Jump to content

Μέθοδος Kirlian


Recommended Posts

Η επιστήμη είναι κάτι το δύσκολο. Δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει έτσι απλά μία άποψη γιατί εύκολα μπορούν να τον παραξηγήσουν.

 

Έχω δει φωτογραφήσεις Κίρλιαν. Είναι φοβερό. Εμένα μου έκανε εντύπωση με ένα πείραμα πάνω σε φυτό. Είδα μια φωτογραφία κανονική με ένα φυτό το οποίο είχε όλα του τα άνθη επάνω του μαζί με την κίρλιαν που έδειχνε το ίδιο πράγμα περίπου και ένα άλλο ζεύγος φωτογραφιών το οποίο πάλι με το ίδιο φυτό που στην κανονική φωτογραφία είχαν κόψει τα άνθη του και την ανάλογη με κίρλιαν που έδειχνε στα κομμένα μέρη ότι υπήρχαν ακόμη τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που σχημάτιζαν τα άνθη όπως ήταν πριν να κοπούν.

 

Το δεύτερο που έχω δει σε ντοκιμαντέρ είναι άγγλοι επιστήμονες να φωτογραφήσουν με την μέθοδο κίρλιαν άσπρες φιγούρες που παρίσταναν φαντάσματα σε υποτειθέμενα σπίτια ή χώρους φαντασμάτων.

 

Όσον αφορά τα χρώματα έχει εξελιχθεί αυτή η μέθοδος και οι φωτογραφήσεις παιρνούν σε υπολογιστή και επεξεργάζονται. Ακόμη να πω ότι έχουν προσθέσει κάποια χρώματα παραπάνω. Το κάθε χρώμα αναλογεί σε κάποια ξεχωριστή προσωπικότητα του ανθρώπου αν φωτογραφήζεται άνθρωπος.

 

Πιστεύω ότι μιλάτε για μια παλιά μέθοδο Κίρλιαν.

 

Αν έχετε μια καλή εγκυκλοπαίδια θα βρείτε περισσότερα.

Edited by περιηγητής
Link to comment
Share on other sites

Δε μιλάμε για καμιά εξίσωση του Αινστάιν, για δυο κοινές λέξεις μιλάμε. Ποια είναι η δυσκολία;

 

Απλα ουτις θα ηθελα να μας εξηγησεις την παραπανω προταση σου δηλαδη την "Αν δεις σε τι διαφέρουν, θα καταλάβεις μάλλον όχι το "τι από τα δύο είναι έγκυρο", αλλά το πότε είναι το ένα και πότε το άλλο (και πότε αμφότερα ή και κανένα)."ειδικα την παραινθεση

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...