Jump to content

Mendesius

Mέλη
  • Posts

    351
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mendesius

  1. Η πίστη απαιτεί την απουσία της λογικής. Όταν κάποιος πιστεύει στον θεό, πιστεύει γιατί δεν έχει αποδείξεις για την ύπαρξη του θεού. Όταν όμως έχει τις αποδείξεις, δεν πιστεύει, γνωρίζει.
  2. Δεν γνωρίζω αν ο Ιερέας, όταν μπαίνει στον Τάφο κρατάει κάτι. Μπορεί να αποδειχτεί επιστημονικά το φαινόμενο αυτό, όταν επιτρέψουν την είσοδο σε επιστήμονες, για να κάνουν τις έρευνές τους, έτσι μπορεί να μάθει ο κόσμος τι είναι πραγματικά αυτό το φαινόμενο, από που προέρχεται και πως δημιουργείτε. Την είσοδο όμως την επιτρέπουν σε εκπρόσωπο καμίας άλλης θρησκείας, ούτε σε επιστήμονες, πάρα μόνο σε ορθόδοξους Ιερείες.
  3. Η αγάπη είναι συναίσθημά, τα συναισθήματά είναι χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο;
  4. Ωραίο άρθρο. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρων μέρος το Νεκρομαντείο, θα ήθελα να το επισκεφτώ κάποια μέρα.
  5. Στον κόσμο υπάρχουν γεγονότα τα οποία αναιρούν την ύπαρξη του θεού. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν σε έναν Θεό ή σε μια ανώτερη δύναμη πάνω από τον εαυτό τους, αυτό πιθανώς δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, άλλα θύμα αυτών που ξέρουν να τον χρησιμοποιήσουν κατάλληλα.
  6. Κάποια απάτη της Εκκλησίας μου μυρίζει για να τραβάει κόσμο με το μέρος της. Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι ειδικοί επιστήμονες το αγιο φως είναι ουσία που όταν έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο αναφλέγεται από μόνη της. Με ελεγχόμενο τρόπο και σε προκαθορισμένες στιγμές ο φώσφορος διαλύεται σε οργανικό διαλύτη και μετά εάν ένα πανί ή κερί βουτηγμένο στο διάλυμα αυτό εκτεθεί στον ατμοσφαιρικό αέρα προκαλείται αυτοανάφλεξη που συντελείται με συγκεκριμένη "χρονοκαθυστέρηση".Το υλικό σε πρώτη φάση αρχίζει να καπνίζει και στη συνέχεια αναφλέγεται. Αυτη η ουσια απο τους επιστημωνες ονομαζετε φωσφορος (δηλ Εωσφορος). Το χημικό στοιχείο φώσφορος έχει μεγάλη συγγένεια με το οξυγόνο και αν βρεθεί σε επαφή με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας αυτοαναφλέγεται. Ο φώσφορος διαλύεται σε διθειάνθρακα, ο οποίος εξατμίζεται εύκολα. Αν λοιπόν βουτήξουμε το φυτίλι του κεριού σε διάλυμα φωσφόρου σε διθειάνθρακα και το αφήσουμε, σε λίγο όταν εξατμιστεί ο διθειάνθρακας από το φυτίλι θα μείνει στο φυτίλι μόνο ο φώσφορος και θα αυτοαναφλεγεί ανάβοντας το φυτίλι, καθώς θα ενωθεί με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας, ενώ πριν εξατμιστεί δεν μπορούσε να έρθει ο φώσφορος σε επαφή με το οξυγόνο για να αναφλεγεί. Το πόσο χρόνο μετά θα αναφλεγεί ρυθμίζεται από το πόσο φώσφορο θα διαλύσουμε σε ορισμένη ποσότητα διθειάνθρακα. α) Αυτοανάφλεξη: αυτό αποδεδειγμένα γίνεται με τον φώσφορο. β) Ακαϊα για λίγα δευτερόλεπτα: αναφέρεται ότι αυτό μπορεί να συμβεί (ψυχρή φλόγα). Δεν πρόκειται για εξωθερμική αντίδραση αλλά για απλή εκπομπή φωτονίων όταν άτομα του φώσφορου αντιδρούν με το οξυγόνο του αέρα. γ) Χρώμα της φλόγας: οι μαρτυρίες λένε ότι στην αρχή είναι λευκό και στη συνέχεια κίτρινο. Αυτό συμβαδίζει απόλυτα με το χρώμα που βλέπουμε όταν καίγεται φώσφορος και με το χρώμα που βλέπουμε όταν καίγεται άνθρακας (στην αρχή και για λίγα δευτερόλεπτα καίγεται ο φώσφορος -μέχρι να τελειώσει- και στη συνέχεια οι οργανικές ενώσεις που έχουν απομείνει, δηλ. το κερί). Τα παραπάνω δεν αποτελούν απόδειξη αλλά ισχυρή ένδειξη ότι το θαύμα είναι φτιαχτό. Το παρακάτω κείμενο βρίσκεται στο βιβλίο του Γ. Καμπούρογλου "Μνημεία της Ιστορίας των Αθηνών". Εδώ, απο την Αθήνα, Πατριάρχης Ιεροσολύμων Εφραίμ, παραδέχεται και καταγγέλλει πως το ονομαζόμενο 'Αγιο Φως' δημιουργείται από τους ανθρώπους και μάλιστα επειδή αυτός δεν αρεσκόταν σε τέτοιες 'μηχανουργίες' τον καθαίρεσαν. Ή είναι κάποιο μέρος της Γης που δημιουργείτε αυτό το φαινόμενο κάθε χρόνο, για το οποίο βρήκαν αφορμή οι ορθόδοξοι να πουν ότι είναι από τον Θεό τους, με την ίδια λογική θα μπορούσε και ο Μουσουλμάνος να πει ότι είναι από τον Αλλάχ, ο Βουδιστής από τον Βούδα κ.ο.κ.
  7. Πράγματι ... αν δεν κάνω λάθος επίσης για να κάνεις τις διαδικασίες Cryonic θα πρέπει να δώσεις και ενα ποσοστό των χρημάτων σου στους νεκρικούς διευθηντές...
  8. Γιατί προσωρινά; Τα χρήματα υπάρχουν απο αρχαιοτάτους χρόνους και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, τα αρχαία νομίσματα έχουν και μια τρύπα στην μέση.
  9. Ωραία ταινία, με ωραία υπόθεση και ωραίο τέλος.
  10. Οποιοσδήποτε που θα έβρισκε 10 εκ ευρώ, δεν θα τα άφηνε για οποιονδήποτε λόγο, με τόσα λεφτά θα μπορούσε να βρει εναλλακτικές λύσεις να μιλήσει μαζί του... όπως να αγοράσει ένα Super Τηλέφωνο.
  11. Αποθήκευσή DNA + άνθρωπος που κλωνοποιήτε + εισαγωγή μνήμης = αναπαραγωγή του.
  12. Διαφωνώ με τον Βούδα. Αντίθετα κατα την γνώμη μου δεν είμαστε ότι, σκεφτόμαστε και ότιδήποτε μπορούμε να δοκιμάσουμε από συναισθήματά, εμπειρίες κ.ο.κ.
  13. Επανάληψή θέματος, απο το topic Αθανασία, Στατιστική στους ανθρώπους: The Sexual Teachings of the White Tigress, απο αρχαίες διδασκαλίες που χρονολογούντε περίπου 3.000 έτη εξηγούν τα μυστικά για το ξεκλείδωμα της νεανικότητας και της αθανασίας. http://store.innertraditions.com/Product.j...8-0-89281-868-6
  14. The Sexual Teachings of the White Tigress, απο αρχαίες διδασκαλίες που χρονολογούντε περίπου 3.000 έτη εξηγούν τα μυστικά για το ξεκλείδωμα της νεανικότητας και της αθανασίας. http://store.innertraditions.com/Product.j...8-0-89281-868-6 Δεν ειρωνεύτηκα.
  15. Τα 10.000.000 ?. Για να τα επενδύσω και να τα κάνω περισσότερα, ο πλούτος για μένα κάνει την ευτυχία. :cheerful:
  16. Να και ένα σχετικό Video. Exploring Life Extension. http://video.google.com/videoplay?docid=65...83047&hl=el
  17. Να θέλουν και αυτοί να γίνουν ... τι τους πειράζει; Όταν εσύ θέλεις, οι φίλοι σου υποσυνείδητα γιατί δεν θέλουν να είστε;; Λίγοι έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν την θνησιμότητα τους ...
  18. Και παγκοσμίως ... το 90% του ανθρώπινου πληθυσμού δεν θα ήθελε να είναι. Θεωρώ ότι, έτσι είναι η ανθρωπινή φύση. Και εγώ ΝΑΙ απαντάω ... Αντιγήρανση της ψυχής υπάρχει;
  19. Οι σκεπτομορφές είναι καλοί υπηρέτες.
  20. Πληροφοριακά, κατέβηκα στην Ακαδημίας, στο βιβλιοπωλείο "Πολιτεία". Εκεί υπάρχουν και δύο Satanic Bible του LaVey, που εξηγούν αναλυτικά τι είναι οι Laveyan Σατανιστές στα αγγλικά. Και ήταν και φτηνές κάτω από 10 ευρώ. Την Σατανική Βίβλο μπορεί να την βρει κάποιος και σε PDF αν θέλει να την μελετήσει, εύκολα στο Internet χωρίς κόστος, αρκεί μόνο να βάλει Satanic Bible PDF, εγώ την έχω μεταφράσει και στα Ελληνικά ολόκληρη χε χε
  21. Έμενα γενικότερα μ' αρέσουν οι φιλοσοφίες και πνευματικές πορείες της σκοτεινής πλευράς, είτε αυτή ονομάζετε Σατανισμός, είτε Δρακόντειος Αποκρυφισμός, είτε ότι διποτε άλλο που έχει σχέση με την LHP. Τώρα για το κάλο και το κακό τι να πω;;; Σύμφωνα με την Wikipedia ένα μέρος του παραδοσιακού Σατανισμού, αποδέχεται το φίδι που πρόσφερε τα φρούτα της γνώσης του καλού και του κακού, υπό αυτό το πρίσμα ορισμένοι παραδοσιακοί Σατανιστές αντιλαμβάνονται τον Σατανά με ιδιότητές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάλους σκοπούς, αλλά και για κακούς σκοπούς. Υπάρχουν πολλές φιλοσοφίες στον Σατανισμό και κάποιες απ αυτές διαφωνούν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλοί Σατανιστές που δεν θυσιάζουν ανθρώπους και ζώα. Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που κάνουν θυσίες, αυτοί που κάνουν θυσίες μόνο σκλάβοι της ιδεολογίας τους μπορούν να θεωρηθούν. Δεν γίνετε να βάλει κάποιος όλους τους Σατανιστές σε ένα καζάνι προϋποθέτοντας ότι, όλοι οι Σατανιστές είναι οι κακοί τύποι γιατί έχουν αυτόν τον όρο, εφ όσον ο ίδιος ο Σατανισμός αποτελείτε από πάμπολλες φιλοσοφικές όψεις και προεκτάσεις τόσες, όσες και οι Σατανικες ομάδες ανα τον πλανήτη. Όπως και σε όλες τις άλλες θρησκείες ή φιλοσοφίες, έτσι και στο Σατανισμό υπάρχουν Σατανιστές που είναι οι κακοί τύποι, υπάρχουν και Σατανιστές που είναι οι καλοί τύποι. Έχω γνωρίσει έναν Σατανιστή και είχα τσακωθεί κάποια στιγμή με αυτόν, έχω γνωρίσει όμως και πολλούς άλλους Σατανιστές που είναι αρκετά φιλικοί και γενναιόδωροι με μένα, μέχρι τώρα.
  22. Εννοώ αυτός που θα έχει την επιτυχία ως προς την επίτευξή της. Αυτός που θα ανακαλύψει τα μυστικά της αθανασίας, χωρίς τα βάλει σε εφαρμογή κάποια στιγμή θα πεθάνει. Άρα το θέμα δεν είναι μόνο ότι, τα ανακαλύπτει αλλά και κατά πόσο τα προσεγγίζει μέσω της προσωπικής προσπάθειας. Αυτό που κάνει το "Εγώ" είναι το σώμα και οι μνήμες, για ποιο δεύτερο "Εγώ" αναφέρεσαι;;;
  23. Η αλήθεια είναι ότι, για την υγεία του κατοικίδιου δεν ξέρω. Δεν πιστεύω ότι το άτομο που θα καταφέρει την επιτεύξη της αθανασίας θα είναι αμόρφωτο. Όσο ποιο παλαιός είναι κάποιος (παλαιός 1000 χρόνια για παράδειγμα) κατέχει περισσότερη σοφία και από τους υπολοίπους κάτοικους της Γης που η διάρκειά της ζωής τους και των γνώσεων τους, διαρκούν 120 χρόνια το πολύ. Η μία ζωή που διαρκεί για πάντα γνωρίζει ακόμα περισσότερα.
×
×
  • Create New...