Jump to content

charis

Νέα Μέλη
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by charis

  1. Αν δεν κάνω λάθος, και μιλώντας πάντα σε θεωρητικό επίπεδο και με κάθε επιφύλαξη, η αλήθεια για το τι δύναται να συμβεί το 2012 βρίσκεται ή στην Αποκάλυψη ή στο Ritual Romanum. Νομίζω ότι κάπου αναφέρεται... Δε θυμάμαι όμως πιο ακριβώς εδάφιο αφορά και σε ποιο απο τα 2 βιβλία είναι.. (καιρό έχω να μπω στο forum.. ελπίζω να είστε όλοι καλά!)
  2. Σας ευχαριστώ πολυ για το σχολιασμό σας.. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέτε.. Στην προκειμένη φάση μιλάμε πιθανά για μία μίξη ισχυρής μαγείας η οποία αποτελεί και την αρχαιότερη πιθανά τέχνη... πολλά ξόρκια, πολλά αντικείμενα, κούκλες... και βέβαια μαγεία εξ΄αποστάσεως...
  3. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τη μαγεία η οποία μπορεί να γίνει σε κάποιον στα 4 σημεία του ορίζοντα με τη χρήση των 4 στοιχείων της φύσης ή ξορκιών.. Τι λέτε?
  4. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη φίλη leuki-magisa... Αυτό είναι Μαγεία... να υπερβείς τα όριά σου...
  5. Διαβάζω σε πολλά post, ως απάντηση στο θέμα της Νεφέλης, ότι αρκετοί έχουν ασχοληθεί με την Τέχνη είτε απο περιέργεια είτε απο καθαρή τύχη (το ανακάλυψα και ασχολήθηκα...), είτε ως μορφή δύναμης, ακόμα και απο παρακίνηση για ενωποίηση του κάθε ένα με τη φύση... Η δική μου, όμως, εκδοχή αποτελεί ένα διαφορετικό κομμάτι όλων όσων διάβασα και έχει να κάνει με την κληρονομικότητα! Βέβαια η άποψή μου αυτή ξυπνά αναπάντητα ερωτήματα τα οποία δεν δύναται να απαντηθούν με μια απλή κουβέντα... Απλά ως απάντηση στο αρχικό ερώτημα του Post ήθελα να σας αναφέρω την ενασχόλησή μου, με κάποιες έννοιες της τέχνης (ορισμένα τμήματά της..) απο πολύ μικρή ηλικία ως αποτέλεσμα της ύπαρξης διαφόρων εμπειρειών είτε απο την όλη ψυχοσύνθεση της ζωής μου είτε απο την παρακίνηση των διαφόρων μελών της οικόγενειάς μου... Με άλλα λόγια ίσως η Τέχνη σε εμένα ήρθε ως ένα κληροδώτημα απο την παλαιότερη γενιά.
  6. Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Ελπίζω να μπορέσω να σας δώσω κι εγώ την ελάχιστη γνώση που κατέχω..
  7. Καλως σας βρήκα κι εγώ... Καιρό τώρα αναγνώστης του site της τέχνης αλλά πρώτη φορά στο forum. Χαίρομαι που είμαι μαζί σας.
×
×
  • Create New...