Jump to content

Ανίδεος

Νέα Μέλη
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Ανίδεος last won the day on February 25 2018

Ανίδεος had the most liked content!

2 Followers

About Ανίδεος

  • Birthday 03/02/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Μουσική, κάνα βιβλίο, καμιά ταινία, φιλαράκια, βόλτες, ταξιδάκι-εκδρομούλα, βραδιές που να αξίζουν, γυναίκες που να σφυρίζουν(!) και οτιδήποτε προσφέρει χαμόγελο στη φάτσα μου :)

Recent Profile Visitors

1,295 profile views

Ανίδεος's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

3

Reputation

  1. Φίλε outi μην ξεχνάς την ιδιότητα των πιλότων της ΠΑ. Κατ'αρχήν για να μπείς στη σχολή ικάρων πρέπει να είσαι αριστούχος και κατα συνέπεια με σοβαρό δείκτη νοημοσύνης. Ύστερα εκπαιδεύεσαι σκληρά, έτσι ώστε να μάθεις να ανέχεσαι τις ατμοσφαιρικές πιέσεις, τα λεγόμενα "g" και όλα τα υπόλοιπα που ο καθένας μας λιποθυμά μόνο στη σκέψη. Γενικώς πρέπει η νοητική σου κατάσταση να είναι τόσο ισχυρή και καθαρή, όσο και η φυσική. Ξέρεις εξ'αρχής οτι είσαι σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο στρατιωτικό σώμα και αυτό σε εκστασιάζει. Είναι λογικό να το διαλέξεις αυτό πρώτα απο κ@βλα και μετά απο ανάγκη, οπότε είναι λάθος να συγκρίνεις τον κάθε δημοσιουπάλληλο τύπου εφορία, υπουργεία, ιδρύματα κτλ που όντως αράζει την κωλάρα του και την ξύνει ακατάπαυστα, για να τσιμπήσει τα φράγκα, εις βάρος του ελληνικού δημοσίου πάντα. Οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας είναι παλικάρια με @@ που όντως αγαπούν αυτό που κάνουν και όχι κάποιοι ψευτουπάληλοι σε μια ψευτοθέση, που βολεύονται και τα πέρνουν. Και τέλος μην ξεχνάμε οτι είναι ένα απο τα επαγγέλματα με υψηλή επικινδυνότητα. Αυτά. Συγνώμη για τη γλώσσα μου.
  2. Αγαπώ την ελευθερία σε οποιαδήποτε μορφή και είμαι μαζί σου. Καλά τα λές. Αλλά όχι. Δεν αφήνω στην άκρη τίποτα φίλε μου, γιατί πλέον σ' αυτή τη ρημάδα την άκρη, πετάμε ότι να'ναι. Πρώτα θα ξεζουμίσω ένα θέμα και μετά θα πώ, θα μιλήσω, θα φέρω άποψη, θα βάλω στην άκρη. Βεβαίως και έχεις αυτό το δικαίωμα. Βεβαίως, αν πείς όχι, θα πρέπει κλειστείς σε σπηλιά σε όλη σου τη ζωή. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρχίσω να ψάχνω απο τώρα μέρος, γιατί σε εκείνη τη περίοδο, αν καν υπάρξει, θα είναι πολύ δύσκολο.. Αν όντως έρθουν τα κωλοτσιπάκια και επιβεβαιωθούν οι γραφές και οι προφητείες των Αγίων περί τούτου, όπως και πολλές ακόμα, ε ναί ρε φίλε, θα πάρω τα βουνά και θα τρέξω να προλάβω να λυτρωθώ. Γιατί δυστυχώς ακόμα και σήμερα έχω αμφιβολίες, οι οποίες μειώνονται καθημερινά. Και μιάς που είπα για προφητείες Αγίων, θα κάνω post αλλού περί αυτού. Ποσοι θα πούμε όχι; Για να δούμε..
  3. Aσε τις φωτό του ίντερνετ και πιάσε στα χέρια σου ένα αληθινό προιόν. Μια κοκακόλα πχ
  4. Κοίτα καλά ένα barcode το οποίο να περιέχει τον αριθμό 6. Αφού παρατηρήσεις ποιές γραμμές αντιστοιχούν στο 6, σύγκρινέ τις με αυτές που εξέχουν. Είναι ίδιες. Το barcode, όμως, είναι μια πρώιμη μορφή του 666, γνωστού αριθμού ως "Το χάραγμα του Αντίχριστου". Συσχετίζεται απόλυτα με τα εμφυτευόμενα chip με την ονομασία RFID τα οποία έρχονται. Σήμερα κιόλας, στο ράδιο, διάβαζαν τα πρωτοσέλιδα. Ο Μακάριος δήλωσε πως έφτασαν στην Ελλάδα τα τσιπάκια και ήδη φυλάσονται πρωί-βράδυ απ' τα ΜΑΤ!! Ας μήν μιλήσω κι άλλο για αυτό, καθώς πιστεύω οτι όλοι έχετε έστω μια ιδέα για αυτά. Αν δεν έχετε, ψάξτε. Και αν δεν πιστεύετε σε όλα αυτά, παραθέτω video που τα λένε τα ίδια τα δαιμόνια. http://www.youtube.com/watch?v=6Q4G4bli8IQ Δεν θέλω να ξεφύγω πολύ απο το topic σου, αλλά πάνω στο θέμα του "θηρίου" θέλω να πω κάτι. Σε όλες τις περιπτώσεις δαιμονισμών, τα δαιμόνια βρίζουν συνεχώς την Παναγία και τον Χριστό (κάτι που μας έχουν μάθει να κάνουμε κ εμείς καθημερινά..) και όχι οποιαδήποτε άλλη θεότητα. Βέβαια μπορεί να συμβαίνει αυτό γιατί εκείνη τη στιγμή εξορκίζει ένα Χριστιανός. Αν, δηλαδή, εξόρκιζε ένα Βουδιστής πιθανόν να του έβριζε τον Βούδα. Τέλοσπάντων. Για δείτε και εδώ τι λέει ο "έτσι" μέσα απο το σώμα μιας 18χρονης. http://www.youtube.com/watch?v=B0L-rCMdp9c Και φυσικά έρχονται μετά οι μασόνοι ψυχίατροι και γιατροί και δηλώνουν "κλασσική περίπτωση ψυχοπάθειας με σχιζοφρενικές τάσεις και άλλα..". Τι να πώ; Μπορεί να 'ναι έτσι. Κλασσική περίπτωση βλάβης θα έλεγα εγώ.. Επειδή εχω την τάση να ξεφεύγω κάπως απ'το κυρίως θέμα επιστρέφω σε αυτό. Το barcode είναι μια μορφή ελέγχου των προιόντων. Το τσιπάκι είναι μια μορφή ελέγχου των ανθρώπων. Έρχονται και τα δυο απ' την ίδια πηγή και έχουν παρόμοιους σκοπούς. Είναι κάτι το οποίο θα υποχρεωθούμε να εμφυτεύσουμε στο δεξί μας χέρι ή στο μέτωπο. Αυτό δε το λέω εγώ, αλλά ο κατασκευαστής του τσιπ Carl Sanders: "Ξοδέψαμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια μελετώντας σε ποιο σημείο του ανθρωπίνου σώματος να τοποθετήσουμε το τσιπάκι. Βρήκαμε ότι μόνο δυο είναι τα σημεία που ταιριάζει αποτελεσματικά, το ΜΕΤΩΠΟ και το στο επάνω μέρος του χεριού, ειδικά του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ" Και στην Αποκάλυψη λέει: Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Αποκάλυψη 13:16,17)… Όποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα εις το μέτωπό του ή εις το χέρι του, θα πιει και αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού που, ανόθευτο, περιέχεται εις το ποτήρι της οργής Του, και θα βασανισθεί με φωτιά και θειάφι εμπρός εις τους άγιους αγγέλους και εμπρός εις το Αρνίον. Τι να πώ; Ψάχνω καθημερινά και συνεχώς βρίσκω τον εαυτό μου σαστισμένο, προβληματισμένο, κάποιες φορές χαμένο, απορημένο..
  5. Σας ευχαριστώ. Θα ξαναβρεθουμε. Ολα στην ώρα τους :Ρ

  6. Ευχαριστώ!! :)

  7. βεβαίως βεβαίως

  8. καλή τύχη με τας εξεταστικάς δοκιμασίας

  9. χρόνια πολλά! να τα εκατοστήσεις! (ή λιγα λέω?!?)

  10. Χμμ δεν ξέρω. Δεν τα πάω καλά με τις τιμωρίες. Ίσως η καλύτερη τιμωρία να είναι να του κάνεις το ίδιο ή κάτι παρόμοιο, για να γευτεί το ίδιο ψυχολογικό σοκ. Υπάρχει, βέβαια, η πιθανότητα να είναι ήδη ψυχάκιας, οπότε δεν κάνεις δουλειά, το γυρνάς στο ούγκα μπούγκα, ξύλο δηλαδή και όλα τα συναφή.
  11. Για σένα, για μένα και για εκατομύρια ακόμα, ναι, θα ήταν λάθος. Αν έστω και ένας πιστεύει οτι είναι σωστό, δικαίωμά του και, φυσικά, υποχρέωση μας να σεβαστούμε την άποψή του. Αυτο βέβαια είναι κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει παντού, σε όλες τις περιπτώσεις. Συμφωνώ, λοιπόν, μαζί σου, στο οτι είναι λάθος να αφήσεις τη ρημάδα τη ζωή, μιας που υπάρχει και αρχή στη φύση για αυτό, να συνεχίσεις δηλαδή να ζείς όσο μπορείς πιο πολύ. Οπότε ερχόμαστε στα ίδια. Λάθος απ' τη μια γιατί έτσι είναι για μας, σωστό απ' την άλλη γιατί έτσι είναι για αυτούς. Σε έχω συμπαθήσει και για αυτό το λόγο θέλω να σου πω οτι κάποιες φορές είσαι πολύ απόλυτος και αυτό για κάποιους, μπορεί να είναι ερριστικό. Επίσης βιάζεσαι να γράψεις και αυτό θέλει προσοχή, γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πανεύκολα. Φιλικά πάντα
  12. Για σένα, για μένα και για εκατομύρια ακόμα, ναι, θα ήταν λάθος. Αν έστω και ένας πιστεύει οτι είναι σωστό, δικαίωμά του και, φυσικά, υποχρέωση μας να σεβαστούμε την άποψή του. Αυτο βέβαια είναι κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει παντού, σε όλες τις περιπτώσεις. Συμφωνώ, λοιπόν, μαζί σου, στο οτι είναι λάθος να αφήσεις τη ρημάδα τη ζωή, μιας που υπάρχει και αρχή στη φύση για αυτό, να συνεχίσεις δηλαδή να ζείς όσο μπορείς πιο πολύ. Οπότε ερχόμαστε στα ίδια. Λάθος απ' τη μια γιατί έτσι είναι για μας, σωστό απ' την άλλη γιατί έτσι είναι για αυτούς. Σε έχω συμπαθήσει και για αυτό το λόγο θέλω να σου πω οτι κάποιες φορές είσαι πολύ απόλυτος και αυτό για κάποιους, μπορεί να είναι ερριστικό. Επίσης βιάζεσαι να γράψεις και αυτό θέλει προσοχή, γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πανεύκολα. Φιλικά πάντα
  13. Χαχαχα!! Αν δε σας αρέσει να το αλλάξουμε... :P :P

  14. Το νέο σου avatar είναι...

    Καλούτσικο!!

  15. Μάλλον παραμένει φίλη σου και συμπρωταγωνιστείτε στο ίδιο έργο
×
×
  • Create New...