Jump to content

dimulator

Αποκλεισμένοι
  • Posts

    3,861
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

dimulator last won the day on May 30 2010

dimulator had the most liked content!

4 Followers

About dimulator

  • Birthday 12/04/1977

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

6,057 profile views

dimulator's Achievements

Αβάπτιστος

Αβάπτιστος (7/7)

2

Reputation

  1. Δεν ξερω για εξωγηινους αλλα στα υψομετρα αυτα συν τις φυσικες αρχαιες καταστροφες που εχουν υποστει πολλα μερη της γης νομιζω οτι το ανθρωπινο σωμα δεχεται αλλαγες και παραμορφωνεται. Αυτη η εξηγηση μου παει πιο πολυ στην δικη μου σκεψη. Εγω προσωπικα δεν εχω δει βιολογικα αλλο ον ανωτερο στο ενβιο βασιλειο περα απο τον ανθρωπο. Αν κανεις εχει δει κατι θα με ενδιεφερε. Εχω δει πολλα ενεργειακα σωματα με το 3ο ματι οπως φωτεινα οντα ψυχες κτλ αλλα ολα ηταν απο ανθρωπους ζωα φυτα και υλη πχ πετρα. Εξωγηινο ομως τσουκου.
  2. για να φτάσεις ομως στο σημείο να βιώσεις η γιαγιά έπερνε τον μικρό εγγονό και του έλεγε μυθολογία, αργότερα ο Πυθαγόρας έβγαλε το ΥΓΙΕΙΑ που αποκωδικοποιείται ως (Υ)δωρ, (Γ)αια, (Ι) δέα κτλ.... και εισίγαγε την ένοια της ιδέας ως στοιχείο διότι όπως είπα σε άλλο ποστ ο Αιθέρας ή Ινδικά Πράνα μπορεί να μπει εντός του σώματος και η ποιότητα του Τσι της βιολογικής πνευματικής ενέργειας καθορίζεται από την σκέψη. Δλδ το τι ιδέα ή σκέψη ποιο απλά θα έχεις φορτίζει τον εαυτό σου... Οπότε έτσι αναπτύχθηκε ο Πλατωνικός Ιδεαλισμός με μεταφυσική έμφαση στις Ιδέες. Οπότε ναι το βίωνε ο αρχαίος Έλληνας αλλά αν επικαλούνταν την Θεά Αφροδίτη αλλά αντί για Θεά μπορούσε να επικαλεστεί Δαίμονες-Ιδέες πχ την Αρά, την Έριδα κτλ που είναι personifications όπως λέγονται δλδ εξιδανικεύσης των ιδεών και της συμπεριφοράς. Έτσι κάποιος αρχαίος βίωνε την ενθέωση του με κάποιο Δαίμονα - Ιδέα.... το πιο χτυπητό παράδειγμα είναι η έμπνευση που προκαλούν οι Μούσες. Σε αυτήν την περίπτωση η ιδέα ή Δαίμονας Έμπνευση είναι πράξη Θεενών. Και ναι εδώ δεν υπάρχει ιδεαλισμός.... Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε.
  3. Αυτό που λες Βηλφεγώρ λέγεται ιδεαλισμός... δλδ ιδέα Ύπνος το αντιστοιχούμε στην οντότητα Ύπνος ή Σοφία την αντιστοιχούμε στην οντότητα Σοφίας... Στην αρχαία θεολογία υπάρχουν Δαίμονες που λαμβάνουν υπόσταση κάτω από τον ιδεαλισμό πχ ο Δαίμονας των διαμαχιών Έρις.... αλλά και Θεοί με ιδιότητες από ιδέες πχ Θεά Αθηνά θεά της στρατηγικής και της σοφίας... Οπότε μια ανθρώπινη πνευματική πράξη σε ποιο "βασίλειο" θεολογικά βρίσκεται δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις τις λεγόμενες Θείες Σειρές. Δλδ κάθε Δαίμονας εντάσσεται σε μια σειρά με ηγέτη έναν Θεό πχ ο Ύπνος σε ποια σειρά εντάσεται ως Δαίμονας αν το δούμε αρχαιοελληνικά; Στην σειρά του Άδου ίσως ή του Ερμού που του κάναν αφιερώματα τα πόδια των κρεβατιών.... Αυτό είναι θέμα θεολογικής συζήτησης... υπάρχει περίπτωση δε ο Ερμής να είναι και αυτός στην σειρά του Άδου ως ψυχοπομπός... Βασικά αν το δεις αρχαιοελληνικά καταλήγεις σε 3 σειρές του Δία. Άδου και Ποσειδώνα..... Και μετά και οι 3 αυτοί σε μια Ενάδα... αλλά αυτά είναι λίγο άγνωστα από ένα σημείο και ύστερα... Αλλά αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι έτσι βρίσκεις τα πεδία δράσης ή βασίλεια των Θεών.
  4. Ποιοι είναι εχθροί οι Φοίνικες δλδ οι Παλαιστίνιοι σημερινοί ήταν εχθροί στην αρχαία Ελλάδα.... για πες διότι εγώ το αντίθετο ξέρω!
  5. Δεν είναι ... απλά οι αρχαίοι το Θεός το είχαν μέχρι τον Πλάτωνα την ύψιστη βαθμίδα και η ετυμολογία ήταν από το θέω τρέχω τάχιστα στον ουρανό... Μετέπειτα από τους Πλατωνικούς και μετά που φέραν στο φως τα Ορφικά και Πυθαγόρεια στοιχεία βγήκαν και άλλες βαθμίδες πάνω από τους Θεούς που είναι οι Ενάδες και Τριάδες και το Εν.... αλλά αυτά δεν τα μαθαίνουμε στα σχολεία ότι υπάρχουν και είναι από το 470 πΧ μέχρι την Ελληνιστική εποχή... δλδ ο αρχαίος που λες τα είχε σαλάτα από τότε είχε Εν και Ενάδες πιο πάνω από την λέξη Θεό. Αλλά η λέξη Θεός την χρησιμοποιούσαν γενικά για όλα τα αθάνατα όντα όπως και σήμερα έτσι και οι Ενάδες ήταν Θεοί... Μπερδεύτηκες νομίζω όχι καταλαβαίνεις πολύ καλά την γενικότητα ... απλά δεν ξέρεις όπως και όλοι οι νεοέλληνες φιλοσοφία του 400 πΧ και μετά έχετε μείνει στην μυθολογία για αυτό σας φαίνετε δύσκολο να πάρετε στοιχεία από Ινδία πχ που είναι μια καθαρά Ορφικού τύου παγανισμός που επιζεί!!! Αυτά και περί δυσκολιών... αν το συνεχίσεις πάντως θα σου αρέσει δεν είναι μπέρδεμα όπως νομίζεις.... ίσα ίσα ξεμπέρδεμα είναι αν βρεις τα σωστά πχ σωστή μυθολογία, σωστούς ορισμούς από το TLG και όχι ότι να ναι... το Θεός ως ουρανοδρόμο από κει το χω δει σε αρχαίο λεξικό, άρα το ξέραν εμείς δεν το ξέρουμε.
  6. αυτό είναι και στις Ορφικές πινακίδες... Όμηρος - Ορφικοί οπότε τυατίζονται
  7. Βασικά συζητάμε αν ο Ύπνος είναι ανώτερος ως Θεός του Δία. Ο Βηλφεγώρ λέει είναι διότι είναι στις πιο πίσω γενιές μαζί με τον Ουρανό Και εγώ λέω ότι αυτό δεν έχει σχέση διότι οι αρχαίοι κατάτασαν τον Ύπνο όπως και τον Έρωτα που είναι στην πρώτη γενιά στους Δαίμονες. Και ... ασχέτως μυθολογίας ή θεολογίας εγώ συνεχίζω και λέω ότι όλοι αυτοί που είναι στις μυθολογίες είναι άνθρωποι και το αποδεικνύω με ιστορικό κείμενο του Ειρηναίου του Βύβλιου που έγραψε την Φοινικική ιστορία και αναφέρει Ουρανό, Κρόνο, Ιευώ ως βασιλιάδες που κάναν πόλεμο με άλλους βασιλιάδες της περιοχής που ήταν συγγενείς και έτσι ήταν σαν να αλληλοτρώγονται εξού και ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του. Και έρχομαι και λέω ο Ύπνος είτε με τις γενιές μυθολογικά είτε με την ιστορία δεν αναφέρεται σαν ηγέτης Θεός όπως ο Δίας και οι άλλοι (Ουρανός κτλ) οπότε στην ιεραρχία είναι πιο κάτω σαν Δαίμονας. Αυτή ήταν η άποψη των αρχαίων. Τώρα εγώ δεν έχω καμία αντίρηση να πιστεύει κάποιος που θέλει να κάνει πχ κάτι τελετουργικό ότι ο Ύπνος είναι ανώτερος ... και αυτό γίνεται... πως; Διότι κάθε ύπαρξη έχει μέσα στην αθάνατη ψυχή της όλα τα στοιχεία αθανασίας. Με άλλα λόγια ο άνθρωπος Ύπνος έχει εντός του και τον Δία Θεό ή ο Δαίμονας Ύπνος έχει εντός του και τον Θεό Δία. Αυτό είναι μια φιλοσοφική διαπίστωση και θεολογική όπου εμφανίζονται ελλάσσονες Θεοί ως μείζονες σποραδικά και εξηγείται έτσι στην θεολογία ότι ένα ον έχει μέσα του ήδη την αθανασία και η αθανασία του δίνει τα χαρακτηριστικά από κάθε Θεό γνωστό ή άγνωστο για εμάς. Έτσι κάλλιστα ο Ύπνος στον Όμηρο μπορεί στιγμιαία να υπερτερήσει του Δία ως ισότιμος.
  8. Ωραία θέλεις γραπτά..... δες λοιπόν Ιστορία και όχι μυθολογία... στον σύνδεσμο είναι η Φοινικική Ιστορία (όχι μυθολογία) που λέει Ότι Ουρανός, Κρόνος, Τάαυτος δλδ Ερμής κτλ ήταν ιστορικά πρόσωπα στην Φοινίκη και κάναν πόλεμο...
  9. Δεν είναι σύγχρονοι αποσυμβολισμοί απλά στον νεοέλληνα έχει περάσει η ερμηνεία των φυσικών φαινομένων της μυθολογίας. Όμως δεν γίνεται να μείνεις μόνο στα γραπτά κείμενα εξετάζεις το θέμα από πολλές πτυχές πχ και από αγάλματα. Και εκεί βλέπεις στοιχεία που δεν είναι γραμμένα. πχ βλέπεις ότι υπαρκτός βασιλιάς κρατά φίδια ή ιέρεια κρατά φίδια ή ιέρεια κρατά σκήπτρο από νύχια όχι όνυχα... νύχια γαμψά μάλιστα... και έτσι καταλαβαίνεις ότι αυτά τα πρόσωπα όσο συμβολική και να είναι η μυθολογία πχ ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του ... είναι υπαρκτά πρόσωπα ... άνθρωποι που στην μυθολογία έχουν τον τίτλο ΘΕΟΣ δλδ τι σημαίνει ΘΕΟΣ από το θέω.. τρέχω γρήγορα στον ουρανό δλδ ουρανοδρόμος.... το οποίο είναι ένας τίτλος για όσους κάνουν αστρικές προβολές.. Και μετά ΔΕΝ μένεις στα αγάλματα και στα κείμενα εξετάζεις ΖΩΝΤΑΝΗ παράδοση που έχει τον τίτλο Ουρανοδρόμο που είναι η Τάντρα και το Καμα Σούτρα αυτήν την στιγμή στην Ινδία και έρχεσαι και λες... ααα σήμερα και στα αρχαία χρόνια τους Daka και Dakini τους λέγαν Ουρανοδρόμους στα Ελληνικά Θεοί... και έχουν όλα τα σύμβολα των αρχαίων αγαλμάτων... τυλίγονται με φίδια, κρατάν φίδια έχουν vajres κτλ Και έτσι λες ότι η μυθολογία είναι ναι μεν ένα πολύ αλληγορικό κείμενο αλλά Ουρανός, Δίας και Κρόνος ήταν αρχαίοι Βασιλιάδες οι οποίοι ήταν και αρχηγοί στην θρησκεία του λαού τους ως αρχιιερείς και μετά όταν πέθαναν τους είπαν Θεούς όπως λέμε Dakini Daka... ακόμη σήμερα σε άλλες χώρες. Αν μείνεις μόνο στην μυθολογία και δεν γνωρίζεις και άλλα πράγματα κάνεις αυτό που κάνουν όλοι οι Νεοέλληνες λες μια φανταστική αλληγορική ιστορία με στοιχεία της φύσης. Πράγμα που για μένα είναι πέρα για πέρα λάθος. Το έτρωγε τα παιδιά του πχ ερμηνεύεται για ανθρώπους και όχι για φυσικά φαινόμενα ότι είχε παντρέψει τις κόρες του με γειτονικούς βασιλιάδες και όταν ο Κρόνος αποφάσησε να κάνει επεκτατικό πόλεμο "έτρωγε" τους γαμπρούς του από τις παντρεμένες κόρες του, αδέλφια κτλ.... Δλδ το έτρωγε είναι ότι τους κατάστρεφε τους ίδιους τους συγγενείς του. Το ζευγάρωμα απλά είναι για το Κηρυκειο... δεν είναι αυτό ο κεραυνός είναι στην ουσία η βιολογική ενέργεια που παράγεται από το σεξ είναι το δυνατό qi με άλλα λόγια. Αλλά για να πετάξεις qi από τα χέρια πρέπει να κάνεις κάτι με το σεξ πρώτα... Για αυτό συμβόλισαν τον έρωτα των φιδιών διότι ο έρωτας παράγει το qi - κεραυνό. μην κολάς μόνο σε ότι είναι γραμμένο.... πχ και Ορφικοί ύμνοι υπάρχουν και δεν λεν τίποτα για φίδια αλλά δεν είναι γραμμένος πουθενά ο Φάνης από την πλάκα που είναι σκαλισμένος Αυτό είναι το ζήτημα ότι υπάρχουν αρχαιολογικές πληροφορίες που δεν είναι σε κείμενα! Και απο εκεί βγάζεις τελείως άλλο νόημα και τελείως άλλο νόημα αν μείνεις μόνο στα κείμενα.. Απλά σε μας το πιο εύκολο είναι να βρεις κείμενο και το πιο δύσκολο να δεις έκθεμα σε μουσείο... αλλά μας σώζει το internet. Και ποιος είπε ότι ο Δίας έχει σκήπτρο; Σύμπλεγμα από νύχια έχει... είδες εσύ κανα κοντάρι; ο Ερμής ναι έχει κοντάρι σκήπτρο αλλά δεν είναι βασιλιάς είναι αρχιερέας με μπαστούνι για αυτό...
  10. Δεν γίνεται διότι η παραγόμενη μυθολογία αναφέρεται σε ανθρώπινα πρόσωπα βασιλιάδες οι οποίοι όσοι κρατάν το σκήπτρο είτε στην έκδοση του νυχιού είτε ως φίδι είναι ο ταντρικός Έρωτας... που είναι η δύναμη της αναγέννησης... Οπότε Ουρανός, Κρόνος, Δίας κρατάν τον Έρωτα ως φίδι περιτυλιγμένο στο σώμα είτε ως σκήπτρο. Ο Μιθραίκός Χρόνος έχει την vajra στο στήθος αν είδες... Ο δε Ύπνος δεν έχει κανα σκήπτρο...
  11. Πολύ ωραίο Βηλφεγώρ!!! Είσαι ωραίος συνομιλητής και με ωραία ανάλυση... Δες τώρα τι γίνεται από οσα έχω δει προσωπικά στην μυιολογία.... Προ Δία υπάρχουν διάφοροι Θεοί όπως πολύ σωστά λες... Και αναφέρονται ως τα αίτια για την επαγωγική λαϊκή σκέψη που δεν μπορούσε να φιλοσοφήσει αλλά να μυθολογήσει και να πει μια ιστορία... Αν σταματήσουμε πχ στον Κρόνο!!! Θα δεις ότι ο Κρόνος εκτός από την μυθολογία έχει απεικονίσεις με φίδια που σε πάω ότι χειρίζεται το κεραυνό ως μορφή φιδιού τότε.... θα δεις που πάει.... Αν πάμε στους Ορφικούς Θεούς πχ Φάνη με φίδι περιτηλιγμένο μέσα στο Κοσμικό αυγό έχουμε Θεό με φίδι έτσι... Αντίστιχα σαν τον Φάνη έχουμε τον Μιθραϊκό Χρόνο!!! Με φίδια... Σύγκρινε να καταλάβεις... Τι θέλω να πω;;; Ότι πριν Δία όλοι χειρίζονται το ΦΙΔΙ..... που το έχουν γύρω τους ή το κρατάν!!!! Τι είναι το Φίδι τώρα; Είναι ο κεραυνός του Δία που μετά το άλλαξαν και έγινε vajra κεραυνός και αντικείμενο μυστικό με σύμπλεγμα από νύχια.... Διότι μετέφεραν την ιδιότητα αναγένησης του φιδιού δλδ την αιώνια ΖΩΗ στο νύχι που αναπλάθεται από την κερατίνη... και κατάργησαν το ΦΙΔΙ σαν σύμβολο... επειδή είχαν πλακωθεί στους ενεργειακούς πολέμους με την ΤΑΝΤΡΑ !!! Τι σημαίνουν όλα αυτά....!!!! Ότι ΚΑΙ ο ΟΥΡΑΝΟΣ που είναι γενιά μαζί με τον ΥΠΝΟ είναι βασιλιάς που τιμήθηκε σαν ΘΕΟΣ ή ΘΕΟΣ αν θέλεις που κρατούσε στην ουσία ΚΕΡΑΥΝΟ Και ο ΚΡΟΝΟΣ μετά θα τον δεις με φίδια και.... ο ΔΙΑΣ!!! Ο Υπνος λοιπόν αν και παιδί της γεννιάς ΟΥΡΑΝΟΥ που (ξέρει Τάντρα και) κρατά Κεραυνό (δλδ τον ΈΡΩΤΑ αυτό είναι ο Κεραυνός μια τεχνική της Τάντρα σαν την πραναγιάμα του Σιβα που πετά την ενέργεια από το κεφάλι....) ο ίδιος ο Υπνος δεν είναι μεγάλος βασιλιάς να κρατά Κεραυνό και να ξεκινά διαδικασίες ζωής και θανάτου.... Ενώ ο Ουρανός ναι βασιλιάς ζωής και θανάτου, ο Κρόνος ναι το ίδιο... ο Υπνος;;; ΟΧΙ! Απλά γεννήθηκε την εποχή μαζί με τον Ουρανό.... δεν πάει δλδ όσο πιο πίσω τόσο πιο ισχυρός Θεός αλλά αυτό κρίνεται από τον ρόλο στο σύμπαν.... Τώρα πρακτικά τι ήταν.... ένας άνθρωπος ήταν με το όνομα Ύπνος όπως στα χωριά λέμε η Λεμονιά κόρη του μπακάλη.... Απλά ο Ουρανός, ο Κρόνος και ο Δίας ήταν βασιλιάδες και είχαν λόγο ζωής και θανάτου και μεταφυσικά ξέραν Τάντρα ενώ ο Ύπνος μπορεί και αυτός να ήξερε Τάντρα σαν βασιλοπαίδι δλδ πρακτικά σαν άνθρωπος μπορεί να κρατούσε κεραυνό από πραναγιάμα... αλλά δεν έχει ρόλο βασιλιά... ΤΕΛΙΚΑ... σούμα.... Όλα αυτά πέρασαν στην μυθολογία ότι ο Δίας κρατά τους κεραυνούς και ακόμη και το πρώτο αίτιο πχ ο ίδιος ο ΈΡΩΤΑΣ είναι Δαίμονας ενώ ο Δίας ΘΕΟΣ Ολύμπιος. Το ίδιο ο Ύπνος σαν προσωποποίηση είναι Δαίμονας και όχι Ολύμπιος!!! Δλδ λεμε ο Δίας κρατά κεραυνό-έρωτα αλλά ο ΈΡΩΤΑΣ είναι Δαίμονας σαν οντότητα και σαν αντικείμενο κεραυνός!!! Αλλά δεν λέμε ο ΈΡΩΤΑΣ είναι το πρώτο Αιτιο και ο αρχιθεός πχ.... το ποιασες....;;;; Διότι ομοίως με τον συλογισμό αυτόν όπως ο Ύπνος είναι πιο πριν σαν τον Ουρανό ο Έρωτας που είναι στην πρώτη Τριάδα να δεις τι κάνει.... Αλλά δεν πάει έτσι... για τα μάτια των αρχαίων δλδ διότι για σένα μια χαρά.... Και γω για μένα τον Έρωτα τον έχω για super Θεό αφού είναι η δύναμη όλων των Θεών αν δεις!!!! Για αυτό είπα ο Ύπνος είναι Δαίμονας όπως και ο Έρωτας είναι Δαίμονας για τους αρχαίους!!! Αλλά κάθε οπτική εμένα μου αρέσει ασχέτως τι ακολουθώ!!! Να σαι καλά Βήλφι για την ωραία κουβέντα!
  12. οκ δεν το συνεχίζω... ας οι admin το παν αλλού να μιλάμε και για συμπεριφορές... ή πάμε σε πμ αν θέλεις από σένα εξαρτάται αν θα είναι δημόσιο ή πμ... εγώ προτείνω πμ... αν σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς αλλιώς θα είναι δημόσιο και ας πάει αλλού δεν ξέρω που, δεν είναι δικιά μου δουλειά αυτό...
  13. καλά κάνεις και τα λες όλα αυτά αλλά η αντίληψη σου αν τα λέω σοβαρά απλά ή με ύφος καρδινάλιου είναι πέρα για πέρα λάθος... απλά όταν περιγράφω κάτι το περιεχόμενο είναι θέμα σοβαρό πχ πράνα, ενέργεια, ψυχολογία, Ορφική, Τάντρα σεξ κτλ και επειδή έχω πιο βαθιά γνώση του αντικειμένου από τον μέσο χρήστη εδώ μέσα εσύ τώρα το αντιλαμβάνεσαι ναι μεν σαν κάτι σοβαρό πχ με λες αυθεντία αλλά από την άλλη αυτήν την σοβαρότητα δεν την αποδέχεσαι και για να την απορρίψεις προσπαθείς να με μειώσεις... ο δε τρόπος που το επιχειρείς είναι και καλά κριτική αλλά σου είπα η κριτκή σου αυτή είναι εριστική και όχι απλά διαμαρτυρίας διότι δεν λες απλά... "φίλε δεν το αποδεικνύεις και δεν το αποδέχομαι" ΛΕΣ χαρακτηρισμούς που αποδίδουν μείωση χαρακτήρα και προσωπικότητας δλδ είσαι εμπαθής... και αυτό έγινε από τότε που σου είπα στην ψυχανάλυση και ψυχολογία σκίζω ..... από κει άναψαν τα αίματα... Όπως βλέπεις είμαι άριστος συνομιλιτής αν θέλω να σοβαρέψω και σε ψυχολογικό επιπεδο προς τα εσένα από την στιγμή που ξεπερνάς τα όρια και με θίγεις προσωπικά με χαρακτηρισμους.... Λοιπόν για να σου ξεδιαλύνω τις αμφιβολίες σου... δεν είναι αυθεντια και δεν υποστηρίζω ότι οι θέσεις μου είναι ακλόνιτες... ίσα ίσα με πολύ χαρούμενη διάθεση έχρομαι εδώ μέσα περιγράφω σοβαρά ένα θέμα μεν το ίδιο θέμα έχει μια βαρύτητα δε και όλο αυτό μου αποδίδει μια σοβαρότητα και αίγλη και ΚΑΛΑ κάνει αφού τα περιγράφω έτσι στην τελική, δεν πιστεύω να ζηλεύει κανείς... Όπως και να έχει είτε είναι σοβαρά είτε τα χαρακτηρισεις σοβαροφανή είται μπούρδες δεν με νοιάζει.... εγώ τα λέω και αποριψε τα στο ξανα πα.... δεν απολαμβάνω δόξα με λίγα λόγια και αναγνώριση από αυτά τα κείμενα την πληροφορία μόνο επιδιώκω να περάσω ΓΙΑ όποιον νιώθει από ένστικτο ή ξέρει απο Γνώση αν είναι όλα αυτά σωστά... Οπότε δεν σου κάνουν; Είναι μπούρδες; Δεν είναι τεκμηριωμένα; ΑΠΟΡΙΨΕ ΤΑ και δεν με νοιάζει... μόνο σταμάτα να με θίγεις σε προσωπικό επίπεδο. Πες απλά "δεν τα τεκμηριώνεις διαφωνώ" και τέλος. Αυτή είναι σωστή συμπεριφορά όχι να βγάζεις όλη αυτήν την αντίδραση... οκ? Οπότε έχεις δικαίωμα να λες δεν συμφωνώ ΑΝ όμως δώσεις προεκτάσεις και το δείξεις και με συναίσθημα και χαρακτιρισμούς μην περιμένεις να σε πάρο με το καλό.... θα φας κλωτσιά που θα πάει σύνεφο... βέβαια θα σου δώσω μερικές ευκαιρίες και προειδοποιήσεις αλλά δεν θα ανεχτώ ύπουλες συμπεριφορές διέγερσης flame wars μέσω αφηψηλού και δήθεν ήπιας κριτικής ενώ από μέσα σου βράζεις διότι θυμήσου ότι σε ποιάνω και τηλεπαθητικά... και ξέρω πολύ καλά τι λέω... να ξέρεις διαβάζω και πίσω από τα πόστς....αν θέλω... όταν με αφοά κάτι! Οπότε έχεις και δικαίωμα να ξεσπάς αλλά με τις ανάλογες επιπτώσεις.. να ξέρεις....
×
×
  • Create New...