Jump to content

daskalak

Νέα Μέλη
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by daskalak

  1. Καλημερα σε ολους... Απο την στιγμη που πιστευεις οτι ισως ηθελε καποιος να σου κανει κακο εχει πολλες πιθανοτητες να γινει ετσι, καλα θα κανεις να ηρεμησεις, να προσπαθησεις να βρεις μια φυσικη αιτια αυτου του πραγματος και αμα δεν τα καταφερεις θα κανεις καποιο ειδος αυτοκαθαρσης η καποιο λυσιμο που πιστευεις οτι μπορει να σε βοηθησει ψυχολογικο και πνευματικα. Πανω απο ολα ψυχραιμια!
  2. Α παιδια και κατι αλλο, ειχα δει ενα αθρο της Μειμαριδη πριν βγαλει τα βιβλια της, ελεγε οτι εχει μαζεψει ενα πολυ πλουσιο υλικο απο παναρχαια ξορκια και εκτος της Θειας της και σκοπευει να τα βγαλει και Αυτα...Τα συμπερασματα δικα σας.
  3. Παιδια την κ.Μειμαριδη ουτε την κατηγωρω αλλα ουτε την υπερασπιζομαι! έδειξε φόρα παρτίδα έναν κόσμο που κάποιοι απλά αγνοούσανε.....έτσι δεν είναι; Το ότι πουλάει τη γνώση, και τα εργαλεία που χρειαζόνται είναι κάτι που το κάνει ο καθένας.....άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο....Εντάξει αυτά που πουλάει κοστίζουν....γεγονός, αλλά για σκεφτείτε κ εσείς το ίδιο δε θα κάνατε; Οσο για τις συνταγες που δεν εχει δωσει τα υλικα μεχρι στιγμης, πολλα βιβλια, πολλα πιστεψτε με και πριν η Μαρα βγαλει το βιβλιο μαγειας 1, ειχαν μιλησει... Το αρωμα της Λιλιθ, ειναι ιδιο με το Σεφνταλε πχ.Το αρωμα της Λιλιθ εχει αναφερθει σε 4 διαφορετικα βιβλια που εχω διαβασει... Το πεντασταυρο παλι, το λεγομενο βραχιολι των σταυρων ενα παρομοιο αλλα με εξυς σταυρους το ειχε η Γιαγια μου, Εγω αμα αποφασιζα να κανω καποια απο τα ξορκια της θα εκανε με το βραχιολι και βεβαια της Γιαγιας μου(μιας που ασχολιοταν με την τεχνη και το ειχε αυτο το βραχιολι ως φυλακτο)! Και κατι αλλο,(ξανα λεω δεν εχω διαθεση να την υπερασπιστω αλλα λεω αυτα που εχω δει) εχω ακουσει πολλες φορες και απο το φορυμ της αλλα και απο καποια αλλα φορυμ που μιλαν για την κυρια αυτη, οτι τα ξορκια ποιανουν, και οτι εχουν δει αποτελεσματα! Τι να πω?Δεν ξερω παντως το μονο που με εχει ενοχλησει σε αυτην ειναι ο τροπος της Με τα Media.Εκει ναι, οτι και να πειτε εχετε δικιο.! ΥΣ.Οσο για την Σμυρνη και την καθε Σμυρνη, δεν υπαρχει μερος στο κοσμο που να μην υπηρξε ανθρωπος που να μην ασχολιοταν με την Τεχνη.
×
×
  • Create New...