Jump to content

ενα ακομα mail


nenya
 Share

Recommended Posts

πριν μερικες μερες ελαβα το ακολουθο mail... επειδη εγω εχω εξεταστικη :whistling: οποιος δεν βαριεται κ ενδιαφερεται ας κανει ενα κοπο να το τσεκαρει... :whistling:

 

Προσοχή!!!! Μια γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αρπάχτηκε από 5 ανδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις εκθέσεις του νοσοκομείου και της αστυνομίας, την βίασαν πρίν την παρατήσουν.

 

Ανίκανη να θυμηθεί τα γεγονότα του βραδιού, δοκιμές αργότερα επιβεβαίωσαν τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς μαζί με τα ίχνη Pohypnol στο αίμα της και

Progesterex, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό χάπι αποστείρωσης. Το φάρμακο χρησιμοποιείται τώρα από τους βιαστές στα πάρτι για να βιάζουν και να αποστειρώνουν τα θύματά τους. Το Progesterex είναι διαθέσιμο στους κτηνιάτρους για να αποστειρώνουν τα ζώα.

 

Υπάρχει η φήμη ότι το Progesterex χρησιμοποιείται μαζί με Rohypnol, το φάρμακο βιασμών. Με το Rohypnol, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να το ρίξουν στο ποτό του κοριτσιού. Το κορίτσι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα το

επόμενο πρωί, όλων αυτών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη νύχτα.

 

Το Progesterex, που διαλύεται στα ποτά εξίσου εύκολα, είναι τέτοιο που το θύμα δεν συλλαμβάνει από τον βιασμό και ο βιαστής δεν ανησυχεί για να κάνει τεστ πατρότητας που να τον αναγνωρίζει μήνες αργότερα. Τα αποτελέσματα του φαρμάκου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ - είναι Μ*Ο*Ν*Ι*Μ*Α.

 

Το Progesterex σχεδιάστηκε για να αποστειρώνει τα άλογα. Οποιοδήποτε γυναίκα παίρνει αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.

 

Οι 'νυφίτσες' μπορούν να πάρουν αυτό το φάρμακο από τον καθένα που είναι σε κτηνιατρική σχολή ή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Είναι τόσο εύκολο, και με

το Progesterex πρόκειται να γίνει έξαρση του παντού στα πανεπιστήμια.

 

Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν ακόμα και sites στο internet λέγοντας στους ανθρώπους πώς να το χρησιμοποιήσουν. Παρακαλώ διαβιβάστε αυτό σε οποιοδήποτε ξέρετε, ειδικά στα κορίτσια. Να είστε προσεκτικοί όταν είστε έξω και να μην αφήνετε το ποτό σας αφύλακτο.

 

Best Regards

Nikoloviennis Sarantis

Labelling department

Bayer ΕΛΛΑΣ ABEE

Edited by nenya
Link to comment
Share on other sites

rohypnol λέγεται,όχι pohypnol!

 

Για το άλλο δεν το έχω ακούσει. Μόνιμα αποτελέσματα; Ανικανότητα να συλλάβει; Αυτό είναι φοβερό... :(

 

Αλλά:

 

http://www.pitstop.gr/archive/index.php/t-529.html

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Progesterex

 

http://urbanlegends.about.com/library/blprogesterex.htm

__________________________________________________________

*Και μούφα να είναι το όλο πράγμα...πάλι εσείς τα κορίτσια πρέπει να προσέχετε!!!

Να μου στέλνετε πμ να κανονίζουμε να σας συνοδεύω ως bodyguard :gleam: στα κλαμπ όπου πηγαίνετε και ξενυχτάτε :gooood: ...Σ΄ότι έχω ιερό:δεν θα σας τη πέσω... :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Τώρα πόσο γερο-παράξενος θα είμαι αν πω πως η λέξη αποστείρωση είναι τελείως άσχετη; Αποστείρωση σημαίνει σκοτώνω τα μικρόβια. Προφανώς, ο δημιουργός του αλυσιδωτού mail θέλει να πει «στείρωση» και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο έχει προχωρήσει τόσο πολύ η βιολογία ώστε να έχει φτιάξει χάπι που να προκαλεί μόνιμη στείρωση. Αν μη τι άλλο, θα είχε σημαντική ζήτηση ένα τέτοιο χάπι. Και στιγμιαία μάλιστα; Τεχνικά, αυτό είναι πολύ δύσκολο.

 

Κατά τα άλλα, αυτά που λέει το mail είναι γνωστά. Στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ήμουν υπήρχαν πολλές καμπάνιες από πολλούς φορείς που συνιστούσε στις κοπέλες να μην αφήνουν ποτέ το ποτό τους από τα μάτια τους (τώρα για ποιο λόγο κάποιος στην Αγγλία να καταφύγει σε τόσο ακραία μέσα για να απαυτώσει, ακόμα δεν το έχω καταλάβει). Ωστόσο αυτό δεν είναι καινούργιο, υπάρχει κι από παλιά, χωρίς χάπι, μόνο με τη στάχτη του τσιγάρου. Μέχρι και σε κάποια ελληνική ταινία το δείχνει.

Link to comment
Share on other sites

Οτι λέει ο φίλος Κέρατο...

 

Αυτό κυκλοφορούσε και σαν ράδιο-αρβύλα στην δεκαετία του 90 (αρχές) με την στάχτη του τσιγάρου ή με την πρόσθεση υπνωτικού χαπιού σε σκόνη μέσα στο ποτό. Κοινή λογική χρειάζεται παιδιά... δεν εμπιστευόμαστε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και πάντα έχουμε σε εγρήγορση την άμυνα μας... κυρίως οι γυναίκες... αλλά και οι άντρες κάτω των 30 κυρίως λόγω του εμπορίου οργάνων.

Link to comment
Share on other sites

Ωστόσο αυτό δεν είναι καινούργιο, υπάρχει κι από παλιά, χωρίς χάπι, μόνο με τη στάχτη του τσιγάρου.

 

 

Το έπαθα στα 15 μου! Κόντεψα να πεθάνω!

Link to comment
Share on other sites

Κοινή λογική χρειάζεται παιδιά... δεν εμπιστευόμαστε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και πάντα έχουμε σε εγρήγορση την άμυνα μας... κυρίως οι γυναίκες... αλλά και οι άντρες κάτω των 30 κυρίως λόγω του εμπορίου οργάνων.

Κοινή λογική χρειάζεται, αλλά άντε αυτό να σκεφτούν οι έφηβοι.. Τελοσπάντων..μεταπηδώ σε άλλο θέμα..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...