Jump to content

Albus

Mέλη
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Albus last won the day on September 18 2009

Albus had the most liked content!

1 Follower

About Albus

  • Birthday 02/15/1989

Contact Methods

  • MSN
    kyr_papa@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Απο τον Ερμή!!!

Albus's Achievements

Πιο Μέγας Μύστης

Πιο Μέγας Μύστης (4/7)

1

Reputation

  1. Ίσως είναι η ανάγκη των ανθρώπων να πιστέψουν σε κάτι ανώτερο από τους ίδιους. Αυτό το κάτι που θα τους βοηθήσει σε ένα "πρόβλημα" που θα έρθει στη ζωή τους...
  2. Θα κάνω το συνήγορο του κακού αν και δε μου αρέσει αυτή η πλευρά... Ένας πιστός θα έδινε μια άλλη ερώτηση πάνω σε αυτό που αναφέρεις. Θα ήταν κάπως έτσι.. "Μήπως ήθελε ο θεός να το δείξει στους πιστούς του;" με σκοπό την μεγαλύτερη πίστη του πάνω στη θρησκεία του;
  3. Σε στενούς θρησκευτικούς κύκλους θα θεωρούσαν τις απόψεις σου αιρετικές!
  4. Θαύμα ή αυθυποβολή? Πίστη σε κάτι ανώτερο που ακούει το κάλεσμα μας για βοήθεια ή τυχαία γεγονότα που συμβάλουν στη θετική έκβαση μιας κατάστασης? Για να σας δω σε αυτό το ερώτημα!
  5. Προσωπικά δε γνωρίζω το λόγο αυτού του μεγάλου χρόνου αδράνειας του forum, καθότι σταμάτησα πριν αρχίσουν τα περιστατικά διαγραφής μελών απ' ότι διαβάζω. Έχει εδώ και λίγους μήνες που αποφάσισα να επανενταχτώ στο πλαίσιο του forum και πραγματικά στην αρχή απογοητεύτηκα με την έλλειψη νέων θεμάτων από γνώσεις ανθρώπων που ήταν και η πρωτόλεια δομή του. Εύχομαι πραγματικά το νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, να είναι το έναυσμα για το μακρινό και ατέρμονο ταξίδι για τη γνώση προς τη σοφία και τη δημιουργικότητα. Χαίρομαι πραγματικά που ήμουν ήδη μέσα για να το δω να γίνεται! Αυτά από εμένα και για να μη μακρηγορώ καλώς σας βρήκα και πάλι!
  6. χαχαχαχα το <<Επιθυμώ να υπάρχει Ειρήνη σε όλο τον κόσμο>> δεν χρειαζόταν βρε συ, αυτό εννοείτε
  7. Καλώς όρισες magissa θα ήταν χαρά μας να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς
  8. Εεεεε μην το βλέπεις έτσι εξάλου είπαμε αν δεν θέλουμε να πούμε τα πραγματικά μας ονόματα λέμε κάποιο ψεύτικο ίσα ίσα να σπάσει ο πάγος μεταξύ μας!
  9. Αγαπητή Morgainne δεν είπαμε σόνι και ντέ να δώσουμε τα πραγματικά μας ονόματα αλλά έστω και "ψεύτικα" αν θέλεις αλλά να υπάρχει μια οικιότητα μεταξύ μας!
  10. Έστω αν δεν θέλει να δώσει το πραγματικό του όνομα ας δώσει κάποιο "φυσιολογικό" όνομα και όχι ψευδώνυμο ας γίνει το forum λίγο πιο ζεστό στο συγκεκριμένο θέμα
  11. Δεν νομίζω η Ευγενία να το είπε έτσι ακριβώς όπως γράφτηκε....μάλλον θέλει να πει ότι δεν ήταν και το καλύτερο post για ένα νέο topic με αυτό το λεπτό χαρακτήρα που μόλις ανοίχτηκε..... Sabrina θα ήταν καλό να λέγαμε κάποια πράγματα για το χαρακτήρα μας και για τους εαυτούς μας γενικά όποιος δεν θέλει απλά δεν συμμετέχει δεν είναι κάτι αναγκαστικό ;)
  12. Πολύ καλή η ιδέα σου Giouly Δεν ξέρω βέβαια τη δεκτικότητα που θα έχει αυτή η ενέργεια αλλά δεν πειράζει ας ξεκινήσουμε και βλέπουμε...... Αρχικά με λένε Κυριάκο είμαι από καβάλα σπουδάζω στα Χανιά είμαι 20 χρονών εξασκώ την τέχνη από τη τρίτη λυκείου ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ :cheerful: Η σειρά σας!!!! :smilewink:
  13. Ναι το ότι σκοτώθηκε για να μην προδώσει τον Σνεϊπ και κατ΄επέκταση τον ίδιο τον χάρι ήταν απο το πολύ δυνατό κομμάτι της ταινίας
×
×
  • Create New...