Jump to content

Asmodeus

Νέα Μέλη
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Asmodeus

  1. αυτή είναι μια πολύ καλή πρόταση και ευελπιστώ να πραγματοποιηθεί. στηρίζω απόλυτα την δημιουργία αυτού του χώρου στο φόρουμ και πυστεβω πως πολλα ακόμα μέλη θα το ήθελαν.
  2. μέσα από το χάος ξεπροβάλει μια σκιά,η σκιά του πολεμιστή της νύχτας.θα σε καταδιώκει μέχρι το τέλος,με την κρύα λεπίδα του ξίφους του θα σκίσει το θάρρος και την θέληση σου.η κατάρα θα σε κυνηγάει μέχρι το τέλος της χρονιάς του δράκου.

  3. όταν θέτει κάποιος της απόψεις του για συζήτησει φρόνιμο είναι να μην του κάνουμε επιθέσει αλλά να συζητάμε ακόμα και αν διαφωνούμε υπάρχουν τρόπη να το δείξουμε χωρείς να ρίξουμε το επίπεδο της συζητήσεις.στο συγκεκριμένω θέμα δεν νομίζω να μπορεί κανένας μας να πει την αλήθεια καθώς δεν την γνωρίζει.δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ από οποιωνδήποτε μορφωμένο άτομο μια τέτοια αντιμετωπίσει.δεν μπορώ να πάρω θέσει επί του θέματος καθώς η απόψεις μου θα παρεξηγηθούν όπως και του grey. δυστυχώς λόγω κάποιον ατόμων ειναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί μια ουσιώδεις συζητήσει.μπήκα μονο για να καταθέσω τα παράπονα μου και ευελπιστώ να επιλυθεί κάποιος επί του θέματος καλό σας απόγευμα.
  4. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου grey.όντος σε μικρά covens μπορεί να αναπτυχθεί μια υγιής σχέση ανάμεσα στα μέλη ενώ στα μεγάλα τάγματα όχι. για όλους τους λόγους που προανέφερες.άλλα η δημιουργία ενός coven η τάγματος από το μηδέν και από άτομα που είναι ήδη δεμένα μεταξύ τους, μπορεί επείσεις να υπάρξει υγιής σχέση χωρείς θέμα εκμετάλλευσης.
  5. φίλε μου grey μήπως τα παραλές λίγο δεν διαφωνώ υπάρχουν όλα αυτά που λες και θέλει προσοχή αλλά δεν είναι όλη κακόβουλη.τα covens και τα τάγματα μπορούν να σε ωφελήσουν.μπορείς να μάθεις πολλά μέσα από την κοινωνικοποίηση σου σε έναν χώρο που πραγματικά υπαρχή διακίνηση ιδεών και ανταλλαγή απόψεων,επείσεις αυξάνεται ο μέσος όρος ενέργειας που χρησιμοποιητε για οποιαδήποτε μαγική πράξει και έτσι αυξάνονται η πιθανότητες επιτυχίας της.άλλα σίγουρα θέλει προσοχή καθώς στους καιρούς που ζούμε δύστυχος η περισσοτέρη θέλουν να μας εκμεταλλευτούν.
  6. καλησπέρα. τάγματα και covens,μας ωφελούν η μας βλάπτουν ?τι μπορούν να προσφέρουν σε έναν μύστη και τι μπορούν να στερήσουν από αυτόν?η απόψεις διίστανται πάνω στο θέμα. προσωπικά πιστεύω πως η ομαδικότητα και η αδελφοσύνη που προσφέρουν τα covens και τα τάγματα ενισχύουν έναν μύστη. (αν βέβαια αυτά αποτελούνται από πραγματικούς μύστες και όχι από επιτήδειους που σκοπός τους είναι το κέρδος)από την άλλη ώμος αν δεν είσαι έτυμος σου στερούν χρόνο που θα μπορούσες να αφιερώσεις ώστε να γνωρίσεις τον εαυτό σου.Αυτά είναι απλά δικές μου σκέψεις και απόψεις.θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις καθώς η συζητήσει είναι ο καλύτερος δάσκαλος.
  7. τι κάνεις φίλε μου? :)

  8. χάθηκα στα μονοπάτια της φωνής της!!!μέσα στο ταξίδι από το δέντρο της ψυχής στον κόσμο της φωτιάς έφτασα στον ναό μου!!!και εκεί άφησα τα υλικά δεσμά μου και ταξίδεψα προς την φώτιση. φεγγαροφώτιστος!

  9. γεια σου φίλε μου.

    καλός ήρθες. :)

  10. ευχαριστώ :) και σου εύχομαι να είναι καθαρός ο δρόμος σου !

  11. και ώμος όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πάρεις!!!!

    η θέληση μπορεί να παρέμβει στης συγκυρίες και μετά είναι θέμα επιλογών.αν διακατέχεσαι από σοφία και γνώση και κανείς της σωστές επιλογές θα πάρεις αυτό που θέλεις!!

    (με κέντρισες την προσοχή με την κατάστασή σου):)

  12. Μια καλή επιλογή που θα μπορούσε να έχει είναι :ασπάζομαι οτι μου χρειάζεται όποτε το χρειαστώ!!!! μια καλή φίλη μου είχε πει <<όλη εσείς η νέοι χαοτιστές μας βγήκατε >> εγώ σαν χαοτιστής τι να επιλέξω δηλαδή??? :S
  13. Τα ενεργειακά βαμπίρ είναι κατά κανόνα κακόβουλα??? δηλαδή αν είσαι ενεργειακό βαμπίρ αλλά αντί να ''ρουφάς'' τυχαία άτομα να επιλέγεις στόχους που βλάπτουν το σύνολο....είναι κακό για το κάρμα σου????
  14. χμμμ όντος πρέπει να κάνουμε ένα τοπικ για τον καστανέντα .....
  15. θα ήθελα να πω πολλά για το θέμα άλλα σκοπός μου είναι να μάθω και άλλα πράγματα μέσα από μια συζήτηση. (Παρακάτω θα θέσω μερικά ερωτήματα για συζήτηση) 1. Τι είναι τα ενεργειακά βαμπίρ? 2. πως μπορώ να τα αναγνωρίσω? 3.Πως μπορώ να αποκρούσω μια επίθεση ? 4.πως μπορείς να γίνεις ένα ενεργειακό βαμπίρ?
  16. Εντάξει φίλε μου :)

  17. :)τι ειναι αφτο με τους κλονους???
  18. ο φεγγαροφοτιστος ειμαι :) και οχι και διαολος δεμονας παρακαλω!!

  19. ο φεγγαροφοτιστος ειμαι φηλε μ βιλ.

  20. ο feggarofotistos ειμαι μουσα μου!!!!! απλα αλαξα ονομα!!

  21. o feggarofotistos eimai file apla alaxa name :)

×
×
  • Create New...