Jump to content

zozis

Νέα Μέλη
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zozis

  1. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για όλα.... Πραγματικά αυτό ήθελα...να γίνει διάλογος..και να ακουστούν πολλές και διαφορετικές απόψεις!!! Να είστε όλοι καλά.....
  2. Βρε παιδιά... ωραίο και το γέλιο...μ'αρέσει!!! Στα σοβαρά όμως... Λαιονς Ροταρυ και δεν συμαζευεται - Μασωνία...οι καλύτερα μπαστούνια με αυτούς! Τώρα οι αλλόθρησκοι - εκτός σατανιστών - και θρησκειών που υπηρετούν το κακό...φυσικά και δεν θα χαθούν..εφόσον όλες οι θρησκείες μιλούν για αγάπη και σε όλες τις θρησκείες κρίνεσαι για τις καλές σου πράξεις - έτσι μας μάθανε στο δημοτικό - αυτό ισχύει για όλους!!!! Τώρα γιατί εμείς οι Έλληνες και όχι κάποιοι άλλοι...??? Εδώ μπερδεύομαι και εγώ!!! Ίσως γιατί είμαστε ο Αρχαιότερος πολιτισμός επάνω στον πλανήτη - Ακούγεται λίγο εθνικιστικό όλο αυτό - το ξέρω!!!! Πάντος σας ευχαριστώ για το ποστ!!! Θέλω να ακούσω πολλές γνώμες!!!! Ευχαριστώ! Υ.Γ Παράθεσα και κάποια link.....θέλω πολύ να τα δείτε!!!
  3. Πριν αρχίσω θέλω να σας πω ότι είμαι αρκετά ενημερωμένος και θέλω να ακούσω πολλές και διάφορες γνώμες - μακάρι να υπάρξει και αντίλογος!!!! Θέλω να περασώ κάποιο μηνύματα περισσότερο και όχι να εκθέσω απορίες! Τάγματα - Αδελφότητες.... υπάρχουν δεν διαφωνώ υπάρχουν όμως τόσο πολύ ενεργά μέλη...??? (Μασωνία)! Οι "Μασώνοι" δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει αλλά ελέγχουν όλο τον κόσμο!!!!!!!! Πολλά τάγματα την θεωρούν ως θανάσιμο τους εχθρό! Ακόμα και ο Χριστιανισμός! Ένα από αυτά είναι και το τάγμα του Αρνολντ...!!! (Υπάρχει η κάνω κάποιο λάθος)..??? (Είναι κανείς μυημένος - θέλω να μιλησω μαζί του)!!! Όποιος ξέρει σχετικά με αυτό το τάγμα θέλω να ποστάρει!!! Θέλω να σας πω ότι έχει σχηματιστεί μια κοσμοθεωρία - παραπλάνηση απο την Μασωνία και αν κάνω λάθος θέλω να με διορθώσετε! Κρίνουμε τον Λιακό που φωνάζει...έχει πολλά λάθοι - δεν τα γνωρίζει όλα αλλά προσπαθεί να περάσει μηνύματα και εγώ αυτό το εκτιμώ πολύ!!! Το 2012 - Οι Μάγιας - Οι Ελοχοίμ - Τα Νεφελίμ - και όλα όσα έχει ξεστομίσει πιστεύω ότι ισχύουν....απλώς δεν τον πολυπιστεύουμε γιατί ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΑΚΟ!!!! Έχω ακούσει επίσεις ότι για να γίνει κάποιος πρωθυπουργός πρέπει να είναι μυημένος - και ακόμα ότι οι Μασωνικές στοές επιδοτούνται από το κράτος!!!! ότι ζούμε είναι ένα ολόγραμμα - δηλαδή κάτι ψεύτικο!!! Η Ιστορία όλου του κόσμου είναι γραμμένη στα Αρχαιοελληνικά Βιβλία - και Προφήτες μας οι Αρχαίοι Φιλόσοφοι θα έλεγε ένας Δωδεκαθειστής!! Το πιστεύω αν και δεν είμαι !!! Παραθέτω τα 3 βιβλία του Λιακό (Νεφελίμ - Ελ - Ελοχίμ) - Αυτή είναι η πραγματική Κοσμοθεωρία - Σίγουρα όπως είπα και παραπάνω υπάρχουν λάθοι σττα βιβλία του - (Αφού όλα ελέγχονται - και παραποιούνται από τους Μασώνους)!!! Αλλά πιστεύω ότι πλησιάζουν την πραγματικότητα - Υπάρχουν πολλά γεγονότα που αν τα συνθέσουμε στο μυαλό μας και δημιουργήσουμε το παζλ - όλα ΕΙΝΑΙ ένα παζλ...καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα! Ξέρετε την κοσμοθεωρία??? Την πιστεύετε...??? Αν όχι γιατί...???? http://clubs.pathfinder.gr/SPACEMAGIG http://clubs.pathfinder.gr/epsilon http://clubs.pathfinder.gr/elefsis_epsilon Ευχαριστώ πολύ!
  4. Παιδιά....νομίζω ότι κάποια από τα βιβλία του αξίζουν...και πόλύ μάλιστα.......βέβαια ο σκοπός του είναι το χρήμα...αλλά κάπου στο βάθος αχνοφαίνεται και η ενημέρωση!!!! .....Περι Νέφελιμ, Ελ.....κ.τ.λ θέλω να κάνω ένα πολύ κατατοπιστικό post....νομίζω ότι έχει γνώση επι του θέματος.....ελάχιστη πιστεύω......αλλά γνωρίζει!!!
  5. Παιδιά παραθέτω το δικό μου link (http://clubs.pathfinder.gr/SPACEMAGIG) πιστεύω ότι είναι το καλύτερα "πλασμένο σενάριο" και το πιστεύω ακράδαντα....χωρίς να δημιουργώ φιλοεθνικιστικά πρότυπα....η να πιστεύω στο Δωδεκάθεο!!! Παρακαλώ να το ρίξεται μια ματιά...και με περισσότερες πλήροφορίες που έχω συλλέξει εδώ και χρόνια θα τα κάνω post.....!!! Επίκληση........ψάξτε την σελίδα όσο καλύτερα μπορείτε.....(δεν δένουν όλα τόσο όμορφα)?? ......και πείτε μου τα σχολιά σας.....θα χαρώ πολύ να σας ακούσω!!!!!
×
×
  • Create New...