Jump to content

Erotisi


Verdelet
 Share

Recommended Posts

Re paidia mia erotisi. oson afora tis gities. perigrafei to site oti an ta pneumata den theloun na simvei afto pou epithimei o kathenas leei oti to keri mporei na apoktisi mauri floga dld oti tha erthei kapio anepithimito pneuma. se ayti tin periptosi an den klaseis mentes to alati kai to ksidi tha mporesoun na dioksoun to pneuma i den einai arketa dinata na to kratisoun makria? kai an to pneuma pisteyoume pos exei eksafanisti eno den exei eksafanisti to perisotero pou mporei na kanei gia na eksafanisti na figei posi ora mporei na einai? :headb:

Link to comment
Share on other sites

Verdelet, κατ' αρχάς καλώς μας ήρθες :welcome:

 

Στο άρθρο Γιατί οι Γητείες δεν «πιάνουν» πάντα, γι αυτό που ρώτησες γράφω:

 

Η βούληση των Ανώτερων Δυνάμων

Καμιά φορά συμβαίνει οι Ανώτερες δυνάμεις να έχουν αντίθετη γνώμη από εσένα για το τι πρέπει να γίνει, και αυτό να σου μπλοκάρει την επιτυχία. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα? απλά ξαναδοκιμάζεις άλλη φορά. Συνήθως το μήνυμά Τους ότι η γητεία σου δεν θα στεφτεί με επιτυχία, το δίνουν άμεσα κατά την διάρκεια του τελετουργικού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που το παραδίδουν, παραθέτω εδώ μερικούς:

- Το πιο συνηθισμένο είναι να το αισθανθείς? ενώ όλα πάνε καλά, ξαφνικά σε καταβάλει μια αρνητικότητα και μια ατράνταχτη πεποίθηση ότι θα αποτύχει.

- Το κερί αρνείται να ανάψει, ή σβήνει συνέχεια, ή η φλόγα του είναι εντελώς διάφανη σαν να μην υπάρχει.

- Αρνείται να ανάψει το λιβάνι, ή ο καπνός του διαχέεται στον χώρο χωρίς να υπάρχει άνεμος (πρόκειται για όταν βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο).

- Για τους πιο ευαίσθητους και διαισθητικούς, είναι πολύ πιθανό να λάβουν το μήνυμα καθαρά από κάποια φωνή.

Αντίθετα, συμβαίνει οι Ανώτερες Δυνάμεις όχι μόνο να συμφωνούν με την θέλησή σου, αλλά και να προσφέρουν την δική Τους δύναμη για βοήθεια! Αυτό μπορείς να το καταλάβεις αν:

- Και πάλι το αισθάνεσαι? σε πλημμυρίζει μια θετικότητα και αυτοπεποίθηση.

- Η φλόγα του κεριού μεγαλώνει αισθητά την στιγμή που δηλώνεις την θέλησή σου.

- Η φλόγα του κεριού αλλάζει αισθητά από το φυσιολογικό κοκκινο-πορτοκαλί της, σε οτιδήποτε άλλο χρώμα. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Ένα σπάνιο γεγονός είναι η φλόγα να γίνει μαύρη! Σε αυτήν την περίπτωση, έχεις έναν πολύ ανεπιθύμητο και άκρως επικίνδυνο επισκέπτη!)

- Ο καπνός του λιβανιού ανεβαίνει σταθερά προς τα πάνω, ακόμα κι αν φυσάει αεράκι!

 

Όπως βλέπεις λοιπόν, η περίπτωση του να γίνει μαύρη η φλόγα, είναι αφ' ενός πολύ σπάνια και αφ' ετέρου δεν σχετίζεται με την βούληση των Ανώτερων Δυνάμεων για την γητειά σου! Είναι γενικά... περίπτωση «μη σου λάχει» (και δεν θα σου λάχει... είναι εξαιρετικά σπάνιο!! Επαναλαμβάνομαι για να το εμπεδώσεις :lol: ).

Είναι επίσης περίπτωση που δεν συνδέεται απαραίτητα με τις γητειές! Μπορεί να συμβεί και κατά την διάρκεια τελετής ή επίσης κατά την διάρκεια που... απλά άναψες ένα κερί, έτσι για ατμόσφαιρα. (Το ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο, το είπα; :lol: )

Τι κάνεις σ' αυτή τη περίπτωση...; Καλύτερα μάζεψέ τα άρον-άρον και κοπάνα την. Αν δεν έχει τύχει στο παρελθόν να αντιμετωπίσεις παρόμοιες καταστάσεις, μην προσπαθήσεις να μάθεις εκείνη τη στιγμή. Είναι πολύ «advanced» κατάσταση.

 

 

 

Υ.Γ. ~ Παρακαλώ θερμά να μην χρησιμοποιείς greeklish.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τα καλως όρισες. Λοιπόν αφτό έχει συμβει σε άτομο ποθ στην ουσία μου κίνησε την περιέργια και άρχησα να ασχολούμαι. Πάντως Νεφέλη σε ενα άρθρο σου υποδυκνίεις οτι το να γυρήσεις την πλάτη σε κάποιο δαίμονα ή πνευμα δεν είναι οτι καλυτερο :shocked: για αυτό και εγώ ρωτάω σε περίπτωση που μου συμβεί!

Link to comment
Share on other sites

Το να γυρίσεις την πλάτη και ν' αρχίσεις να τρέχεις, φυσικά δεν είναι ότι καλύτερο!! :blink:

Στο άρθρο που αναφέρεσαι (Συνάντηση μ' ένα πνεύμα), όπου λέω το ότι δεν είναι σωστό να γυρίσεις την πλάτη, εξηγώ πως γίνεται μια σωστή... υποχώρηση. :smilewink:

 

 

Τι ακριβώς σου είπε το άτομο που είχε αυτήν την εμπειρία;

Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση: Εδώ δεν τίθεται θέμα αυθυποβολής??? (αναφερόμενος φυσικά στο χρώμα της φλόγας.) Μην βιαστείτε να απαντήσετε... :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση: Εδώ δεν τίθεται θέμα αυθυποβολής??? (αναφερόμενος φυσικά στο χρώμα της φλόγας.) Μην βιαστείτε να απαντήσετε... :smilewink:

10309[/snapback]

 

αυθυποβολής???? :Ρ πες το ελληνικά σε παρακαλώ γιατί δεν έχω και το καλύτερο λεξιλόγιο :Ρ

Link to comment
Share on other sites

αυθυποβολής???? :Ρ πες το ελληνικά σε παρακαλώ γιατί δεν έχω και το καλύτερο λεξιλόγιο :Ρ

10324[/snapback]

:blink: Οκ, θα σου δώσω ένα παράδειγμα... Σου έχει τύχει ποτέ να διαβάζεις ένα ιατρικό άρθρο το οποίο να είναι τόσο περιγραφικό που τα συμπτώματα που αναφέρει να νιώθεις εκείνη τη στιγμή ότι τα έχεις?

Εν ολίγοις, αυθυποβολή είναι: όταν εσύ ο ίδιος υποβάλεις στον εαυτό σου μια ιδέα (όπως π.χ. ότι το κερί έχει μαύρη φλόγα! :smilewink: )...

 

 

Νεφέλη, βλέπω ακολουθείς τη συμβουλή μου και δε βιάζεσαι να απαντήσεις, ε?! :018bleh: :blblbl: :018bleh:

Μήπως τελικά τα κεριά στο σπίτι μου βγάζουν μωβ φλόγα (αν θέλω εγώ να βγάζουν μωβ)? :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και είναι μωβ εάν το θες εσύ.

Εάν όμως κάποιος άλλος θέλει περισσότερο από σένα να είναι μαύρα;

10328[/snapback]

Είναι ένας ενδιαφέρων συλλογισμός... :) Και στην περίπτωση του φίλου μας του Verdelet, ίσως να ισχύει (αν και δεν ξέρω αν το είπε η Νεφέλη, είναι σπάνιο να βγει μαύρη φλόγα :lol: )

Εγώ όμως εξακολουθώ να θέλω να εξετάσουμε μια άλλη πτυχή... Αυτή της αυθυποβολής (όπου σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να παραβλέψουμε τη "θέληση" ενός τρίτου). Δε θέλω να προτρέξω λέγοντας πως είναι η πιθανότερη εξήγηση αλλά.... το αποκλείετε?

Link to comment
Share on other sites

Όχι, δεν το αποκλείουμε, αλλά κι εσύ μην αποκλείεις ότι μπορεί να είναι έτσι σύμφωνα με τη βούληση κάποιου τρίτου... :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

Δεν αποκλείω φυσικά τη βούληση κάποιου τρίτου (αυτό έλειπε :) ) και βεβαίως είναι τα πάντα και τίποτα πιθανά, απλά εκεί ήθελα να το πάω... :angel:

Γι'αυτό μπορούμε να ασχοληθούμε γενικότερα με το θέμα της αυθυποβολής εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...