Jump to content

Sucore

Mέλη
  • Posts

    3,266
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Sucore last won the day on March 28 2018

Sucore had the most liked content!

1 Follower

About Sucore

  • Birthday 07/21/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://facebook.com/Sucore1
  • Yahoo
    none

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Φως, πιο πολύ φως!

    Παράδοξο οδός περπατημένη να μην οδηγεί πουθενά

Recent Profile Visitors

2,466 profile views

Sucore's Achievements

Αβάπτιστος

Αβάπτιστος (7/7)

44

Reputation

  1. Προσωπική μου άποψη: Είμαστε φτιαγμένοι να τρώμε ΚΑΙ κρέας, γενικότερα μπορούμε να αφομοιώσουμε τα περισσότερα είδη ζωής για να κρατήσουμε την δική μας (όπως και κάθε άλλο συγγενικό μας είδος). Αν γίνεται με μέτρο, και κάποια προσοχή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν γίνεται κατάχρηση υπάρχει πρόβλημα. Στην κοινωνία μας γίνεται με κατάχρηση, για αυτό και έχουν αναπτυχθεί πολλά προβλήματα υγείας, οικονομίας, περιβαλλοντολογίας κλπ. Για τα θέματα υγείας ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, προς το παρόν δεν είναι παράνομη η κατανάλωση οπότε έχει το ελεύθερο. Για θέματα οικονομίας πάλι ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τι αγοράζει, όμως υπάρχουν και οι νόμοι εμπορίου, και η προσφορά και η ζήτηση, και αυτά μας έχουν οδηγήσει στα θέματα περιβαλλοντολογίας: Α) Είναι μια μαύρη τρύπα πρώτων υλών. (α) Νερού (β) Γεωργικών προϊόντων (γ) Δασικών εκτάσεων. Β) Μόλυνση : (α) Περίπου το 1/6 της παγκόσμιας εκπομπής διοξειδίου γίνεται μέσω της μοντέρνας κτηνοτροφίας. (β) Απόβλητα της επεξεργασίας και του καθαρισμού, και ζωικά, μολύνουν το περιβάλλον τριγύρω, και τον υδροφόρο ορίζοντα Γ) Αντιβιοτικά: Πολύ σοβαρό θέμα, που εχει αρχίσει να οδηγεί στην αχρήστευση των αμυνών μας απέναντι στα βακτήρια. Η καταχρηση που γίνεται στην μοντέρνα κτηνοτροφία, όχι μονο οδηγει στην μακροχρόνια ενίσχυση των βακτηριδίων, αλλά καταστρέφει την χλωρίδα και την πανίδα του υδροφόρου ορίζοντα (σύμφωνα με νέες μελέτες), αλλάζει τα γονίδια των μικρών ζώων, και εξαλείφονται οικοσυστήματα. Για εμένα το ιδανικό θα ήταν όπως παλιά. Ο καθένας τα ζα του, η κατανάλωση με μέτρο. Ξέρεις τι τρως, και έχεις άλλη σύνδεση μαζί του. Υπάρχει σεβασμός ακόμα και στην φόνευσή του. Itadakimasu. Bonus video:
  2. Δεν νομίζω να είναι θέμα φόβου αλλά θέμα μη ελέγχου των φαινομένων και εγκυρότητας των πληροφοριών.
  3. Και στην πραγματικότητα όμως αυτές οι ορμές μπορούν να τιθασευτούν, και να ισορροπούν ανάμεσα στο αρχέγονο και το ανθρώπινο.
  4. Δίκιο στο να συνεχίσεις να λειτουργείς με τον δοκιμασμένο ασφαλή τρόπο που ξέρεις να λειτουργείς (ή να νομίζεις πως λειτουργείς).
  5. Και έτσι να είναι, με την κατάλληλη εκπαίδευση του μυαλού, μπορούν να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια για αντικειμενική κρίση.
  6. Όλα στο μυαλό μας είναι, κάθε τέτοια στιγμή είναι μια υπέροχη ευκαιρία για ενδοσκόπηση. Ερωτησούλες τύπου: Τι βλέπω εγώ που δεν βλέπουν οι υπόλοιποι, και τι βλέπουν οι υπόλοιποι που δεν βλέπω εγώ, είναι μια πολύ καλή αρχή. Έπειτα τις αναλύουμε αντικειμενικά.
  7. Σε βιηθαω στο να μαθεις να βοηθας τον εαυτο σου ;)
  8. https://futurism.com/washington-state-protecting-net-neutrality/ Καποια καλα νεα προς τη θετικη για εμας κατεύθυνση.
  9. Μάλλον κοιμόταν ακόμα η Πίστη Είχες την ευκαιρία σου όλη νύχτα... Τώρα άντε πάλι από την αρχή.
  10. Δε συμφωνώ. Πώς θα διδάξεις κατι το οποίο δεν έχεις κατανοήσει ακομα; Ισως αν αντικαταστήσουμε το "διδάσκεις" με το ερευνάς ... Αλλα θα καταληξει αυτονοητο.
  11. Υπάρχουν περιοχές που όλες οι πιθανότητες συμβαίνουν ταυτόχρονα, και τις βρίσκουμε στην γκρίζα ζώνη των διαγραμμάτων του Faynman : Όπως αναφέρει και το βίντεο, τα "virtual particles" δεν υπακούν στους γνωστούς κανόνες της φυσικής και είναι μη ανιχνεύσιμα, λόγω αυτού δεν μπορούμε να αποδείξουμε πως κάθε σωματίδιο δεν υπάρχει εκεί, και εμφανίζεται στην διάστασή μας μόνο όταν υπάρχει λόγος. Αν τα πάντα λάμβαναν χώρα ταυτόχρονα, θα ήταν ενεργοβόρο το να τα βάλει κάποιος σε σειρά; Αν ήταν ενεργοβόρο τότε προφανώς η φύση θα το απέφευγε, μιας και υπακούει στην αρχή διατήρησης της ενέργειας της. Η φύση μας από μόνη της είναι δεσμευμένη στην αιτιότητα, χρειάζεται μια σειρά γεγονότων για να παραχθεί κάτι, ίσως όμως η κβαντική φύση να μην λειτουργεί έτσι. Είναι λοιπόν πιθανό (τα πάντα είναι) τη στιγμή που το σωματίδιο απελευθερώνεται από την μηχανή που το εκτοξεύει, να εισέρχεται σε αυτή τη γκρίζα ζώνη, που δεν υπάρχουν περιορισμοί τύπου: ταχύτητα, ενέργεια κλπ, και έτσι να εμφανίζεται ως σύνολο πιθανών θέσεων το pattern. Όταν όμως το παρατηρούμε, αυτομάτως το "καλούμε" από αυτήν την γκρίζα ζώνη, και συμπεριφέρεται όπως προβλέπεται. Τώρα μου ήρθε αυτή η ιδέα, και φυσικά μπάζει αρκετά, είναι όμως μια πιθανότητα. Θα βοήθαγε να είχαμε κάποιον κβαντοφυσικό εδώ μέσα.
×
×
  • Create New...