Jump to content

Πυρκαγιές, Πάρνηθα και Boggers.


 Share

Recommended Posts

Αχρηστο τελειως.... Ολοι οι που την εχουν δει hackerαδες, κολημενοι με υπολογιστες, επαναστατες του ιντερνετ γραφουν 5 πραγματα και κανουν κατι... Διαολιζομαι ασχημα που καθονται και μιλανε και λενε και μ...ες τυπου παρακαλανε οι πυροσβεστες να παρει φωτια για περισσοτερα φραγκα ή ελατε ολοι σε πορεια, συγκεντρωση κλπ για να κανουμε την διαφορα.... Τι λεει ρε ο τυπος; Επειδη ειμαι πυροσβεστης κοβω οτι ναναι αν το εχω ακουσει ποτε αυτο. Επισης ξερω οτι οταν αυτοι καθοντουσαν με το aircondition ανοιχτο και τις μπυρες μπροστα στην τηλεοραση εγς και τοσοι αλλοι καιγομασταν. Επισης δνε ειδα κανεναν απο τους τοσο συνειδητοποιημενους και αφυπνισμενους πολιτες να κανουν κατι. Ολο λογια ολοι τους. Αν ηταν η αν ειχαν στην τελικη επηρεαστει απο τις τοσες φωτιες γιατι δεν πηγε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σε καμια εθελοντικη ομαδα δασοπυροσβεσης η αν προτιμαει ακομα και στο Πυροσβεστικο Σωμα; Θα χαλασει το μανικιουρ; Δεν θα μπορει να κανει cybersex; δεν θα ανεβασει level - lineage2, wow κλπ; Η μηπως ειναι επικινδυνο; Η μηπως θα λερωθει; Αλλα ετσι ειναι ολοι τους.... πομπωδη λογια και πραξεις ανυπαρκτες αφου κανεις δεν ξερει τπτ περα απο αυτο πουθ τον απασχολει αλλα θα το παιξει γνωστης και θα εκφερει αποψη οσο αδαεις και να ειναι....

Link to comment
Share on other sites

o θεσμός του εθελοντή πυροσβέστη όπως γνωρίζεις έχει πολλά μειονεκτήματα , ειδικά αν το πρόγραμμα εργασίας σου είναι τόσο επιβαρυμένο για να προσπαθήσεις να δώσεις κάτι παραπάνω στην οικογένεια σου.

Το κράτος αντί να ενθαρρύνει, επιβαρρύνει και άλλο τον θεσμό , μη δίνοντας ΣΩΣΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ για να βοηθήσεις. Η μοριοδότηση είναι μια #$@$@# για μένα. Εκείνος που θα έρθει εθελοντικά θέλει να προσφέρει και οχι να του προσφέρουν. Αλλά θα πρέπει να είναι εξασφαλισμένος απο την πλευρά της εργασίας του.

 

Τώρα για τους πολίτες... να πούμε κάτι.. υπήρξαν πάρα πολλοί που θέλαν να βοηθήσουν και έφτασαν στην πυρκαγιά και δεν τους άφησαν. Τους κακοφάνηκε αλλά η αλήθεια είναι πως σε μια τέτοια πυρκαγιά που η φωτιά δεν έχει όριο και κατεύθυνση , σε ενα δάσος , χωρίς εκπαίδευση είσαι χαμένος.

 

Μπορεί να κυκλωθείς απο φωτιά με τους στροβιλισμούς του άερα και τα εκτινασσόμενα κουκουνάρια (σαν χειροβομβίδες είναι), απο δέντρα που πέφτουν μετά την φωτιά, ακόμα και απο το νερό που πέφτει απο τα ιπτάμενα μέσα που μπορεί να σου σπάσει το σβέρκο αν δεν γνωρίζεις τι να κάνεις στην ατυχή στιγμή που θα πέφτει απο πάνω.

 

Σωστά λοιπόν δεν τους άφησαν αλλά απο την άλλη η οργάνωση ήταν κάτι απο το κλασσικό Ελληνικό κωλο-χανείο που ζούμε όλοι μας στην καθημερινότητα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...