Jump to content

Ανίδεος

Νέα Μέλη
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Ανίδεος

  1. Φίλε outi μην ξεχνάς την ιδιότητα των πιλότων της ΠΑ.

    Κατ'αρχήν για να μπείς στη σχολή ικάρων πρέπει να είσαι αριστούχος και κατα συνέπεια με σοβαρό δείκτη νοημοσύνης.

    Ύστερα εκπαιδεύεσαι σκληρά, έτσι ώστε να μάθεις να ανέχεσαι τις ατμοσφαιρικές πιέσεις, τα λεγόμενα "g" και όλα τα υπόλοιπα που ο καθένας μας λιποθυμά μόνο στη σκέψη.

    Γενικώς πρέπει η νοητική σου κατάσταση να είναι τόσο ισχυρή και καθαρή, όσο και η φυσική.

    Ξέρεις εξ'αρχής οτι είσαι σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο στρατιωτικό σώμα και αυτό σε εκστασιάζει.

    Είναι λογικό να το διαλέξεις αυτό πρώτα απο κ@βλα και μετά απο ανάγκη, οπότε είναι λάθος να συγκρίνεις τον κάθε δημοσιουπάλληλο τύπου εφορία, υπουργεία, ιδρύματα κτλ που όντως αράζει την κωλάρα του και την ξύνει ακατάπαυστα, για να τσιμπήσει τα φράγκα, εις βάρος του ελληνικού δημοσίου πάντα.

    Οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας είναι παλικάρια με @@ που όντως αγαπούν αυτό που κάνουν και όχι κάποιοι ψευτουπάληλοι σε μια ψευτοθέση, που βολεύονται και τα πέρνουν.

    Και τέλος μην ξεχνάμε οτι είναι ένα απο τα επαγγέλματα με υψηλή επικινδυνότητα.

    Αυτά.

    Συγνώμη για τη γλώσσα μου.

  2.  

    Έχω εγώ δικαίωμα σαν ελεύθερος πολίτης να μην θέλω τέτοιες διευκολύνσεις στην ζωή μου? ή αν πω όχι θα πρέπει να κλειστώ σε καμιά σπηλιά για όλη μου την ζωή.

    Αυτή είναι η ουσία κατ'εμέ.

    Ευχαριστώ και συνεχίστε..

     

    Αγαπώ την ελευθερία σε οποιαδήποτε μορφή και είμαι μαζί σου. Καλά τα λές. Αλλά όχι. Δεν αφήνω στην άκρη τίποτα φίλε μου, γιατί πλέον σ' αυτή τη ρημάδα την άκρη, πετάμε ότι να'ναι.

    Πρώτα θα ξεζουμίσω ένα θέμα και μετά θα πώ, θα μιλήσω, θα φέρω άποψη, θα βάλω στην άκρη.

     

    Βεβαίως και έχεις αυτό το δικαίωμα. Βεβαίως, αν πείς όχι, θα πρέπει κλειστείς σε σπηλιά σε όλη σου τη ζωή. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρχίσω να ψάχνω απο τώρα μέρος, γιατί σε εκείνη τη περίοδο, αν καν υπάρξει, θα είναι πολύ δύσκολο..

     

    Αν όντως έρθουν τα κωλοτσιπάκια και επιβεβαιωθούν οι γραφές και οι προφητείες των Αγίων περί τούτου, όπως και πολλές ακόμα, ε ναί ρε φίλε, θα πάρω τα βουνά και θα τρέξω να προλάβω να λυτρωθώ. Γιατί δυστυχώς ακόμα και σήμερα έχω αμφιβολίες, οι οποίες μειώνονται καθημερινά. Και μιάς που είπα για προφητείες Αγίων, θα κάνω post αλλού περί αυτού.

     

    Ποσοι θα πούμε όχι;

     

    Για να δούμε..

  3. Κοίτα καλά ένα barcode το οποίο να περιέχει τον αριθμό 6. Αφού παρατηρήσεις ποιές γραμμές αντιστοιχούν στο 6, σύγκρινέ τις με αυτές που εξέχουν. Είναι ίδιες.

    Το barcode, όμως, είναι μια πρώιμη μορφή του 666, γνωστού αριθμού ως "Το χάραγμα του Αντίχριστου". Συσχετίζεται απόλυτα με τα εμφυτευόμενα chip με την ονομασία RFID τα οποία έρχονται. Σήμερα κιόλας, στο ράδιο, διάβαζαν τα πρωτοσέλιδα. Ο Μακάριος δήλωσε πως έφτασαν στην Ελλάδα τα τσιπάκια και ήδη φυλάσονται πρωί-βράδυ απ' τα ΜΑΤ!! Ας μήν μιλήσω κι άλλο για αυτό, καθώς πιστεύω οτι όλοι έχετε έστω μια ιδέα για αυτά.

    Αν δεν έχετε, ψάξτε. Και αν δεν πιστεύετε σε όλα αυτά, παραθέτω video που τα λένε τα ίδια τα δαιμόνια.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=6Q4G4bli8IQ

     

    Δεν θέλω να ξεφύγω πολύ απο το topic σου, αλλά πάνω στο θέμα του "θηρίου" θέλω να πω κάτι. Σε όλες τις περιπτώσεις δαιμονισμών, τα δαιμόνια βρίζουν συνεχώς την Παναγία και τον Χριστό (κάτι που μας έχουν μάθει να κάνουμε κ εμείς καθημερινά..) και όχι οποιαδήποτε άλλη θεότητα. Βέβαια μπορεί να συμβαίνει αυτό γιατί εκείνη τη στιγμή εξορκίζει ένα Χριστιανός. Αν, δηλαδή, εξόρκιζε ένα Βουδιστής πιθανόν να του έβριζε τον Βούδα. Τέλοσπάντων.

    Για δείτε και εδώ τι λέει ο "έτσι" μέσα απο το σώμα μιας 18χρονης.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=B0L-rCMdp9c

     

    Και φυσικά έρχονται μετά οι μασόνοι ψυχίατροι και γιατροί και δηλώνουν "κλασσική περίπτωση ψυχοπάθειας με σχιζοφρενικές τάσεις και άλλα..".

    Τι να πώ; Μπορεί να 'ναι έτσι.

    Κλασσική περίπτωση βλάβης θα έλεγα εγώ..

     

    Επειδή εχω την τάση να ξεφεύγω κάπως απ'το κυρίως θέμα επιστρέφω σε αυτό. Το barcode είναι μια μορφή ελέγχου των προιόντων. Το τσιπάκι είναι μια μορφή ελέγχου των ανθρώπων. Έρχονται και τα δυο απ' την ίδια πηγή και έχουν παρόμοιους σκοπούς. Είναι κάτι το οποίο θα υποχρεωθούμε να εμφυτεύσουμε στο δεξί μας χέρι ή στο μέτωπο. Αυτό δε το λέω εγώ, αλλά ο κατασκευαστής του τσιπ Carl Sanders:

     

    "Ξοδέψαμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια μελετώντας σε ποιο σημείο του ανθρωπίνου σώματος να τοποθετήσουμε το τσιπάκι. Βρήκαμε ότι μόνο δυο είναι τα σημεία που ταιριάζει αποτελεσματικά, το ΜΕΤΩΠΟ και το στο επάνω μέρος του χεριού, ειδικά του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ"

     

    Και στην Αποκάλυψη λέει:

     

    Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Αποκάλυψη 13:16,17)… Όποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα εις το μέτωπό του ή εις το χέρι του, θα πιει και αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού που, ανόθευτο, περιέχεται εις το ποτήρι της οργής Του, και θα βασανισθεί με φωτιά και θειάφι εμπρός εις τους άγιους αγγέλους και εμπρός εις το Αρνίον.

     

    Τι να πώ; Ψάχνω καθημερινά και συνεχώς βρίσκω τον εαυτό μου σαστισμένο, προβληματισμένο, κάποιες φορές χαμένο, απορημένο..

  4. Ποια πιστεύετε ότι θα ήταν η καλύτερη τιμωρία για έναν τέτοιο άνθρωπο;

    Και δεν ρωτάω για να βγάλετε όλη σας την οργή του στυλ "Θα του βαζα .... στο .... και μετά θα τον.... και μπλαμπλαμμπλα".

    Μια τιμωρία... πιο συμβολική θα έλεγα. Μια ψυχολογική τιμωρία.

     

    Χμμ δεν ξέρω. Δεν τα πάω καλά με τις τιμωρίες. Ίσως η καλύτερη τιμωρία να είναι να του κάνεις το ίδιο ή κάτι παρόμοιο, για να γευτεί το ίδιο ψυχολογικό σοκ. Υπάρχει, βέβαια, η πιθανότητα να είναι ήδη ψυχάκιας, οπότε δεν κάνεις δουλειά, το γυρνάς στο ούγκα μπούγκα, ξύλο δηλαδή και όλα τα συναφή.

  5. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες οι επιλογές είναι οι σωστές. Είμαστε μεν ελεύθεροι αλλά μπορεί να κάνουμε τη λάθος επιλογή. Και μια τέτοια επιλογή είναι ακραία λάθος.

     

     

     

     

    Για σένα, για μένα και για εκατομύρια ακόμα, ναι, θα ήταν λάθος. Αν έστω και ένας πιστεύει οτι είναι σωστό, δικαίωμά του και, φυσικά, υποχρέωση μας να σεβαστούμε την άποψή του. Αυτο βέβαια είναι κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει παντού, σε όλες τις περιπτώσεις. Συμφωνώ, λοιπόν, μαζί σου, στο οτι είναι λάθος να αφήσεις τη ρημάδα τη ζωή, μιας που υπάρχει και αρχή στη φύση για αυτό, να συνεχίσεις δηλαδή να ζείς όσο μπορείς πιο πολύ. Οπότε ερχόμαστε στα ίδια. Λάθος απ' τη μια γιατί έτσι είναι για μας, σωστό απ' την άλλη γιατί έτσι είναι για αυτούς.

     

     

    Μια διευκρίνιση θα ήθελα να κάνω. Δεν εννοώ ότι η Ντάλια θα... αυτοκτονήσει! Εννοώ ότι το σκεπτικό Λιαντίνη είναι επικίνδυνο αν το υιοθετήσει κανείς. Αυτά και συγγνώμη Ντάλια για την αναστάτωση. Καμιά φορά δε μας βγαίνει αυτό που εννοούμε...

     

    Σε έχω συμπαθήσει και για αυτό το λόγο θέλω να σου πω οτι κάποιες φορές είσαι πολύ απόλυτος και αυτό για κάποιους, μπορεί να είναι ερριστικό. Επίσης βιάζεσαι να γράψεις και αυτό θέλει προσοχή, γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πανεύκολα. Φιλικά πάντα

  6. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες οι επιλογές είναι οι σωστές. Είμαστε μεν ελεύθεροι αλλά μπορεί να κάνουμε τη λάθος επιλογή. Και μια τέτοια επιλογή είναι ακραία λάθος.

     

     

     

     

    Για σένα, για μένα και για εκατομύρια ακόμα, ναι, θα ήταν λάθος. Αν έστω και ένας πιστεύει οτι είναι σωστό, δικαίωμά του και, φυσικά, υποχρέωση μας να σεβαστούμε την άποψή του. Αυτο βέβαια είναι κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει παντού, σε όλες τις περιπτώσεις. Συμφωνώ, λοιπόν, μαζί σου, στο οτι είναι λάθος να αφήσεις τη ρημάδα τη ζωή, μιας που υπάρχει και αρχή στη φύση για αυτό, να συνεχίσεις δηλαδή να ζείς όσο μπορείς πιο πολύ. Οπότε ερχόμαστε στα ίδια. Λάθος απ' τη μια γιατί έτσι είναι για μας, σωστό απ' την άλλη γιατί έτσι είναι για αυτούς.

     

    Σε έχω συμπαθήσει και για αυτό το λόγο θέλω να σου πω οτι κάποιες φορές είσαι πολύ απόλυτος και αυτό για κάποιους, μπορεί να είναι ερριστικό. Επίσης βιάζεσαι να γράψεις και αυτό θέλει προσοχή, γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πανεύκολα. Φιλικά πάντα

  7. Σίγουρα οργίζομαι στην όψη ενός βιασμού μιας γυναίκας και τον κατακρίνω.

     

    Να με βίαζαν 2-3 γυναίκες...

     

    Υπάρχουν δύο εκδοχές.

     

    Η πρώτη θα ήταν να μου δώσουν κάνα δυό βιάγκρα ενώ εγώ θα το παίζω "αχ μη δε θέλω" και να γίνει μακελειό..

     

    Η δεύτερη, να μου δώσουν τίποτα ναρκωτικοηρεμιστικά, να εξοπλιστούν με μεγάλους δονητές και ντίλντο ενώ εγώ θα φωνάζω όντως, πλέον, "ΜΗ ΔΕ ΘΕΛΩ" και να γίνει και πάλι μακελειό..

     

    Στην πρώτη, απλά θα έβγαζα έξω στην επιφάνεια τον προστυχοβρωμικοδιαστροφικό εαυτό μου και απλά θα καθόμουν και θα το απολάμβανα (εξάλλου η παροιμία, αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το, δεν είναι άστοχη)

     

    Και στην δεύτερη απλά, προφανώς, θα πόναγα πολύ...

     

    Πάντως γενικώς σαν ιδέα είναι BAD :down: εκτός αν το κάνεις ως παιχνίδι με την κοπέλα σου ή τη φίλη σου, οπου (κωλο)λέει! :woot:

  8. Το να επιλέξει κανείς να πεθάνει ενώ μπορεί να ζήσει είναι παράλογο και μάλλον είναι αρμοδιότητα των ψυχιάτρων... Όταν δεν υπάρχει πρόβλημα υγιείας είναι πάντα εφικτό να έχεις μια καλή ζωή και να διασκεδάσεις...

     

    Μα καλά τί λες;;;;;

    Ο άνθρωπος , να σου θυμίσω, έχει μία ιδιότητα που δεν μπορεί να του την αφαιρέσει ούτε ο ίδιος ο Θεός.

    Την ελεύθερη βούληση.

  9. grey ο Λιαντίνης αυτοκτόνησε λόγω διαμαρτυρίας η οποία ήταν η εξής (απ το τελευταίο γράμμα στην κόρη του)

     

    "Να ζήσεις απλά, σεμνόπρεπα, και τίμια, όπως σε δίδαξα. Να θυμάσαι ότι έρχουνται χαλεποί καιροί για τις νέες γενεές. Και είναι άδικο και μεγάλο παράξενο να χαρίζεται τέτοιο το δώρο της ζωής στους ανθρώπους, και οι πλείστοι να ζούνε μέσα στη ζάλη αυτού του αστείου παραλογισμού. Η τελευταία μου πράξη έχει το νόημα της διαμαρτύρησης για το κακό που ετοιμάζουμε εμείς οι ενήλικοι στις αθώες νέες γενεές που έρχουνται. Ζούμε τη ζωή μας τρώγοντας τις σάρκες τους. Ένα κακό αβυσσαλέο στη φρίκη του. Η λύπη μου γι' αυτό το έγκλημα με σκοτώνει"

     

    βρίσκεται εδώ

     

    Αυτό με κάνει να τον θαυμάζω κι άλλο, καθώς έχει επαναστατικές και αντιδραστικές τάσεις, πράγμα που μου αρέσει.. Πόσο μάλλον το οτι αφαίρεσε τη ζωή του για να διαμαρτυρηθεί. Δεν "αυτοκτόνησε", λοιπόν, γιατί ξενέρωσε με τη ζωή, θα έπρεπε να ήταν τρελός να σου λέει σήμερα "ρούφα τη ζωή" και αύριο να αυτοκτονεί.

    Αλλά στην κοινή γνώμη αυτό έμεινε... Οτι ήταν παλαβός.. Οτι τρελάθηκε απο τις πολλές γνώσεις.. Χαχα, κούνια που τους κούναγε.

    Ηξερε πολύ καλά τι έκανε.

     

    Και μια παράκληση. Καλό είναι να μήν προτρέχουμε να δώσουμε γρήγορες απαντήσεις αν απλά θεωρούμε κάτι και δεν το γνωρίζουμε χωρίς να το ψάξουμε καθόλου.

    ΠΧ

    Ατομο Α: "αυτοκτόνησε ο Λιαντίνης"

    Ατομο Β: "ααα μ@λακία έκανε"

    Ατομο Γ: "μα καλά αυτός ήξερε το νόημα της ζωής.. και γω που τον είχα για λογικό και καλό.."

    Πάντα φιλικά :angel_not:

  10. Η ζωή είναι πολύτιμη για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δεν ξέρεις ποτέ τι χαρτί θα σου έρθει την επόμενη μέρα, και αυτό που πίστευες αδύνατο, να γίνει δυνατό... Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι εμείς τα ορίζουμε αυτά. :yes:

    Οι άνθρωποι δημιουργούν τις καταστάσεις και την ίδια τη ζωή.

    Οι άνθρωποι είναι νήματα δεμένα μεταξύ τους που συντονίζονται σε κάθε ταλάντωση.

    Αν δεν σου αρέσει κάποια από αυτές, δεν περιμένεις κάποιον Θεό να σε αποδεσμεύσει. Απλά λύνεσαι.

     

    Πολύ σωστά. Μόνο που μας είναι πολύ δύσκολο να αποκολληθούμε απο τη ζωή, επειδή την αγαπάμε. Είμαστε εγωιστές. Ο εγωισμός μας είναι και αυτό που μας κάνει να φοβόμαστε το θάνατο (Λιαντίνης). Αγαπάμε τον εαυτούλη μας, τις ζωές μας, τόσο πολύ, που τρομοκρατούμαστε στην ιδέα οτι θα τα χάσουμε. Οταν λοιπόν φτάσουμε στο σημείο να κατανοήσουμε την ύπαρξη μας και το γεγονός οτι κάποια στιγμή θα φτάσει και αυτή στο τέλος της, χάνουμε σταδιακά τον φόβο μας για τον θάνατο. Εύκολο στη θεωρία, δύσκολο στη πράξη...

  11. Έκανες αυτό που λες ακριβώς! Απλά έγραψες τις πρώτες εντυπώσεις. Δε λέω, καλά έκανες, αλλά η απορία σου σχετικά με το θάνατο του είναι άστοχη, καθώς είδες μόνο 1-2 βίντεο, οπότε, οτιναναι :Ρ

     

    Αν σε ενδιαφέρει όντως, θα το ψάξεις. Τα βίντεο που έδωσα εδώ είναι δείγματα για να δείτε πάνω κάτω οτι δεν είναι κάνενας τσαρλατάνος και όχι κάτι που θα σε κατατοπίσει πλήρως. Το είπα: αν σε ενδιαφέρει, ψάχτο.

     

    Τώρα στο θέμα του τοπικ "περι θανατου" πρέπει να δείτε την διάλεξη στο 401...

     

    Ξέρω φαίνεται βαρετό και μένα έτσι μου φάνηκε μέχρι που ασχολήθηκα. Φυσικά στις 2 τελευταίες σειρές έχεις απόλυτο δίκιο.

     

    Μ'αρέσει, πάντως, που είσαι καλοπροαίρετη. :cheerful_h4h:

  12. Συγνώμη δεν κρατιέμαι πρέπει να τα μοιραστώ, πάρτε κι άλλα.. άσχετα με το θέμα του θανάτου αλλά ντακς μωρεεε

     

    http://www.youtube.com/watch?v=GzwwPkDH-vk&feature=related

     

     

    προφήτης ήταν;;;; :blink: δείτε εδώ

     

    http://www.youtube.com/watch?v=qUKn2n7q8e8&feature=related

  13. Είχα χθές, για πολύ λίγο, μια ψευτοσυζήτηση στο τσατ, στο μέρος, δηλαδή, που μόνο αστείους λόγους μπορείς να αναφέρεις, για τον θάνατο και τη φοβία μας για αυτόν.

     

    Φαντάζομαι γνωρίζετε τον (μακαρίτη) καθηγητή-φιλόσοφο Δημήτρη Λιαντίνη και αν δεν τον ξέρετε καιρός να τον μάθετε.

     

    Ο Δημήτρης Λιαντίνης ήταν ίσως ένας απο τους τελευταίους μεγάλους έλληνες φιλόσοφους, λατρεμένος καθηγητής, ο οποίος μελέτησε τον θάνατο σε όλη του τη ζωή. Έφυγε απο τη ζωή εθελημένα.

     

    Δεν θα πω παραπάνω για αυτόν,αν σας ενδιαφέρει ψάχτε μόνοι σας, έχει αρκετά πράγματα στο διαδίκτυο καθώς είχε πολλούς θαυμαστές (εκ των οποίων ένας και εγώ) οι οποίοι μερίμνησαν να μάθει ο κόσμος για αυτόν.

     

    Παραθέτω βίντεο απο ηχογράφηση στο μάθημά του (κάποιοι μαθητές του ηχογραφούσαν κάθε μάθημά του) στο οποίο αποχαιρετά, έμμεσα, τους αγαπημένους του μαθητές, οι οποίοι στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, μία μέρα αφου φύγει.

     

    Πέρα απ'αυτό το βίντεο υπάρχει και αυτή η διάλεξη στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με θέμα : "Η φιλοσοφική θεώρηση του θανάτου" που είναι και το βασικό για το θέμα....

     

    εδώ: My link

     

    Επίσης υπάρχει ιστοσελίδα φτιαγμένη απο την κόρη του, που παρέχει πολύ ακόμα υλικό..

     

    εδώ: My link

     

    Αξίζει να το τσεκάρετε. Ειλικρινά είναι μαγευτικός ο λόγος του.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=P5ld8_2nHqw&feature=related

     

     

     

  14. Σε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στη λίμνη του Ηραίου στο Λουτράκι, στο ναό της Ηρας, συνάντησα τον "Μήτσο" έναν συμπαθητικό τυπάκο ο οποίος έπαιζε αυτό, το οποίο με εκστασιάζει, με μαγεύει, με γαληνεύει και άλλα πολλά.

     

    Δεν τον άφηνα να φύγει...:no:

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=og0S_PdZ5vU

     

    Να πω επίσης οτι έχω αδυναμία στη "σκέτη" μουσική, χωρίς στοίχους δηλαδή..

     

    Είναι πιο ταξιδιάρικη ρε παιδί μου..

  15. Αυτό μου το αφιέρωσε κάποτε μια "μάγισσα".....

     

    Το αφιερώνω σε όλες τις κοπέλες εδώ :019blush:

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=FBaP5HdwPLA

     

    Yes, I am a witch

    And I have conjured you

    For my bidding

    And all my charms and all my accidents

    Are all just instruments

    To lock you up

     

    How could I know my spell was broke?

    I am nothing like the girl you thought I was without your love

    How could I haunt you, keep you close

    When you can see my seams, the fraying of my dress?

    I am defenseless

     

    Yes, I am a carnival

    A house of mirrors

    And I will con you

    And all my tricks and all my magic

    Will keep you dizzy

    With desire

     

    How could I know my spell was broke?

    I am nothing like the girl you thought I was without your love

    How could I haunt you, keep you close

    When you can see my seams, the fraying of my dress?

    I am defenseless

     

    How could I know my spell was broke?

    I am nothing like the girl you thought I was without your love

    How could I haunt you, keep you close

    When you can see the seams, the fraying of my dress?

    I am defenseless

  16. ΕΝΑ ΕΡΩΤΟΚΛΑΨΟΥΡΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΓΙΑ ΝΕΡΟΥΛΕΣ ΨΥΧΕΣ :019blush:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=aiXBz3eyek0

     

    It's all coming back to me now

    That strange and almost endless dream

    Where I was you and you were me

    You opened up your eyes and I could see

    That you were falling from the world

    As aimless as a shooting star in orbit around me

    Thinking I was somebody else

    And terrified to look at me and see yourself, well...

     

    You are like a dream

    And I am just a trip that you are on

    When the trip is over you will go back

    To the places that you once beloved

    You will look for comfort there

    And when you do you'll find that it has gone

    That is when you'll dream a dream

    Where I am you and you are me

    And then you'll know my love

     

    So don't be afraid

    Your heart is in me

    And it's racing so fast now

    Cause everything we ever were or ever will be

    Is shapeless as a changing cloud

    Your letter written on the sky

    I'm needing now to read it through my eyes

    When you see just what I see

    Then tenderly watch it change

    And just let it be

     

    Cause I am like a dream

    And you are just a trip that I am on

    When the trip is over I will go back

    To the places that I once beloved

    And I will look for comfort there

    And when I do I know it will be gone

    That is when I'll dream a dream

    Where I am you and you are me

    And then I'll know your love

     

    ...so quiet now...

     

    This is just some trip that we are on

    When the trip is over we will think of this

    As someplace that we once beloved

    When I find no comfort here

    I'll look again to find it in your arms

    That is where I'll dream a dream

    Where I am you and you are me

    And that's where I know love

  17. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ασχοληθώ με τη μαγεία. Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτώ πολύ και με μεγάλη σοβαρότητα,πιστεύω.

    Είμαι τύπος που "την ψάχνει", που ερευνά και ποτέ δεν καταπιάνομαι με ένα θέμα εκτός αν με κεντρίσει τόσο πολύ.

    Όπως και να 'χει κάθε είδος γνώσης είναι ευπρόσδεκτο. Τώρα αν αποφασίσω να περάσω στην πρακτική, θα το μάθετε.

    :cheerful_h4h:

×
×
  • Create New...