Jump to content

Maiev

Νέα Μέλη
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Maiev

  • Birthday 01/31/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Recent Profile Visitors

385 profile views

Maiev's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. "τα πάντα" εννοώ στα λογικά πλαίσια και εγώ.. π.χ. να κάνεις κάποιες θυσίες και αργότερα αυτές οι θυσίες θα είναι ένα τίποτα μπροστά στην ευτιχία που θα ζεις. Και υποχωρήσεις και από τις 2 μεριές. Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι εύκολο.
  2. Ένα θα πω γιατί με καίει πολύ. Γιατί όταν είναι κάποιος Full ερωτευμένος πρέπει να ξέρει που να σταματά...; Είναι κακό να αφήνεσαι ελεύθερος; Πρέπει να βάζεις όρια; Αυτά τα ερωτήματα να μου απαντήσει κάποιος γιατί ειλικρινά δεν καταλαβένω...... Είναι κακό να θέλεις να είσαι ευτιχισμένος και να κάνεις τα πάντα γι'αυτό; γκρρρ..
  3. Έχω μια χαζή ερώτηση. Αυτό μπορεί να γίνει και με ζώα? Πχ στην περίπτωση που δεν υπάρχει τόσο ισχυρός δεσμός μητέρας-παιδιού? Δηλαδή με ένα σκύλο που το έχεις χρόνια η γάτα? (σας είπα είναι χαζή ερώτηση)
  4. Γράψε την ιστορία με τα κοκόρια, είμαι περιέργη να την διαβάσω ;ppppp
  5. Βασικά προς Lodi: Νιώθω πόνο = είμαι ζωντανός
  6. Κανείς δεν μπορεί να κρατάει τπτ μέσα του. Όλα μαζευονται κάποια στιγμή.. Και στο τέλος πληγώνεις όλους αυτούς που αγαπάς αλλά όντως μετά είναι αργά... ο θυμός δεν είναι τόσο μεγάλος όσο η πίκρα και η αδικία, εκεί πρέπει να φοβάσαι τον άλλον.. όχι ότι θα σε βλάψει σωμάτικα ι ψυχικά αλλά θα βλάψει τον εαυτό του και μόνο. Επείσης καλύτερα θα ήταν να ξεσπάμε σε αντικείμενα και όχι ανθρώπους. Προσωπικά έχω σπάσει καθρέφτες και τζάμια.. απλά τυχαίνει. Και όντος κανείς δεν πληγώνει τόσο όσο τα άτομα που αγαπάς.
  7. Βασικά Νεράιδα.. τι μπαρούφες είναι αυτές... για να "γίνεις" μάγος δλδ πρέπει να είναι κληρονομικό? από κάπου όλοι άρχισαν.. επίσης.. παράξενο αλλά όταν διαβάζω τα ταρώ και γενικά όταν εξασκώ την μαντική δεν βλέπο κανά ύπουλο δαιμόνιο να μου τα λέει.. μάλλον πρέπει να βάλω γυαλιά :PPPP ΕΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΩΡΑ. :hithead: :headb:
×
×
  • Create New...