Jump to content

Όνειρο


earendil
 Share

Recommended Posts

Χτες το βράδυ είδα ένα υπέροχο όνειρο και ήταν εξαιρετικά ζωντανό. Ήμουν με τους φίλους μου σε ένα γνωστό μου μέρος (φυσικά αλλαγμένο κάπως) και εγώ και μερικοί είχαμε αποκτήσει την ικανότητα να μεταμορφωνόμαστε σε ζώα.Ένα παιδί ήταν τίγρης, ένα άλλο αετός και εγώ ένα περίεργο ζώο το οποίο ήξερα οτι άρχιζε από "μ" ήταν καφέ και κάπως κοντό.Ωστόσο δε κατάφερα να το θυμηθώ ούτε μέσα στο όνειρο ούτε αφού ξύπνησα. Για να πραγματοποιηθεί λοιπόν η μεταμόρφωση έπρεπε να αρχίσουμε να τρέχουμε και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος να μεταμορφωθούμε. Εγώ όμως έτρεχα, ένοιωθα κάτι μέσα μου να αλλάζει αλλά εν τέλει δε κατάφερνα να αλλάξω καθόλου.

 

Πρέπει να πω ότι ενώ δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί όνειρο με μεταμόρφωση, ένοιωθα σα να ήξερα από το πολύ μακρινό παρελθόν ότι μπορούσα να το κάνω γιατί το είχα ξανακάνει.

 

Your comments please ,και αν έχετε και εσείς κανένα καλό όνειρο ,άντε πείτε το.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ βλέπω συνέχεια ότι πετάω. (μήπως είμαι λίγο off topic?)

Αλλά δε βλέπω έτσι απλά ότι πετάω. Ολόκληρη η διαδικιασία, συμπεριλαμβανομένης και της απογείωσης. :gooood:

Και η απογείωση ξεκινάει όπως ακριβώς ξεκινάς για να μεταμορφωθείς στο όνειρό σου, δηλαδή με τρέξιμο. Απ' ό,τι ξέρω, αυτό ψυχολογικά ερμηνεύεται ως δήλωση κάποιας ψυχολογικής καταπίεσης. Αλλά είναι ΤΟΣΟ άψογο σαν συναίσθημα. Σίγουρα κάποιοι από σας θα έχετε δει παρόμοιο όνειρο, έτσι;

 

Όσο για το δικό σου θέμα, έχω πολλές εικασίες να κάνω αλλά, οι εικασίες μου συνήθως πάντα αντιμετωπίζονται με μούντζες, οπότε... :zipped:

Link to comment
Share on other sites

κάποιοι από σας θα έχετε δει παρόμοιο όνειρο, έτσι;

Κι εγώ βλέπω συνέχεια ότι πετάω...είναι ένα συγκεκριμένο όνειρο που βλέπω και πετάω μετά από 3 δρασκελιές σε ένα συγκεκριμένο σημείο.Είναι πολύ χαλαρωτικό συναίσθημα! ΤΟΣΟ άψογο, όπως είπες illusion, ΤΟΣΟ άψογο.. :cheerful: αααααχ!

 

 

Γενικώς βλέπω σχεδόν πάντα όνειρα που τα θυμάμαι εκ των οποίων τα περισσότερα είναι ολόκληρες ταινίες που θα κάνανε θραύση στους κινηματογράφους!! Όμως,ένα όνειρο που βλέπω από μικρή επαναλαμβανόμενα, είναι πολύ παράξενο. Είμαι σε ένα εστιατόριο με την οικογένειά μου και κόσμο γύρω μας. Τρώμε γιουβέτσι στη γάστρα και απολαμβάνουμε το τέλειο ηλιοβασίλεμα όταν, ξαφνικά, μέσα απ'το φαγητό μου βγαίνει ένα φίδι..Τρομοκρατημένη λέω στη μητέρα μου για το φίδι και εκείνη μου λέει "ε,θα φύγει,τι σε νοιάζει?"...Κανείς δε βλέπει το φίδι εκτός από εμένα και εκεί το όνειρο κόβεται. :blink:

 

 

*Δεν έχω καμιά ιδέα για το όνειρό σου earendil μέχρι στιγμής... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, δεν είναι όλα τα όνειρα προφητικά ή τίποτα τέτοιο! Τα πρισσότερα από αυτά είναι οι πιο βαθιές μας επιθυμίες, φοβίες και πολλά άλλα που κρύβονται στα βάθη της ψυχής μας. Καθώς λοιπόν, όταν μπαίνουμε στο αστρικό πεδίο (όταν δλδ είμαστε σε κατάσταση ύπνου REM), τότε το οτιδήποτε που σκεφτόμαστε "ζωντανεύει" (δλδ παίρνει μορφή) μέσα σε αυτό το πεδίο, και αυτό είναι που ονομάζουμε όνειρο! Δεν σας έχει τύχει ποτέ να βλέπεται μία ταινία τρόμου και μετά όταν σηκώνεστε το πρωί, να έχετε δει ένα τρομαχτικό όνειρο; Εμένα πάντως πολλές φορές... Απλώς θέλω να πω, ότι αυτά που βλέπεται είναι τελείως φυσιολογικά! Για παράδειγμα να πάρω το όνειρο της Saginie , εκείνο που λέει ότι βλέπει να πετάει... Λοιπόν, από ότι έχει πει η Saginie σε άλλο topic, της αρέσει ο Harry Potter! Ε, μέσα στα βιβλία αυτά, οι μάγοι πετούν! Άρα, αν υποθέσουμε ότι η Saginie πάντα ήθελε να πετάξει, τότε θα δούμε ότι αυτό της δημιουργεί μία επιθυμία που έχει μείνει στο μυαλό της και εκδηλώνεται με αυτό το όνειρο!!!

 

Υ.Γ. Δεν θέλω να σας κάνω να νομίζεται ότι δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα (μπορεί και τα δικά σας να είναι), αλλά μην νομίζεται ότι όλα είναι.... :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς το όνειρο με την πτήση είναι αποτέλεσμα επιθυμίας

και νομίζω πως αυτό το ξέρει και η Saginie.

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ :018bleh:

(Saginie μου φαίνεται πρέπει να φτιάξουμε ένα topic

όπου το μόνο που θα λέμε είναι το πόσο άψογο

είναι το να πετάς!!! :clapping: )

Link to comment
Share on other sites

Saginie μου φαίνεται πρέπει να φτιάξουμε ένα topic

όπου το μόνο που θα λέμε είναι το πόσο άψογο

είναι το να πετάς!!!

Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω... :angel:

 

Ε, μέσα στα βιβλία αυτά, οι μάγοι πετούν

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά το όνειρο αυτό το βλέπω ποοολύ πριν βγει οποιοδήποτε Harry Potter! B)

 

 

 

 

*Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ελέγχει τα όνειρά του εδώ? Εννοώ να ξέρει να κατευθύνει το μυαλό του έτσι, ώστε να βλέπει το όνειρο στο θέμα της αρεσκείας του?

Link to comment
Share on other sites

*Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ελέγχει τα όνειρά του εδώ?

 

Λοιπόν, εγώ μία φορά κατάφερα μέσα στο όνειρό μου να καταλάβω ότι αυτό που βλέπω είναι όνειρο αλλά από εκεί και μετά ξύπνησα...

 

Α, και τον Harry Potter τον έφερα σαν παράδειγμα!!! Μην μου πεις ότι ποτέ δεν σου είχαν πει ιστοριούλες με μάγισσες που πετούσαν πάνω σε μαγικές σκούπες.... :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, εγώ μία φορά κατάφερα μέσα στο όνειρό μου να καταλάβω ότι αυτό που βλέπω είναι όνειρο
Δεν εννοώ αυτό! Εγώ ας πούμε, καταφέρνω -συνήθως- να επιλέξω το θέμα πάνω στο οποίο θα κινηθεί το όνειρό μου...Όποιο θέμα θέλω να "δω" το "βλέπω" εν τέλει μέσω μιας διαδικασίας πριν από τον ύπνο μου!! (είναι βολικό... :whistling: )

 

 

Α, και τον Harry Potter τον έφερα σαν παράδειγμα!!! Μην μου πεις ότι ποτέ δεν σου είχαν πει ιστοριούλες με μάγισσες που πετούσαν πάνω σε μαγικές σκούπες....

Δεν είναι έτσι! Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω.. Έχω δει όνειρα για το Harry Potter,αλλά αυτό δεν έχει άμεση σχέση... :smilewink:

Δεν καταλαβαίνεις μερικές φορές από που επηρεάστηκες και είδες ένα όνειρο? Ε, κάπως έτσι είναι!

Πάντως,ναι, θα σου πω ότι δε μου έλεγαν τέτοιες ιστορίες...αλήθεια! :wub:

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, απλώς εγώ λέω την γνώμη μου που έχει διαμορφοθεί από αυτά που έχω ακούσει... Τώρα δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια τι είναι αυτό που βλέπεις γιατί το βλέπεις εσύ και όχι εγώ!!! :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

Μααααα........, δεν είπα τίποτα για να θιγείς... :(

Απλώς, και εγώ λέω τη γνώμη μου... :)

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά Zak δε πιστεύω πως η μεταμόρφωσή στο όνειρο είναι κάτι προφητικό (ή τουλάχιστον δε το πιστεύω μέχρι κάποιος να μου πει κάτι που να μου αρέσει για να με κάνει να το πιστέψω) αλλά και εμένα αυτό το συναίσθημα με έκανε να γράψω το όνειρο μου.Αυτό που βλέπουν ο Illusion και η Saginie όταν πετάνε (που το έχω και εγώ καμιά φορά)Αν το έχετε δει, συγκρίνεται με ελάχιστα συναισθήματα στη ζωή.Είναι όντως απλά ΤΕΛΕΙΟ.Νοιώθεις μέσα σου την απελευθέρωση, το "κλίκ" αν με πιάνεται.Μέσα για το topic! :)

Link to comment
Share on other sites

Α!Ξέχασα.Saginie, τι διαδικασία κάνεις πριν από τον ύπνο σου για να δεις το όνειρο που θέλεις.Γιατί θέλω απεγνωσμένα να ξαναδώ τη μεταμόρφωση.

 

I think i'm becoming addicted...

Link to comment
Share on other sites

Ε, βασικά, πριν κοιμηθώ (όπως όλοι φαντάζομαι) έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία σκέφτομαι με ανεξέλεγκτη σειρά πριν με πάρει ο ύπνος..

Λοιπόν, εγώ αφήνω τελευταία για σκέψη τα θέματα που θα ήθελα να ονειρευτώ. Αν υπάρχει κάποιο που σίγουρα θα ήθελα να ονείρευτώ (αν έχω μόνο 1 όνειρο) τότε το σκέφτομαι τελευταίο. Καθώς σκέφτομαι αυτό το θέμα, σιγά-σιγά *υποβάλλω τον εαυτό μου σε ύπνο.Και αν το κάνω αυτό σχεδόν πάντα βλέπω ένα όνειρο της αρεσκείας μου :cheerful: !!

 

*δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.. πριν κοιμηθείς κανονικά, δεν αρχίζεις να κοιμάσαι? Ε, αυτό κάνω! Βάζω τον εαυτό μου στην αγκαλιά του Μορφέα.. :sleep:

Link to comment
Share on other sites

H πτήση σ' όνειρο είναι κάτι πραγματικά μοναδικό. Απίστευτη αίσθηση.

Όταν έχω δει έναι τέτοιο όνειρο το πρωί είμαι μες στα κέφια και ξέρω ότι η μέρα θα πάει καλά. Αυτό βέβαια δεν οφείλεται στη μαγίκη/μαντική ερμηνεία του ονείρου αλλά στο ότι αντιμετωπίζω ότι μου συμβαίνει χαλαρά!

Link to comment
Share on other sites

H πτήση σ' όνειρο είναι κάτι πραγματικά μοναδικό. Απίστευτη αίσθηση.

 

Κάπως έτσι: :witch:

 

 

 

χιχιχιχιχιχιχι........

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...