Jump to content

ΕΚΤΡΩΣΗ


babuska
 Share

Recommended Posts

Κορίτσια και αγόρια της παρέας πεπει να γωνρίζετε ότι :

 

- Η έκτρωση είναι σαν μία ακόμη γέννα.

- Οι περισσότερες άτεκνες γυναίκες έχουν κάνει τουλάχιστον 3 εκτρώσεις γιατί δεν ήταν "όλα σωστά".

- Το έμβρυο ΒΙΩΝΕΙ τον θάνατό του. ΖΩΝΤΑΝΑ! Νιώθει τον κίνδυνο, νιώθει τον θάνατο ενώ εσείς κοιμάστε ναρκωμένες.

- Οι πιο ευαίσθητες θα ζήσετε από εκεί και πέρα μία ζωή μετρώντας τα χρόνια του (σήμερα θα ήταν 12 χρονών, σήμερα θα ήταν 15 χρονών, σήμερα θα ήταν 20 χρονών). Οι λιγότερο ευαίσθητες απλά θα το ξεχάσετε.

 

Εγωϊσμός ... ξέρετε τι θα πει; Θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί που θα είναι ευτυχισμένο και κατά την άποψή μου ευτυχία του μωρού θα πει : η κούνια του να κάνει τουλάχιστον 300 Ε. να είναι ο πατέρας του μωρού δίπλα μου (όπωσδήποτε!!!) διότι αλλιώς θα με πουν @%%$#**%%% , και κυρίως ... το μωρό μου θα έιναι ευτυχισμένο αν εγώ έχω ήδη τακτοποιηθεί οικονομικά.

 

Οχι παιδιά μου ... κατ' ουσίαν δεν μιλάμε για την ευτυχία ενός μωρού αλλά για την ευτυχία την δική μας.

 

Θέλουμε την ηρεμία την δική μας και των γύρω μας. Θέλουμε να καταξιωθούμε οικονομικά (στα 40 μας;) και μετά ... ε, ας κάνουμε και ένα μωρό να μην μας πουν και ανίκανους!

 

Λυπάμε αν ακούγονται χοντρά αυτά που λέω αλλά οι ενδιαφερόμενες ... σκεφτείτε το καλά!

 

Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη "από ατύχημα". Αν δεν θέλετε να αναλάβετε ευθύνες μπορείτε μιά χαρά να προσέχετε. Αν τύχει μία εγκυμοσύνη ... όσο δύσκολο και αν ακούγεται : κρατήστε το μωρό σας! Δεν είναι τόσο το μωρό του συντρόφου σας, όσο το δ ι κ ό σ α ς μωρό! Που θα σας κοιτά στα μάτια ενώ το ταΐζετε. Και αυτή η στιγμή πιστέψτε με (σαν μητέρα γράφω) δεν αλλάζεται με τίποτε! Που θα λέει λογάκια και θα πάει σχολειό. Που θα καυγαδίζει και θα διαπρέπει. Ενας άνθρωπος ολοκληρωμένος!!!

 

Οτι και να αποφασίσετε να γνωρίζετε πως το έμβρυο -αντίθετα από εσάς που θα κοιμάστε- βιώνει τον θάνατό του. :crying:

 

Και ναι, οι νόμοι των χωρών της Ευρώπης έτσι λένε : το έμβρυο δεν είναι "άνθρωπος" παρά μετά τον δεύτερο μήνα κύησης. Εσείς, όμως ... τι λέτε;

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μόνον εγώ τη βρίσκω μια άτοπη συζήτηση;

 

Αναλύεται ένα θέμα που μέσα στο μυαλό μου δεν υφίσταται ως θέμα!

 

Ότι; Δεν ξέρετε τι πάει να πει αντισύλληψη; Κάτι το οποίο ήταν γνωστό και εφαρμοζόταν ακόμη από την Αρχαία Αίγυπτο; Με οποία ελαφρότητα αντιμετωπίζετε ένα τόσο σοβαρό θέμα;

 

Κι έστω ότι έχουμε ένα «ατύχημα» όπως το χαρακτηρίζετε. Ποια είναι τα ποσοστά του να μην το αντιληφθείτε αμέσως; 2%; 5; 10; Δεν είναι παραπάνω! Κι άμεση λύση (48ωρου) υπάρχει.

 

Κι έστω ότι αυτό το 10% (που είναι πολύ) δεν το αντιλαμβάνεται άμεσα. Το πολύ-πολύ σε 20 μέρες το αντιλαμβάνεται. Σε 20 μέρες μιλάμε για ένα κύτταρο, ούτε για μωράκι, ούτε για χεράκια ? ποδαράκια, ούτε τίποτα.

 

Δεν μπορώ στις μέρες μας, στα χρόνια μας, να βλέπω τέτοιες συζητήσεις. :015annoyed:

Link to comment
Share on other sites

Αναφορικά με την αντισύλληψη : το ξέρετε πως αρκούν μερικές σταγόνες λεμονιού μέσα στον κόλπο σας πριν την ερωτική επαφή, για να σκοτώσουν το σπέρμα; Αρχαιότατη μέθοδος! (Μιά γιατρός ελληνικής καταγωγής την Αυστραλία, ανακάλυψε πως το λεμόνι σκοτώνει και τον ιό του έϊτζ (αλλά το κουκουλώσανε.)

Link to comment
Share on other sites

Αναφορικά με την αντισύλληψη : το ξέρετε πως αρκούν μερικές σταγόνες λεμονιού μέσα στον κόλπο σας πριν την ερωτική επαφή, για να σκοτώσουν το σπέρμα; Αρχαιότατη μέθοδος! (Μιά γιατρός ελληνικής καταγωγής την Αυστραλία, ανακάλυψε πως το λεμόνι σκοτώνει και τον ιό του έϊτζ (αλλά το κουκουλώσανε.)

Έχω διαβάσει ότι μετά την ερωτική επαφή, αν υπήρχε υποψία εγκυμοσύνης, η γυναικα πρωί πρωί (με το που ξυπνουσε τελοσπάντων και το στομάχι ήταν άδειο), έτρωγε δύο καυτερες πιπεριές, ως φυσικό τρόπο έκτρωσης. Τώρα το κατά πόσον υφίσταταιι αυτό... δεν γνωρίζω!!!

Link to comment
Share on other sites

Lithos...

 

Υποκλίνομαι στην άποψη σου...

 

Και επειδή έχω περάσει κάποια στάδια σαν πατέρας πλέον με ενα χαμένο παιδί απο εγκυμοσύνη που πήγε στραβά και ενα γερό σήμερα, να σας πώ μερικά πράγματα.

 

1) Έκτρωση = Δολοφονία. Καμία δικαιολογία, κανένα επειχήρημα. Το παιδί που είναι για να έρθει στον κόσμο, αν ζήσει κανείς μας , δεν γνωρίζει τι τύχη το περιμένει. Μπορεί απλά να ζήσει την ζωή του, μπορεί και να σώσει τον κόσμο επειδή θα εφέυρει το φάρμακο για 100000000 ασθένειες.

Ποιοί είμαστε εμείς και διατάζουμε τον φόνο του;

 

2) Στο ιατρείο κατά την 'εκτρωση/γέννα/αποβολή. Η γυναίκα υποβάλλεται σε νάρκωση και ο γυναικολόγος (που στην πλειοψηφία τους , αρνούνται να κάνουν έκτρωση εκτός αν συντρέχουν πάρα πολύ σοβαροί λόγοι υγεία για το παιδί ή την μάνα) με ΚΟΥΤΑΛΕΣ, παίρνει το έμβρυο μέσα απο την μήτρα. Δεν προχωρώ σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που μου είπε φίλος γυναικολόγος και μπορούν να σε κάνουν να γονατίσεις απο την κτηνωδία της διαδικασίας αυτής.

Το παιδί λοιπόν που θα βγεί, ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, να το δεί ο πατέρας ή κάποιος κοντινός συγγενής (οχι η μητέρα!!!) για να επιβεβαιώσει τον θάνατο του. Στην περίπτωση της αποβολής που είχαμε εμείς, το παιδάκι ήταν 6 μηνών και έτοιμο να ζήσει. Η εικόνα του , ακόμα είναι μέσα στα μάτια μου και μετράω , όπως είπε και η Lithos, νομίζω, πόσο θα ήταν σήμερα (8 ετών) αν ζούσε. Και φανταστείτε οτι δεν το γέννησα εγώ!!!

 

3) Τα περί οικονομικών και συνθηκών είναι αστεία. Το μόνο που χρειάζεται το παιδί είναι ενα υγιές οικογενειακό περιβάλλον (δύο γονείς , οχι ντε και καλά και με το ζόρι παντρεμένοι) για να μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά.

Τα οικονομικά έρχονται στην συνέχεια, απο τους δύο γονείς που θα το μεγαλώσουν όπως μπορούν καλύτερα. Δεν χρειάζεται να έχει τα πάντα , για να είναι ευτυχισμένο. Αρκεί οι δύο γονείς του ,να του δίνουν αυτά που χρειάζεται ψυχικά. Τα οικονομικά , είναι για εμάς. Τα τέρατα του καταναλωτισμού.

 

4) Τα παιδιά είναι απλά ευλογία. Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, αλλά μόνο αν έχεις ένα στην αγκαλιά ακόμα και όταν κλαίει (που πολλοί δεν μπορούν , λέει να ακούνε, λες και εκείνοι είχαν γεννηθεί με σιλανσιέ αντί για στόμα!) και το μόνο που κάνει είναι να αφήνει τον εαυτό του σε εσένα για να το φροντίσεις, σε κάνει ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση και ψυχική ισορροπία , απο το να έχεις ενα παιδί ευτυχισμένο κοντά σου. Όσοι είναι γονείς εδώ, πιστεύω οτι θα συμφωνήσουν.

 

Γενικά... υπάρχουν χιλιάδες τρόποι αντισύλληψης και μόνο ενας , για να "συλλάβεις" με φυσικό τρόπο. Καμιά δικαιολογία δεν χωράει , για να δικαιολογήσεις μια έκτρωση. Για μένα , όσοι και όσες το αποφασίζουν , είναι τόσο εγκληματίες, όσο και ενας που περπατάει στο δρόμο και πυροβολεί κάποιον στο κούτελο, εν ψυχρώ και προμελετημένα.

Link to comment
Share on other sites

 

 

4) Τα παιδιά είναι απλά ευλογία....

 

(που πολλοί δεν μπορούν , λέει να ακούνε, λες και εκείνοι είχαν γεννηθεί με σιλανσιέ αντί για στόμα!) και το μόνο που κάνει είναι να αφήνει τον εαυτό του σε εσένα για να το φροντίσεις, σε κάνει ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση και ψυχική ισορροπία , απο το να έχεις ενα παιδί ευτυχισμένο κοντά σου. Όσοι είναι γονείς εδώ, πιστεύω οτι θα συμφωνήσουν.

...

 

 

:clapping::clapping::clapping:

:clapping::clapping::clapping:

 

(όσο για το σιλανσιέ ... :063laugh::063laugh::063laugh: )

 

Σαμπρίνα μου ... για φυσικά εκτρωτικά έχω διαβάσει ... ηακυτερή πιπεριά αναφέρεται αλλά αναφέρονται και άλλα ... τέλος πάντων.

 

Με συγχωρείτε για το πάθος αλλά με την πολυτέλεια της γυναίκας που μία φορά έμεινε έγκυος και μία φορά γέννησε, συγκινούμαι όταν ακούω για γεννήσεις μωρών (και τρελλαίνομαι με τις εκτρώσεις)

 

Παιδιά ... είχα δει ένα ντοκυμαντέρ ... είχαν κινηματογραφίσει μία έκτρωση ... Να το δείτε όλοι! Να καταλάβετε ποιά δύναμη έχετε στα χέρια σας να αποφασίζετε για την ζωή και τον θάνατο, ... αν το δείτε νομίζω πως πάρα πολύ θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θέλει τον ρόλο του "θεού".

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Αnor αλλά στην αποψή μου περί συνθηκών θα παραμείνω..

Ίσως φταίει το ότι νιώθω ακόμη ανώριμη να έρθω αντιμέτωπη με μια τέτοια κατάσταση και ψάχνω "δικαιολογίες".

Link to comment
Share on other sites

sabrina,

 

 

το "ανώριμη" και το οτι το νιώθεις, εμένα μου δείχνει υπευθυνο άτομο. Μπράβο σου και καλό είναι να περιμένεις μέχρι εσύ να νιώσεις έτοιμη ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, να μπείς στην διαδικασία "παιδί", καθώς μην κρυβόμαστε, θέλει πολύ δύναμη και έχει τεράστιες ευθύνες.

Link to comment
Share on other sites

sabrina,

το "ανώριμη" και το οτι το νιώθεις, εμένα μου δείχνει υπευθυνο άτομο. Μπράβο σου και καλό είναι να περιμένεις μέχρι εσύ να νιώσεις έτοιμη ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, να μπείς στην διαδικασία "παιδί", καθώς μην κρυβόμαστε, θέλει πολύ δύναμη και έχει τεράστιες ευθύνες.

 

( :cheerful: ευχαλιστώ)

 

...υπερβολική δύναμη όμως...!

Link to comment
Share on other sites

Κατά πόσον όμως είναι ασφαλή αυτά τα φυσικά εκτρωτικά;

 

 

Μερικοί θα πούνε (οικολόγοι γαρ... :smilewink: ) ότι επειδή προέρχονται από την φύση σίγουρα είναι ασφαλή. Εγώ θα πω ότι επειδή δεν έχω δει κάτι τέτοιο να γίνεται δεν μπορώ να γνωρίζω την αποτελεσματικότητα του. To μόνο που γνωρίζω είναι ότι στην αρχαιότητα μέσα σε όλα τα αλλά ως εκτρωτικο χρησιμοποιούσαν και τον ελλεβορίτη που προέρχεται από τον μέλανα ελλέβορο που ήταν φυτό δηλητηριώδες ή ίσως πικρό, που οι αρχαίοι το έδιναν και για την θεραπεία των τρελών..!!!! Όποτε πιστεύω ότι αυτή η αντιμετώπιση της έκτρωσης δεν θα ήταν και η πιο ασφαλής...λέω εγω τώρα...!!!

Από την άλλη η ιατρική επιστήμη έχει προοδεύσει τόσο που αν χρειαστεί να φτάσεις σε αυτή την "δολοφονία" μπορείς να το κανείς άνετα και χωρίς την σύμπραξη της φύσης....:(

Link to comment
Share on other sites

( :cheerful: ευχαλιστώ)

 

...υπερβολική δύναμη όμως...!

 

Σαμπρίνα μου, σκέψου το καλά! :(:(:(

 

Αν πρόκειται να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο, να εμπιστευθείς μόνο έναν γιατρό. Για τα φυσικά παρασκευάσματα δεν γνωρίζουμε δοσολογίες οπότε και μπορούν μιά χαρά να γίνουν επικίνδυνα. Απέφυγέ τα!

 

Αν επιτρέπεται ... πόσων χρονών είσαι; Σε ρωτώ όχι για να μου απαντήσεις απαραίτητα αλλά, για να σε ενημερώσω πως εγώ μόλις είχα κλείσει τα 23 όταν έμεινα έγκυος. Πίστεψέ με, είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνεις ένα παιδί. Σώμα νέο, υγιές και μπορεί να προσφέρει ότι καλύτερο έχει για το μεγάλωμα ενός μωρού.

 

Ευλογήθηκες από την Φύση. Μπορείς να γίνεις μητέρα.

 

...............

Link to comment
Share on other sites

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αποφασίσεις τι θα κάνεις.

 

Σκέψου τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από σήμερα, σε 2 διαφορετικές καταστάσεις : η μία να έχεις την κόρη σου ή τον γιό σου και να είσαι ... μόνη. Η άλλη να είσαι παντρεμένη ή ελεύθερη ακόμη χωρίς υποχρεω΄σεις με την ανάμνηση του μωρού σου.

 

Νιώσε τι μπορείς να αντέξεις ευκολότερα (τι μάγισσα είσαι;) Αυτό που μπορείς να αντέξεις ευκολότερα σε δέκα χρόνια από σήμερα ... αυτό να κάνεις!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...