Jump to content

Leon_

Νέα Μέλη
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Leon_

  1. Απόσπασμα από το ευαγγέλιο του Ματθαίου 12:43-45 (τα σχόλια μου σε παρένθεση): Και όταν το ακάθαρτο πνεύμα (μια ψυχή που δεν σώθηκε, δεν πέτυχε την απελευθέρωση) βγει από τον άνθρωπο (το ανθρώπινο σώμα), περνάει μέσα από άνυδρους τόπους (το Λίμπο ή ο Όρχος των αρχαίων, το πρώτο στάδιο της κόλασης), και ζητάει ανάπαυση, και δεν βρίσκει (διαβάστε Το βιβλίο των Νεκρών του Σαμαέλ Αούν Βεόρ για το τι συμβαίνει μετά θάνατον και γιατί η ψυχή δεν βρίσκει ανάπαυση). Τότε λέει: Ας γυρίσω στο σπίτι μου (το ανθρώπινο σώμα είναι ο οίκος της ψυχής), απ' όπου βγήκα. Και αφού έρθει, το βρίσκει αδειανό, σκουπισμένο και στολισμένο (γιατί δόθηκε στην ψυχή ένα νέο σώμα). Τότε, πηγαίνει (πορεύεται τα πρώτα χρόνια ως ένα αξιαγάπητο μωρό) και παίρνει μαζί του άλλα επτά πνεύματα (αφού αναπτύξει την προσωπικότητα) πονηρότερα απ' αυτό, και αφού μπουν μέσα, κατοικούν εκεί (γίνονται τα ψυχικά πρόσθετα ή ακόλουθα ή ελαττώματα της ψυχής, το μικρό χαμογελαστό μωράκι έγινε τώρα ένας μεγάλος γεμάτος ελαττώματα άνθρωπος)· και γίνονται τα τελευταία χειρότερα από τα πρώτα (η ψυχή με τα πονηρά πνεύματα με κάθε νέα ύπαρξη ενισχύεται από τις εμπειρίες της ζωής και γίνεται πιο πολύπλοκη). Έτσι θα είναι και σ' αυτή την πονηρή γενεά.
  2. Από έναν εσωτεριστή διάβασα το παρακάτω. Οπότε εσύ κάνε το καλό, χρησιμοποιώντας την αυτογνωσία και την κατανόηση που προκύπτει προσπαθώντας να κάνεις αυτό καθώς αναλύεις τις διαδικασίες του κακού! Η αμαρτία είναι ωραία, για αυτό είμαστε και τόσο εθισμένοι σε αυτήν (ειδικά στην λαγνειακή της έκδοση) και είναι τόσο εύκολο για εμάς να κάνουμε το κακό. Οι περίφημες όμως αρετές (καλοσύνη, δικαιοσύνη, αγάπη, συμπόνια, αγνότητα κτλ.) είναι σχεδόν αδύνατο να τις προβάλλουμε. Γιατί είναι όμως έτσι? Γιατί ενώ υπάρχει καλό και κακό, το κακό έχει σχεδόν εξορίσει το καλό? Κάτι υπάρχει που αγνοούμε... Υπήρξαν και θα υπάρξουν ένα σωρό πανέμορφες θρησκείες, που δίνουν υπέροχους κώδικες ηθικής για το τι πρέπει να κάνουμε, πως να συμπεριφερόμαστε, πως να αγαπάμε το ωραίο κτλ. αλλά εμείς συνεχίζουμε να εκφυλιζόμαστε πνευματικά... Κάτι λείπει, κάτι δεν έχουμε κατανοήσει, κάτι δεν κάνουμε σωστά! :getreal:
  3. Ο γνωστός φιλοσοφικός δυισμός, σίγουρα υπάρχει και στο σεξ (). Υπάρχει το θετικό σεξ (:angel:) και το αρνητικό σεξ (:censored: )!
  4. Απο βιβλία δεν μπορείς να βρεις πολλά που όντως να έχουν να κάνουν με γνήσιο Λευκό Ταντρισμό, πόσο μάλλον στα ελληνικά. Πάντως μια υπόδειξη για το που πρέπει να ψάξεις (και κάτι σχετικά κοντινό είναι η μεσαιωνική επιστήμη της Αλχημείας). Οι φούρνοι, οι φωτιές και οι κοπρόλοφοι () συμβολίζουν κάτι άλλο... Ένα απόσπασμα από σχετικό βιβλίο: Αν γνωρίζεις αγγλικά μερικά σχετικά άρθρα: Alchemy and Tantra The transmutation of the sexual energy Kundalini Sexual Energy
  5. Έρχεται αυτό το καλοκαίρι: "Sex: The Secret Gate to Eden " - μια θαυμάσια εξέταση της εσωτερικής διδασκαλίας που βρίσκεται κρυμμένη στις πτυχές κάθε μεγάλης θρησκείας. Μια ταινία ορόσημο για τη Γνωστική Διδασκαλία ετοιμάζεται να παρουσιαστεί αυτό το καλοκαίρι. Με τον τίτλο "Behind the Veil", αυτή η παραγωγή προετοιμαζόταν για σχεδόν τέσσερα χρόνια. Αρχέγονος μύθος, Οικουμενική Παράδοση: η ιστορία του Αδάμ και της Εύας δεν είναι άγνωστη στη Δύση. Κάθε παράδοση διατηρεί κάποια εκδοχή αυτής της μυστικής διήγησης, και λίγοι έχουν καταλάβει τα μυστικά που κρατάει. Ο πειρασμός. Το φίδι. Η εξορία από τον Παράδεισο. Αρχέτυπες ιστορίες οι οποίες έχουν συγκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους: αλλά ποιος έχει κατανοήσει το αληθινό νόημα τους; Οι θεωρίες αφθονούν, αλλά η ανθρωπότητα παραμένει σε δυστυχία μέσα στην ερημιά. Τώρα, η Εσωτερική Διδασκαλία πάνω στην οποία όλες οι μεγάλες θρησκείες θεμελιώνονται αποκαλύπτεται. Ιδού το Μεγάλο Αρκάνο: το τρομακτικό μυστικό που μανιωδώς προστατεύονταν για αιώνες. H αληθινή καρδιά όλων των μεγάλων θρησκειών και μυστικιστικών παραδόσεων: ο Δρόμος της Κόψης του Ξυραφιού, η ακριβής επιστήμη για την αφύπνιση της Συνείδησης και την απελευθέρωση της ψυχής από τη δυστυχία. Ο δρόμος για την επιστροφή στην Εδέμ αποκαλύπτεται. Είναι η ώρα για τον άντρα και τη γυναίκα να επανορθώσουν για το λάθος τους και να επιστρέψουν στο αληθινό τους σπίτι. Περιλαμβάνει: - Εξωτερική και Εσωτερική Γνώση - Οι Κρυφές Διδασκαλίες του Ιησού - Η Καταγωγή της Ανθρώπινης Φυλής - Ο Κήπος της Εδέμ - Τα Δύο Δέντρα - Ο Δυισμός του Φιδιού: Κουνταλίνη και Κουνταμπάφερ - Ο Δρόμος Πίσω στην Εδέμ - Μορφές Ταντρισμού Παρακολουθήστε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους εδώ. πηγή: www.gnosticvideos.org
×
×
  • Create New...