Jump to content

Code Geass !


Recommended Posts

Code Geass ( anime)

Code Geass: Lelouch of the Rebellion ( season 1)

Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 ( season 2 )

Το Code Geass είναι ένα anime .

Η ιστορία του διαδραματίζεται σε ένα κοντινό μέλλον από το δικό μας , και τα ιστορικά γεγονότα εκεί είναι λίγο διαφορετικά , πρόκιται για εναλλακτική ιστορία (alternative history ) . Η σειρά βρίσκεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν, όπου ο κόσμος χωρίζεται σε τρεις υπερδυνάμεις, the Holy Britannian Empire ( Αμερικανική αυτοκρατορία ) , the Chinese Federation ( κινεζική ομοσπονδία ) , Euro Union (Ευρωπαϊκοί Ένωσης ) , (με την εξαίρεση ενός ανεξάρτητου Αυστραλιανού κρατιδίου ) συγκεκριμένα λόγο ιστορικών διαφορών( με τον δικό μας κόσμο ) η Αυστραλία δεν αποικήθηκε ποτέ από τους άγγλους , αλλά από άλλους ευρωπαίους (κυρίως Γάλλους ) και μάλλον για αυτό δεν έγινε αποικια της Αμερικανικής αυτοκρατορίας . Επίσης υπήρξε για λίγο και μια άλλη χώρα η Μέσης Ανατολής Ομοσπονδία ( Middle Eastern Federation ) – ( πρόκειται για μια μικρή ένωση που βασίζεται στη Μέση Ανατολή, ενδεχομένως, μια ένωση των ισλαμικών χωρών παρόμοια με Αραβικού Συνδέσμου μας. Λίγα είναι γνωστά για την οργάνωση και τη σύνθεσή τους, αν και φαίνεται ότι είναι είτε ενός συνασπισμού ανεξάρτητων κρατών, ή μια συνομοσπονδία παρόμοια με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στον πραγματικό κόσμο. ) .

 

Η ιστορία λαμβάνει χώρα μετά την κατάκτηση της Ιαπωνίας απο την Αμερικανική αυτοκρατορία , στης 10 Αυγούστου του 2010 , η Ιαπωνία και οι πολίτες της επί του συνόλου χάνουν τα δικαιώματα και ελευθέριες τους ,καθώς και μετονομάζεται η χώρα σε Περιοχή 11.

 

είδος : Drama, Mecha, Alternate history, Supernatural .

 

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Lelouch Lamperouge (zero ) είναι μία διανοητική ιδιοφυΐα ( αλλά και ένας αντι- ήρωας ) . Ο εξόριστος Britannian πρίγκιπας Lelouch , που είχε σταλεί ως όμηρος, μαζί με την αδελφή του Nunnally Lamperouge, από τον πατέρα του, τον αυτοκράτορα Κάρολος zi Britannia, αφού η μητέρα του, Μαριάννα vi Britannia, δολοφονήθηκε και στη συνέχεια ο Lelouch ορκίστηκε να καταστρέψει την Britannia ( Αμερικανική αυτοκρατορία ) . Επτά χρόνια αργότερα, Lelouch συναντά μια γυναίκα που είναι γνωστή ως CC οι οποίοι, για να σώσει τη ζωή του, κάνει μια συμφωνία (deal soul ) με αυτόν. Lelouch κερδίζει έτσι, μια δύναμη που ονομάζεται Geass , επίσης γνωστή ως η δύναμη του βασιλιά , που του επιτρέπει να δώσει μια ενιαία ακατανίκητη εντολή σε οποιονδήποτε μπορεί να κάνει οπτική επαφή με. Χρησιμοποιώντας αυτή τη νέα δύναμη και φυσική νοημοσύνη του, Lelouch γίνεται ο ηγέτης του κινήματος αντίστασης γνωστή ως η μαυρη ιπποτες , να διεξάγει πόλεμο στην Britannia ( Αμερικανική αυτοκρατορία ) . Ως αρχηγός των Μαύρων Ιπποτών παίρνει μια ταυτότητα alter-ego που ονομάζεται Zero, ο οποίος κερδίζει λαϊκή υποστήριξη ανάμεσα στους ανθρώπους στο δρόμο του προς την εξέγερση.

 

Άλλοι πρωταγωνιστές ..

 

Suzaku είναι ο γιος του τελευταίου πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Genbu Kururugi. Η ύπαρξή του κρατήθηκε μυστική από το κοινό μέχρι τον πόλεμο. Suzaku όταν πρώτο συναντήθηκε με τον Lelouch και η αδελφή του Nunnally όταν κινήθηκαν προς την κατοικία Kururugi ως διπλωματικό εμπόριο ειρήνης. Ο Suzaku περιφρόνησε τον Lelouch επειδή σκέφτηκε ότι ήταν ένας πρίγκιπας που δεν νοιάζονται για κανέναν. Καθώς ο χρόνος περνούσε,όμως, γιναν με τον Lelouch οι καλύτερα φίλοι. Αλλά χώρισαν όταν η Britannia εισέβαλε η Ιαπωνία, αλλά μετα από χρόνια ξανα επανένωσαν στο Shinjuku γκέτο.

 

Kallen είναι μια νέα αμερικανό-γιαπωνέζα γυναίκα, η οποία θεωρεί τον εαυτό της να είναι ένα ιαπωνικό πρόσωπο στην καρδιά και προτιμά να είναι γνωστή με το όνομα ιαπωνική της μητέρας της. Ο πατέρας της είναι Britannian και η μητέρα της είναι μια γιαπωνέζα .Παρακολουθεί την Ashford Ακαδημίας, όπου είναι μέλος του συμβουλίου των σπουδαστών του και είναι ένας από τους σημαντικότερους μαθητές του. Ο αδελφός της, Naoto Kōzuki , με τον οποίο είχε μια βαθιά σχέση, ήταν ένας πρώην αρχηγός της αντιστασιακής οργάνωσης πριν από το θάνατό του .)

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Στοιχεία αποκρυφισμού και μαγείας στο Code Geass .

 

1) ψυχικές δυνάμεις (supernatural powers - Geass powers ) .

 

2) Αστρικός κόσμος ( c world - Geass world ) .

 

3) παγανιστικοί θεοί ( ! ) .

 

 

Να αναφέρω πως είναι για άτομα άνω τον 17 . whistling.gif

 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το ανιμε από εδώ με ελληνικούς υποτίτλους .

http://www.anime-awm...php?topic=771.0

 

και να το δειτε εδώ online .

http://www.animecraz...de-geass-anime/

http://www.animecraz...geass-r2-anime/

 

 

είδος : action, drama, magic, mystery, psychological

 

 

http://en.wikipedia....wiki/Code_Geass

 

Code Geass R1 Trailer

http://www.youtube.c...h?v=K5tgCgskXys

( Αν μπορούσες να αλλάξεις τον κόσμο θα γινόσουν δαίμονας η θεός )

 

Code Geass R2 Trailer

http://www.youtube.c...h?v=yWHcPBpKMHQ

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...