Jump to content

Προμήνυμα;


Recommended Posts

Βρίσκομαι σε ένα μέρος σκοτεινό μόνη μου.Καθώς προχωράω βλέπω γύρω μου κάτι δέντρα με πυκνό φύλλωμα και αρκετά ψηλά.Είναι όμως αρκετά σκοτεινά και δεν μπορώ να δω καλά την περιοχή.Θυμάμαι ότι βρίσκομαι στην αρχή μιας πετρινης σκάλας.Κοιτάω μπροστά και μακριά βλέπω το φώς του φεγγαριού να φωτίζει ένα μαύρο υγρό το οποίο ασήμιζε...Ήταν η θάλασσα.Κοιτάω ψηλά και βλέπω το φεγγάρι.Ξαφνικά με πιάνει μία αναταραχή και γυρίζω το κεφάλι μου δεξιά.Τότε κοκκάλωσα.Μία μαύρη,ψηλή,γεροδεμένη μορφή με μαύρα ρούχα μιλούσε με κάποιον γνωστό μου,ο οποίος ήταν μελαχροινός.Δεν κατάλαβα ποιος ήταν αλλά ένιωσα έντονη την ανάγκη να φύγω.Κατέβηκα γρήγορα τη σκάλα και έστριψα αριστερά.Μετά βρέθηκα σε ένα μικρό άλσος.Υπήρχαν άνθρωποι μικροί σε ηλικία,αγόρια και κορίτσια.Άρχισα να τα παρακολουθώ αλλά μέσα μου ήξερα ότι δεν ήθελα να με δουν και εμένα δεν έπρεπε να με δει κάποιος.Αυτός ο κάποιος ήταν ένας άντρας,άγνωστος για μένα,γεροδεμένος με ανοιχτή επιδερμίδα.Καθώς προχωρούσα είδα τα παιδιά αυτά να κάθονται σε κύκλο σε ένα ξέφωτο.Καθώς άρχισαν να φεύγουν ξεκίνησα και εγώ.πηγαίναμε παράλληλα ενώ ανάμεσα μας υπήρχαν ψηλα δέντρα και θάμνοι.Καθώς τους παρακολουθούσα,πίσω τους διακριτικά ήταν και ο άντρας ο οποίος δεεν έπρεπε να με δει και τα κυνηγούσε.Ύστερα βρέθηκα να πετάω σε κάθετη στάση πάνω απο μια παραλία.Υπήραχαν κάτι κοπέλες σε διάφορα σημεία της παραλίας και άλλες μέσα στο νερό.ΠΉγα αιωρούμενη όλη την παραλία και αυτές με κοιτούσαν με εκπληξη και εγώ με συμπόνοια.Αυτά θυμάμαι από το όνειρο μου.

Το θέμα είναι πως όταν ξύπνησα ήξερα πως η μαύρη γεροδεμένη μορφή που είδα ήταν ο θάνατος αλλά δεν ήξερα με ποιον γνωστό μου μιλούσε.

Την επόμενη το βράδυ μου τηλεφώνησε ο φίλος μου και μου είπε ότι στην παραλία που φιλούσε σκοπια ένας άντρας ανοιχτόχρομος[μάλλον τρελός] πήρε κάτι παιδιά στο κυνήγι τα οποία είχαν αράξει σε ένα ξέφωτο στην παραλία[η περιοχή έχει δέντρα και μετά είναι η παραλία]και άρχισε να τα χτυπάει.Άκουσε τις φωνές τους και πήγε να δει τί γινόταν αφού εκείνη την ώρα φύλαγε σκοπιά λίγο πιο πέρα.Όταν πήγε εκεί βρήκε τα παιδιά χτυπημένα από τον ανθρωπο εκείνο και αυτόσ όταν τον είδε μπήκε στο τζίπ του και χτύπησε το φαντάρο με το αυτοκίνητο στο δεξιό χέρι-ωμο.

 

Περιττό να ομολογήσω ότι όταν άκουσα όσα μου είπε είχα μείνει ΚΑΓΚΕΛΟ!!! :shocked::shocked:

Το ερώτημα μου είναι,αυτό το όνειρο κατατάσεται στα προφητικά όνειρα;Ή μήπως ήταν κάποιο προμήνυμα;

Επίσης από αυτό έχω την αίσθηση ότι αυτό που λένε "Όλα είναι γραμμένα από τη μοίρα"είναι αλήθεια και ότι δεν έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή μας.Συμφωνήτε με αυτό; :blink:

Αλήθεια,επειδή το παιδί μου την είπα όταν δεν του είπα για το όνειρο υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις ένα προφητικό όνειρο;

Αυτά τα ολίγα.......Sorry, αν σας κούρασα!

Link to comment
Share on other sites

Όλοι οι άνθρωποι έχουν να διηγηθούν κάποιο όνειρο που τελικά, πολύ σύντομα (μερικές φορές μάλιστα, όχι και τόσο σύντομα) έγινε πραγματικότητα.

Το ερώτημα που -εμένα τουλάχιστον- απασχολεί ακόμα, είναι γιατί να «προβλέπουμε» ?αυτό? το γεγονός (που συνήθως είναι και κάτι που δεν μας «αγγίζει» άμεσα) και όχι το ?άλλο? (που έχει πολύ πιο άμεση σχέση με μας)...

 

Επίσης από αυτό έχω την αίσθηση ότι αυτό που λένε "Όλα είναι γραμμένα από τη μοίρα"είναι αλήθεια και ότι δεν έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή μας. Συμφωνήτε με αυτό; :blink:

Προσωπικά διαφωνώ... Αλλά διατηρώ ταυτόχρονα τις επιφυλάξεις μου.

Κατά την δική μου άποψη, υπάρχει ένα κάποιο «πλάνο», αλλά είναι πολύ σχετικό, ευέλικτο και προσαρμόσιμο.

 

όνειρο υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις ένα προφητικό όνειρο;

Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές ναι, μπορεί να αλλάξει το γεγονός σε σχέση με την πρόβλεψη.

Διότι εάν δεν μπορεί, τότε δυσκολεύομαι πάρα πολύ να βρω τον λόγο του να προβλέπουμε πράματα!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...