Jump to content

Που θέλουν να μας οδηγήσουν;


Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά το τελευταίο καιρό δίνεται μεγάλη έμφαση μέσω κινηματογράφου, τηλεόρασης, τύπου κτλ, σε οτιδήποτε όχι καθημερινό, όχι συνηθισμένο, μεταφυσικό, παράξενο. Πολλές κινηματογραφικές ταινίες, σειρές στην τηλεόραση και κινούμενα σχέδια που έχουν μεγαλύτερη επίδραση στο διψασμένο μυαλουδάκι των παιδιών, έχουν σαν θέμα τους την μαγεία και εστιάζονται στις κρυφές πλέον ανθρώπινες δυνατότητες. Τρανά παραδείγματα είναι ο Χαρης ο Πότερ, οι Μάγισσες, ο κώδικας του Ντα Βιντσι, ο Γιούρις ο Γκελερ, Ντραγκον Μπολς και πάει λέγοντας. Αναρωτιέμαι λοιπον αν η τάση αυτή είναι κατευθηνόμενη ή απλά έτυχε να πουλάει αυτή την περίοδο. Τείνω να καταλήξω πάντως στο ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τα μυνήματα περνάνε σε υπολανθάνουσα μορφή και προσπαθούν να αφυπνήσουν....

 

Τί λέτε;

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορούσε όμως νά ΄ναι κι απλά ένα ψυλογικο-κοινωνικό φαινόμενο: η καθημερινότητά μας έχει γίνει τόσο πεζή και άχαρη, που νιώθουμε την ανάγκη να ξαναβάλουμε το suspens στην ζωή μας, το μυστήριο, το θαυμαστό... την μαγεία :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορούσε όμως νά ΄ναι κι απλά ένα ψυλογικο-κοινωνικό φαινόμενο: η καθημερινότητά μας έχει γίνει τόσο πεζή και άχαρη, που νιώθουμε την ανάγκη να ξαναβάλουμε το suspens στην ζωή μας, το μυστήριο, το θαυμαστό... την μαγεία  :smilewink:

 

Κάποιες φορές το σκέφτηκα και αυτό. Αυτό που βλέπω όμως ξεκινάει από πολύ μικρές ηλικίες όπου εκεί διαμορφώνουν τρόπους σκέψεις και συνειδήσεις. Στα παιδιά ότι δώσεις θα το αγαπήσουν. Αν τους δώσεις όπλα θα αγαπήσουν τις μάχες, αν τους δώσεις αυτοκίνητα, τους αγώνες. Αν τους δώσεις αγάπη θα μάθουν να αγαπούν. Αυτή την στιγμή βομβαρδίζονται με ήρωες με υπερφυσικές δυνάμεις, με μεταλαγμένα ζώα και με μάχες σε άλλα υψηλότερα επίπεδα. Ακόμα και για τα κοριτσάκια υπάρχει η Σαμπρίνα (η τσαχπίνα) και για τις έφηβες η Πρου, η Φοίβη κτλ. Νομίζω ότι αν αναλύσουμε όλα αυτά και άλλα ακόμα που συμβαίνουν καθημερινά θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι το σπρώχνουν το θέμα και δεν είναι απλά τυχαίο. Και δεν με ενοχλεί το αποτέλεσμα, το ότι ό κόσμος θα ξυπνήσει τελικά. Με χαλάει το ότι δεν γίνεται σωστά μέσα από ομάδες, από σωστή πληροφόρηση, από την εκάστοτε θρησκεία με την σωστή μύηση αλλά εντελώς ανεξέλενκτα και με λαθος διαδικασίες.

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορούσε όμως νά ΄ναι κι απλά ένα ψυλογικο-κοινωνικό φαινόμενο: η καθημερινότητά μας έχει γίνει τόσο πεζή και άχαρη, που νιώθουμε την ανάγκη να ξαναβάλουμε το suspens στην ζωή μας, το μυστήριο, το θαυμαστό... την μαγεία  :smilewink:

 

 

:witch::witch::witch::witch:

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορούσε όμως νά ΄ναι κι απλά ένα ψυλογικο-κοινωνικό φαινόμενο: η καθημερινότητά μας έχει γίνει τόσο πεζή και άχαρη, που νιώθουμε την ανάγκη να ξαναβάλουμε το suspens στην ζωή μας, το μυστήριο, το θαυμαστό... την μαγεία

 

ΑΥΤΟ ακριβως χρησιμοποιω για να επαναφερθω στην πραγματικοτητα οποτε τα μυαλα μου εχουν

παρει αερα. Ουτος η αλλως, παντοτε πιστευα οτι το 90% αυτου του θεματος ειναι απλα 'glorified' αυτοψυχαναλυση.

Hint: Οποτε νιωθετε οτι 'ψαρωνετε' με καποιο ατομο επειδη εκπεμπει Θεικη εξουσια/σοβαροτητα/ανωτεροτητα απλα φανταστειτε τον στον καμπινε να σφιγγετε.

Το glamour χανετε με την μια.

 

Α, ναι, που θελουν να μας οδηγησουν λοιπον.

Μα η απαντηση ειναι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΜΕΣΑ Ο ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! Ο ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ 666! Ο ΣΟΓΚΟΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΥΓΧΑΤΑΙ! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

Link to comment
Share on other sites

Παίδες, ωραία η πλάκα αλλά

 

ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΝΓΚΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΡΑΓΚΟΝ ΜΠΟΛ!!!

 

 

SSJ4 Rules! :lololol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...