Jump to content

Διαβάστε αν μπορειτε κ απαντηστε. SOS


Guest alex.o
 Share

Recommended Posts

Guest alex.o

Γεια σας παιδια. λοιπον εχω φαει γερη φρικη απο σημερα το απογευμα. ειχα παει στην κατερινη σε μια φιλη μου για 2 μερουλες( δηλαδη πηγα παρασκευη κ επεστρεψα σημερα το απογευμα κατα τις 7) Απο το σπιτι ελλειπαν οι γονεισ της κ ετσι ημασταν εγω, αυτη, η αδερφη της, ενασ φιλος της αδερφης της κ ο αδερφος της. Με τα συγκεκριμενα ατομα εχω πολυ καλη σχεση γι'αυτο κ φρικαρα με το γεγονος που μου συνέβη. Ολα ηταν ομορφα κ ωραια μεχρι που εφτασα θεσσαλονικη με το αμαξι μου. Ανεβηκα σπιτι να αφησω τα πραγματα μου κ αμεσως κανονισα να βγω για καφε με 2 φιλαρακια. Κατεβαινω λοιπον στην πυλωτη να παρω το αμαξι κ να φυγω οταν ειδα να κρεμονται απο την εξατμιση του αμαξιου μικρες τριχες. Εγω βασικα νομιζα στην αρχη οτι ηταν πουπουλα απο κανενα πουλι αλλα οταν εσκυψα κ ειδα απο κοντα την εξατμιση καταλαβα οτι ηταν τριχες... Βασικα φοβηθηκα να τις πιασω με γυμνο το χερι μου κ ετσι φορεσα ενα γαντι κ τις τραβηξα. Ε τοτε ηταν που φρικαρα εντελως. Ρε παιδια τραβηξα μια τεραστια μαζα απο τριχες (σιγουρα ηταν 1 μετρο χωρις υπερβολη) οχι αληθινες αλλα ψευτικες. Ηταν σαν πλαστικες ή σαν αυτες που βαζουν στις περουκες. Κ το πιο φρικαλεο ηταν το εξης: οι τριχες δεν ηταν μονοκομματες, δηλαδη δεν ειχαν απο μονες τους 1 μετρο μηκος. Ηταν μικρες μικρες τουφες δεμενες μεταξυ τους με κομπους. Ποσοι ηταν οι κομποι δεν μετρησα γιατι πραγματικα τρομαξα. Παντως δεν ειχε μεγαλο παχος αυτη η <<φαση>>. Η πλακα τωρα ποια ειναι. Αποκλειεται αυτο να το ειχα μες στην εξατμιση πριν παω κατερινη γιατι 1ον ισως το εβλεπα κ 2ον οι τριχες ειχαν κανονικο χρωμα (γκρι χρωμα ηταν). Εννοω οτι αν τις ειχα καιρο δεν θα ηταν μαυρισμενες απο τα καυσαερια??? Παντως ηταν πολυ καλα σφηνωμενες μεσα στην εξατμιση(δηλαδη εβαλα αρκετουτσικη δυναμη για να τις βγαλω ολες). Το μονο που εκανα ηταν να τις πεταξω με τη μια στα σκουπιδια. Πιστευετε οτι ειναι κατι σαν μαγεια ή λετε να μου καναν καμια πλακα κ απλα ηθελαν να μου μπουκωσουν την εξατμιση?? Αλλα κ απ την αλλη γιατι δεν εβαλαν κατι αλλο κ εβαλαν τις τριχες. Και με κομπους μαλιστα που σημαινει οτι τους πηρε κ καποια ωρα να τις φτιαξουν..... Δεν ξερω τι να πω κ τι να πιστεψω. Αν εχετε εσεις καμια ιδεα απο τετοιες φασεις plz ενημερωστε με. Παντως μιλαμε για φρικη οχι αστεια..... Σας Ευχαριστω προκαταβολικα.

 

Υ.Γ: Πραγματικα συνεβη το γεγονος. Δεν κανω πλακα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σε ολους...

 

Απο την στιγμη που πιστευεις οτι ισως ηθελε καποιος να σου κανει κακο εχει πολλες πιθανοτητες να γινει ετσι, καλα θα κανεις να ηρεμησεις, να προσπαθησεις να βρεις μια φυσικη αιτια αυτου του πραγματος και αμα δεν τα καταφερεις θα κανεις καποιο ειδος αυτοκαθαρσης η καποιο λυσιμο που πιστευεις οτι μπορει να σε βοηθησει ψυχολογικο και πνευματικα.

Πανω απο ολα ψυχραιμια!

Link to comment
Share on other sites

καλό είναι πρώτα να δείς την πρακτική πλευρά των πραγμάτων που σημαίνει πως κάποιος ήθελε να σου δημιουργήσει πρόβλημα στο αυτοκίνητο.

Αν και θεωρητικά οι τρίχες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στην εξάτμιση παρά να καούν ή να πεταχτούν μακριά απο την πίεση, δεν παύει αυτό να λέει πως κάποιος σε έχει βάλει στο "μάτι" έτσι και αλλιώς. Για τσέκαρε τους γνωστούς και γείτονες να δείς ποιός έχει αρχίσει πρώτος μια διαμάχη μαζί σου.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...