Μάτζικα Ντε Σπελ Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Supernatural καθημερινα 1:00 π.μ. Σταρ Ε μαγισσες καθημερινά 18:00 Σταρ ¨ενας μάγος που λύνει μυστήρια πολύ καλό!!!! Δεν θυμάμαι όνομα όμως 00:05 κάθε Δευτέρα Αλφα. Δείτε και πείτε εντυπώσεις! ΤΑ προτείνω :smilewink: και νομίζω θα σας αρέσουν ειδικά το τρίτο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Supernatural καθημερινα 1:00 π.μ. ΣταρΕ μαγισσες καθημερινά 18:00 Σταρ ¨ενας μάγος που λύνει μυστήρια πολύ καλό!!!! Δεν θυμάμαι όνομα όμως 00:05 κάθε Δευτέρα Αλφα. Δείτε και πείτε εντυπώσεις! ΤΑ προτείνω :smilewink: και νομίζω θα σας αρέσουν ειδικά το τρίτο. τ το supernatural ειναι γα :censored:το πολυ μου αρεσει. το αλλο στον alpha δεν το εχω δει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Supernatural καθημερινα 1:00 π.μ. Σταρ Ααα..γ :censored: ωτο! Στις 12 πέφτει η..ασφάλειά μου και σβήνουν τα φώτα. Κακιές συνήθειες!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Ααα..γ :censored: ωτο! Στις 12 πέφτει η..ασφάλειά μου και σβήνουν τα φώτα. Κακιές συνήθειες!! χαχαχαχα τωρα τελευταια μου συνεβαινε και εμενα. ελεος. τι παραδειγμα θα δωσουμε στους νεους ξενυχτες οταν κοιμομαστε απο τις 12;;; δραμα. Υ.Γ αυριο φευγω διακοπες και απλως θελω να πω πως θα απουσιασω περιπου 20 μερες :unsure5: (οχι πως χε :censored: ε κανεις αλλα τεσπα) :063laugh: :063laugh: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Υ.Γ αυριο φευγω διακοπες και απλως θελω να πω πως θα απουσιασω περιπου 20 μερες :unsure5: (οχι πως χε :censored: ε κανεις αλλα τεσπα) :063laugh: :063laugh: Κρίμα θα μας λείψει ο Ντεπ!! :blblbl: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Κρίμα θα μας λείψει ο Ντεπ!! :blblbl: :063laugh: :063laugh: θα σου στειλω φοτο στο msn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comali Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ψαχνω να βρω στη νοβα και αυτες τις ιστοριες με τα στοιχειωμενα σπιτια και τις δολοφονιες που εξιχνιαστηκαν απο μεντιουμ... που τα εχουν βαλει?? :crying: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevando Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ψαχνω να βρω στη νοβα και αυτες τις ιστοριες με τα στοιχειωμενα σπιτια και τις δολοφονιες που εξιχνιαστηκαν απο μεντιουμ... που τα εχουν βαλει?? :crying: λογικα θα τα βρεις στο ιντερνετ. αν τα βρεις παραθετεις ενα λινκ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comali Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 a haunting αυτο ειναι για τη μια σειρα τωρα για την αλλη δεν τη βρηκα πουθενα η νοβα το κοψε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lainus Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Κανένας που να ξέρει λεπτομέρειες για αυτό στο άλφα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comali Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 dresden files η σειρα του alpha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lainus Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 dresden files η σειρα του alpha Μόλις είδα το πρώτο επεισόδειο στο youtube (χωρισμ΄΄ενο σε 4 10λεπτα κομμάτια) και νομίζω κόλλησα.... Αν και λένε πως τα βιβλία (ψάχτηκα καλά ) στα οποία βασίζεται είναι καλύτερα (αυτό συμβαίνει πάντα πιστεύω) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άννα Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Όντως?αυτή τη φορά είχε πολλές τέτοιες σειρές? Καλό αυτό? =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_unicorn Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 το μόνο 'κακό' της υπόθεσης είναι οτί εκείνες τις ώρες ή δουλε'υω ή κοιμάμε.... και ήθελα να ξαναδώ τις μάγισσες...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάτζικα Ντε Σπελ Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 Για τους λάτρεις της σειράς!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts