Jump to content

ΝΤΙΝΑ....


babuska
 Share

Recommended Posts

Αυτη η ιστορια δεν εχει σαν σκοπο να τραβηξει την προσοχη κανενος!

Δε παω να περασω μηνυμα σε κανεναν.

Ειναι απλα η αναγκη μου να γραψω κατι πολυ μικρο για καποια πολυ ''μεγαλη''

Ετσι απλα.....

 

Σαν σημερα πριν 2 χρονια έφυγε μια πολύ καλή μου φίλη για το μεγάλο ταξίδι και με αφορμή αυτης της ''επετείου'' εχω την αναγκη να γραψω τη δικη της προσωπικη ιστορια (ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει καμια αντιρρηση, ισα ισα που το θελει, ετσι νιωθω).

 

 

 

Η Ντίνα!!!!!

 

Μία πανέμορφη κοπέλα πραγματική κούκλα!!! Ψηλή μαύρομάλλα με καταπρασινα γατίσια μάτια, δεν υπήρχε ανθρωπος (ανεξαρτητου φύλλου) που να μην την χαζευε οταν την εβλεπε, ειτε σε καφετεριες, ειτε στο δρομο είτε οταν εβγαινε με τη σκισμενη φορμα και τη φανελα (εγω θα εμοιαζα με κινουμενο σακι για παραδειγμα). Εκείνη όμως ήταν πραγματικά μια πανέμορφη κοπέλα!!!

 

Η γνωριμία μας αθλια!!!! Γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια σε ένα κλαμπ.

 

Βρισκόμασταν σε κοινή παρέα και μας σύστησαν.Αμέσως με το που καναμε τη γνωστη χειραψια σκεφτηκα (περα απτο οτι ηταν κουκλα) με πιο τροπο θα μπορουσα να την αποφυγω ολο το βραδυ γιατι πραγματικα , δεν ξερω γιατι, μου φανηκε αποκρουστικη σαν ανθρωπος, το ιδιο βεβαια ειπε και εκεινη απο μεσα της!!!!

Τα πράγματα ομως εξελιχθηκαν πολυ διαφορετικα!!!! Τελικα όλο το βράδυ καναμε χαβαλε και κανονισαμε και την επομενη μερα να βρεθουμε για να μου δειξει κατι σχεδια της (ζωγραφιζε και εκεινη οπως και εγω)!!!

 

Δεν αργησαμε πολυ να γινουμε φιλες!!! Πραγματικες φίλες ομως!!!!! Απο αυτές που δεν χρειαζεται να εισαι με τον αλλον καθε μερα μαζι η να μιλας καθε μερα στο τηλεφωνο!!!! Αλλα απο αυτές που και 2 μηνες να καναμε να μιλησουμε οταν τελικα μιλουσαμε ηταν σαν να μην ειχε περασει ουτε μια ωρα απο την τελευταια φορα που τα ειχαμε πει!!!

 

Εκεινη αυθορμητη γεματη ονειρα και πολλες φορες επιπολαιη ζουσε για το τωρα!!!!! Δε σκεφτοταν ποτε το αυριο και ποτε τι θα πουν οι αλλοι ηταν απλα ο εαυτος της παντα (το κοινο μας σημειο ηταν αυτο).

 

Μόνο στον τρόπο διασκεδασης διαφέραμε.Πολύ!!! Εγώ οταν βγαινω εξω για να περασω καλα το μονο που χρειαζομουν και χρειαζομαι ειναι καλη παρεα και νερακι!!!! Σε αντίθεση με εκείνη που... χρειαζοταν και μερικα ''ψιλολοϊδια'' οπως τα ονομαζε (ολοι καταλαβαινετε φανταζομαι, μην μπω σε λεπτομερεις ορολογιες). ''Μου αρεσει να ψιλοχανομαι ρε καμαρι'' μου ελεγε!!!! Εγω φυσικα την εκραζα!!!! Ποτε μπροστα σε αλλους παντα οταν ειμασταν οι δυο μας ειτε για καφε ειτε σπιτι!!!

 

Πέρναγε ο καιρος και ειχαμε δεθει πολυ.Μην φανταστειτε οτι ηταν κανα βλαμενο κοριτσακι!!!!Ισα ισα ηταν πολυ προσγειωμενη (αναλογικα με την αμφανιση της) και πραγματικα εδινε αγαπη, αληθινη αγαπη!!!! Και προς θεου μην φανταστειτε οτι επαιρνε κανεις χαμπαρι οτι πολλες φορες ηταν υπο την επηρεια ουσιων.

 

Πριν 4 χρονια ειχαμε παει διακοπες και ειχε ''κοψει'' (ετσι ειχε πει δηλαδη).Τελος παντων πριν βγουμε μπουκαρα στο δωματιο της να της δωσω κατι σαγιοναρακια που μου ειχε ζητησει (οι υπολοιποι μας περιμεναν) μπηκα στο μπανιο και την ειδα σε μια αρκετα ασχημη στιγμη (την οποια δε θελω να την περιγραψω)! Τρελαθηκα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν ''μα καλα ρε ηλιθια εισαι η μονη που το ξερει τοσο καιρο και δεν εχεις παρει καν χαμπαρι σε τι διαστασεις εχει φτασει το προβλημα?''.Την σηκωσα απο το πατωμα και την εβαλα στο κρεβατι . εκεινη μου ψιθυρισε ''καλα ειμαι ευχαριστω για τις σαγιοναρες.Πες στους υπολοιπους οτι σε 10 λεπτακια ερχομαι'' ε αυτο ηταν μου ηρθε να την πλακωσω στο ξυλο!!!!!!

 

Εδω να σας πω οτι ειχαμε μιλησει για το προβλημα της πολλες φορες αλλα δεν αναγνωριζε οτι ειχε προβλημα!!!!!! Έλεγε την κλασσικη ατάκα ΄΄καλε οποτε θελω το κοβω χαλαρωσε!!''

 

Τον επομενο εναμιση χρονο που ακολουθησε τα πραγματα ηταν παρα πολυ δυσκολα!!!!! Ξεκοψε απο τους φιλους της (οχι απο εμενα) και το μονο που την ενοιαζε ειναι να βρισκει ψιλολοϊδια να παιρνει για να μπορει να στεκεται ορθια!!!! (το περιεργο ειναι οτι η εμφανιση της δεν ειχε αλλοιωθει καθολου ηταν παντα υπεροχη)

 

Όταν πια εφτασε στο σημειο να μην μπορει καν να σταθει (γενικα εννοω, σε σχεση με αντρα, στη δουλεια της) ζητησε επιτελους βοηθεια (βοηθεια που εγω και η αδερφη της της προσφεραμε καθημερινα απο την αρχη), Πήγαμε σε γιατρό και ξεκινησε η ''διαδικασία'' (ετσι το λεω εγω, η λεξη αποτοξινωση με εκνευριζει)!!!!!!

 

Έπαιρνε χαπια στην αρχη και τα πηγαινε πολυ καλα!!!!

Είχε αρχισει να ξαναχαμογελάει και όλα εδειχναν οτι τελειωσε αυτη η ιστορια!!!!

Και ειχε οντως τελειώσει και το πιστεύω μέχρι σήμερα και θα το πιστεύω για παντα!!!

 

Πηγαινε σε ψυχολογο και ειχε αρχισει να ξαναζει! Τα στερητικα ειχαν μειωθει στο ελαχιστο αν και καποιες φορες ηταν τοσο εντονα που επρεπενα παρει ενα συγκεκριμενο χαπακι προς αποφυγει ανακοπης καρδιας! Δεν την ενοιαζε ομως ελεγε και ξαναελεγε ''θελω να ζησω να το περασω αυτο και να ειμαι καλα οπως πριν''!!!!

 

Ενα πρωι μιλαγαμε στο τηλέφωνο και μου ελεγε οτι γνωρισε ενα παληκαρι το προηγουμενο απογευμα πηγαινοντας στον ψυχολογο το οποιο πραγματικα της αρεσε (ειχε τον ανθουσιασμο μικρου παιδιου) και λεγαμε ολα αυτα που λεμε οι γυναικες μεταξυ μας για τους γκομενους-to be!!! Σε καποια στιγμη μου λέει ''Καμάρι σε αφληνω γιατι δεν αισθανομαι πολυ καλα'' τρομαξα και τη ρωτησα τι συμβαινει και μου απαντησε ''ρε βλαμενο μην ανησυχεις θα παω να παρω το χαπι μου και θα σε παρω τηλεφωνο'' (η φωνη της ομως ακουγοταν αδυναμη, λαχανιασμενη πλεον) ''οκ περιμενω μην κλεισεις περιμενω στο ακουστικο''!!!!

 

Αυτό ήταν !!!!!!! Δε μπορει κανεις να φανταστει πως χτυπουσε η καρδια μου οταν ακουσα ενα ''γκντουπ'' στο πατωμα!!!!! Ουρλιαζα!!!! ''Ντιναααααααααα , Ντινααααααααα'' Δεν ακουγα τιποτα!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ και μεσα ενιωσα ενα τεραστιο κενο!!!!!

 

Δε θα σας κουρασω αλλο..... η Ντινούλα έφυγε στις 29/9/2004 απο ανακοπη

 

Φιλενάςςςςςςς παντα σε σκεφτομαι!!!!! Και οταν συναντηθουμε, θαναι παλι σαν να μην εχει περασει ουτε μια ωρα απο την τελευταια φορα!!!!!

 

 

Υ.Γ.Ειναι αρκετα περιληπτικη η ιστορια γιαιτ δεν ηθελα να σας κουρασω

 

Ευχαριστω που με ακουσατε

 

 

ΦΛΑΦΛΑΚΙΑ

Link to comment
Share on other sites

Ανατρίχιασα Babusca!!!!

Δυστυχώς είναι πολλύ σκληρό να βλέπεις ανθρώπους που αγαπάς να χάνονται......... από μια σκόνη.

Ελπίζω να μην καταλάβω-νιώσω ποτέ το τέλος της ιστορίας αυτής....... αντίστοιχα με ανθρώπους που αγαπώ και βρίσκονται στην ίδια "κατάσταση".

Link to comment
Share on other sites

Babuska... ειλικρινά... δεν έχω λόγια... :(

 

Ξέρω πόσο σκληρό είναι να χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο... πόσο μάλλον από τα ναρκωτικά... :(

Link to comment
Share on other sites

Θόλωσα και ανατρίχιασα ολόκληρος!!!.....

Ρε συ... Τι σκηνικό....

 

Λυπάμαι πολύ για αυτό, που στερείστε η μια την άλλη....

Και για αυτη..

 

(Κάτι άσχετο, από τότε άρχισες να ασχολείσαι με τα θέματα της σελίδας?)

 

Να'σαι καλά να την θυμάσαι!!

Link to comment
Share on other sites

Να μην ανησυχείς και να μην στενοχωριέσαι...άλλωστε:

Και οταν συναντηθουμε, θαναι παλι σαν να μην εχει περασει ουτε μια ωρα απο την τελευταια φορα!!!!!

 

Δεν αργεί...ποτέ δεν άργησε.

Link to comment
Share on other sites

καλο τισ ταξιδι

 

αυτες οι ουσιες εχουν παρει τα καλυτερα παιδια

 

αν ο κοσμος ηταν λιγο καλυτερος ωστε να τον αντεξουν η αν ειχαν διπλα τουσ περισοτερα ατομα αξιολογα ισως ολα αυτα τα παιδια που εχουν χαθει να ειχαν καει αυτο τον κοσμο πολυ καλυτερο

 

¨(

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ kiko ,

αυτές οι ουσίες έχουν πάρει και παίρνουν τα καλύτερα παιδία .

θα μπορούσαν αυτά τα καλά παιδιά να φτιάξουν τον κόσμο που θέλουν και , πιστεύω , θέλουμε χωρίς "ουσίες" και κατ'επέκταση χωρίς να φυγουν τόσο νωρίς.

Όσον αφορά τα άτομα δίπλα τους......... μπορούν να τα "δουν"?

Τους ακούν? ή απλά βολεύονται γιατί κατανοούν το "πρόβλημά τους" (συνήθως δεν ασχολούνται και πολλοί).

 

 

Ξέφυγα λίγο..........

Link to comment
Share on other sites

Αν εξαιρεσεις τον τροπο που χαθηκε(μιλαγες απο το τηλ) και αντι για Ντινα βαλεις ...... τοτε ειναι το ιδιο.

 

Την βρηκαν σε ενα ξενοδοχειο στην Ομονια. Μεσα στα Χριστουγεννα κ αυτη..

Οπως κ ο Αλεξ εναν χρονο πριν, παραμονη Χριστουγεννων αυτος.

 

"Η Λαμαρινα.. Η Λαμαρινα ολα τα σβηνει..."

Απο καββαδια

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ kiko ,

αυτές οι ουσίες έχουν πάρει και παίρνουν τα καλύτερα παιδία .

θα μπορούσαν αυτά τα καλά παιδιά να φτιάξουν τον κόσμο που θέλουν και , πιστεύω , θέλουμε χωρίς "ουσίες" και κατ'επέκταση χωρίς να φυγουν τόσο νωρίς.

θα σου πω κατι

αλλο η χρηση αλλο η καταχρηση

πχ.

με το lsd,αν εισαι καθαρισμενοσ απο φοβιες και λοιπα αρνητικα συνεσθηματα μπορεισ με το "ταξιδι" που θα κανεις να γνωρισεις νεουσ κοσμουσ και γενικως ενα καθαρα αστρικο ταξιδι σε ολο το μεγαλειο του αλλα αν εχεισ εστω και ενα θαμενο φοβο θα κοληθεισ πανω του θα τον αντιμετωπισεις σε ολο του το μεγαλειο και θα σε πανικοβαλει και ισως σε τρομοκρατησει μεχρι θανατου κιολας και αυτο διοτι δεν θα εισαι ετοιμος ψυχολογικα να το αντιμετωπισεις

το πιο πιθανο ειναι να σε ριξει σε ασχημη καταθλιψη

με λιγα λογια για χρηση lsd πρεπει να εισαι πληρως καθαρος και φυσικα οχι συστηματικα ακομη και μια φορα το χρονο θεωρειτε πολυ kai ayto dioti cyxologika pernas kai symperifere σαν να εισαι σε αυτο τον αλλο κοσμο

με το "χορτο" αθωο ε;

καθολου η χρηση του ισως σου προκαλεσει μεγαλο ψυχολογικο εθισμο

αλλα εχει και τα καλα, αν εισαι φουλ στην υπερενταση και δεν μπορεισ να ακνεις τιποτα ουτε να κοιμηθεις τοτε ενα "τσιγαρο¨" θα σε ηρεμισει και θα σε χαλαρωσει

 

αλλα πανω απο ολα η ΟΥΣΙΑ ειναι πολυ μακρια απο ολες τις ουσιες

 

Όσον αφορά τα άτομα δίπλα τους......... μπορούν να τα "δουν"?

Τους ακούν? ή απλά βολεύονται γιατί κατανοούν το "πρόβλημά τους" (συνήθως δεν ασχολούνται και πολλοί).

μερικεσ ερωτησεις

αν κατανοησεις το προβλημα πωσ μπορεισ και καθεσε;

η μηπωσ κανεις πωσ το κατανοεις;

καποιος χρηστης μπορει να διακρινει περισοτερα απο οσα ενας μη χρηστης

και τι θελω να πω

ο χρηστης εχει ενα ενστικτο

καταλαβενει ποιοσ ειναι ο αλλος γενικα τι ρολο βαραει

θεσ παραδειγμα;

γιατι καπιοσ χρηστης δεν παει να ρωτησει καποιον ασχετο αν εχει να του σπρωξει τιποτα;

γιατι οι χρηστεσ "μυριζονται" απο αποσταση την "ναρκα" (διοξη ναρκωτικων);

 

ενα πραγμα που εχει αναγκη ο χρηστης ειναι να βλεπει ενα στηριγμα και επειδη δεν το εχει καταφευγει στης ουσιες αυτο στην αρχη για οσους πεινουν για να ξεφυγουν αλλα και οι οιπολοιποι εκει καταντανε στην πορεια

αυτο το στηριγμα μπορει να το πεξει και ενα δικο του ετομο, ενασ φιλοσ αρκει να καταλαβει να κατανοηση και να μενει διπλα του οχι υποκριτικα να του λεει ειμαι στο πλευρο οπωσ συνηθως γινετε με ολουσ του "κανονικους " ανθρωπους

 

γι αυτο και οταν καποι χρηστεσ καθαριζουν μπορουν να διακρινουν επειτα τοσο ευκολα την υποκρισια και γενικα να απομακρυνονται απο καθε τι υποκριτικο υπαρχει γυρω τους

Link to comment
Share on other sites

καλουτσικα τα λες Κικο, ομως ο χρηστης μπορει να καταλαβει την υποκρισια απο Χιλιομετρα μακρια ακομα και προτου καθαρισει.

 

Το Χορταρακι περαν του απλουστατου ψυχολογικου εθισμου μπορει να σε τρελανει σε χειροτερο σημειο του LSD (Τουλαχιστον σε μερικους που γνωριζω αρκετα καλα και τους μαθαινω καλυτερα μερα με τη μερα), το οποιο LSD ναι μεν ειναι Αριστο για αστρικα κλπ "ταξιδια" (τα οποια σου αφηνουν Αλησμονητα σουβενιρ και απιστευτες εμπειριες ΚΑΚΕΣ ή καλες) ΟΜΩΣ εφοσων οπως ειπες και εσυ υπαρχει καποιο προβλημα στη μεση το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ!

 

Απο τα καλυτερα στηριγματα που μπορει να βρει ενας χρηστης (μιλαμε για τα σκληρα ναρκωτικα) ειναι οι γονεις του.

Αυτο σε πολλες περιπτωσεις ομως εκει που παει να στηριχτει κανουν μια λαβη και βρισκονται απο πανω του πιεζοντας τον!Με αποτελεσμα να πασχιζει να ξεφυγει..και πως θα το κανει αυτο; Μα φυσικα με τον καλυτερο τροπο που ξερει..μεσω των ουσιων!!

 

Απο τη μια "Η δοση ειναι που κανει το Φαρμακο, Δηλητηριο" απο την αλλη ομως το καλυτερο ειναι να μεινεις μακρια απο ολα αυτα γιατι η "παρεα"(μαλλον οι Ανηθικοι εμποροι-ΝΑΙ υπαρχουν εμποροι με ηθικη) καραδοκει και το πιο δυσκολο ΔΕΝ ειναι να κοψεις τις ουσιες..αλλα να κοψεις επαφη!

 

"Γιατρε μου το μωρο μου εχει φυγει εχει φυγει....

Δεν ξερω τι να κανω, πες μου τι πρεπει πες μου!

και πως θα διωξω αυτον τον πονο μακρια.....

Ποτε πια...."

Μωρα Στη Φωτια>Παυσιπονο

Link to comment
Share on other sites

καλουτσικα τα λες Κικο, ομως ο χρηστης μπορει να καταλαβει την υποκρισια απο Χιλιομετρα μακρια ακομα και προτου καθαρισει.

αυτο ακριβως ειπα

 

Το Χορταρακι περαν του απλουστατου ψυχολογικου εθισμου μπορει να σε τρελανει σε χειροτερο σημειο του LSD (Τουλαχιστον σε μερικους που γνωριζω αρκετα καλα και τους μαθαινω καλυτερα μερα με τη μερα), το οποιο LSD ναι μεν ειναι Αριστο για αστρικα κλπ "ταξιδια" (τα οποια σου αφηνουν Αλησμονητα σουβενιρ και απιστευτες εμπειριες ΚΑΚΕΣ ή καλες) ΟΜΩΣ εφοσων οπως ειπες και εσυ υπαρχει καποιο προβλημα στη μεση το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ!

εξαρταται απο την χρηση

γιατι αν σε ποιασουν με 20 γρ. χορτο η θα σε αφησουν και θα σου το παρουν η απλα πασ αυτοφορο και βγανεις ωσ χρηστης την επομενη μερα

ενω αν σε ποιασουν με 5 τρυπακια πασ για εμπορια

 

Απο τα καλυτερα στηριγματα που μπορει να βρει ενας χρηστης (μιλαμε για τα σκληρα ναρκωτικα) ειναι οι γονεις του.

Αυτο σε πολλες περιπτωσεις ομως εκει που παει να στηριχτει κανουν μια λαβη και βρισκονται απο πανω του πιεζοντας τον!Με αποτελεσμα να πασχιζει να ξεφυγει..και πως θα το κανει αυτο; Μα φυσικα με τον καλυτερο τροπο που ξερει..μεσω των ουσιων!!

διαφωνω, γιατι στην μεγαλυτερη πλειοψηφια τους δεν εχουν ιδεα απο ναρκωτικα συν οτι πολοι ξεκινανε να πινουν για να ξεφυγουν λογω τησ καταστασης και τησ πιεσης η υπερπροστατευτικοτητας που εχουν απο το σπιτι

το καλυτερο κατα εμε ειναι ενα αδελφικοσ φιλος τον οποιο ο χρηστης τον αγαπει πραγματικα

 

Απο τη μια "Η δοση ειναι που κανει το Φαρμακο, Δηλητηριο" απο την αλλη ομως το καλυτερο ειναι να μεινεις μακρια απο ολα αυτα γιατι η "παρεα"(μαλλον οι Ανηθικοι εμποροι-ΝΑΙ υπαρχουν εμποροι με ηθικη) καραδοκει και το πιο δυσκολο ΔΕΝ ειναι να κοψεις τις ουσιες..αλλα να κοψεις επαφη!

σωστο, η μαγκια ειναι να πεις οχι απο την αρχη, το να ξεκοψεις ειναι πολυ δυσκολο

γιατι ακομα και να κοψεις επαφη μετα απο καιρο οταν βρεθεις σε αδιεξοδο και χωρισ στηριγμα θα προσπαθησεις να ξεφυγεις με τισ ουσιες και ακομη και αν δεν εχεις επαφες θα βρεις δεσ παραπανω το παραδειγμα για το πως καταλαβενει ο χρηστης ποιοσ εχει να του δωσει

 

"Γιατρε μου το μωρο μου εχει φυγει εχει φυγει....

Δεν ξερω τι να κανω, πες μου τι πρεπει πες μου!

και πως θα διωξω αυτον τον πονο μακρια.....

Ποτε πια...."

Μωρα Στη Φωτια>Παυσιπονο

ιστορικος δισκος και κριμα που ο παυλιδης δεν υπαρχει εκει μεσα ποια

ξερεις οτι οι τιτλοι απο τα τραγουδια ειναι τιτλοι τενιων και περιγραφουν το σεναριο ταινιων (40αρις ροκας μου το ειχε πει ενα βραδυ σε ενα μπαρ)

ξεφυγαμε αλλα τι να κανουμε;

χαχαχα

Link to comment
Share on other sites

 

Το Χορταρακι περαν του απλουστατου ψυχολογικου εθισμου μπορει να σε τρελανει σε χειροτερο σημειο του LSD (Τουλαχιστον σε μερικους που γνωριζω αρκετα καλα και τους μαθαινω καλυτερα μερα με τη μερα), το οποιο LSD ναι μεν ειναι Αριστο για αστρικα κλπ "ταξιδια" (τα οποια σου αφηνουν Αλησμονητα σουβενιρ και απιστευτες εμπειριες ΚΑΚΕΣ ή καλες) ΟΜΩΣ εφοσων οπως ειπες και εσυ υπαρχει καποιο προβλημα στη μεση το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ!

 

 

 

Mε τον Sucore συμφωνεί η σύγχρονη επιστημονική έρευνα. Είναι αποδεδειγμένο ότι ακόμη κι ένα τσιγάρο χασίς μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας σε προσωπικότητες με σχετική προδιάθεση. Περιττό βέβαια να μιλήσουμε για "σκληρότερες" ουσίες...

 

Μία μόνο συμβουλή στον kiko και σε οποιονδήποτε άλλον έχει το πρόβλημα εθισμού - σε οτιδήποτε: ο μόνος σίγουρος τρόπος για να απεξαρτηθείς είναι να το θέλεις. Εάν δεν το θέλεις, κανείς φίλος και καμία οικογένεια - όσο κοντά σου και να είναι - δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει, τα παραδείγματα πάμπολλα. Εάν το αποφασίσεις και κάνεις τα απαραίτητα βήματα (να απευθυνθείς σε ειδικούς - τζάμπα είναι) θα δεις ότι θα βρεθούν πολλοί άνθρωποι γύρω σου για να σε στηρίξουν. Αν όμως δεν θες να απεξαρτηθείς μην ρίχνεις την ευθύνη στους γύρω σου, που (συνήθως) υποφέρουν από τις δικές σου "κακές συνήθειες". Συγγνώμη για την αυστηρότητα και την ευθύτητα αλλά είναι η αλήθεια!

Link to comment
Share on other sites

Mε τον Sucore συμφωνεί η σύγχρονη επιστημονική έρευνα. Είναι αποδεδειγμένο ότι ακόμη κι ένα τσιγάρο χασίς μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας σε προσωπικότητες με σχετική προδιάθεση. Περιττό βέβαια να μιλήσουμε για "σκληρότερες" ουσίες...

 

Μία μόνο συμβουλή στον kiko και σε οποιονδήποτε άλλον έχει το πρόβλημα εθισμού - σε οτιδήποτε: ο μόνος σίγουρος τρόπος για να απεξαρτηθείς είναι να το θέλεις. Εάν δεν το θέλεις, κανείς φίλος και καμία οικογένεια - όσο κοντά σου και να είναι - δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει, τα παραδείγματα πάμπολλα. Εάν το αποφασίσεις και κάνεις τα απαραίτητα βήματα (να απευθυνθείς σε ειδικούς - τζάμπα είναι) θα δεις ότι θα βρεθούν πολλοί άνθρωποι γύρω σου για να σε στηρίξουν. Αν όμως δεν θες να απεξαρτηθείς μην ρίχνεις την ευθύνη στους γύρω σου, που (συνήθως) υποφέρουν από τις δικές σου "κακές συνήθειες". Συγγνώμη για την αυστηρότητα και την ευθύτητα αλλά είναι η αλήθεια!

 

δεν διαφωνω με αυτο

 

σιγουρο ειναι πρωτα απο ολα για να απεξαρτηθεις, πρεπει να το θες εσυ πρωτα απο ολα αλλιως δεν γινετε τιποτα

 

αλλα και το στηριγμα ειναι αναγκαιο να το εχεις απο την στιγμη που θα το αποφασισεις και απλα το θεμα της διαφωνιας ειναι ποιο θεωρειτε καλυτερο στηιργμα, οι γονεις η οι αδελφικοι φιλοι;

για μενα αδελφικοι φιλοι

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...