Jump to content

Απαράδεκτον Κύριοι, Α-Πα-Ρά-Δε-Κτον!


outis
 Share

Recommended Posts

Ακολουθεί "αποκάλυψη" κοσμοϊστορικού γεγονότος: "οι Illuminati έχουν επιλέξει τον επόμενο πρόεδρο τους. Έτσι, ποιόν έχουν επιλέξει; Λοιπόν, θα σας πούμε αυτή τη στιγμή, τι νομίζετε γι 'αυτό; Θα μοιραστούμε μαζί σας ποιός είναι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν πρόκειται να είναι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, όχι. Πρόκειται να είναι Mitt Romney. Ναι. Ο κ. Romney πρόκειται να είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στις 6, Νοεμβρίου.*"

Η εκλογή του επόμενου προέδρου των ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για την 6η Νοεμβρίου. Και είναι μόνο ενάμιση μήνα μακριά και ήδη, όπως μπορείτε να καταλάβετε βεβαίως, οι Illuminati έχουν επιλέξει τον επόμενο πρόεδρο τους. Έτσι, ποιόν έχουν επιλέξει; Λοιπόν, θα σας πούμε αυτή τη στιγμή, τι νομίζετε γι 'αυτό; Θα μοιραστούμε μαζί σας ποιός είναι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν πρόκειται να είναι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, όχι. Πρόκειται να είναι Mitt Romney. Ναι. Ο κ. Romney πρόκειται να είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στις 6, Νοεμβρίου.
Ναι πρόκειται για απόσπασμα από τη σελίδα http://light-of-andromeda.blogspot.co.uk/2012/09/2292012.html που βέβαια απευθύνεται σε "έξυπνους", "σκεπτόμενους" και "ψυλλιασμένους" του χώρου της "αναζήτησης" - με δυο λόγια, σε κορόιδα με περίβλημα 'ψυλλιασμένου'.

Κι έτσι ο... "εξελιγμένος/σκεπτόμενος/ψυλλιασμένος" άνθρωπος :yeahright: αποδεικνύεται πιο εύπιστος κι από το... πρόβατο το θρησκόληπτο... Γιατί, καλά, τα λογιών-λογιών "ποίμνια" - "πρόβατα είναι", σκέπτεται ο... "εξελιγμένος/σκεπτόμενος/ψυλλιασμένος" άνθρωπος... - να όμως που χρειάζονται και οι ματιές στον καθρέφτη.

 

* Σημ. Προτάσεις για να δικαιολογηθεί η πατάτα"

Αν οι ειδήσεις σας λένε κάτι διαφορετικό είναι

1. είτε γιατί εκλέχτηκε ο Ομπάμας για τα "μάτια" και από πίσω του κυβερνά ο Μιτάκης,

2. είτε - πιο "ψυλλιασμένο" - γιατί οι "καλοί" 'Ανδρομεδιανοί' κατάφεραν να ανατρέψουν τα σχέδια των 'δρακονιανών' (αλλά πάσχει αυτό αφού πιο πανω το ίδιο κείμενο θεωρεί πως και ο Ομπάμας είναι το ίδιο μέρος της 'ατζέντας' των "κακών"...

 

Την επόμενη φορά που θα κοροϊδέψετε κάποιους που προβλέπουν αποτυχημένα "το τέλος του κόσμου" ή τη "β' παρουσία"... ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη...

 

Ότι και να πει κανείς, όσο σοφό ή ανόητο είναι, πάντα θα βρίσκονται κάποιοι που θα το κάνουν θρησκεία τους.
Edited by outis
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο το site!!!

Απ'οτι είδα για όσους διαβάσουν πάνω από δέκα αρθρα δίνουν δώρο αντίψυχωσικα!

Link to comment
Share on other sites

Παλιά ιστορία που επαναλαμβάνεται. Μάλιστα από τις πιο γραφικές μορφές καθότι αυτού του τύπου συνωμοσιολογία έχει περισσότερο new age χαρακτηριστικά. Διδασκαλίες, chanelling, χαρουμενιές κ.λ.π.

 

Η σύγχρονη έκδοση συνωμοσιολογίας διαθέτει επικαιρότητα, συνταγές φαγητού, συνταγές για το πώς θα σκέφτεσαι, τι θα τρως, τι θα φοβάσαι, έχει τη συνδρομή ολίγον από επιλεκτική «φιλοσοφία», ελληνικό «πνεύμα», ζεν, επιστήμη, απόκρυφο κ.λ.π. Οτιδήποτε δηλαδή μπορεί να στοιχειοθετήσει μια βάση «εγκυρότητας» και «αξιοπιστίας» μιας κοσμοθέασης η οποία στερείται πραγματικών αποδείξεων και προσπαθεί να ταιριάξει απ΄όπου βρει. Και εδώ υπάρχει ένα μεγάλο λάθος που κάνουν αλλά δεν θα το αναφέρω. Λάθος που θεωρείται ανεπίτρεπτο για παλιούς (-πλην ανιάτων)της "αναζήτησης" μιας και παρακολουθούν με κάποιο τρόπο το φόρουμ τούτο. Το αποτέλεσμα της γκάφας πάντως είναι ξαναζεσταμένο φαγητό σε νέα έκδοση.

Για να επανέλθω όμως, ο άξονας κακού και για τις δύο μορφές συνωμοσιολογίας(παλιά-νέα) παραμένει κοινός. Οι δρακονιανοί και οι κακοί εξηωήϊνοι, οι εβραίοι, οι «ανθέλληνες», οι ξένοι, οι άνθρωποι χωρίς pedigree, το κακό dna, οι μοχθηροί ανάμεσά μας κ.λ.π.

Και από την άλλη οι άνθρωποι του φωτός, οι αφυπνισμένοι γνώστες, οι έλληνες με τη βούλα κ.λ.π.

 

Ύστερα απ΄ όλαυτά, η συστημική εκμετάλλευση των 9 στοις 10 λάθος πληροφοριών και λάθος συναγερμών, προβλέψεων, προφητειών μπορεί να πετύχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Πραγματικό συναγερμό που σαν θα χρειαστεί ν’ ακουστεί, δεν θα τον ακούει κανείς.. :shocked: -«Ο βοσκός που έκανε αστεία» - Μύθοι του Αισώπου.

Ο νους ευτυχώς έχει τη δύναμη να ξεφύγει από παλιά κολλήματα. Τουλάχιστο αυτός που σκέφτεται για λογαριασμό του!

Edited by Aqua Marine
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο το site!!!

Απ'οτι είδα για όσους διαβάσουν πάνω από δέκα αρθρα δίνουν δώρο αντίψυχωσικα!

χαχαχαχαχαχαχαχα!! Πραγματικά, είναι τέτοια η αισθητική του που σε παρακαλά να το κλείσεις! :lol:

 

Κατά τ' άλλα από δόγματα και παραλλαγές άλλο τίποτα, όπως λέει και ο Aqua Marine.

Και οι Ιλουμινάτοι συνήθως είναι και λίγο αόριστος παίκτης για τα γούστα κάποιων, οπότε υπάρχει και η λέσχη Μπίλντεμπεργκ, η Τριμερής Επιτροπή, οι επαίσχυντες σύνοδοι των G9 με τις κρυφές ατζέντες κ.α.

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχαχαχαχαχα!! Πραγματικά, είναι τέτοια η αισθητική του που σε παρακαλά να το κλείσεις! :lol:

 

 

Ακριβώς αυτό. Η σύγχρονη έκδοσης συνωμοσιολογικής κατήχησης κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση και το ξέρει αυτό!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...