Jump to content

SkySpirit

Νέα Μέλη
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SkySpirit

  1. Tί πρόγραμμα θα μπορούσε να φτιαχτεί που να χει σχέση με μεταφυσικά?Τί να κάνει δηλ το πρόγραμμα?
  2. Μου απαντήσαν σε άλλο φόρουμ.Είναι ο προσωπικός προστάτης θεός σου. Κάνε ένα googling και θα το βρείς σε πολλά φόρουμ.
  3. Aπ οτι έχω διαβάσει ναι μπορείς να μπείς,με σκοπό να τον <<ξυπνήσεις>>,να αποκτήσει δηλ. και κείνος συνειδητότητα.
  4. Καλησπέρα.Έψαχνα διάφορα στο google και βρήκα σε ξένα φόρουμ να μιλάνε για <<patron gods-matron goddesses>>.Συγκεκρημένα για το ποιός είναι <<ο δικός/η δική σας>>.Τί ακριβώς εννοούν και το πώς μπορώ να βρώ και εγώ τους δικούς μου?
  5. Βασικά εγώ είδα τον πρώτο και τον τελευταίο μόνο.Ο πρώτος προσπαθεί να μιμηθεί τον Chris Angel. ''σε καποια φαση το σκηνή ΝΟ.3 δλδ το ψεύτικο ηταν κρεμασμένο ανάποδα. ενώ δευτερόλεπτα μετα χωρις να το αγγιξει κανεις κρεμάστηκε απο την σωστη πλευρα....'' Ναι το είδα και εγώ αυτό. Υ.Σ. Την ίδια μέρα ο Χαρδαβέλλας είχε ένα ενδιάμεσο που επικοινωνούσε με πνεύματα νεκρών.Το είδατε?
  6. Είμαι κατά της έκτρωσης για τους ευνόητους λόγους αλλά πιστεύω καλό θα ήταν να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις όπου το παιδί θα γεννιόταν με γεννετικές ανωμαλίες.Που θα πέθαινε κατά βάση ούτως ή άλλως.
  7. Εννοείται αυτό.400-500 άτομα όμως σαν <<coven>> δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όσον αφορά η αξία του θανάτου.Σωστό αυτό αλλά και ένας αθάνατος (με την έννοια να μην γερνάνε τα κύτταρα του) μπορεί να πεθάνει.Οπότε όταν βαρεθεί αυτοκτονεί...
  8. Δεν είναι σκοπός μου.Απλά μου κάναν εντύπωση κάτι <<spells>> που βρήκα στο ίντερνετ. Από πού μπορείς να την αγοράσεις?
  9. Τί πιστεύετε?Θα μπορούσε κάποιος με την μαγεία να γίνει αθάνατος?Στο σωμα εννοείται.
  10. Βασικά άλλο ρωτάω ακριβώς. Στην περίπτωση του bitefight π.χ. δεν βλέπω <<παιχνίδι>>.Δηλ χαρακτήρες να τους μετακινώ κτλ. Μιας όμως και μου συστήσατε κάποια games έχετε υπόψιν σας pc games (για vista) σχετικά με μάχες vampires εναντίον λυκανθρώπων? :turned:
  11. Έχω μπεί σε κάτι links του style bitefight και το μόνο που έχει είναι να τσεκάρω διάφορες επιλογές για το τί όπλα θέλω κτλ. Προσπαθώ να βρώ το λογισμικό για να παίξω και τπτ.Τί ακριβώς είναι δηλ αυτά τα rpg παιχνίδια? Δεν είναι όπως line age κτλ? Έχω απογοητευτεί πολύ.
  12. Νομίζω το κείμενο αναφέρεται στην αποτροπή των γερμανών να επιτεθούν και όχι σε κάποιο καιρικό φαινόμενο.
  13. Σοβαρά μπορεί να γίνει αυτό?Μια ομάδα 5-6 ατόμων(περισσότερη ενέργεια) θα μπορούσε να σβήσει μια μεγάλη πυρκαγιά?
  14. Εγώ χρησιμοποιώ το nod smart security 4.0.437.0 και είμαι ικανοποιημένος.Δεν περνάει τπτ.
  15. Ευχαριστώ dimulator.Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά που είπες.
  16. Eγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:οι τιτάνες θεωρούνταν εχθροί των ανθρώπων και οι ολύμπιοι τους νίκησαν.Ύμνοι σε μερικούς από αυτούς όπως ο Κρόνος γιατί υπάρχουν? Μήπως υπήρχαν και <<καλοί τιτάνες>>?(sorry αν ακούγεται χαζή η ερώτηση μου αλλά το χω απορία)
  17. Πολύ εκνευριστικός ήχος.Αnyway.Αν βρείς και κανένα που να σκοτώνει κατσαρίδες πόσταρε το.
  18. Ευχαριστώ. Ήδη έχω αποκτήσει μερικές γνώσεις απο την σελίδα και έχω ακόμα δρόμο...
  19. Είναι σειρά βιβλίων με την ονομασία <<απόκρυφη γνώση>>.Ότι άλλο έχω είναι μυθιστορήματα,ανεξήγητα φαινόμενα και εγκυκλοπαίδειες.
  20. Ολόκληρη την βιβλιοθήκη θές να σου πώ?
×
×
  • Create New...