Jump to content

Ελέγχοντας την ανθρώπινη συνείδηση


Recommended Posts

Το άρθρο που παραθέτω προέρχεται από την διεύθυνση: http://www.huforc.net/

 

 

Ελέγχοντας την ανθρώπινη συνείδηση

Πόσο παράλογο ακούγεται κάτι τέτοιο;

Ας παραθέσω εδώ τα λόγια του δόκτορα Jose Delgado, όταν δίδασκε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Γέηλ μερικές δεκαετίες πριν «Ο φυσικός έλεγχος πολλών εγκεφαλικών λειτουργιών είναι γεγονός αποδεδειγμένο... είναι ακόμη πιθανό να δημιουργεί και να καθορίζει προθέσεις, τρόπο σκέψης και οπτικές εμπειρίες. Με ηλεκτρική διέγερση συγκεκριμένων τμημάτων του εγκεφάλου, μπορούν να υποκινηθούν εξεγέρσεις κατόπιν εντολών από ραδιοπομπό, μπορεί να εκδηλωθεί ή να υποχωρήσει η εχθρότητα, να τροποποιηθεί η κοινωνική ιεραρχία, να αλλάξει η σεξουαλική συμπεριφορά και είναι επίσης δυνατόν να επηρεαστούν με ένα σύστημα τηλεχειρισμού οι διαδικασίες της μνήμης των συναισθημάτων και της σκέψης». Πολλά πειράματα έχουν γίνει από μυστικές υπηρεσίες και σε διάφορα κοινωνικά στρώματα όσο αφορά τον έλεγχο του υποσυνείδητου .Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστή η εφαρμογή υποσυνείδητων μηνυμάτων που προβάλλονται με εικόνες η ήχους η και τα δυο μαζί ,"λεπτά" ηχητικά μηνύματα περνάν σε ηχητικές διαφημίσεις που τα συλλαμβάνει το υποσυνείδητο και πράττει το συνειδητό σαν κάτι φυσιολογικό. Εναλλαγές εικόνων η ορισμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

 

Η άσκηση του ελέγχου ήταν δυνατή κατά τη δεκαετία του 1950 και, αναμφίβολα, πολύ πιο πριν. Σήμερα, χάρη στις μυστικές επιστημονικές έρευνες, υπάρχει δυνατότητα να ασκηθεί μαζικός νοητικός έλεγχος.

 

Οι επιστήμονές έχουν τελειοποιήσει χρήση παλμών μικροκυμάτων που μεταφέρουν οδηγίες και εντολές, με τα οποία μπορούν να ελέγχουν μεμονωμένα άτομα ή τη συλλογική συμπεριφορά. Η εξέλιξη των μικροτσίπ σήμερα έχει εξελιχτεί στα βιολογικά και στα ηλεκτρονικά. Τα ηλεκτρονικά με χρήση της νάνοτεχνολογίας έχουν συρρικνωθεί στο μέγεθος λιγότερο τον 3 χιλιοστών του μέτρου με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την συλλογή ενέργειας που την αποκτά με την ανάλλαγη της θερμοκρασίας του ανθρωπίνου σώματος μέσα στον 24 κύκλο . Το κυριότερο γνώρισμα που έχουν είναι η παρακολούθηση των συχνοτήτων του ανθρωπίνου εγκεφάλου με συνέπεια να γνωρίζει ο παρατηρητής τις προθέσεις του "αντικειμένου" {Γνωρίζοντας ότι η δραστηριοποίηση διαφορετικών σημείων του ανθρώπινου εγκεφάλου εκπέμπει και διαφορετικά μήκη κύματος. Γνωρίζοντας κλινικά τη σημασία κάθε κύματος, γνωρίσουμε στη ουσία την συμπεριφορά του "αντικειμένου"} Οι επιστήμονες που εργάζονται σε μυστικά προγράμματα έχουν τελειοποιήσει ένα ηλεκτρόδιο, το οποίο μπορεί να λαμβάνει και να μεταβιβάζει σήματα, να προκαλεί ψευδαισθήσεις , οράματα και να ασκεί πλήρη φυσικό έλεγχο στο σώμα ενός ατόμου.

 

Το άτομο που παρουσιάζει σε ικανοποιητικό βαθμό αμνησία μετά από ύπνωση ανταποκρίνεται εξίσου καλά και στις παροτρύνσεις να θυμάται γεγονότα τα οποία δεν έχουν συμβεί στη πραγματικότητα .Όταν επανέλθει στην κατάσταση εγρήγορσης δεν θα είναι σε θέση να επαναφέρει στη μνήμη του τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια της ύπνωσης ,και αντί γι αυτά θα επαναφέρει όσα του έχουν υποβληθεί .Αν μη τι άλλο το φαινόμενο αυτό {μερική αμνησία } είναι πιο προσιτό από την ολική αμνησία ίσος επειδή εκμηδενίζει την υποκειμενική αίσθηση ενός κενού χώρου στη μνήμη. Οι κατασκευή ψεύτικων αναμνήσεων γίνεται πλέον εφικτή.

 

Η χρήση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας δεν περιορίζεται, μόνο στα "ερευνητικά" κέντρα εξυπηρετεί άψογα και τους στρατιωτικούς σκοπούς. Για σκοπιμότητες νοητικού ελέγχου και τη δημιουργία αποτελεσματικότερων οπλικών συστημάτων, παράγονται και απελευθερώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο κύματα ηλεκτρομαγνητικών παλμών. Τη μερίδα του λέοντος στις δραστηριότητες αυτές κατέχουν οι ..... Το Δίκτυο Omega έχει σταθμούς στη Νορβηγία. Αργεντινή, Χαβάη, Ιαπωνία, Λιβερία, Νήσο Λα Ρεϋνιόν (ανατολικά της Μαδαγασκάρης), Αυστραλία και, φυσικά, στις ...... που εκπέμπουν, στα πλαίσια των δοκιμών των πυρηνικών τους όπλων, χαμηλής συχνότητας εδαφικά κύματα. Τα κύματα αυτά προκαλούν ασθένειες στους ανθρώπους που ζουν στις γύρω περιοχές και επίσης επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο της Γης. Το Δίκτυο Omega αποτελεί μόνο μία από τις πηγές της συνολικής εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων για λόγους εξοπλισμού και ελέγχου. Όλα αυτά ευθύνονται για την τεράστια αύξηση του καρκίνου, του καταρράκτη των ματιών, των γενετικών. Όλα τα έκρυθμα δημιουργημένα από τον άνθρωπο, ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Ασχέτως των συχνοτήτων τους, έχουν τις ίδιες βιολογικές συνέπειες. Οι συνέπειες αυτές, οι οποίες διαταράσσουν τις φυσιολογικές λειτουργίες είναι οι ακόλουθες: «Συνέπειες στα αναπτυσσόμενα κύτταρα. όπως είναι η αύξηση τον ρυθμού διαίρεσης των καρκινικών κυττάρων και η αύξηση της συχνότητας εμφάνισης ορισμένων καρκίνων. Επίσης, οι αναπτυξιακές ανωμαλίες στα έμβρυα, οι νευρόχημικές διαταραχές, οι διαταραχές συμπεριφοράς και η νοητική σύγχυση Που μπορεί να οδηγήσουν στην αυτοκτονία, Οι μεταβολές στους βιολογικούς κύκλους, η εξασθένιση του ανοσοποιητικου συστήματος και οι αλλαγές στην ικανότητα εκμάθησης.

 

 

 

Τα σχόλιά σας;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest SteppenWolf

Λυπηρό μα αληθινό.

Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με τόνους απτικοακουστικών πληροφοριών, οι οποίες παρακάμπτουν το συνειδητό και περνάνε τα μυνήματά τους κατευθείαν εκεί που θέλουν.

Το οτι τα ανθρώπινα μυαλά αποτελούν τα νέα πεδία μάχης είναι γνωστό. Αυτό που έχει μείνει στην σκιά είναι σε ποιο ακριβώς βαθμό έχουν αναπτυχθεί τα πειράματα μαζικού ελέγχου του νου. Οι τεχνικές σίγουρα έχουν γίνει πολύ πιο αποτελεσματικές και σαφώς λιγότερο παρατηρήσιμες εφόσον πλέον εξελίσονται σε μαζική κλίμακα.

Για τις ψεύτικες αναμνήσεις, μου ήρθε στο μυαλό η ταινία Dark City, όσοι την έχετε δει πιστεύω καταλαβαίνετε τι εννοώ. :headb:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Οι επιστήμονες που εργάζονται σε μυστικά προγράμματα έχουν τελειοποιήσει ένα ηλεκτρόδιο, το οποίο μπορεί να λαμβάνει και να μεταβιβάζει σήματα, να προκαλεί ψευδαισθήσεις , οράματα και να ασκεί πλήρη φυσικό έλεγχο στο σώμα ενός ατόμου. [/color]

"Δούναι και λαβείν" σε επίπεδο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.

Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαν άνετα να βιντεοσκοπούν και τα όνειρα των ανθρώπων, πόσο μάλλον να τα ελέγχουν και να τα κατευθύνουν...

Link to comment
Share on other sites

Απολυτως λογικο μου ακουγεται...

για τον ιδιο λογο μας "ταϊζουν" μεταλλαγμενα σκουπιδια!

Μου θυμιζει την οργανωση ZPG(Zero Population Growth)>μονο που η συγκεκριμενη οργανωση δεν χρησιμοποιει αθεμιτα μεσα για να πετυχει(τουλαχιστον δεν εχω στοιχεια για κατι τετοιο), παρα μονο προσπαθει να μας πεισει πως εχω παραγινει πολλοι!

 

Και επειδη παραειμαστε πολλοι, τα κεφαλ(α)ια θελουν να "κοψουν" κατι...

οποτε μας μπολιαζουν(ψυχη κ σωματι)με σαπια προϊοντα

Link to comment
Share on other sites

Φρίκη! :015annoyed:

 

Και το χειρότερο είναι πως αυτές οι δυνατότητες βρίσκονται στα πλέον ακατάλληλα χέρια. Ετοιμα να τις χρησιμοποιήσουν για να ικανοποιήσουν τα φτηνιάρικα ένστικτά τους!

 

Ωραία τα λέει ο καθηγητάκος αλλά σε τελείως θεωρητικό επίπεδο. Αν αναλογιστούμε τι μπορει να συμβεί σε επίπεδο εφαρμογής, τότε ... απλά να ευχόμαστε να μην είναι πολλοί οι αρρωστημένοι ... μα τι λέω ... είναι πολλοί.

 

Εχετε διαβάσει Icke;

 

Αν αληθεύουν τα μισά από όσα γράφει ... τότε δεν πάμε καθόλου καλά!

 

Εγώ για άλλο απορώ : πως είναι δυνατόν μερικοί άνθρωποι να Μπορούν να αντιστέκονται ενώ άλλοι να Μην μπορούν.

Link to comment
Share on other sites

Παντως παρ'ολα αυτα εγω θελω να ελπιζω!! Οσο γεννιουνται ανθρωποι που εχουν

συνειδηση και θεληση και δεν ακολουθουν το υπνωτισμενο πληθος θα υπαρχει παντα ανοιχτο το παραθυρακι να μπαινει φως!

Ο εγκεφαλος του ανθρωπου αποδεικνυεται και επιστημονικα οτι παιρνει "προγραμμα" και οπως φαινεται σε λιγο θα παιρνει προγραμμα οχι μονο απο την "κοινωνια" αλλα και απο ενα χειρουργικο τραπεζι.

Προσωπικα δεν με εκπλησει,ειναι θεμα χρονου αυτο.

Το θεμα ειναι ειναι να μπορεσεις να αποπρογραμματιστεις ο ιδιος και να αφησεις να λειτουργησει το εσωτερικο

σου προγραμμα,τοτε θα εισαι σε θεση να μπορεις να αποπρογραμματισεις τους επιδοξους προγραμματιστες σου :smilewink: Ελπιζω να εγινα περιπου κατανοητος :)

Link to comment
Share on other sites

Και όμως δυστηχώς φοβάμαι πως το μαζικό mind control τελικά αποδεικνύεται απαραίτητο σε κοινωνικό επίπεδο. Δημιουργεί ομογενοποιημένους ανθρώπους με κοινούς στόχους και χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να υπάρχει ομαλότητα στην κοινωνία. Σαφώς είναι κατά της ατομικής εξέλιξης αλλά είμαστε κοινωνικά όντα και όχι αυτόνομες οντότητες. Δεν μπορεί ο καθένας να έχει το δικό του ξεχωριστό πολιτικό, θρησκευτικό, ιδεολογικό, φιλοσοφικό πιστεύω γιατί το μόνο που θα κάναμε είναι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα περίπου που υπάρχει πληθώρα απόψεων και κανείς δεν συμπνέει με τον άλλον. Καλό είναι να υπάρχουν ομογενοποιημένες και σε μικρό αριθμό ομάδες με κοινό γνώμονα και χωρίς πολυφωνία.

 

Ακούγεται κακό σαν άποψη αλλά το ατομικό συμφέρον έρχεται σε αντίθεση με το κοινωνικό. Απεναντίας το κοινωνικό συμφέρον οφελεί και το άτομο.

 

Πραγματικά δεν ξέρω τί να πιστέψω...

Link to comment
Share on other sites

Μπου!

Σας τρομαξα?)))

 

Ο κοσμος ειναι ηδη ξεφτελεσμενος, ξεπουλημενος, και εργατης απο καιρο ειναι χαζος)))) Και τωρα που το βγαλανε ,σκασιλα μου, μια σταγονα στον ωκεανο ειναι.

Και τωρα καλυτερα ειναι, εχουμε ολοι καθαρη συνειδηση? Δεν νομιζω, κοιταξτε τις εφημεριδες τα καναλια στην τηλεωραση ειναι ολα κοματικοποιημενα, αμερικοποιημενα. Δεν λενε την αντικειμενικη αληθεια λενε αυτα που συμφερει τους μεγαλους,και ετσι υπνοτιζουν τον κοσμο. Και ετσι που θα ερθει αυτη τεχνολογια και αρχισει να χρησιμοποιηται,δεν νομιζω οτι θα χασω πολα γιατι με θεωρω ενα μαυρο προβατακι που τρωι αυτα που του δινουν,και τρεχει εκει που του δειχνουν με το δαχτυλο(πληροφορηση ΜΜΕ), και σκεφτεται ετσι οπως σκεφτονται οι γυρω του, ειμαι ο ανθρωπος του οχλου δεν εχω να φοβηθω τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

Και όμως δυστηχώς φοβάμαι πως το μαζικό mind control τελικά αποδεικνύεται απαραίτητο σε κοινωνικό επίπεδο. Δημιουργεί ομογενοποιημένους ανθρώπους με κοινούς στόχους και χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να υπάρχει ομαλότητα στην κοινωνία. Σαφώς είναι κατά της ατομικής εξέλιξης αλλά είμαστε κοινωνικά όντα και όχι αυτόνομες οντότητες. Δεν μπορεί ο καθένας να έχει το δικό του ξεχωριστό πολιτικό, θρησκευτικό, ιδεολογικό, φιλοσοφικό πιστεύω γιατί το μόνο που θα κάναμε είναι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα περίπου που υπάρχει πληθώρα απόψεων και κανείς δεν συμπνέει με τον άλλον. Καλό είναι να υπάρχουν ομογενοποιημένες και σε μικρό αριθμό ομάδες με κοινό γνώμονα και χωρίς πολυφωνία.

 

Ακούγεται κακό σαν άποψη αλλά το ατομικό συμφέρον έρχεται σε αντίθεση με το κοινωνικό. Απεναντίας το κοινωνικό συμφέρον οφελεί και το άτομο.

 

Πραγματικά δεν ξέρω τί να πιστέψω...

 

 

 

Ακροδεξια μυριζει, βασιλεια και ετσι. Ειχαμε χιλιαδες χρονια βασιλικα καθεστοτα , οπου ολοι σκεφτονταν οπως ηθελε ο εκλεκτος βασιλιας θυμισου πως ζουσε ο κοσμος, τι ετρωγε τι δικαιωματα ειχε?

Link to comment
Share on other sites

Και όμως δυστηχώς φοβάμαι πως το μαζικό mind control τελικά αποδεικνύεται απαραίτητο σε κοινωνικό επίπεδο. Δημιουργεί ομογενοποιημένους ανθρώπους με κοινούς στόχους και χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να υπάρχει ομαλότητα στην κοινωνία. Σαφώς είναι κατά της ατομικής εξέλιξης αλλά είμαστε κοινωνικά όντα και όχι αυτόνομες οντότητες.

 

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Ειμαστε αυτονομες οντοτητητες ΚΑΙ κοινωνικα οντα

Το ενα δεν αναιρει το αλλο..Δηλαδη αν σε μια κοινωνια τυφλων ειχε καποιος ματια και εβλεπε,θα προτεινες να τον τυφλωσουν για να ενταχθει κοινωνικα??

Link to comment
Share on other sites

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Ειμαστε αυτονομες οντοτητητες ΚΑΙ κοινωνικα οντα

Το ενα δεν αναιρει το αλλο..Δηλαδη αν σε μια κοινωνια τυφλων ειχε καποιος ματια και εβλεπε,θα προτεινες να τον τυφλωσουν για να ενταχθει κοινωνικα??

 

Ακριβώς όπως το είπες. Αυτός που έβλεπε ποτέ δεν θα μπορούσε να ενταχθεί στην ομάδα και θα ήταν και θα ένιωθε περιθωριακό στοιχείο. Θα το ήθελε και μόνος του. Εκτός αν μπορούσε να γιατρέψει όλους τους άλλους. Και θα σου πω και μία ιστορία που αν θυμάμαι την έχω διαβάσει σε βιβλίο του Ερμαν Εσσε:

 

Υπήρχε ένα μικρό κράτος στο οποίο όλοι οι υπήκοοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τον βασιλιά τους το οποίο θεωρούσαν πανσοφο. Κάποια στιγμη η πηγή που έπιναν νερό οι υπήκοοι μολύνθηκε και τρελάθηκαν όλοι τους εκτός από τον βασιλιά που είχε την δική του πηγή. Θεώρησαν λοιπόν ότι ο βασιλιάς είχε τρελλαθεί και δεν ήξερε τί έκανε και έλεγε μέχρι που είπιε και εκείνος από την ίδια πηγή και έγινε πάλι πάνσοφος.

 

Δυστηχώς είμαστε στρατιωτάκια και το χειρότερο είναι ότι έτσι πρέπει να είμαστε για να ζούμε αρμονικά. Υπακούοντας τους νομους, τους κανόνες, την ηθική και ότι κυβερνά τις ζωές μας

Link to comment
Share on other sites

Hi Hitler!

Φιλαρακο η κοινωνοια μας δεν μοιαζει με την κοινωνεια μιρμιγκιων. Ανατπυσομασται και σαν συνολο αλλα και σαν οντοτητες ταυτοχρονα.

 

Μπορει να μου αρεσπουν να παραφυσικα ως οντοτητα, αλλα απο την αλλη τρεχω με παραταξη στην οποια ανηκω.

Link to comment
Share on other sites

Hi Hitler!

Φιλαρακο η κοινωνοια μας δεν μοιαζει με την κοινωνεια μιρμιγκιων. Ανατπυσομασται και σαν συνολο αλλα και σαν οντοτητες ταυτοχρονα.

 

Μπορει να μου αρεσπουν να παραφυσικα ως οντοτητα, αλλα απο την αλλη τρεχω με παραταξη στην οποια ανηκω.

 

Ακριβώς σαν κοινωνεία μυρμιγκιών. Μπορείς να σκέπτεσαι και να εξελίσεσαι πνευματικά (οσο μπορείς και όσο σου επιτρέπουν) αλλά πράτεις ως μέλος ενός συνόλου υπακούοντας και πλέοντας σύμφωνα με το ρεύμα του ποταμού (και έτσι πρέπει). Αλίμονο σε αυτούς που πάνε αντίθετα. Μόνο λίγα μέτρα θα διανύσουν.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς όπως το είπες. Αυτός που έβλεπε ποτέ δεν θα μπορούσε να ενταχθεί στην ομάδα και θα ήταν και θα ένιωθε περιθωριακό στοιχείο. Θα το ήθελε και μόνος του. Εκτός αν μπορούσε να γιατρέψει όλους τους άλλους. Και θα σου πω και μία ιστορία που αν θυμάμαι την έχω διαβάσει σε βιβλίο του Ερμαν Εσσε:

 

Υπήρχε ένα μικρό κράτος στο οποίο όλοι οι υπήκοοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τον βασιλιά τους το οποίο θεωρούσαν πανσοφο. Κάποια στιγμη η πηγή που έπιναν νερό οι υπήκοοι μολύνθηκε και τρελάθηκαν όλοι τους εκτός από τον βασιλιά που είχε την δική του πηγή. Θεώρησαν λοιπόν ότι ο βασιλιάς είχε τρελλαθεί και δεν ήξερε τί έκανε και έλεγε μέχρι που είπιε και εκείνος από την ίδια πηγή και έγινε πάλι πάνσοφος.

 

Δυστηχώς είμαστε στρατιωτάκια και το χειρότερο είναι ότι έτσι πρέπει να είμαστε για να ζούμε αρμονικά. Υπακούοντας τους νομους, τους κανόνες, την ηθική και ότι κυβερνά τις ζωές μας

 

Καλη η ιστορια!! Πιστεψε με ομως ,εχει μεγαλη διαφορα να εισαι συνειδητοποιημενο στρατιωτακι,απο ενα υπνωτισμενο στρατιωτακι

Η κοινωνια ειναι ενα σχολειο απαραιτητο για την αυτογνωσια!

Link to comment
Share on other sites

Καλη η ιστορια!! Πιστεψε με ομως ,εχει μεγαλη διαφορα να εισαι συνειδητοποιημενο στρατιωτακι,απο ενα υπνωτισμενο στρατιωτακι

Η κοινωνια ειναι ενα σχολειο απαραιτητο για την αυτογνωσια!

 

Και εδώ γεννιέται το μεγάλο ερώτημα πόσο συνειδοτοποιημένο μπορεί να είσαι με την παιδεία που δέχεσαι και με όλα τα μυνήματα που σε βομβαρδίζουν καθημερινά. Μπορείς να μην πας σχολείο, να μην διαβάζεις οποιοδήποτε έντυπο, να μην ασχολήσαι με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, ούτε καν να μπαίνεις στο ίντερνετ, να μην δουλεύεις καθημερινά κτλ;;;;

 

Μεγάλο θέμα..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...