Jump to content

D3V

Νέα Μέλη
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by D3V

  1. http://www.4shared.com/get/48875280/44af32...ornication.html
  2. το δεξι η το αριστερο ρε παιδια? εχει σημασια!
  3. Vril, The Power of the Coming Race by Sir Edward Bulwer-Lytton [1871] http://sacred-texts.com/atl/vril/index.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Vril
  4. ολοι λυνουν και δενουν εδω στο ελλαντα
  5. Μα οι εν Ελλαδι πολιτικες παραταξεις δεν ασχολουνται με την πολιτικη. Διοργανωνουν παρτακια και εκδρομουλες και φροντιζουν για σοσακια και εξεταστικες για τους φοιτητες ωστε να φερουν αυξημενη αποδοση στα ιπποδρομιακα στοιχηματα των φοιτητικων εκλογων και να ανελιχθουν επαγγελματικα οι φοιτητοπατερες. Τα κομματα σπονσοναρουν απλα αυτο το επιθεωρησιακο νουμερο και αντλουν απο κει τους καταλληλους κωμικους που θα μας διασκεδασουν αργοτερα στα τηλεοπτικα πανελ. Παντως η "αλλου τυπου" αδελφωσυνη διατρεχει οριζοντιως τις πολιτικες παραταξουλες (βαστα με να σε βαστω για να μπουμε στο χορο) και το μιξερ αλεθει αδιακριτως φοιτητοπατερες και φοιτηταμπουρες! υποσημειωσις: "επανασταση"?? ιντα 'ναι τουτο? τρωγεται?
  6. To θηλυκο μερος ειναι προφανως η Παναγια! περιεργο που την ξεχνατε! Το θηριομορφικο Αγιο Πνευμα ειναι κατι διαφορετικο και δεν αντιστοιχει σε τοσο απλοικες αντιστοιχιες. edit: Παρθενος σημαινει ανυπαντρη γυναικα δλδ ελευθερη να διαθεσει τον εαυτο της οπως γουσταρει. Προφανως ο Πατηρ ηταν Αναρχικος! :angel:
  7. μπαλαμουτι σημαινει ψεμμα και απατη! και ολη η δηθεν ιστοριουλα οπως σερβισριστηκε απο το περιοδικακι ειναι ακριβως αυτο! και μαλιστα πηγη εμπνευσης του "συγγραφεα" ηταν διαφορα RPG! Αυτο φυσικα δεν απαγορευει σε κανεναν να μιλησει και να πει τις ιδεες του γενικα για την "προδοσια" τον "χριστο και τον ιουδα" και τα παρομοια, ιδιως αφου παρομοιες ιδεες και ιστοριες κυκλοφορουσαν στους γνωστικους κυκλους απο τα πρωρα χριστιανικα χρονια και τα λοιπα. Απλα θα ελεγα να μην αναπαραγουμε ψεμματακια μονο και μονο επειδη τα βρισκουμε να μοιαζουν με κατι που σκεφτηκαμε η διαβασαμε! Ετσι δινουμε πατημα στους κουτοπονηρους του "χωρου" να μας μπαλαμουτιαζουνε και ριχνουμε νερο στο μυλο που τους θρεφει!
  8. Αν ρωτήσετε τον θείο-Google για brotherhood of sorrow(s) θα σάς οδηγήσει κατευθείαν σε σενάρια για R.P.G! :blblbl:
  9. Η βαρεμαρα δε σε κανει να σκεφτεσαι καλυτερα, βαθυτερα, γρηγοροτερα, κλπ. Το αντιθετο: καταργει τη σκεψη! Ξερεις, η σωστη σκεψη προκαλει ιδρωτα!
  10. Τι γινεται ομως στην περιπτωση που ενω εχει εδραιωθει η συμπεριφορα αφαιρεθουν οι μπανανες?
  11. Ο Καζαντζακης το ελεγε αυτο "το ματι του ελεφαντα" = να βλεπεις τα πραγματα σα να 'ναι παντα η πρωτη φορα. Το κοριτσακι θα δει πολλες φορες νερο να τρεχει, θα παψει να το προσεχει, θα συνηθισει... και τοτε θα χρειαστει το ασημενιο κλειδι :smilewink:
  12. Φυσικα! το παραπανω εργαλειο βοηθαει οσους δεν εχουν τον απολυτο ελεγχο του pc που χρησιμοποιουν (ωστε να εγκαταστησουν την ελληνικη γραμματοσειρα ας πουμε! η μπορει και να μην ξερουν πως γινεται αν χρησιμοποιουν μια παλια διανομη του linux... η ξερωγω απο μια στραβομαρα της τυχης :headb: ) Ειναι ενα εργαλειο/λυση αναγκης για οσους δεν επιθυμουν να υποκυψουν...!!! :angel:
  13. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΡΕΕΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΕΔΩ http://greeklish.net/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32 ακομα κι αν δεν εχουμε εγκατεστημενα ελληνικα fonts γραφουμε με το "λατινικο πληκτρολογιο" στην text area του παραπανω link και με copy paste μεταφερουμε το κειμενο μας στο φορουμ
  14. Η αδελφοτητα της θλιψης ειναι μπαλαμουτι, αδικως ψαχνετε πληροφοριες και σκοτωνεστε. (Μπορειτε ομως να γελασετε με τις αστειοτητες του αρθρου που αναφερετε) Οσο για τον Καζαντζακη... οι "αιρετικες" αποψεις του μπορουν ευκολα να βρεθουν στα αποκρυφα ευαγγελια και στους γνωστικους... Ο Καζαντζακης ηταν Καπεταν-Ενας (υπολογιστε το αυτο οταν ακουτε οτι στα βιβλια του αντικατοπτριζε πληροφοριες αλλων κυκλων...)
×
×
  • Create New...