Jump to content

Ερώτηση


 Share

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούρια στην παρέα και με λένε Φανή. Πολύ ωραία η ιστοσελίδα σας. Την ανακάλυψα χθες το βράδυ και κάθομαι και τη διαβάζω με τις ώρες! :cheerful: Μ'άρεσαν οι αντιλήψεις των Wiccan και θα ήθελα να μάθω περισσότερα για την τέχνη της Μαγείας. Εγώ είμαι αγνωστικίστρια αλλά πιστεύω στις δυνάμεις του ανθρώπου και θα ήθελα να τις εξασκήσω και να ασχοληθώ με τη Μαγεία. Θα ήθελα όμως να μου πείτε τι να κάνω. Από που να αρχίσω; Πρώτα άρχισα να διαβάζω τα κείμενα σας, έχω και κάτι βιβλία στο σπίτι που λένε για τις δυνάμεις του μυαλού και πως να τις αναπτυξεις κτλ και αφού διαβάσω αυτά ή και παράλληλα θα αρχίσω με διαλογισμό. Και μετά τι; Πρέπει να βρω κάποιο Μέντορα; Να διαβάσω κι άλλα βιβλία; Σας παρακαλώ βοήθηστε με. Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα!

Ευχαριστώ.

Φιλικά,

Φανη

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, όπως έχουν πεί πολλοί πριν από εμένα σε πολλούς πριν από εσένα (μην ψάχνεις τι εννοώ με αυτό...) πρέπει να αρχίσεις με το να διαβάζεις ότι βιβλίο πέσει στα χέρια σου, και όχι μόνο περί Μαγείας, αλλά και άλλα που έχουν να κάνουν με αυτογνωσία, διαλογισμό, ψυχολογία, φιλοσοφία και διάφορα άλλα... Καλύτερα να αρχίσεις με βιβλία για αρχάρειους... Η ιστιοσελίδα της Νεφέλης έχει πολλές πληροφορίες και επίσης έχει και διάφορα προτεινόμενα βιβλία! Καλό θα ήταν να αρχίσεις από εκεί...

Link to comment
Share on other sites

:clapping: Ευχαριστώ! Όντως έτσι λέω κι εγώ να αρχίσω. Επειδή όμως είμαι και πολύ ανυπόμονη όταν πρόκειται για κάτι που μ' αρέσει πολύ, τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια; Κάποια απ'τα βιβλία που προτείνει η Νεφέλη τα έχω και έχω κι άλλα παρόμοια.
Link to comment
Share on other sites

Για την συνέχεια, δεν είμαι ο κατάλληλος για να σου πω, γιατί εγώ είμαι ακόμα στο διάβασμα και γενικά στο ψάξιμο.... :)

Link to comment
Share on other sites

Α, και κάτι που ξέχασα... Δεν χρειάζεται να είσαι ανυπόμονη, γιατί όπως λέει και μία παροιμία "Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει..."! Όλα θα έρθουν όταν πρέπει, και αν δεν έρθουν, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κάποιος ακόμα έτοιμος για να τα δεχτεί!!! :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

black cat καλώς μας ήρθες :welcome:

 

Χαίρομαι που σ' αρέσει η σελίδα :019blush:

Ρίξε μια ματιά στο άρθρο εδώ και πιστεύω ότι θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες για το από που να ξεκινήσεις και τι να κάνεις.

Ρίξε και γενικότερα μια ματιά στα άρθρα της Ενότητας Συμβουλές ( http://www.geocities.com/artofwise/Advice.html ) και φυσικά για ότι παραπάνω χριαστείς, εδώ είμαστε :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...