Jump to content

Alacardian.

Νέα Μέλη
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alacardian.

  1. Κάποτε είχα λιώσει και εγώ με αυτά τα παιχνίδια κυρίως το l2 και κατάλαβα πως στόχος του παιχνιδιού είναι να σε εξομοιώσει στον κόσμο του αν είσαι λίγο αδύναμος την πατάς και το να ανεβάσεις lvl στον χαρακτηρα σου στο παιχνίδι σου φαίνεται σαν σκοπός ζωής, στους πιο πολλούς που ξέρω τουλάχιστον με αποτέλεσμα να λιώνεις τώρα είχα διαβάσει σε ένα site για της επιπτώσεις θα το ψάξω και θα σας αναφέρω το link αν θέλετε..
  2. Αμ δεν είναι μόνο αυτό έχω ακούσει και για 2 δολοφονίες εξαιτίας του online gaming "lineage συγκεκριμένα" σε net cafe Υ.Γ. Έχω δει άτομα να πλακώνονται στο ξύλο επειδή μαλοσανε στο παιχνίδι και οι δολοφονίες για των ίδιο λόγω, και ας μην αναλύσουμε το θέμα "ΕΠΥΛΗΨΙΑ Κ.Τ.Λ." Κίνδυνο μόνιμης επιληψίας έχουν άτομα κάτω των 13 ετών εξαιτίας των fps και hz των οθονών που τα παιχνίδια κυρίως στα pc δεν έχουν σωστή αναλογία αυτών των δυο Τραγικο :headb: :headb:
  3. Σε καταλαβαίνω και το ίδιο έπαθα με το lineage :cheerful: Ααααχ! ποτε θα βρεθει ενας καλος hacker να κατεβασει ολους τους servers και εγω καποτε ειχα λιωσει αυτα τα παιχνιδια εχουν κατασκευαστει για να καταστρεψουν ολη την νεολαια
×
×
  • Create New...