Jump to content

a.xotiko

Νέα Μέλη
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About a.xotiko

  • Birthday 06/15/1983

Profile Information

  • Gender
    Male

a.xotiko's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Από εξιστόρηση τρίτων, κάποιος γείτονας τις τελευταίες του στιγμές στο κρεβάτι στο νοσοκομείο, έβλεπε και συνομιλούσε με ενα αλλο γείτονα,πολύ καλό του φίλο ο οποιός είχε πεθάνει πριν χρόνια.Από τη συμπεριφορά του,πως μιλούσε και σήκωνε τα χέρια του για να τον πιάσει,οι παρόντες το βίωναν πολύ ζωντανά. Αυτό πριν 10-15 χρόνια. Ο παπους μου που δεν είναι καλα,είναι θεμα χρόνου να τον χάσουμε πια,(90 και χρωνών) τελευταία βλέπει ψυχές ή οραματίζεται οτι βλέπει. 2η φορά που τον παρατήρησα να κοιτάει ψηλά και να συνομιλεί με τη μανα του.
  2. Γειά σου ρε φίλε!!!! Αφου έγραψες και μονος σου οτι "χέστηκες πανω σου" με την εμπειρία που είχες, γιατι εξακολουθείς να το βλέπεις σαν παιχνίδι; Γιατι με αυτά που γράφεις τέτοια εντύπωση αφήνεις.
  3. ωραίες διατυπωμένες σκέψεις, με εντυπωσίασαν κυρίως του dimulator που οπως έγραψε ασχολήθηκε με το θέμα. Να ξεκαθαρίσω οτι είμαι σχεδόν άσχετος με τη Τέχνη, και η άποψη μου είναι ακόμα είναι θεωρητική. Για μένα ο dimulator απλούστευσαι πολυ το θέμα της κατάρας. Η κατάρα είναι ενας κύκλος που θα γυρίσει και θα βρει και αυτόν που την ευχήθηκε. Οπότε καλό θα ήταν για κάποιον να καταραστεί κατι που θα μπορεί να το υποστεί και ο ίδιος!Σοφό θα ήταν να καταραστεί κάποιος ώστε η τιμωρία να φέρει αγαθό αποτέλεσμα. Πολλές φορές εχω παρατηρήσει συγγενή μου πρώτου βαθμού να καταριέται με αγανάκτηση ψυχής για κατι κακό που μας εχει συμβει από άνθρωπο και τυχαίως ή οχι να εχει σχεδόν άμεσα αποτέλεσμα. Ζήτησε τιμωρία από τον Θεό για την αδικία. Φυσικά το ίδιο το πρόσωπο που καταράστηκε αυτό,θα υποστεί το ίδιο για κατι που έκανε στο παρελθόν(γιατι οσο ζω και το γνωρίζω δεν εχει κακία,δεν μπορεί να πειράξει ουτε μυρμήγκι,οπως και εγω ) "στον καταραστή αναγνωρίζεται το δικαίωμα να ζητήσει τιμωρία από τον Θεό για την αδικία του, αν όμως ο ίδιος διαπράξει αδίκημα δεν ξεφεύγει." Αν θα μπορούσα να καταραστώ, θα ευχόμουν αυτός που με "πολεμά" να πέσει στην ανάγκη μου μικρή ή μεγάλη. Σαν άκακος άνθρωπος που είμαι, φυσικά και θα τον βοηθούσα,δεν θα προκαλούσα κακό,ουτε επίδειξη ισχύος που με έχει ανάγκη. Απλά θα ευχόμουν αυτό μήπως και το άτομο αυτό νιώσει τύψεις,άσχημα με τον εαυτό του,άβολα και παραδειγματιστεί. Πρακτικά ομως μπορεί να γίνει και επικίνδυνο για μένα μια τέτοια κατάρα. Για παράδειγμα, μπορεί βλάψω κάποιον θελημένα ή άθελα, (γιατι άνθρωπος είμαι και οχι τέλειος) Θα βρεθώ στην ανάγκη του,μεγάλη ή μικρή...Και αυτός μπορεί να το χειριστεί οπως θελήσει.Ισως είναι εκδικιτικός και μου προκαλέσει μεγάλο κακό.
  4. ήθελα να πω κατι που είχα βιώσει το περασμένο χειμώνα , και να ρωτήσω αν αυτό ηταν ψυχική επίθεση. Κατα διαστήματα βδομάδων έβλεπα συχνά εφιάλτη, τον ίδιο. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι ήταν απλά κάποιος πάντα με κυνηγούσε και γενικότερα στον ύπνο μου είχα το αίσθημα του φόβου,της κακοτυχίας. Έφτανα στο σημείο να σκέφτομαι, πως θα κοιμηθώ,να ξεκουραστώ, αφου παλι θα δω τον ιδιο εφιάλτη; Είχε γίνει ρουτίνα. Επίσης ενω το δωμάτιο ήταν κλειστό και ζεστό, σκεπασμένος με δυο κουβέρτες και νιώθοντας ζεστός,στο πόδι μου ένιωθα κατι ψυχρό, σε μέγεθος μιας μεγάλης παλάμης. Δεν έδινα σημασία και προσπαθούσα να κοιμηθώ. Αυτό θεωρείται ψυχική επίθεση;
  5. είναι μέρες ολόκληρες που με εχει αποροφίσει το ανάγνωσμα διαφόρων στη κεντρική σελίδα
  6. Γεια σας και καλως σας βρήκα. Βρήκα τυχαία το site (και κατ' επέκταση το forum) από μια διαδικτυακή συζήτηση αλλού,μεταξύ προσωπικών μου φίλων. Καταρχην να δηλώσω τη προέλευση του nickname mou. Πριν 1-2 χρόνια είχα κάνει ενα test για το τι ήμουν σε προηγούμη ζωή , και δίνοντας πραγματικά στοιχεία (οτι αγαπάω πολυ τις γάτες,μετα γενικότερα τα ζώα και οτι μου αρέσει η φάρσα γενικώς) με έβγαλε ξωτικό! Οτι εχει να κάνει με πληροφόρηση περι μεταφυσικού,εσωτερικού μας κόσμου,θρησκευτικό κτλ δύσκολα εμπιστεύομαι κάποιον γιατι ο καθένας πολλές φορές γράφει οτι να ναι. Έχοντας πείρα σε μερικά πράγματα ήδη(και νιώθω πολύ τυχερός,που είχα δίπλα μου έμπειρα άτομα του στενού μου φιλικού κύκλου,που με καθοδήγησαν σωστά,γιατι αυτα τα πράγματα είναι επικίνδυνα) διάβασα πολλά άρθρα της Νεφέλη στο site, και είδα οτι συμβαδίζουν με αυτά που έμαθα και με συμπληρώνουν ακόμα περισσότερο. Διάβασα αρκετά άλλα που με γαργαλάνε απίστευτα,και θέλω να τα εξασκίσω( το τρίτο ματι πχ). Περιμένω pm από τη Νεφέλη (αν δεν προλάβω να τη βρω πρώτος) για κατι συγγράματα και άρθρα αν υπάρχουν , που δεν βρήκα και θα με ενδιέφεραν.
×
×
  • Create New...