Jump to content

λεσχη bilderberg


Recommended Posts

bilderberg-scul and bones-free masons-illuminati

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ

αυτοι που διοικουν τον κοσμο ειναι μελη σε λεσχες που στο πατωμα και στα τραπεζια υπαρχουν νεκροκεφαλες και κοκκαλα απο νεκρους.

δεστε το να δειτε ανωμαλια οι ηγετες μας.

 

http://video.google.com/videoplay?docid=12...77&q=david+icke

 

αυτο ειναι εαν απο τα 10αδες video που υπαρχουν πανω σε αυτο το θεμα...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Χρήστο, καλωσήρθες στο Αβάπτιστο!

 

Δεν γνωρίζω τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα - Πρώτη φορά το άκουσα. Αλλά

βρήκα αυτό, σε μια σύντομη αναζήτηση για την λέσχη bildeberg :

H παγκοσμιοποίηση έχει φτάσει ώς την τελευταία άκρη του πλανήτη. Ο κόσμος έχει γίνει ένα απέραντο χρηματιστήριο. Tο δολάριο και το ευρώ παίζουν το μεγάλο παιχνίδι: Ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον κόσμο;

 

BPYΞEΛΛEΣ

 

Tου Π. ΠANTEΛH

 

Οι εθνικές κυβερνήσεις από τις δύο πλευρές του Aτλαντικού θέλουν να θέσουν τους δικούς τους όρους στο παιχνίδι. Πίσω, όμως, από τις κυβερνήσεις, μια ομάδα από τους πιο πλούσιους και ισχυρούς του κόσμου παρακολουθεί το παιχνίδι διακριτικά. Στη σκιά μιας απόλυτης, σχεδόν, μυστικότητας. Πάνω από εθνικά κριτήρια; Aνεξάρτητα από τις κυβερνήσεις; Kαι τι θεό πιστεύουν; Ποια είναι η... ταυτότητά τους. Δύσκολες ερωτήσεις. Xωρίς απάντηση.

 

Tο μόνο βέβαιο είναι ότι κρατούν στα χέρια τους τα πιο δυνατά «χαρτιά» στην πολιτική, στην οικονομία. Στο παγκόσμιο χρηματιστήριο. Eπίσημα και με μεγάλη δημοσιότητα εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, στο Nταβός της Eλβετίας.

 

Διακηρύττουν τις θέσεις τους και μετρούν τις αντίπαλες δυνάμεις. Aνεπίσημα εμφανίζονται μια φορά το χρόνο. Διακριτικά και μυστικά. Οι συζητήσεις τους σφραγίζονται με το «απόρρητο». Xωρίς δηλώσεις και χωρίς «διαφυγές».

 

Eίναι η λέσχη «Bildeberg». Mέλη της είναι από τους πιο δυναμικούς ανθρώπους του αμερικανικού και ευρωπαϊκού κατεστημένου. Aπό τα δύο «αντίπαλα» στρατόπεδα. H τελευταία ετήσια «συνεδρίαση» της λέσχης έγινε, πριν από λίγες ημέρες, στο Bέλγιο. Στη λίμνη Zενβάλ, λίγα χιλιόμετρα από τις Bρυξέλλες. Tα μέλη της λέσχης «φιλοξενήθηκαν» για τρεις ημέρες στο «φρουρούμενο» ξενοδοχείο «Ch?teau du Lac». Hταν ένα «μίνι Nταβός»...

 

H συνεδρίαση έγινε γνωστή από το Iντερνετ. Περιορισμένες πληροφορίες δημοσιεύθηκαν στο αμερικανικό περιοδικό. «The Spotlight» και στη φλαμανδική εφημερίδα «De Morgen», που αναδημοσιεύθηκαν και στο βελγικό Tύπο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, το συνέδριο επρόκειτο να γίνει στην Aυστρία, αλλά, τελικά, προτιμήθηκε το Bέλγιο λόγω της συμμετοχής της Aκροδεξιάς στην αυστριακή κυβέρνηση.

 

«Πυργοδεσπότης», ο Bέλγος πρόεδρος της γνωστής SociŽtŽ GŽnŽrale του Bελγίου, που έχει αναλάβει φέτος και την προεδρία της λέσχης. Aπό τις προσωπικότητες που συμμετείχαν, αναφέρονται: Ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας Π. Λίπονεν, ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας Kαρλ Mπιλντ, ο Aμερικανός πρώην υπουργός Eξωτερικών Xένρι Kίσινγκερ, η βασίλισσα της Ολλανδίας Bεατρίκη, ο Γάλλος πρώην υπουργός Οικονομικών Στράους - Kαχ.

 

Eπίσης, ο διοικητής της τράπεζας της Γαλλίας Zαν-Kλοντ Tρισέ, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Tράπεζας Tζ. Γούλφενσον, ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Eμπορίου M. Mουρ. Kαι βέβαια, ο Aμερικανός επιχειρηματίας Nτέιβιντ Pοκφέλερ, ο Iταλός επίτιμος πρόεδρος της Φίατ Tζιοβάνι Aνιέλι.

 

Ο επιχειρηματία Tζορτζ Σόρος, που είχε αναγγείλει επίσημα στις Bρυξέλλες, πριν από τη συνεδρίαση, την ίδρυση της πρώτης ξένης τράπεζας στο Mαυροβούνιο κι ανεπίσημα, ότι θα συμμετέχει σε ματς γκολφ-κρίκετ στο Zενβάλ... Στο «κρίκετ», λένε, πήραν μέρος, ακόμη, ο διευθυντής της εφημερίδας του Kόσοβο «Koha Ditore» Bέτον Σουρόι, οι επίτροποι Πέντρο Σόλμπες, Πασκάλ Λαμί και ο Eλληνας υπουργός Eξωτερικών Γ. Παπανδρέου.

 

Mετά το «κρίκετ» του Σόρος, η λέσχη «Bildeberg» σε λιτό ανακοινωθέν ανέφερε, ότι συζητήθηκαν τα θέματα: παγκοσμιοποίηση, οι αμερικανικές εκλογές, η νέα οικονομία, η ευρωπαϊκή Aκροδεξιά, η κοινοτική διεύρυνση, τα Bαλκάνια. Λένε ότι είχαν προσκληθεί και ο Aμερικανός διαμεσολαβητής στα Bαλκάνια P. Xόλμπουργκ, ο εκπρόσωπος της εξωτερικής πολιτικής των «15» X. Σολάνα, ο πρόεδρος του Mαυροβουνίου M. Nτζουκάνοβιτς, και η βασίλισσα της Iσπανίας Σοφία. Aλλά την τελευταία στιγμή η πρόσκληση ματαιώθηκε. Για άγνωστους λόγους...

 

Aγνωστος και μυστηριώδης ο ρόλος της λέσχης «Bildeberg». Aυτό που έχει γίνει γνωστό, είναι ότι πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο Bildeberg, κοντά στο Aρνεμ της Ολλανδίας, όπου τα «διακεκριμένα» μέλη της συνεδρίασαν για πρώτη φορά το... 1954. Kαι είχαν στόχο την καλύτερη κατανόηση μεταξύ των δύο πλευρών του Aτλαντικού. Οι τελευταίες συνεδρίασεις της λέσχης έγιναν στην Πορτογαλία, στη Σκωτία, στις HΠA, στον Kαναδά, στην Eλβετία και στη Φινλανδία.

 

Πηγή : www.hri.org

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες κι από μένα Χρήστο. :)

Καταρχήν να σημειώσω πως καλό θα ήταν να είμαστε πιό "μαζεμένοι" (βάζω και τον εαυτό μέσα στο συγκεκριμένο) ως προς τα συμπεράσματά μας όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοια ζητήματα, καθώς και να παραθέσω ένα παρόμοιο τόπικ στο οποίο έχει γίνει μια καλή εισαγωγή ως προς τις λέσχες διαμόρφωσης των παρασκηνιακών πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων (σε παγκόσμιο επιπεδο πάντα)...

http://www.artofwise.gr/forum/index.php?showtopic=1746

Κατά δεύτερον, να συμπληρώσω στα ήδη υπάρχοντα ονόματα των "συμμετεχόντων" στη λέσχη Bilderberg (που δεν είναι όλα κάθε χρόνο τα ίδια), την Άγκελα Μέρκελ, τη Ντόρα Μπακογιάννη, τον Αλέξη Παπαχελά (!!!), τον Κώστα Σημίτη (με μια επιφύλαξη), τον Γιώργο Αλογοσκούφη, την Άννα Διαμαντοπούλου, το Γιώργο Παπανδρέου και άλλα επιφανή πρόσωπα...

Στον παρόντα χώρο βέβαια δεν θα ήταν θεμιτό να κάνουμε πιό συγκεκριμένη πολιτική ανάλυση, συνεπώς τα ονόματα νομίζω πως φτάνουν και περισσεύουν για να προβληματιστεί ο καθένας και να το ψάξει περαιτέρω μόνος του... :whistling:

Νομίζω πως χάρη στη γνώση (είτε προέρχεται από διαρροή πληροφοριών, είτε από ανεπίσημες λίστες) των προσώπων που συμμετέχουν σε κάθε συνεδρίαση της λέσχης, βγαίνουν και τα αντίστοιχα συμπεράσματα για την επιρροή της λέσχης Bilderberg (καθώς και της Τριμερούς Επιτροπής) στις παγκόσμιες εξελίξεις.

Ενδεικτικά αναφέρω πως το προσχέδιο του Συντάγματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοσιεύτηκε από τον πρόεδρο της Συντακτικής Συνέλευσης V. Giscard d' Estaing, λίγες μέρες μετά την παρουσία του ιδίου σε συνάντηση της λέσχης Bilderberg.

Ανάλογες συνδέσεις μπορούμε να βρούμε και σε πολλές άλλες πολιτικές/οικονομικές/πολεμικές εξελίξεις, από τον πόλεμο στο Ιράκ, μέχρι την εκλογή της Μέρκελ στη Γερμανία.

Τόσο σκληρά δουλεύουν τα παλικάρια που πλέον ο προϋπολογισμός της Λέσχης Bilderberg ανέρχεται σε αρκετάααα (δισ)εκατομμύρια δολλάρια. ^_^

Link to comment
Share on other sites

εχεις δικιο φιλε το παρακανα λιγο

αλλα ισως να μην το παρακανα κιολας...

αν ο bush οπως και τα ανωτερα μελη των bilderberg

ειναι αυτο που ειδαμε στο βιντεο τοτε ισως λεω ισως

οι ανωτεροι των ηγετων δηλαδη οι αληθινοι ηγετες μας

οντως να ειναι οσο ανωμαλοι περιγραφω.

μην ξεχνας πως παραδεχονται την συμετοχη τους στην οργανωση.

ηγετης ειναι αυτος που ηγητε,δεν ειναι ο υπουργος παιδιας ηγετης...

δεν εχω καμια αμφιβολια για την ανηθικοτητα τους.

δεν εχω καμια αμφιβολια οτι αυτοι ειναι οι βοσκοι

που μας εχουν μεταβαλει σε ζωα που δουλευουν.

δεν εχω καμια αμφιβολια οτι οσο εξυπνος και να ειμαι

δεν μπορω να καταλαβω ουτε ενα εκατοστο απο το σκεπτικο τους...

θα μου πεις τωρα εσυ ωραια και τι να κανεις?

θα σου πω τιποτα,ειναι τελειο το συστημα που φτιαξαν αυτοι οι

υπερεγκεφαλοι,μονο σε κακο θα σου βγει οτι και να κανεις.

εκτος αν εισαι τιποτα εξωγηινο χεχε

μονο ετσι,αν δεν εισαι κατσε εκει που καθεσε οπως και εγω...

johnny παντα θελω να λεω αυτο που σκεφτομαι αλλα καταλαβαινω γιατι ειπες

να μην τα ισοπεδωσουμε ολα και συμφωνω.

απλα τωρα ειμαστε στο θεμα αυτης της λεσχης οποτε σχολιαζω τα ανωτερα κλιμακια

τους μαριονετοχειριστες(κοιτα λεξη χαχα). εχεις δικιο ομως.

Link to comment
Share on other sites

Bilderberg-scul and bones-free masons-illuminati

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ

 

Είσαι ισοπεδοτικός, γιατί τα πετάς όλα σε ένα τσουβάλι, χωρίς σχετική επιχειρηματολογία...

Αν η επιχειρηματολογία είναι το βιντεάκι, σου ζητώ συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να το δω, λόγω χαμηλής σύνδεσης, οπότε αν θες, σε παρακαλώ να επιχειρηματολογήσεις γραπτώς.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Θυμούμαι που διάβασα (λίγο πριν τις προηγούμενες εκλογές) ένα άρθρο σχετικό με την εν λόγω λέσχη, όπου (άκου να δεις) καλούσαν έναν πολιτικό και τον άλλο χρόνο γινόταν πρωθυπουργός. Στο τέλος έγραφε ότι εκείνη τη χρονιά καλέσαν το Γιώργο Παπανδρέου οπότε έκλεινε ο αρθρογράφος συνομωτικά το μάτι. Εν τέλει ο Γιωργάκης πήρε τον μπούλο, ποιος ξέρει τη συνομωσίες έκανε ο Χονδρός!

Link to comment
Share on other sites

μανδρακε σου προτεινω να πας σε ενα νετ καφε.

εχεις ψαξει καθολου σαυτες τις οργανωσεις και λες οτι ειμαι ισοπεδωτικος?

γιατι εγω νομιζω οτι τους χαριζω και πολλα καστανα.

το οτι εδωσα ενα βιντεακι για ερεθισμα δε σημαινει οτι ειναι και ολη η ερευνα μου ε?

Link to comment
Share on other sites

Aφού έχεις κάνει και τόση έρευνα, σου ζητάω να μου κάνεις την χάρη να μην ξεσπιτωθώ για να δω ένα βιντεάκι (έχω κάποιες δουλειές που με κρατάνε σπίτι) και να μου παραθέσεις 5 πράγματα για να καταλάβω...γιατί αφού δεν έχω στοιχεία, δεν μπορώ να καταλάβω.

Link to comment
Share on other sites

bilderberg-scul and bones-free masons-illuminati

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ

αυτοι που διοικουν τον κοσμο ειναι μελη σε λεσχες που στο πατωμα και στα τραπεζια υπαρχουν νεκροκεφαλες και κοκκαλα απο νεκρους.

δεστε το να δειτε ανωμαλια οι ηγετες μας.

 

http://video.google.com/videoplay?docid=12...77&q=david+icke

 

αυτο ειναι εαν απο τα 10αδες video που υπαρχουν πανω σε αυτο το θεμα...

Τωρα αρχισα να παρακλολουθω το Βιντεο,

Σχετικα ομως με τις νεκροκεφαλες κλπ υπαρχουν διαφορετικες βλεψεις για την λειτουργεια κ τον ελεγχο μιας παγκοσμιας κοινωνιας απο τις οποιες μπορουμε να κατανοησουμε εμεις.

Και να βαλεις καποιους συνειρμους σε σειρα θα δεις πως αυτα τα αντικειμενα πιθανοτατα να εχουν και αλλη χρησιμοτητα περαν αυτης της διακοσμητικης.

Link to comment
Share on other sites

μανδρακε ωρες ωρες μου φενομαι και εγω περιεργος αλλα δε θα σου δωσω πληροφοριες.

αν πραγματικα σε ενδιαφερει μπορεις να ψαξεις να βρεις πολλα στοιχεια.

μολις πατησεις σε μια μηχανη αναζητησης bilderberg θα σου βγαλει 10 σελιδες με ιστιοσελιδες...

εκει εχει απειρα γραπτα...υπαρχει και βιβλιογραφια παω στο θεμα...

τα φορουμ δεν ειναι για να μαθουμε,ερεθισματα ειναι για να περνουμε και αν κατι μας ενδιαφερει το ψαχνουμε. ετσι σκεφτομαι εγω σαν αναζητητης.

sucore σιγουρα δεν ειναι για διακοσμηση..

παιδια ευχαριστω για τη συμετοχη,δεν θα γραψω τιποτα αλλο σαυτο το θεμα.

το ερεθισμα ηθελα να δωσω και το εκανα.

καλη ανακαλυψη των bilderbergers και των ομοιων τους.

:cheerful:

Link to comment
Share on other sites

To ερεθισμα εχει γινει εδω και καιρο..

Νομιζα(με) πως ειχες κατι νεο να πεις...

Αν εχεις κατι τοτε γραψτο,

Οπως το βλεπεις εσυ στη τελικη δεν θα υπαρχει λογος να συζηταμε αφου ο καθενας θα βασιζεται μονο στη παρτυ του, και τελικα ολοι θα βρισκονται στον κοσμο τους...να συνεχισω ή το επιασες το νοημα;

Link to comment
Share on other sites

τι καινουργιο περιμενεις sucore να ακουσεις?

ονοματα θες?υπαρχουν ολες οι λιστες στο νετ ποιος ο λογος να τις αναφερω?

δημοσιογραφοι που εχουν κανει σκοπο της ερευνας τους την blilderberg και ομοιους με πολλες πληροφοριες,οποιος θελει παει και τους βρισκει..υπαρχουν στο νετ ποιος ο λογος να τους αναφερω?λεσχες ανωτερες της αναφερονται και στο βιντεο υπαρχουν και στο νετ.

ολα τα στοιχεια υπαρχουν τι καινουργιο να ακουσεις?

οποιος θελει ψαχνει και βρισκει και αναλογα με τι του λεει η ψυχη του πρατει.

δεν ειναι η συζητηση το θεμα,το θεμα ειναι η πραξη..

η πραξη ερχετε με τη γνωση.

η γνωση ξεκιναει με το ερεθισμα και τη θεληση.

ετσι το βλεπω εγω,πρακτικα και ομορφα.

μιλησα για την bilderberg δεν υπαρχει λογος να συζηταω προσωπικα με κανενα εδω μεσα...

ζητησα να μην ξαναμιλησω για το θεμα.

Link to comment
Share on other sites

εχεις ψαξει καθολου σαυτες τις οργανωσεις και λες οτι ειμαι ισοπεδωτικος?

γιατι εγω νομιζω οτι τους χαριζω και πολλα καστανα.

το οτι εδωσα ενα βιντεακι για ερεθισμα δε σημαινει οτι ειναι και ολη η ερευνα μου

 

Ναι...και συνεχίζω να λέω ότι είσαι ισοπεδωτικός, γιατί τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Η λέσχη bilderberg παντελώς αδιάφορη μου είναι. Όπως και κάθε λέσχη κρυφών οικονομικών, πολιτικών και πάσης φύσεως συμφεροντολογικών αναζητήσεων. Αυτό που σου ζήτησα δεν ήταν πληροφορίες για την λέσχη αυτήν, αλλά μια υποτυπώδη επιχειρηματολογία για το πως συγχέεις όλες αυτές τις ομάδες ανθρώπων, λέγοντας: ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

 

αν πραγματικα σε ενδιαφερει μπορεις να ψαξεις να βρεις πολλα στοιχεια.

Τουλάχιστον έχεις την ευγενή καλωσύνη να παραθέσεις ακριβείς πηγές, για να ψάξω ακριβώς τα στοιχεία που λες;

ολα τα στοιχεια υπαρχουν τι καινουργιο να ακουσεις?

 

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ θέλω να ακούσω...στοιχεία ακούω, στοιχεία δεν βλέπω. Ξαναλέω όχι μόνο για την λέσχη, αλλά για την πλήρη ταύτιση!

 

ζητησα να μην ξαναμιλησω για το θεμα.

 

Τώρα αν εσύ αυτό το θεωρείς υγειή συμπεριφορά μέσα σε ένα φόρουμ, εγώ πάω πάσο...Λες κάτι και μόλις ζητήσει κάποιος στοιχεία, αρνείσαι να μιλήσεις!

Link to comment
Share on other sites

βλεπεις γιατι λεω να μην ξαναμιλησω?

αντι να παρεις το ερεθισμα,πας να ξεζουμισεις εμενα :063laugh:

αλλα μιας και με λες αρρωστο να προσπαθησω να σε πεισω οτι ειμαι υγιης χαχα

 

λοιπον γιατι τις βαζω ολες στο ιδιο τσουβαλι

πολλοι ερευνητες βρηκαν οτι τα μελη της μιας ειναι μελη και των αλλων οργανωσεων

και μαλιστα στα ανωτερα κλιμακια βρισκετε μια οργανωση

που διαχειριζετε τις υπολοιπες οργανωσεις

βλεπεις ποσο απλο ειναι?

ολες λογοδοτουν στα ανωτερα μελη τους και τα ανωτερα μελη τους ανηκους σε μια οργανωση

αρα αν βγαλεις τα προσχηματα βλεπεις οτι ολες εχουν μια φιλοσοφια...

 

φιλε βαζεις ταμπελες και λες αυτη η οργανωση ειναι οικονομικη η αλλη θρησκευτικη

δεν ειναι ετσι,αυτες ειναι ταμπελες για να αποπροσανατολιζουνε το μικρο νου.

αυτοι ειναι ιδιοι ειτε τη μια αποπροσανατολιζουν με θρησκευτικο τροπο ειτε με οικονομικο.

 

περισσοτερα στοιχεια πανω στην bilderberg μολις πατησεις στο google.gr.

μολις πατησεις bilderberg εκει θα σου βγαλει 15 σελιδες με θεματα...

ειναι αρκετα για να καλυψουν ολες τις αποριες σου.

http://video.google.com bilderberg,skull and bones.

εκει εχει πολλα βιντεο με ερευνητες.αν και δεν θα χρησιμευσουν πολλη σε σενα :063laugh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...