Jump to content

Ας συστηθώ...


Guest GILRAEN_ORONAR
 Share

Recommended Posts

Guest GILRAEN_ORONAR

Καλησπέρα.

Είμαι η Jirel ή Gilraen, ή τέλος πάντων ότι σας αρέσει. Βρήκα αυτό το site τυχαία πριν κάμποσο καιρό και τυχαία και πάλι το ανακάλυψα ξανά σήμερα. Δεν είμαι τύπος των forums και των δικτυακών κοινωνιών, αλλά έψαχνα πληροφορίες για wicca στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν παραβαίνω κάποιον άγνωστο κανόνα τώρα, αλλά ειλικρινά δεν το κάνω από πρόθεση. Λοιπόν, είμαι 35 ετών και μένω στην Αθήνα. Ασχολούμαι με πολλά πράγματα, διαβάζω συνεχώς και παντού, γράφω, φτιάχνω συμπαθητικά πράγματα με τα χέρια μου και μου αρέσει να τραγουδάω, να λέω ιστορίες και να κάνω παρέα με έξυπνους ανθρώπους. Με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα όσα υπάρχουν στο site. Δεν ξέρω αν καταφέρω να μπαίνω και να συνομιλώ, αλλά θα το προσπαθήσω.

Και έχω και μια απορία.

Δίπλα σε κάθε ¨ονομα" υπάρχει και ένας χαρακτηρισμός, όπως αβάπτιστος, βαπτισμένος, μύστης κτλ. Σημαίνουν κάτι αυτά? Και γεινκά αν μπορεί κάποιος/α να με πληροφορήσει τι ακριβώς γίνεται σε αυτό το forum και για το αν υπάρχουν κάποια θέματα που δεν πρέπει να θίξω για να μην βρεθεω κι εγω και οι διαχειριστες σε δύσκολη θέση.

Σας ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες λοιπόν στην παρέα μας ελπίζω να το ευχαριστηθείς...οι χαρακτηρισμοί είναι ανάλογα το post σου...έτσι σαν αστείο μεταξύ μας και δε σημαίνουν τίποτα...δεν υπάρχει θέμα που δεν μπορεί να θιχτεί....ανάλογα με τη διατύπωση και τη στάση θα δεις και αντιδράσεις...Μην ανησυχείς για κανόνες τα πράγματα είναι απλά όχι greeklish και post άνευ νοήματος ή υβριστικά σχόλια...

Καλή διαμονή!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς μας ήρθες GILRAEN_ORONAR :welcome:

Δίπλα σε κάθε ¨ονομα" υπάρχει και ένας χαρακτηρισμός, όπως αβάπτιστος, βαπτισμένος, μύστης κτλ. Σημαίνουν κάτι αυτά?

Τίποτα το ιδιαίτερο δε σημαίνουν. Ανάλογα με τον αριθμό των ποστ που κάνει, αλλάζει ο τίτλος.

 

Και γεινκά αν μπορεί κάποιος/α να με πληροφορήσει τι ακριβώς γίνεται σε αυτό το forum

Ρωτάμε, απαντάμε, ανταλλάσουμε απόψεις... δηλαδή πολύ απλά : συζητάμε.

 

και για το αν υπάρχουν κάποια θέματα που δεν πρέπει να θίξω για να μην βρεθεω κι εγω και οι διαχειριστες σε δύσκολη θέση.

Οι όροι του φόρουμ αναφέρονται εδώ : http://www.artofwise.gr/forum/index.php?showtopic=162

Πέραν αυτών, απαγορεύονται οι συζητήσεις για εσωτερική πολιτική και αθλητικά θέματα που ίσως προκαλέσουν τριβές μεταξύ των μελών (εκτός εάν πρόκειται για κάτι που αφορά όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες, όπως π.χ. Ολυμπιάδες, Εθνικές Ομάδες, κλπ).

Απαγορεύονται επίσης συζητήσεις που μπορούν να παροτρύνουν έμμεσα ή άμεσα την συμμετοχή σε Αδελφότητες, Τάγματα, Covens, κλπ (και είμαστε ιδιαίτερα ευερέθιστοι σ'αυτό).

Τέλος, απαγορεύονται τα greeklish (διότι πέραν του ότι είναι προσβλητικά προς την ελληνική γλώσσα, είναι και κουραστικά στο διάβασμα).

 

Σε γενικές γραμμές, το σοβαρότερο όλων είναι ο σεβασμός και η ευγένεια μεταξύ των συνομιλητών. Όσο υπάρχει σεβασμός και ευγένεια, η Διαχείριση και ο Συντονισμός είναι ευτυχισμένοι και δεν θα σε ενοχλήσουν. :cheerful:

 

Καλή διαμονή! :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

Guest GILRAEN_ORONAR

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Τους όρους τους διάβασα, αλλά έκανα ένα ακόμα post πριν κάμποση ώρα και μάλλον έκανα κάτι που δεν έπρεπε, ζητώντας επικοινωνία. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι περίεργα μιλώντας με έλληνες για θέματα οπως η wicca, αλλά θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στα εδώ. Φαίνεται πως πολλά είναι αυτά που μου έχουν ξεφύγει για όσα γίνονται στη χώρα μου. Φαινεστε φυσιολογικά άτομα, με χιούμορ, και όχι ψωνάρες, που πιστεύουν ότι είναι αυθεντίες σε όλα. Ελπίζω δηλαδή. Θα συνηθίσω να μιλάω μέσω net, που θα πάει. :019blush:

Link to comment
Share on other sites

Τους όρους τους διάβασα, αλλά έκανα ένα ακόμα post πριν κάμποση ώρα και μάλλον έκανα κάτι που δεν έπρεπε, ζητώντας επικοινωνία.

It's ok. Δεν το ήξερες.

 

Φαινεστε φυσιολογικά άτομα, με χιούμορ, και όχι ψωνάρες, που πιστεύουν ότι είναι αυθεντίες σε όλα.

...Είδες τι καλά που ξέρουμε να ξεγελάμε;! :lol: ( Φυσικά αστειεύομαι ^_^ )

 

Καλώς μας ήρθες και πάλι και αναμένω την συμμετοχή σου στις συζητήσεις μας.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι περίεργα μιλώντας με έλληνες για θέματα οπως η wicca, αλλά θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στα εδώ. Φαίνεται πως πολλά είναι αυτά που μου έχουν ξεφύγει για όσα γίνονται στη χώρα μου.

 

Μπα...εσύ δηλαδή,πως έμαθες πως "υπάρχει ένα πράγμα που το λένε Γουϊκα";? :smilewink:

Όπως καταλαβαίνεις, το ενδιαφέρον σχετικά με Παγανισμό+Μαγεία στα επόμενα χρόνια -ίσως και εντός δεκαετίας!- ολοένα και θα αυξάνεται. Θα συζητιέται εκτενώς.Ασφαλώς, μέσα σ αυτά θα δημιουργούνται αναπόφευκτα διάφορα τάγματα, κόβενς, οργανώσεις (αν και απαγορεύονται να θιγούν αυτά εδώ μέσα-και ο προσυλητισμός επίσης, δια ροπάλου!)διάφορες εκδόσεις (π.χ. ήδη θα βγεί στα βιβλιοπωλεία το μεταφρασμένο κλασσικό του Σκοτ Κάνινγκχαμ)και τα λοιπά...

Γι αυτό,μην ασθαίνεσαι και τόσο περίεργα...Ενδιαφερόμενοι στη Μαγεία υπάρχουν πολλοί -ειδικά εκεί που είσαι/Αθήνα,τυχερή!!!- και ασφαλώς δεν γίνεται να τους εντοπίσεις εύκολα (μη φανταστείς ότι όλοι θα φοράν πεντάλφες ή τρισκέλια στο λαιμό...)οπότε το παραπάνω ψάξιμο αναγκαστικά θα το κάνεις...Ακόμα και στο -κατά τ άλλα υπερσυντηρητικό- νησί όπου βρίσκομαι, υπάρχουν γουϊκανοί/νες...Οπότε; Μη φοβάσαι να το θίξεις. Μίλησε ελεύθερα. Εγώ που το κάνω συχνά,είμαι...ακόμα ζωντανός! :cheerful: :063laugh:

 

Φαινεστε φυσιολογικά άτομα, με χιούμορ, και όχι ψωνάρες, που πιστεύουν ότι είναι αυθεντίες σε όλα. Ελπίζω δηλαδή. Θα συνηθίσω να μιλάω μέσω net, που θα πάει. :019blush:

 

Ααααα...εεεεεε...χμ,μη πάρεις δα και όρκο (το λέω συχνά αυτό,τελευταία,ε;) Ο καθένας μας είναι ένα ξεχωριστό άτομο. Με τα ποικίλα χαρακτηριστικά και ενδιαφεροντά του. Με τη δική μας φαντασία, ευφυία αλλά και...ιδιοτροπίες (όπως η παμέγιστη αφεντιά μου-για παράδειγμα)!.Τέτοια ποικιλία τη διαφυλάσσουμε ως κόρη οφθαλμού. Όλοι είμαστε αγαπημένοι και φίλοι μεταξύ μας ,πλην του "κέρβερου" με τα %warning και τα ban -ονόματα δε λέμε...θα ανακαλύψεις εν καιρώ σε ποιους-οιον αναφερόμαστε... :whistling:^_^

Link to comment
Share on other sites

Τώρα με πρόσβαλες. Και ΜΟΝΟ με ψωνάρες κάνω παρέα.

 

Σωστός! Γι αυτό και είσαι πάντα καλύτερα από μένα...

Δυστυχώς, εγώ κάνω παρέα ΜΟΝΟ με φτασιδωμένες celebrities... :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

...αρκεί να μη καταλήξει...σκέτη Ψυχώ το πράγμα! Έτσι;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...