Jump to content

Αλκιβιάδης Χ

Mέλη
  • Posts

    377
  • Joined

  • Last visited

About Αλκιβιάδης Χ

  • Birthday 10/01/1982

Contact Methods

  • MSN
    halkiotis@msn.com
  • Website URL
    http://www.artofwise.gr/comic/intro.html
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ονειρότοπος
  • Interests
    σκιτσογραφία, μουσική, στιχογραφία, βιβλιοφαγία, καλές τέχνες, κακές τέχνες, ονειροποιία, φαντασία, και σχεδιασμός για την κατάκτηση του κόσμου...

Αλκιβιάδης Χ's Achievements

Πιο Μέγας Μύστης

Πιο Μέγας Μύστης (4/7)

0

Reputation

  1. Όταν με το καλό μπεις , κοίτα τα πμ σου.Αφορά ένα άρθρο στη σελίδα που εσύ έχεις προτείνει.. (μάλλον είσαι διακοπές (μπουχου χου) οπότε τα λέμε τότε... Α σ έκανα add στο msn

  2. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως μια συζήτηση που είχε αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον με την εισαγωγή της Νεφέλης, έχει εξοστρακιστεί σε σημείο που σκέφτομαι να το κλειδώσω, να καταπιώ το κλειδί και άντε μετά να βγει... Ωρέ Άρχων της Καταδύσεως... γιατί κολλάς έτσι σε μια έκφραση; (γιατί ουσιαστικά από εκεί ξεκίνησε η παρεκτροπή...) Και όχι τίποτα, αλλά έχεις αρχίσει να γίνεσαι εριστικός. Άσε στο συντονιστικό "τιμ" αν ο Σεβάντο παρενέβη κάποιον κανόνα, δεν χρειαζόμαστε βοήθεια... Αλλά καλό θα ήταν να ηρεμήσεις λίγο, κρίμα θα 'ταν να αρχίσουν να πέφτουν κυρώσεις καλοκαιριάτικα... Λίγο κόσμια παιδιά, είπαμε καλοκαίρι είναι, αλλά όλο και κάποιο φάντασμα θα κάνει βόλτα... (insert song "Johnny be Good" here) Λοιπόν, για να γυρίσουμε στο θέμα μας: Όπως είπε η Νεφέλη, οι περισσότεροι άρχισαν να "ψευτοασχολούνται¨και να ¨ψαχουλεύουν" μαγγανείες και ελαφρές γητείες, πόσο καιρό σας πήρε μέχρι να ασχοληθείτε σοβαρά; Πότε κάνατε το επόμενο βήμα όπου διαλέγεις που θα ρίξεις την βαρύτητα μεταξύ τελετουργίας, θαυματουργίας ή εσωτερισμού; Προσωπικά άρχισα νωρίς, αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα σε σύντομο χρόνο... και ακόμα ποιο σύντομα έφαγα τα μούτρα μου... Έπειτα μου πείρε κάποιο χρόνο να αρχίσω από το μηδέν, σιγά σιγά έκανα το επόμενο βήμα, και από τότε σκοντάφτω και ξανασηκώνομαι διαρκώς... (δεν ξέρω αν ήμουνα σαφής..; Μάλλον όχι... >.>) ΑΥΤΑ! :ghost: --~ A.
  3. Καλώς ήρθες... και αντίο... Τα λέμε πάλι σε 3 χρόνια :unsure5: ΑΥΤΑ! :ghost: --~ A.
  4. Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν. Δεν σου είπα να μην διωρθώσεις τον άνθρωπο, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν χρειαζόταν να τον παραπέμψεις καν στο thread. Εξάλλου, το θέμα στο άλλο ποστ αφορούσε την ορθογραφία μίας μετοχής και αργότερα τους γενικούς κανόνες γραμματικής, όχι την ορθογραφία. Αν θες βέβαια να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, καλώς. Το συντονιστικό -και συγνώμη που στο αναφέρω- πλέον δεν σε αφορά. Το τι κάνει ο συντονισμός επίσης δεν σε αφορά. Και ο υπαινιγμός του ότι "κάνω την δουλειά μου λάθος ή/και μισή σίγουρα δεν σε αφορά. Οπότε δεν νομίζω να έχουμε να πούμε κάτι άλλο επί του θέματος Η ευχαρίστησις ήτο όλη δική μου --~ Α,
  5. Όλα τα thread περί ζωδίων συμπτύχθηκαν σε ένα, δεν υπύρχε λόγος να είναι ξεχωριστά. Vivian αν θες να προσθέσεις και άλλα "Ζώδια και [insert topic here]" μπορείς να το προσθέσεις εδώ. Ευχαριστώ ΑΥΤΑ! :ghost: --~ A.
  6. Καλώς μας ήρθες Ανδρομέδα, ελπίζω να έχεις μια καλή διαμονή στον χώρο μας. ΑΥΤΑ! :ghost: --~ A.
  7. Ξαναλέω, ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί τον προσωπικό ψυχισμό του με στόχο να "αγγίξει" το προσωπικό ή/και κοινωνικό συναίσθημα. Όμως δεν γίνεται να αναπτύξει τον ψυχισμό και τον τρόπο απόδοσής του χωρίς ερεθίσματα, και εκεί ουσιαστικά έγκειται ο ταυτισμός του βαμπιρισμού. Όσον αφορά τις... "καλές" τέχνες... πολλές φορές οι καλές με τις κακές... "μπερδεύονται" >.> ΑΥΤΑ! :ghost: --~ A.
  8. Μάλιστα... Αυτό είναι μια αρκετά "χοντροκομένη" περιγραφή της τάσης του Εξπρεσιονισμού, αλλά τι γίνεται με τόσες άλλες τάσεις; Ρεαλισμός, Σουρεαλισμός, Μοντερνισμός κτλ κτλ... δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Για να κατανοήσουμε τον καλλιτέχνη πρέπει πρώτα να νοήσουμε και να ορίσουμε τον όρο "τέχνη". Και από εκεί και ύστερα διαχωρίζουμε την τέχνη από την Τέχνη. Πώς ορίζουμε όμως την τέχνη όταν κάθε τάση διαφοροποιείται; Ίσως ο μοναδικός απόλυτα κοινός όρος είναι το συναίσθημα... Θα συμφωνήσω προσωπικά με την συγγραφέα όταν παρομοιάζει τον καλλιτέχνη με βαμπίρ. Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί βέβαια τον προσωπικό του ψυχισμό, μα για να δημιουργήσει Τέχνη - και όχι τέχνη - πρέπει να "τραφεί" με τα συναισθήματα του κόσμου. Ακόμα και ο εσωστρεφής (όπως αναφέρθηκε) έχει ήδη τραφεί αρκετά, και δημιουργεί πάνω στα αποθέματά του σαν το φίδι που χωνεύει το γεύμα του. ΑΥΤΑ! :ghost: --~ A.
  9. Απ' ότι κατάλαβα, ο εκκινών του θέματος ουσιαστικά εννοεί με τον όρο "ψυχή" την πνευματική πολυπλοκότητα του ατόμου, τους διαφορετικούς εαυτούς (κοινός, ανώτερος, εσώτερος και σκοτεινός εαυτός) που αντιμάχονται για την κύρια επιρροή στην ψυχή του ατόμου. Τώρα θα μου πείτε "κολλάμε σε έννοιες" βέβαια, μα "δυστυχώς" χρειάζονται οι ρημάδες οι λέξεις για να συννενοούμαστε. Μπορούμε να μιλάμε λοιπόν για μια "μάχη πνεύματος/πνευμάτων", πτυχών ή αλλιώς εαυτών, με βραβείο; Ποια πτυχή του ατόμου θα χαρακτηρίσει τον χαρακτήρα και την ψυχή του ατόμου. Πολλές φορές να συναισθήματα φορτίζονται και μαζεύονται λόγω έντονων ερεθισμάτων, κυρίως σε άτομα με κλειστό και εσωστρεφή χαρακτήρα. Φτάνουν λοιπόν πολλές φορές αυτά τα συναισθήματα να υπερφορτώνουν το άτομο και να ξεσπούν, σε τέτοιο βαθμό, που συναντάμε περιπτώσεις "άλλου ανθρώπου". Εν τέλει, αν υποθέσουμε ότι στην ουσία μιλάμε για πολυπλοκότητα και πολυπνευματικότητα μιας ψυχής, θα συμφωνήσω με αρκετούς προλαλίσαντες. ΑΥΤΑ! :ghost: --~ Α.
  10. Αχα... ανάγκη έχεις αγορίνα μου; Σου λείπει ε... Αστο, μην σκας. Κρίμα είναι να χάσεις ύπνο... ΑΥΤΑ! :ghost: --~ Α.
  11. Χμφ... μόνο Λυκάνθρωπο έχει επιλογή... δεν είναι η μοναδική κατηγορία Ζωανθρώπων >.< Πού είναι οι Λαιάνθρωποι; Τιγράνθρωποι; Τόσσ were υπάρχουν, γιατί κολλάμε στους Werewolf T_T ΕΣΤΩ! 1) Αιλουροηδές ζωάνθρωποι (weretiger, werelion, werepanther etc.) 2) Ξωτικά (τα σκανδιναβικά ελφ κατά προτίμιση) 3) Έκπτωτους Αγγέλους και Δαίμωνες σε αναζύτιση Λύτρωσης! (τις ποιο δραματικές ιστορίες "κάνουν"...) 4)Vamp (velcome to me castle... muahahaha! The blood iz LIFE!) αν και προτιμώ τα Dampyr συγκεκριμένα... 5)Φαντάσματα (να τιμήσουμε και λίγο την ιδιότητά μου στην κοινότητα... >.>) ΑΥΤΑ! :ghost: --~ Ax
  12. Χμφ... εκεί κόλλησες >.> Ωχού... έλλειψης καφέ παράγωγα... Anta no kachide... nai Sarabada! :ghost: --~ A.
  13. Καλώς σε βρήσκουμε Νικόλα από την όμορφη Θεσσαλονίκη ^^ Ελπίζω να βρείς τον χώρο μας ευχάριστο και να μην σε τρομάξουν τα λαγωνικά της διαχείρισης (εξημερωμένοι είμαστε έτσι κι'αλλιώς... γκουχ... >.>) ΑΥΤΑ! από το φάντασμα της διαδυκτιακής μας κοινότητας :ghost: --~ Α.
  14. Καλά δε γίνεται συζήτηση όταν κοιτάς το δέντρο και δε κοιτάς το δάσος. Baka no sindete tayo... Αυτά! :ghost: --~ Α.
  15. Ε ρε κόλλημα... Είπαμε, στην Ιαπωνία ΔΕΝ έχουν "ριάλιτι"... έχουν σόου επίδειξης και ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ... Ριάλιτι δείχνει υποτίθεται την πραγματικότητα, το οποίο απέχει πάρα πολύ από κάθε Ιαπωνικό παιχνίδι. Εδώ το θέμα είναι η ακραία ψυχαγωγία μέσω υπερβολής, ΟΧΙ μέσω πραγματικότητας! Ξεκόλλα λοιπόν γιατί όπως είπε και ο Πανούσης μου φαίνεται πως θα αρχίσεις όπως πας να σιγοτραγουδάς "Θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος, μ'αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος" Και όσον αφορά τα άνιμε, έχεις κολλήσει σε ένα μοτίβο. Αυτό που αποκαλέις "κάτι ένα frame που αναβοσβήνει πράσινο-κίτρινο-μπλε για 20 δευτερόλεπτα προκειμένου να δείξει ταχύτητα και δράση" είναι ένα καθόλου αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που αν και σου αρέσει να χρησιμοποιείς, δυστυχώς είναι άκρως ελλειπές και άστοχο. Χρησιποιήθηκε υπερβολικά σε ένα επεισόδειο μίας σειράς, και υπήρχαν ΔΥΟ ουσιαστικά περιστατικά νοσήλευσης και 580 πρόληψης (μιας και οι Ιάπωνες είναι λίγο χέστες σε θέματα υγείας), από παιδάκια που είχαν επιληπτικά προβλήματα και οι σκηνές κόπηκαν και ξανασχεδιάστηκαν... Ο ντόρος που έγινε ήταν θέμα προπαγάνδας, και ανταγωνισμού. Αλλά ακόμα και έτσι, τέτοιες σκηνές "μπλινκ-μπλινκ" που έχεις στο μυαλό σου παρουσιάζονται σε πόσα, πέντε; δέκα; εκατό άνιμε συνολικά; Για μια χώρα που παράγει πάνω από 500-600 άνιμε τίτλους ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, πιστεύω πως δεν μιλάμε για κάτι αντιπροσωπευτικό... Αχ, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας καλέ μου "gaijin"... Otaku mode off >.> ΑΥΤΑ :ghost: --~ A.
×
×
  • Create New...