Jump to content

Ai_Shifu

Νέα Μέλη
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Ai_Shifu's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

0

Reputation

  1. Να σε δω να βαφτίσεις τα παιδιά σου έτσι, να πεθάνω!!!!
  2. Καλά δε σου λέω για νέα γενιάς dvd players (dvd recorders, blue ray κλπ)... αλλά σε συγκεκριμένο σουπέρ-μάρκετ μπορείς να πάρεις "κινέζικο" dvd player που τα παίζει ΟΛΑ, εκεί που οι πιο ακριβές και πολυσύνθετες μάρκες κολλάνε. Αγορά ταινιών dvd, είναι σίγουρα ακριβά.... αλλά πάντα υπάρχει το διαδύκτιο (εάν δεν σε πειράζει να μην έχεις ελληνικούς υπότιτλους) άσε που κάποια στιγμή δεν ξέρεις ίσως και κάποια εφημερίδα το βγάλει και σαν δώρο! (πχ Kill Bill I-II, Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών). Όσο για τα εισιτήρια άσε θα φάνε την ήττα τους, κάτι το Μουντιάλ, κάτι η ακρίβεια άδειοι είναι οι κινηματογράφοι.
  3. Καλά σοβαρολογείς;! Με τη φτήνια που έχει ένα dvd, ο κόσμος εξακολουθεί και χρησιμοποιεί vhs?? Να μου πεις για την τιμή των εισητηρίων κινηματογράφου, να σου πω!
  4. Είναι τόσο εύκολο Initiate?? Είχα μια εμπειρία που στο μονοπάτι της εξερεύνησης μου για περισσότερες πληροφορίες έφτασα στον Οργανισμό του Edgar Cayce. Όταν τους τη διηγήθηκα, μου προτείνανε να το ερευνήσουν μέσω τον Ακασικών Αρχείων. Βέβαια, ποιός τρέχει Αμερική ΚΑΙ δεύτερον είμαι και επιφυλακτίκη κατά πόσο πρέπει να μπλέκεσαι με ιδρύματα και να μη ψάχνεις να βρεις την λύση μόνος σου. Και επανέρχομαι στην ερώτηση ΕΙΝΑΙ τόσο εύκολο;;;
  5. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ΑΥΤΗ είναι η καλύτερη τακτική.... τώρα ποιός έχει τον αυτοέλεγχο να το κάνει είναι άλλο ζήτημα!
  6. Το video πέθανε! Είχα δει μια καταπληκτική διαφήμιση που είχε μια ταφόπλακα και έγραφε RIP (ξέρεις... rest in peace) και έλεγε για το VHS. Πάντως thanks, θα τα έχω υπόψη μου!
  7. Καλό μου ακούγεται!!!!! Θα το έχω υπόψη μου στην επόμενη επίσκεψη του dvd club!
  8. Ε γιατί να ρισκάρει ο σκηνοθέτης;! Δεν έχει έξοδα το παιδί;; @Medussa: O Stephen King είναι ένας μεγάλος συγγραφέας νουβελών τρόμου. Το μόνο πρόβλημα είναι δεν ξέρω κατά πόσο τα μεγαλόπνοα σχέδια του μπορούν να μεταφερθούν στην οθόνη, με μόνη εξαίρεση την Λάμψη. Κατά τα άλλα κάτι αισχρές ταινίες που βάζει το Star, μόνο κακό του κάνουνε. Στo Kingdom Hospital, ποιά είναι η υπόθεση;; Όσο για να σας ιντριγκάρω λίγο... στο Jacket, η ταινία ξεκινάει..... "Την πρώτη φορά που πέθανα..."
  9. Εμένα μ'άρεσε, τώρα μη σε πάρω και στο λαιμό μου!
  10. Αλλάζω θέμα! Προσφάτως είδα το Jacket, το έχει δει κανείς; Έπαιζε ο τύπος που έκανε τον Πιανίστα του Πολάνσκυ. Τελικά παίζει πολύ καλά, στον Πανίστα τον είχα αδικήσει λίγο. Η ταινία εμένα μου άρεσε, αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για να μη το χαλάσω για όσους δεν την έχουνε δει!
  11. Κρίμα! (για το Underworld II εννοώ).... Το ένα όμως ήταν θεικό! Και νόμιζα ότι ήμουνα η μόνη στον πλανήτη που μου άρεσε! :cheerful: Το Saw II, τι λέει;; Την "καινούργια" Προφητεία, την είδε κανείς;
  12. Καλά οι πόρνες κατ'επιλογήν (ή όχι δεν ξέρουμε εάν ισχύει και αυτό με τόσα που ακούμε) το χειρότερο είναι η παιδική πορνεία. Εάν κάποιος είδε την εκπομπή του Εξάντα προχθές [Το Χαμόγελο της Try On (δοκίμασε, παρατσούκλι για τα ανήλικα θύματα)] θα τον έπιανε η καρδιά του. Όσο υπάρχουν πλούσιοι "κύριοι" του Δυτικού κόσμου τόσο θα ευημέρει αυτό το φαινόμενο. Σε τι κόσμο μπαμπά με΄χεις φέρει να ζήσω!
  13. Μαζί σου Initiate, αλλά το συγκεκριμένο για marketing κολπάκι το κόβω, να προκαλέσει. Any publicity is good publicity.
×
×
  • Create New...