Jump to content

Nwish

Νέα Μέλη
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Nwish's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. δεν υπαρχει προβλημα παιδια, κουβεντα κανουμε! κατι ακουσα και απλα το αναφερα για να δω πως το βλεπουν και ανθρωποι αν θελετε.. με διαφορετικα οπτικη γωνια!
  2. Γεια σας! λεγεται οτι το συγκεκριμενο λουλουδι ειναι πολυ ευαισθητο στην αρνητικη ενεργεια και ως αποτελεσμα ξερενεται! ειναι ποτε δυνατον? εχει ακουσει κανεις τιποτα? συνηθος τα λουλουδια ξερενονται απο ελλειψη φροντιδας, τι το ιδιαιτερο εχει αυτο το φυτο?
  3. συνηθισμενο για ποιους? ισως για αυτους που τους συμβενει...
  4. Εχετε το δικαιωμα να γραψετε και απαντησεις στο τοπικ μου! (οσοι βεβαια θελουν...) Ευχαριστω! :cheerful:
  5. Γεια σας παιδια... Βρηκα κατι ενδιαφερον στο Wikipedia...ονομαζεται Street light interference (SLI) http://en.wikipedia.org/wiki/Street_light_interference. Για οσους βαριουνται το διαβασμα...προκειται για ενα περιεργο φαινομενο,που εχει να κανει με τα φωτα των δρομων. Ο νυκτερινος φωτισμος των δρομων γινεται με λαμπτηρες ατμων υδραργυρου ή νατριου, ορισμενοι ανθρωποι παρουσιαζεται να εχουν την δυνατοτητα να επηρειασουν ακουσια την λειτουργια τους. Η λαμπτηρες αυτοι εχουν την ιδιοτητα λιγο πριν φτασουν στο τελος της ζωης τους να σβηνουν ανα διαστηματα και να ξανα αναβουν. Ο λογος γινεται οταν καποια ατομα επανειλημμενα τους τυχαινει να περνανε απο κατω την στιγμη που προκειται να σβησει ενας τετοιου ειδους λαπτηρας στο δρομο. τυχη? ή κατι αλλο?
  6. στις 11 Νοεμβρίου 1999, πουλήθηκε στην εταιρεία 'V&J SCRAPMETAL TRADING L.T.D,' με έδρα τον Πειραιά, για SCARP (αποσυναρμολόγηση και τεμαχισμό)
  7. Για πια "υλη" μιλας? την υλικη υποσταση του ανθρωπου? ή γενικα την υλη? αν για το δευτερο τοτε ποιος το λεει αυτο? και που το στηριζει? ή ειναι δικη σου αποψη? τι ειναι πνευμα? κατι υλικο? το πιανεις? το βλεπεις με τα ματια σου οπως βλεπεις εσυ αυτα που σου γραφω τωρα? τι σχεση εχει η υλη (γενικα) με το πνευμα? εχουμε καταλιξει μου φενεται να κανουμε Define τι ειναι το ενα και τι ειναι το αλλο...και δεν ξερω πραγματικα αν καποιος που διαβαζει αυτο το thread μπορει να καταλαβει πιο ειναι το τελικο συμπερασμα στο αρχικο ερωτημα... (για να μην νομιζεις οτι σου κανω επιθεση με τον τροπο που σου απανταω :smilewink:)
  8. οπως ειπα και παραπανω δεν καθησα να το "κουρασω" πολυ...μια απλη σκεψη ηταν και την εγραψα οπως ακριβως μου ηρθε. Θελω να πιστευω οτι αν κανεις την ερωτηση "Τι ειναι ψυχη?" σε εναν απλο ανθρωπο, η απαντηση που θα παρεις θα ειναι καπος ετσι: Ψυχη ειναι κατι που υπαρχει μεσα μας ισως υπο την μορφη καποιας ενεργειας αυτο το κατι ειναι ενα αντιγραφο του εαυτου μας χωρις την υλικη του υποσταση. αν τα λεω καλα και ετσι περιπου αντιλαμβανεται ο κοσμος την ψυχη τοτε δεν χρειαζεται περαιτερω διευκρινηση. ΟΜΩΣ...θα συμφωνισω οτι στην λεξη "ψυχη" εχουμε δωσει μεγαλυτερη εκταση...πραγμα που δεν μας απασχολει στην προκειμενη περιπτωση και μαλιστα θεωρουσα οτι ειναι δεδομενο για τι πραγμα μιλαμε εδω...(μιας και εχω κανει και λιγο παραπανω μια διευκρινιση) οποτε τι πιστευεις? αυτην την συγκεκριμενη ψυχη που λεγεται οτι υπαρχει και μετα θανατο, την διαθετουν ολλοι οι ζωντανοι οργανισμοι? η κανενας? η μονο ο ανθρωπος? και εν συνεχεια οπως λες και εσυ "που πηγε τι απεγινε η ψυχη??" μετα το θανατο του πλασματος που την κατεχει?
  9. κατι θελει να πει ο kouranis.... :smilewink: ή μηπως το λεει?! διευκρινηση: Oταν μιλαμε για "ψυχη" (τουλαχιστον σε αυτο το τοπικ) θελω να πιστευω οτι ολλοι αναφερωμαστε στην δυνατοτητα να υπαρχουμε κατα καποιο τροπο και μετα το θανατο... Υ.Γ δηλωνω Χριστιανος...αμαρτανω με αυτες τις σκεψεις αραγε?!
  10. αντε...αντε...το διορθωσα! ξερεις δεν καθησα να τα περασω απο αναλυση απλες σκεψεις ειναι και οπως μου ηρθαν τις εγραψα. :blblbl: και οχι εγω δεν θεωρω ως δεδομενο οτι οταν οι ανθρωποι δολοφονουνται στοιχειωνουν κατι... :smilewink:
  11. στις 10 περιπτωσεις δολοφονιας λογικο να μην υπαρχει στοιχειωμα...(και με τους ανθρωπους χαμηλο ποσοστο θεωρειται). στις 100 περιπτωσεις ισως παλυ το ιδιο... στις 1000 ?? στις 10000 ?? στις 100000 ?? οντως! οπως λες και εσυ για σκεψου να βγεις στην εθνικη και να σκοτωσεις 500 εντομα και μετα να σε παρουν στο κυνηγι οι ψυχες! για σκεψου το αρνακι που εφαγες να ψαχνει να βρει το σωμα του μεσα στην κοιλια σου! Αυτο που ειπε ο Αnor νομιζω ειναι αληθεια...εχω την εντυπωση οτι καπου αναφερεται οτι μονο ο ανθρωπος εχει ψυχη... ομως το βλεπετε λογικο? :headb: ΓΙΑΤΙ μονο ο ανθρωπος?! θα μου πειτε οτι οταν μιλαμε για την "ανωτερη δυναμη" η λογικη του ανθρωπου ειναι υποδιεστερη. ομως η επιστημη προσπαθει να μας πεισει (η μας εχει πεισει σχεδον) οτι προερχομαστε απο τους πυθικους! αρα και εμεις ζωα ειμαστε...τα ζωα ως βιολογικες οντοτητες εχουν πολλα κοινα με εμας! αιμα, κοκκαλα, μυαλο, ματια, δερμα, τριχωμα, κλπ! μαλιστα οι καρδιακες βαλβιδες ενως γουρουνιου ειναι συμβατες και μπορουν να μεταμοσχευθουν στο ανθρωπινο σωμα! σε ατομα που εχουν καρδιακα προβληματα. δηλαδη πως να την δουμε την ψυχη??? σαν μια "ιδιοτητα" που εχει ο ανθρωπος?! οπως την ιδιοτητα που εχει ο Αετος να βλεπει πολυ καλα?
  12. δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο τοπικ αν υπαρχει σορρυ... Τι πιστευετε? εχουν ψυχη ή οχι? Αν εχουν τοτε στα κρεοπολεια και τα σφαγεια δεν θα επρεπε να γινοταν της τρελης? ο επιχειρηματιας δεν θα επρεπε να ηταν καταρεμενος? αυτος και η οικογενεια του? οσοι εμπαιναν μεσα σε αυτους τους χωρους δεν θα επρεπε να βιωναν paranormal phenomena? οι δε περιεργοι θανατοι στις οικογενειες που εμπεκονταν με τις σφαγες δε θα επρεπε να ηταν ενα καθημερινο φαινομενο? Τα εκατομμυρια των αδικοχαμενων ζωντανων απο ατυχηματα στους δρομους και απο της σφαγες δεν νομιζετε οτι θα επρεπε να ειχαν στοιχειωσει καθε δρομο και γειτονια? πχ ο αδικοχαμενος σκυλακος που τον σκοτωσε ο μικρος πιτσιρικας με την παρεα του με μια κοτρονα στο κεφαλι? (ολλο αυτο ειναι η θρυλεριστικη πλευρα των πραγματων) :blblbl: Στην ποιο χαλαρη εκδοση της δεν θα επρεπε να ερχομασταν συχνα αντιμετωποι με paranormal phenomena? Αν δεν εχουν ψυχη...ΓΙΑΤΙ να μην εχουν? γιατι δηλαδη να εχει ο ανθρωπος και ο πιο κοντινος του συγγενης ο πυθικος να μην εχει?? ή μηπως δεν ειναι κοντινος μας συγγενης? ή μηπως ο πυθικος εχει ομως δεν εχουν τα υπολοιπα ζωα? ή μηπως εχουν μονο τα νοημων ζωα?! Θεμα για συζητηση ειναι...ελπιζω να μην υπαρξει κανεις που να νομιζει οτι παμε να φτιαξουμε καμοια καινουργια ερεση!
  13. και βεβαια εμφανιζονται! με τον ενα τροπο ή με τον αλλο... (εννοωντας με την ανθρωπινη παρεμβαση η χωρις!) Μαλιστα πριν λιγο καιρο μου εδειξε μια φιλη μου που εργαζοταν στο "Αθηναις", μια φωτογραφια απο ενα περιεργο σαυροειδες ον το οποιο εχει τραβηξει με το κινητο της, ηταν ενα ζωο σαν σαυρα που ομως ειχε κοιλια γιαλιστερη ομοια με εντομου! η κοπελα μου ειπε οτι ηταν πολυ τρομακτικο και το χαρακτηρισε ρισε σαν βατραχι με κοιλια κατσαριδας! επισεις συμπληρωσε οτι ειχε μαζευτει ολλο το προσωπικο του Αθηναις και προσπαθουσαν το το σκοτωσουν! καποιος λεει πηγε να το πατησει και ηταν αρκετα σκληρο για να το συνθλιψει............ Φυσικα και δεν περιμενω ΚΑΝΕΝΑΝ να πιστεψει αυτα που γραφω, διοτι ουτε και εγω θα τα πιστευα αν ημουν στην θεση σας απλος ασχετα με το παραδειγμα που εφερα, πιστευω οτι γενικα δεν θελει το το φυλοσοφισουμε πολυ οτι ειναι εφικτο καθε μερα να δημιουργουνται νεοι ζωντανοι οργανισμοι!
×
×
  • Create New...