανοητος καποιος ωστε να ασχοληθει με κατι τετοιο. Με καποια που ερωτευτηκε μεσα απο το μσν καποιον που δεν ξερει...Και θα πρεπει να ειναι πολυ ανοητος και αυτος αν τελικα καταφερει η κοπελιτσα αυτο που προσπαθει,οποτε ....αν ειναι τοσο ανοητος απλα δεν ειναι για εμενα!Το μονο σχολιο που εχω να κανω ειναι πως μεσα απο αυτα φαινεται το τι ειναι ο καθενας μας...οι ηθικες αρχες και οι αξιες που εχει. Και η διανοητικη του κατασταση....η οποια στην προκειμενη περιπτωση νομιζω...δεν υπαρχει!

    Δεν θα πω ποια ειναι η κοπελιτσα γιατι την λυπαμαι,γιατι ξερω πως τα ιδια λεει και σε αλλους,οποτε ας μπορει να χορεψει η καημενη ...μην της κοψω την χαρα.

    Οσο για τον.....μεντορα μου,ουτε αυτον θα τον αποκαλυψω,το μονο που θα πω ειναι πως τον λενε Γιωργο (αν και ειμαι σιγουρη πως αυτος θα αποκαλυφθει μονος του!!)

    Ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνωμη αν σας κουρασα......!!

    Καλησπερα.....

  4. Πάντως, εγώ πιστεύω ότι ο Κοέλο, μέσα από τα βιβλία του δίνει τροφή για σκέψη... Είναι πολύ απλά, ώστε να τα κατανοήσει και κάποιος που δεν έχει γνώση, αλλά νομίζω ότι ο καθένας παίρνει και από διαφορετικό μήνυμα μέσα από αυτά...

     

     

    Ακριβως!

    Τα μυνηματα που περναει μεσα απο τα βιβλια του ειναι σχετικα και διφορουμενα , εχει να κανει με το πως το καταλαβαινει ο καθενας αναλογα με τα πιστευω του και την πορεια της ζωης του!

    Σε καποιο ποστ διαβασα πως ο Κοελο ειναι επηρεασμενος απο τον χριστιανισμο...στα βιβλια του ομως αναφερονται πολλες αντιληψεις και τεχνικες της γουικα και καποιες ασκησεις εσωτερισμου

    Αν δεν διαβασω καποιο πρωτοτυπο η να μιλησω με καποιον που εχει διαβασει το πρωτοτυπο προσωπικα θα πιστευω πως απλα αλλαξαν καποια πραγματα που ισως αναφερονταν σε αλλες θρησκειες με προσευχες κτλ του χριστιανισμου.Αλλη μια εκδοχη που σκεφτομαι ειναι πως το χρησιμοποιει επειδη απευθυνετε στον απλο κοσμο που ως επι το πληστον ειναι χριστιανοι ωστε να γινει πιο κατανοητος και σεβαστος χωρις να κατηγορηθει.Εκτος απο τα παραδειγματα και καποιες ευχες ολα τα αλλα ειναι εσωτερισμος και γουικα στα βιβλια του..

  5. Μιλωντας για δαιμονα και ο αγγελο ο Κοελο σε αυτο το σημειο μιλαει μεταφορικα(τουλαχιστον εγω ετσι το αντιλαμβανομαι)

    Δαιμονας μπορει να ειναι και ενας ανθρωπος ο οποιος θελει να τον βοηθησει ωστε να κερδισει την εμπιστοσυνη του και επειτα να τον εκμεταλευτει προς οφελος του(αυτο ειναι που κανει τον ...δαιμονα να ειναι δαιμονας!)

    Ο "δαιμονας" θα σε βοηθησει ομως θα ερθει η στιγμη που θα σου ζητησει ανταλαγμα και φυσικα χωρις να σε εχει ενημερωσει απο πριν

    Ο "αγγελος' θα σε βοηθησει ομως δεν θα ζητησει ανταλαγμα αυτη ειναι η διαφορα

    Και το να ξεχωρησεις αυτους τους δυο πολλες φορες ειναι δυσκολο γιατι μερικοι "δαιμονες" ερχοντε μεταμφιεσμενοι!

     

     

    (θεωρω πως ειναι απο τα καλυτερα βιβλια ...προσωπικα εμενα με βοηθησε να διαπιστωσω πως καποια τα εκανα καλα και καποια αλλα πρεπει να τα αλλαξω...εγω εμαθα πολλα απο αυτο το βιβλιο!)

     

     

     

     

     

    Καλησπερα...!

×
×
  • Create New...