lamed Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Πολλα χρονια μετα και με αλλο ονομα , ειναι ωραιο να μπαινω και να ξαναβλεπω εναν χωρο που μου αφησε τοσες αναμνησεις. Καποτε φυσικα ημασταν πολλοι , οι συζητησεις καθημερινες και τολμω να πω πως ημασταν μια ατυπη παρεα. Ελπιζω να ειστε ολοι καλα στα μονοπατια που εχετε επιλεξει και θελω να πω ενα μεγαλο ανωνυμο ευχαριστω σε καθε χρηστη που μου κρατησε εστω και ακουσια παρεα για αρκετα δυσκολα χρονια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρχάγγελος Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Καλή επιστροφή lamed. Συμφωνώ με όσα είπες. Τα ίδια ισχύουν και για εμένα. Σου εύχομαι καλή συνέχεια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Καλώς μας ξανάρθες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φιλοκτήτης Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Καλώς όρισα στην παρέα σας, ελπίζω να έχουμε εποικοδομητικές συζητήσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρχάγγελος Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Καλωσόρισες Φιλοκτήτη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Ποιανού είσαι συ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpinachPope Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 (edited) +1 επεστρεψα μετα από κοντά δεκαετία να πω ενα γεια! υπάρχει κάποιο fb γκρουπ η κατι αντιστοιχο που να μεταφέρει το παλαιόν αβάπτιστο σε web2 μονοπάτια? ωχ συνειδητοποιώ ότι αυτό το λογκιν δεν είναι το ορίτσιναλ, παλιά εδώ με λέγαν Phevos! Edited November 29, 2016 by SpinachPope Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Ωρέ! Που χάθηκες εσύ; FB group και τα σχετικά... Βασικά η παλιά ομάδα, καθ'ότι κι αυτοί αρχίζουν γεροπαραξενεύουν σαν κι ελόγου μου δεν τα γουστάρουν κείνα τα μονοπάτια που λες. Προτιμάμε ρετρό και μεταξύ μας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saia_27 Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Μπορώ να πω ότι πνέει ένας αέρας επανασύνδεσης με τις ρίζες μας στο σίτε αυτό, καθότι και εγώ μετά από κοντά δέκα χρόνια αποφάσισα να ξαναμπώ στη μεγάλη παρέα που ήταν τότε (με άλλο όνομα(δε θυμάμαι καν ποιο email και κωδικό χρησιμοποιούσα στα νιάτα μου) αν και αυτό μου στοίχισε κομμάτι). Με άλλα λόγια καλώς σας ξαναβρήκα παιδιά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
outis Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Μπορώ να πω ότι πνέει ένας αέρας επανασύνδεσης με τις ρίζες μας στο σίτε αυτό, καθότι και εγώ μετά από κοντά δέκα χρόνια αποφάσισα να ξαναμπώ στη μεγάλη παρέα που ήταν τότε (με άλλο όνομα(δε θυμάμαι καν ποιο email και κωδικό χρησιμοποιούσα στα νιάτα μου) αν και αυτό μου στοίχισε κομμάτι). Με άλλα λόγια καλώς σας ξαναβρήκα παιδιά. Καλωσήλθες; Που "κινείσαι" αυτές τις μέρες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saia_27 Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Καλωσήλθες; Που "κινείσαι" αυτές τις μέρες; Λόγω έντονου μετεωρολογικού φαινομένου θα με τοποθετούσα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrozenWitch Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Μακάρι να ξαναγινουμε active γιατί αυτο το φόρουμ ήταν πραγματικά πολύτιμο για μένα καθώς μεγάλωνα. Βλέπετε σαν "αγριο νιατο" αγνοησα τους κανονες καποτε με αποτελεσμα να είμαι εδώ απο τα 13 μου. Συνδεομαι ακόμα συχνα ελπίζοντας να βρω κάτι νέο. Θα ηταν υπέροχο αν γυρνουσαμε στα παλιά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
outis Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Μακάρι να ξαναγινουμε active γιατί αυτο το φόρουμ ήταν πραγματικά πολύτιμο για μένα καθώς μεγάλωνα. Βλέπετε σαν "αγριο νιατο" αγνοησα τους κανονες καποτε με αποτελεσμα να είμαι εδώ απο τα 13 μου. Συνδεομαι ακόμα συχνα ελπίζοντας να βρω κάτι νέο. Θα ηταν υπέροχο αν γυρνουσαμε στα παλιά. Είναι απλούστατο αν κάνεις κουβέντα θα κινηθεί... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts