Jump to content

Πόσα άρθρα γράψατε σήμερα;


Fan4fun
 Share

Recommended Posts

Αναρωτιέμαι και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη μελών αλλά και συντονιστών, διαχειριστών και δημιουργών αυτής της σελίδας. Γίατί πρέπει να υπάρχουν όλοι αυτοί μετρητές που δείχνουν των άριθμό τωνάρθρων που γράφει κάποιος σε μία ημέρα, συνολικά, ποσοστιαία, ποιός είναι ο πρώτος αρθρογράφος και λοιπά στατιστικά στοιχεία;

 

Πέραν της απάντησης ότι είναι καλό να βλέπεις πόσα άρθρα έχεις γράψει και σε σχέση με τους άλλους κτλ, είναι προφανές ότι η πραγματική αιτιολογία είναι ότι έτσι δίνεται ένα επιπλέον κίνητρο (εκτός του πραγματικού που είναι το αντικείμενο της σελίδας) για να υπάρχει ανταγωνισμός, να συμμετέχεις συχνότερα και να γράφεις περισσότερο. Βέβαια αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και συμπεραίνω ότι στην προσπάθεια να γράφεις πολλές φορές και πολύ συχνά, η σελίδα κερδίζει σε συμμετοχή αλλά χάνει στην ποιότητα (και εδώ μην θεωρηθεί ότι εγώ το παίζω ποιοτικός, τα χάλια μου τα μαύρα έχω).

 

Κάπως έτσι σκέφτηκα..

Link to comment
Share on other sites

Όντως η ύπαρξη του συστήματος αυτού μπορεί μεν να προωθεί την πιό ενεργή συμμετοχή των μελών αλλά από την άλλη έχει και αντίκτυπο στην ποιότητα των post.

 

Ωστόσο αυτοί που είναι να απαντήσουν σωστά και καλά στο forum δε νομίζω πως ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τον τίτλο που θα φέρουν, και θα απαντάνε ούτως ή άλλως αν έχουν να πουν κάτι ενδιαφέρον.Άρα και να μην υπήρχε το σύστημα αυτό, το forum θα είχε συμμετοχή η οποία όμως θα ήταν κάπως μικρότερη αλλά και ποιοτικά ανεβασμένη.

 

Προσωπικά δε με χαλάει να καταργηθεί αυτό αλλά θα μου πείτε οτι εγώ είμαι ακόμα ένας "Πιο Μέγας Μύστης" και δε νοιάζομαι τόσο πολυ αν γίνει κάτι τέτοιο :019blush:

Link to comment
Share on other sites

Βασικά, δεν ξέρω αν είναι για όλους έτσι, πάντως για μένα δεν είναι! Εγώ γράφω πολλά άρθρα, αλλά όχι από ανταγωνισμό (τι ανταγωνισμό να έχω σε μια ιστοσελίδα, δεν καταλαβαίνω). Είναι καθαρά από ενδιαφέρον για τα θέματα και για το ότι οταν μου έρχεται και θέλω να πω κάτι το λέω (συνήθως είμαι με μια απάντηση στο στόμα.. :whistling: )!

Αυτά :D !!

Link to comment
Share on other sites

Πρόκειται για μια στάνταρτ υπηρεσία του φόρουμ, που μας ήρθε "πακέτο" με όλο το σύστημα. Παλαιότερα, μετρούσε κι άλλα πράματα (π.χ. συνολικός χρόνος μέσα στο φόρουμ για τον κάθε χρήστη, μέσος όρος χρόνου παραμονής ανά ημέρα, και κάτι άλλα παρόμοια) τα οποία ο καλός μας Admin αφαίρεσε.

Νομίζω όμως ότι δεν γίνεται να τα αφαιρέσει όλα. Άσε που, οι συντονιστές, θέλουμε να παρακολουθούμε την κίνηση του φόρουμ (σε σύνολο, όχι μεμονωμένα τον κάθε χρήστη!) και ίσως χωρίς την μεμονωμένη στατιστική παρακολούθηση του κάθε χρήστη, να μην γίνεται να δούμε τα συνολικά στατιστικά (νομίζω... δεν είμαι σίγουρη).

 

Απλά αγνοήστε τα... Κανείς δεν δίνει σημασία στα στατιστικά του κάθε χρήστη ξεχωριστά, έτσι κι αλλιώς.

Link to comment
Share on other sites

Απλά αγνοήστε τα... Κανείς δεν δίνει σημασία στα στατιστικά του κάθε χρήστη ξεχωριστά, έτσι κι αλλιώς.

10949[/snapback]

 

Σαφώς και τα αγνοώ. Απλά μου την δίνει αρκετές φορές να χρησιμοποιούνται γενικότερα στην καθημερινή μας ζωή και από την παιδική μας ηλικία τέτοιες "κατεργαριές", "ζαβολιές", "κολπάκια" που σου περνάνε το μύνημα ότι πρέπει να είσαι πάντα πρώτος. Πρώτος στο κυνηγητό, δυνατότερος στην παρέα, πρώτος στο ποδόσφαιρο, πρώτος σε όλα τα αθλήματα γιατί όλος ο αθλητισμός είναι βασισμένος στον πρωταθλητισμό, πρώτος στις γκόμενες γιατί αυτός που έχει τις περισσότερες είναι ο καλύτερος, πρώτος στα αυτοκίνητα γιατί έχω το γρηγορότερο, πρώτος θα φύγω στο φανάρι, θα την φέρω στον άλλο και θα περάσω πρώτος στην ουρά. ΠΡώτος, πρώτος, πρώτος, πρώτος.

 

Δεν γουστάρω το σύστημά τους εστω και αν είναι πετυχημένο. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ.

Link to comment
Share on other sites

:blink:

Όλ' αυτά από ένα χαζούλι στατιστικό σύστημα ενός φόρουμ;; :shocked:

 

Χαλάρωσε καλέ!! Έτσι κι αλλιώς, πιστεύω ότι αυτό το φόρουμ έχει αποδείξει ότι κρίνει και συμπεριφέρεται στα μέλη, ανάλογα με την συμπεριφορά τους και όχι τον αριθμό των ποστ τους! :console:

 

(...ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω... :unsure: )

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι το δικό σου το φόρουμ. Για αυτό άλλωστε τις λίγες στιγμές που θα ασχοληθώ με το δίκτυο επισκέπτομαι την σελίδα σου.

 

Και βέβαια είμαι χαλαρός. Δύσκολα χάνω την ηρεμία μου.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως εμένα μου αρέσουν!!! :clapping: Εγώ θέλω να βλέπω για τα δικά μου post!!!

Link to comment
Share on other sites

:first: το βραβειο που θα παρει αυτος με τα περισσοτερα αρθρα..και θα του απονεμηθει σε ειδικη τελετη που θα μεταδοθει live στο διαδυκτιο... :063laugh::063laugh::063laugh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...