Jump to content

J-Rod ο χρονοταξιδιωτης


 Share

Recommended Posts

J-Rod ή αλλιως "γκριζοι"

Ειναι στην πραγματικοτητα εξω-γηινοι??

Συμφωνα με τον Αμερικανο Μικροβιολογο Dan Burisch ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη...

 

Ηδη απο το 1941 οι "γκριζοι" εχουν επαφες με τις ΗΠΑ, το 1958 τις ενημερωσαν για την αναγκη καθιερωσης περιοδικων(καθε 9 χρονια) συνθηκων οι οποιες ονομαστηκαν "Τ-9"(Treaty=Συνθηκη + 9).Σημειωση=> 6*9=54..1958+54=2012!!!

 

Το 1967 συνφωνηθηκε, μεταξυ ΗΠΑ & ΕΒΟ(εξωγιηνες βιολογικες οντοτητες), ενας συγκεκριμενος αριθμος απαγωγων/ετος με σκοπο την οριοποιηση των απαγωγων και την ανταλαγη των θυματων με Τεχνολογια σχετισιμη με UFO και Αστροπυλες!!

 

Το 1991 Burisch συνμετειχε σε ενα προγραμμα στο Ισραηλ,το Μπαχρέιν,Σαουδικη Αραβια και Ιρακ. Λεγεται οτι συνδεεται με τον Βιολογικο Πολεμο και το "Συνδρομο του κολπου", κατα το οποιο ενας "Λαθεμενος"(Πειραματικος συμπληρωνω μαζικος) εμβολιασμος στοιχισε τη ζωη ή σακαταψε χιλιαδες βετερανους Αμερικανους. τελικα ηταν τεχνητος ιος, ενα μεταλλαγμενο γενετικα πρωτογονο βακτηριδιο. Τελος παντων παραδεχτηκε το γεγονος αυτο, και αλλα παρομοια (υβριδιακου χαρακτηρος).

 

Η πρωτη ΕΒΟ συνεληφθηκε ζωντανη σε μια συντριβη δισκου το 1947, πεθανε στις 18/6/1952 υπο αγνωστες συνθηκες. Μετα απο αυτο και οι δυο πλευρες συμφωνησαν στην ανταλλαγη επιστημονων. Ετσι το 1964 ηρθε η ΕΒΟ-2,το 1978 η ΕΒΟ-3... Ονομαστηκαν J-Rod.(οι γκριζοι χρειαζονται βοηθεια απο εμας λογω του ελατωματικου γεννετικου τους κωδικα, μονο που εχουν τρικλωνο DNA και καπου τρωμε πακετο...)

 

Να μη πολυλογουμε το 1994 ο burisch διοριστηκε σε ενα εργαστηριο της Site-4 ή Sector-4 (S-4) στην Νεβαδα στο ορος papoose,αεροπορικη βαση nellis, στο 5ο (απο τα εννια) επιπεδο της Area 51...Εκει σε μια εγκατασταση που εμοιαζε με σφαιρα("Καθαρη σφαιρα") με συνθηκες ιδιαιτερα χαμηλης θερμοκρασιας και ατμοσφαιρας βασικα Υρδογονου, Βρισκοταν απομονωμενος ο J-Rod,οπου δηλωνε μακρινος απογονος της ανθρωπινης Φυλης...

 

Εκει μετα απο μια τηλεπαθητικη συζητηση του αποκαλυψε οτι το 2012 γυρω στον Δεκεμβριο, το ηλιακο μας συστημα θα περασει απο το επιπεδο του γαλαξια μας.Εκει ο Ηλιος θα αποροφησει καποια ατοιχεια οπου θα τον αναγκασουν να εκπεμψει περισσοτερη υπερυθρη και Χ ακτινοβολια,

Α) ως αποτελεσμα τον βομβαρδισμο μας απο αυτες..>Λογω της μεγαλης ακτινοβολιας το DNA μας θα Μεταλλαχθει σε αυτο των J-Rod "Γκριζων", και αυτο των "Βορειων"απο το "Epsilon Orionis" επονομαζωμενοι και "Αδελφοι"(οπου συνφωνα με περιγραφες ταιριαζουν στους Αριους). Επιζωντες του ανθρωπινου ειδους(Hommo Sapiens) θα ειναι αυτοι που θα βρουν καταφυγιο στα υπογεια διαμερισματα της γης(...)

 

Β) Επισης λεχτηκε οτι διασπαρτες φυσικες αστροπυλες( 2 τοποθετημενες στο Ιρακ) θα μπουν σε λειτουργια ανα τον κοσμο με μακαβρια αποτελεσματα...

 

Πληροφοριθηκαμε επισης πως μεσω της γνωστης σχετικα πια τεχνολογιας των αστροπυλων & UFO's θα "μετακομισουμε" στον Ωριωνα απο οπου προερχεται και ο J-Rod.

 

Βρισκω αυτην την Ιστορια αρκετα ενδιαφερουσα μονο και μονο γιατι μου θυμιζει το κλασσικο εργο του Ουελλς "Η μηχανη που ταξιδευει στο Χρονο" με τους Μορλοκ και τους Ελοϊς..

 

Επισης εχω ακουσει αρκετα(οχι ικανοποιητικα αρκετα ομως) για τις αστροπυλες και τις βρισκω αρκετα ενδιαφερουσες.

 

Χρειαζομαι επισης στοιχεια για

1)Παραδοξο χρονου και Σωματιδιο Γκανές ή Σπερματος της Ζωης

2)Majestic 12

3)Επιτροπη Πλειοψηφιας

4)προγραμμα Star Flower (Lotus)

Link to comment
Share on other sites

Είναι μεγάλη η συνομωσιολαγνεία στο χώρο των εξωγήινων καθώς πάντοτε έχουν πέραση (πάντα είναι της μόδας) και έτσι, στα πλαίσια της εμπορικοποίησης, είναι αρκετοί αυτοί που "πλουτίζουν" με τέτοιες ωραίες ιστοριούλες.

Αυτή είναι η μια όψη. Η άλλη όψη είναι ότι όντως έχουν συμβεί αυτά, γεγονός το οποίο δε θα πρέπει να το δεχτούμε αβίαστα αλλά θα πρέπει να το ψάξουμε παραπάνω (έχοντας τον ίδιο κίνδυνο να πέσουμε στην πρώτη παγίδα καθώς η άποψη "J-Rod" είναι ήδη τραβηγμένη για να βρεις πληροφορίες πέραν των....παραμυθιών!).

 

π.χ. Γιατί στη συντριπτική πλειοψηφία των "made in hollywood" ταινιών, μας παρουσιάζουν τους εξωγήινους ως κακούς? Μήπως μας προετοιμάζουν για κάτι? Άντε βγάλε τώρα ασφαλές συμπέρασμα από μια τέτοια ερώτηση... Στα πλαίσια της "πιασάρικης" εμπορικοποίησης ή μήπως...... θέλουν να μας διαμορφώσουν μια αρνητική εικόνα σε περίπτωση που λήξει το συμβόλαιο με τους J-Rod και καταφερθούν εναντίων μας?! :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον το αντιθετο φιλε Johnny, μαλλον παρουσιαζονται ως κακοι για να στραφουμε εναντιων τους..

Σιγουρα θα εχεις ακουσει για τους ΕΛ που θα ερθουν και καλα για να μας σωσουν...

 

Η μια εκδοχη..

οι αλλες ειναι οπως τις ανεφερες

βεβαια υπαρχουν και πολλα σεναρια για ΕΣΩγηινους, τα οποια βρισκουν συμφωνο το Θιβετ & Την κοινοτητα του "μαυρου ηλιου" γνωστη και ως SS...

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον το αντιθετο φιλε Johnny, μαλλον παρουσιαζονται ως κακοι για να στραφουμε εναντιων τους..

Σιγουρα θα εχεις ακουσει για τους ΕΛ που θα ερθουν και καλα για να μας σωσουν...

15948[/snapback]

όντως, το να στραφούμε εναντίων τους είναι ο πιθανότερος λόγος... :)

Όσο για τους ΕΛ... Πολλούς έχω ακούσει ότι θα έρθουν να μας σώσουν (λες και πρέπει οπωσδήποτε να σωθούμε), αλλά προς το παρόν.... μόνο τον Καρατζαφέρη βλέπω ιδίοις όμασι! :063laugh::018bleh:

βεβαια υπαρχουν και πολλα σεναρια για ΕΣΩγηινους, τα οποια βρισκουν συμφωνο το Θιβετ & Την κοινοτητα του "μαυρου ηλιου" γνωστη και ως SS...

15948[/snapback]

Δεν ξέρω... και την AREA 51 την έχουν κάνει αξιοθέατο και πλέον βγάζουν μποξεράκια και αναπτύρες με το όνομά της (εσκεμμένη πολιτική συγκάλυψης θα μου πεις και θα συμφωνήσω, αλλά θεωρητικά μόνο!). Μη μπερδεύεσαι και πολύ με αυτά γιατί τα περισσότερα σου καίνε αργά και σταθερά τον εγκέφαλο με "ραδιενεργές ηλιθιότητες"... Καλό είναι να μην το πάμε πολύ μακριά γιατί θα μπερδέψουμε τα μπούτια μας και θα εκνευριστούμε! :smilewink: :angel:

Link to comment
Share on other sites

Θα με βρεις συμφωνο μαζι σου, επειδη το εχω παθει!! :4_1_210[1]:

 

Επισης συμφωνω με τους Θεους που τιμωρησαν τον Προμηθεα, Δεν ηταν για μας το "δωρο" του Φωτος τελικα...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...