Jump to content

R-b-t3r

Νέα Μέλη
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

R-b-t3r last won the day on November 7 2019

R-b-t3r had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Past.. Future... Somewhere in between
  • Interests
    Qigong

Recent Profile Visitors

783 profile views

R-b-t3r's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

4

Reputation

  1. Και να έχεις πέσει, δεν είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς. Μια ένδειξη είναι οι περίεργες αναποδιές και συμπτώσεις ενώ μια άλλη είναι οι περίεργες σκέψεις. Γενικά ο τρόπος να το αντιμετωπίσεις ότι και να είναι, σχετίζεται με την επίκληση ανώτερων δυνάμεων. Τι εννοώ; Προσευχές, μάντρα ή τελετές καθαρισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορώ να σου δώσω. Χρησιμοποίησε ό,τι έχεις διαθέσιμο.
  2. Κάποιες να τις καταλάβω, αλλά κάτι συνωμοσιολογίες του τύπου "επίπεδη Γη" και "οι κεραίες 5G προκαλούν Covid19" δεν βγάζουν κανένα νόημα. Με βάση κάποιες συζητήσεις που έχω κάνει με φίλους, καταλήξαμε στο ότι οι συνωμοσίες προκαλούνται μάλλον απο αντίδραση στο οικονομικοπολιτικό κατεστημένο, αλλά την πληρώνουν οι επιστήμονες κάθε λογής γιατί οι "απόψεις" τους μπορεί να οδηγούν στην καταπίεση της μάζας. Πριν ήταν η υπερθέρμανση του πλανήτη, τώρα ο Covid19. Σε λίγα χρόνια θα έχουμε άλλα....
  3. Υπάρχει περίπτωση να συζητάμε για Poltergeist αλλα ας μην σε βάλω σε αυτό το τριπάκι. Αν παραμείνει/επιμείνει το φαινόμενο τότε να το ξανασυζητήσουμε.
  4. @Ruth Συγνώμη αν σε μπέρδεψα, το μόνο που χρειάζεται να κρατήσεις απο τα παραπάνω είναι ότι το κάθε σύστημα έχει τα δικά του τερτίπια. ΔΙάλεξε εσύ πρώτα ένα σύστημα και μετά ακολούθησέ το και θα καταλάβεις. Όσο για τις γνώσεις, ευχαριστώ αλλα και εγώ μαθητής είμαι. Δεν κάνω επίδειξη γνώσεων, απλώς θέλω να κατευθήνω τον κόσμο εκεί που του ταιριάζει περισσότερο. Δυστυχώς υπάρχει πολύ "παπάντζα" στον χώρο, για να το πούμε πιο λαΙκά. Ακόμα και οι δάσκαλοι γιόγκα που είναι η πιο διαδεδομένη μορφή ενεργειακής άσκησης στη Δύση, είναι ανίδεοι γιατί την βλέπουν σαν απλή άσκηση ενώ έχει ενεργειακό υπόβαθρο από πίσω που αγνοούν. Τέλος πάντων, για να μην μακρυγορώ και σας πρήζω, αν θες κάτι, ρώτα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω. 😀
  5. Μιλώντας αυστηρά για ενεργειακά συστήματα, στις περιοχές της Άπω ανατολής δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τα χέρια έχουν διαφορετικές πολικότητες μόνο μεταξύ των δύο φύλων. Το δεξί είναι γιάνγκ στους άντρες και γίν στις γυναίκες. Το αντίστροφο ισχύει για το αριστερό. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις των Ερμετικών αλλα μην ξεχνάμε ότι αποτελούν διαφορετικά συστήματα. Ακόμα και μεταξύ των συστημάτων της Ανατολής υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Για παράδειγμα, είναι άλλα τα ενεργειακά κέντρα στα ινδουιστικά και άλλα στα ταοϊστικά συστήματα. Τα πρώτα χρησιμοποιούν τα πολύ γνωστά τσάκρα. ενώ τα δεύτερα τα πεδία κιννάβαρης. Ο σουφισμός έχει τα Λαταΐφ. Ούτε οι θέσεις τους ταιριάζουν, ούτε οι λειτουργίες που επιτελούν.
  6. Το απόσπασμα είναι από το Initiation to the Hermetics.
  7. Χωρίς να είμαι σίγουρος, οι αριστερόχειρες έχουν διαφορετικές ενεργειακές πολικότητες από τους δεξιόχειρες. Δεν είναι ισχυρότεροι ή πιο αδύναμοι απλώς διαφορετικοί.
  8. Staple foods in Tibet are roasted barley, yak meat, and butter tea. Απο το άρθρο της wikipedia. Τα φυτά που αναφέρονται στο link που δινεις δεν μεγαλώνουν κατά τον χειμώνα σε εκείνη την περιοχή.
  9. Το link δεν δουλεύει. Δεν ξέρω αν έχει σχέση το browser μου ή όχι.
  10. Ναι ο άνθρωπος πρέπει να τρώει κρέας αλλά με μέτρο(κόκκινο μόνο μία φορά την εβδομάδα). Η καθαρά χορτοφαγική διατροφή έχει μειονεκτήματα. Υπάρχουν περιοχές του κόσμου που μία τέτοια διατροφή δεν είναι ούτε καν πρακτική. Οι βουδιστές πχ στο Θιβέτ τρώνε κρέας γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Δεν σας κάνει εντύπωση που οι βόρειοι Ευρωπαίοι χριστιανοί δεν τηρούν την νηστεία της Σαρακοστής.;Δεν έχουν φρέσκα λαχανικά εκείνη την περίοδο να φάνε!
  11. 27 χρόνια δεν τους κινήθηκε η περιέργεια να δούν τί λένε οι πλάκες (ο τάφος ανακαλύφθηκε το 1980) και ξαφνικά το θυμήθηκαν όλως τυχαίως ότι μπορεί να ανήκουν στον Ιησου? Πολύ στημένη μοιάζει η ιστορία! Να σημειωθεί ότι οι πλάκες είναι σε διαφορετικές γλώσσες, και ότι τα εβραϊκά δεν χρησιμοποιούταν την εποχή του χριστού. Οι εβραίοι τότε μιλούσαν αραμαϊκά! Συμπέρασμα: οι πλάκες είναι από διαφορετικές περιόδους και τόπους και τοποθετήθηκαν εκεί για να βγεί το συγκεκριμένο συμπέρασμα...
  12. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βρήκα το τελείως αντίθετό μου κατάλαβα και εσύ μες την παράνοια θα είσαι.... welcome to the club! :smilewink:
  13. Ιχθύς με ωροσκόπο δίδυμο. Παράνοια νο.1 Κινέζικο: Πρόβατο, Ινδιάνικο:λύκος παράνοια νο.2 Τρέξτε να κρυφτείτε τώρα που μπορείτε.....
  14. Πέρα από την ταρίφα? τίποτα...Τί γίνεται ρε φίλε? για πες μας και εμάς να μάθουμε τί γίνεται και δεν το είδαμε σε μια πρόσφατη κηδεία φίλου (που δυστυχώς παρέστησα....) Εσύ δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι θα σε αφήσουν να καείς χωρίς να πληρώσεις "κάτιτις" στο νεκροθάφτη ή στο κράτος? Απλά σε άλλες τσέπες θα τα δίνεις. Αντί να στα τρώνε οι παπάδες θα στα τρώνε οι εργολάβοι. Επίτηδες το έγραψα έτσι για να μην γίνει καμία παρέμβαση. Τί μπορεί να γράφει εκεί δηλαδή? Άμα γράφει "μαλαγανιά"? πχ πρέπει να μου γίνει επίπληξη? Ασχολήσου εσύ με τα δικά σου και άσε τους συντονιστές να κάνουν την δουλειά τους.... Όσο για το ότι είμαι μισαλόδοξος, χαχαχαχαχαχα, γελάει και το παραδαλό κατσίκι, οι καλύτεροι φίλοι μου είναι άθεοι, ή 12θειστές. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς γιατί δεν είναι οι ταλιμπάν άθεοι ή 12θειστές που αποτελούν συντριπτική πλειοψηφία των αθέων και 12θειστών στην Ελλάδα.... Ποιά ακριβώς? Τελικά Καλά σου έγραψα τρείς λαλούν και δυό χορεύουν .... Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί την κάνεις "αλα γαλλικά" και δεν απαντάς για την ταμπακιέρα! Γιατί δεν μου απαντάς για την αρχαιοελληνική προέλευση του 40ήμερου μνημόσυνου? Γιατί δεν σχολιάζεις για τις πολιτικές αποφάσεις που εμποδίζουν ένα πιθανό διαχωρισμό της εκκλησίας-κράτους? Μόνο να επικαλείσαι συντονιστές ξέρεις για να με επαναφέρουν στην τάξη, ελλείψει δικών σου επιχειρημάτων.
×
×
  • Create New...