Jump to content

agelina

Νέα Μέλη
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

About agelina

 • Birthday 06/04/1968

Contact Methods

 • MSN
  oyrihl@hotmail.com

Profile Information

 • Interests
  ταξίδια, βιβλία, εθελοντισμός

agelina's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

0

Reputation

 1. Τιποτα δεν είναι τυχαίο.

 2. Μα αν κάνω ''κάτι'' ίσως τελικά να ''σωθώ'' εγώ.!! Αναφέρομαι σε πνευματικό επίπεδο. Αν ξεκινήσω έστω και το παραμικρό για το γενικό καλό έχω κάνει ήδη ένα τεράστιο βήμα στον εσωτερικό - πνευματικό μου κόσμο. Δεν με βλέπω ούτε ξεκομένο από το σύνολο αλλά ούτε και το σύνολο όλο. Είμαι εγώ και κάνω αυτό που κάνω γιατί πρώτα από όλα το πιστεύω εγώ, γιατί πρώτα από όλα αυτό θα με κάνει ΕΜΕΝΑ να νιώσω όμορφα. Και αυτό το συναίσθημα είναι από μόνο του ανεκτίμητο. Υ.Γ.Δεν κάνουμε ποτέ κάτι που δε θέλουμε να μας κάνουν!! Γενικό, αόριστο και τόσο συγκεκριμένο για κάποιον που ξέρει.
 3. Δεν είναι της φαντασίας σου ... Απλώς να προσέχεις.
 4. Πρώτον από τις φωτό που λες και μόνο ότι σου αρέσουν εμένα με προδιαθέτεις να σκεφτώ ότι και εσύ βάζεις το χεράκι σου για να βγάλεις το ματάκι σου που λέει και ο απλός λαός. Εγώ θα σε συμβούλευα να έβαζες την εικόνα της Παναγίας κάτω από το μαξιλάρι σου. Και πριν κοιμηθείς μίλησε της. Εννοώ με προσευχή. Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα? Η αδελφή σου τι σχέση έχει με τον συγκεκριμένο φίλο σου? Αυτό που έχεις υπόψιν σου δηλαδή.
 5. Καλώς μας ήρθατε.!!!!!!!!!!!!! :welcome:
 6. Aγαπητέ caesardim έχεις απόλυτα δίκιο να σκέφτεσαι το οτιδήποτε και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να το ξεπεράσεις. Είναι σημάδι πολύ θετικό για μένα γιατί δηλώνει κάποιο ''ζωντανό'' και εννοώ στην ψυχή άνθρωπο που δεν το βάζει κάτω. Οτι και αν είναι αυτό που το δημιούργησε αυτό, είτε από άλλον, είτε από υπερκόπωση όπως σωστά αναφέρανε οι φίλοι μας εδώ εγώ θα σου έλεγα να κάνεις κάτι πολύ απλό. Αφού δεν έχεις χρήματα αυτό το διάστημα για να κάνεις ένα μικρό ταξίδι αναψυχής , κάποιες μικρές διακοπές, θα σου έλεγα αν έχεις αυτοκίνητο και αρκετό χρόνο, που σύμφωνα με τα γραφόμενα σου τώρα έχεις, πάρτο και πήγαινε σε ένα βουνό προσβάσιμο και κοντά σου. Ανέβα εκε, περπάτησε λιγάκι μέσα στη φύση, άσε σε παρακαλώ να λειτουργήσουν οι αισθήσεις σου και εννοώ να μυρίσεις , να δεις το περιβάλλον και να αφουγκραστείς. Κάντο έτσι απλά και θα με θυμιθείς. Θα σου πρότεινα Πάρνηθα αν είσαι κοντά στην Αθήνα, έχει μία υπέροχη περιοχή κοντά σε ένα εκκλησάκι μετά το καζίνο, με μια πηγή και μία έκταση που την διαμορφώσανε σε πάρκο για εκδρομές. Πήγαινε αν μπορείς και άναψε και ένα κεράκι αν θέλεις. Κάντο και σύντομα. Πήγαινε άκου, δες, μύρισε και ''αφουγκράσου''. Ασε το ''πνεύμα'' σου να δει και θα σου μιλήσει για το τι πρέπει να κάνεις.
 7. Καταρχάς ζητώ συγνώμη για τον τρόπο που θα εκφραστώ ΣτάρΜέιν Και εγώ αναρωτιέμαι, Ποιος είσαι εσύ που έτσι απλά ζητάς να σε ακολουθήσουμε? Ποιος σε όρισε εσένα οδηγό στην δική μας ζωή? Ποιος σε όρισε σωτήρα για εμάς? Μήπως μέσα στην δική σου αναζήτηση έχεις μπερδέψει τα μονοπάτια των δικών σου ανησυχιών ? Αγαπητέ μου αυτό που έχεις να κάνεις στην δική μας σημερινή εποχή είναι να ακολουθείς εσύ και μόνο εσύ αυτό το μονοπάτι του φωτός και τότε μόνο μέσα από το παράδειγμα σου και μόνο εκείνοι που θα δουν και θα καταλάβουν θα μπορέσουν να σε ακολουθήσουν. Αλλά ακόμα και αυτό εγκυμονεί κινδύνους. Πόσοι σωτήρες δεν εμφανίστηκαν, εμφανίζονται και θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στην πορεία του χρόνου? Τι είναι αυτό που εσύ νομίζεις σε κάνει ξεχωριστό από όλους εμάς εδώ μέσα αλλά και έξω από αυτό το χώρο? Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΔΗΓΟΣ δεν έχει, ούτε χρειάζεται ''πολύχρωμα'' λόγια για να προσεγγίσει και να αγγίξει την ψυχή μας. Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ είναι η διαφορά του αληθινά επιλεγμένου ανθρώπου που θα μπορέσει να συνεισφέρει και αυτός για την δική μας σωτηρία. Αν χαμηλώσουμε το ''κεφάλι'' ο καθένας ξεχωριστά και ψάχνοντας συνεχώς μέσα από την ΑΓΑΠΗ θα δούμε ότι πιθανόν μας έχει ''οριστεί'' σαν πεπρωμένο.
 8. Κάπου διάβασα ότι οι κάτοικοι ευρωπαικών χωρών βάσει νομοθεσίας δεν έχουν καμία επίπτωση αν δεν πληρώσουν τα συγκεκριμάνα διόδια. Οι δρόμοι που επιτρέπονται τα διόδια κατά την ευρωπαική νομοθεσία πάντα είναι εκείνοι που έχουν στην μέση διάζωμα, έχουν τουλάχιστον δύο λωρίδες και σημεία για στάθμευση - στάση στο ενδιάμεσο τους. Αραγε εμείς δεν αποτελούμε πολίτες της ΕΥΡΩΑΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ; Τι στο καλό φαγωθήκαμε τελικά να μπούμε σε αυτή για να έχουν άλλοι τα προνόμια?!!!!
 9. Και δεν το θεωρείς αυτό σπάνιο Minerva? Εχεις αναρωτηθεί πόσα άτομα γνωρίζεις, γνώρισες και θα γνωρίσεις στο μέλλον? Και ο αριθμός 1-2 δεν δηλώνει κάτι? Για μένα πολλά.
 10. Καλώς μας ήρθες λοιπόν ''λογαχέ'' Alatriste. Εύχομαι να μην έχεις τάσεις όπως εκείνος όμως.
 11. Εμένα προσωπικά μου άρεσε . Οσο για το οφείλεις νομίζω ότι γράφτηκε εντελώς μεταφορικά. Αν κοιτάξουμε λιγάκι γύρω μας θα δούμε ότι αυτό το συναίσθημα άρχισε να σπανίζει, οπότε για μένα δηλώνει ότι το συναίσθημα της ΑΓΑΠΗΣ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να ''υποκλινόμαστε'' και μόνο στην παρουσία του.
 12. Καλώς μας ήρθες και από εμένα.... !!! Και όχι μόνο, αλλά να μείνεις και περάσεις τόσο όμορφα όπως όλοι μας εδώ. :smilewink:
 13. Και εγώ με την σειρά μου να ευχηθώ Καλώς μας ήρθες, καλώς σε βρήκαμε και καλώς να πορευτούμε παρέα στα μονοπάτια της αναζήτησης. :welcome:
×
×
 • Create New...