Jump to content

UFOλογία.....


 Share

Recommended Posts

Εψαχνα το Αβαπτιστο και παρατηρισα οτι ενα πολλη δημοφιλες θεμα δεν εχει συζητηθει εδω και με αφορμη μια συζητηση μου με τον Jonny ειπα να θεσουμε τις αποψεις μας.

 

Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, την ανθρωπότητα, την απασχολεί το ζήτημα της ζωής σε άλλα μέρη του σύμπαντος. Εχουμε ακουσει πολλα για εμφανισει UFO στον Ολυμπο στην ερημο της Nevada στην Ρωσια. Καπου διαβασα οτι γρηκα σε πινακες της αναγεννησεις ζωγραφισμενους ιπταμενους δισκους. Την δεκαετια του 70 στην Αμερικη γινοταν πανικος με ανθρωπους που μιλαγαν για απαγωγες τοσο των ιδιων οσο και συγγενικων προσωπων. Πολλες αρχαιολογικες ανακαλυψεις αλλα και σεε μυθους παραδοσεις και θρησκευτικα κειμενα αρχαιων πολιτισμων υπάρχουν αναφορές για την επίσκεψη εξωγήινων οντοτήτων στη Γη.

 

Πραγματικοτητα ή φαντασιωσεις?

 

Απο την αλλη προσφατα ειδα ενα documentary στην ΝΕΤ οπου αναφεροταν σε πειραματα που εκανα η NASA στην ερημο της Nevada με αεροπλανα υψηλης τεχνολογιας οπου η αεροναυπιγική τους ηταν ιδια με την τις περιγραφες ανθρωπων που λεγαν οτι ειδαν UFO. To περιφιμο video με τον εξωγιηνο που ειχαν βρει στη NASA αποδειχτικε πλαστο.

 

Λενε οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. Κατα την γνωμη μου πρεπει να ειμαστε παρα πολλη αφελεις και πολλη περισοτερρο εγωιστες αν θελουμε να πιστευουμε οτι μεσα στην απεραντοσυνη του συμπαντος ειμαστε οι μονοι ζωντανοι οργανισμοι. Αν μας επισκεπτονται γιατι δεν κανουν την παρουσια αισθητη? Και αν καποτε ειχαν ερθει για να σωσουν την ανθρωποτητα τωρα απλα μας ελενχουν οτι συνεχιζουμε να επιβιωνουμε?

 

Περιμενω τις αποψεις σας.......

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Νομίζω ότι δεν υπήρχε τόπικ γιατί... τί να πρωτοαναφέρεις... Εγώ μόνο έχω υπόψην μου τουλάχιστον 150 εμφανίσεις UFO ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Τόσο πολύ μας συμπαθεί η NASA?

Επίσης, αν θυμάμαι καλά, η Ισπανία και άλλη μια βαλκανική χώρα έχουν επισήμως δεχτεί την ύπαρξη UFOs.

Το video που αναφέρεις είναι με το περίφημο σπιράλ καλώδιο τηλεφώνου, αλλά μπορώ να σου αναφέρω πληθώρα άλλων video. Όταν π.χ. αιωρούνταν πόσα UFOs πάνω από την πόλη του Μεξικού επί πόση ώρα (το 1998 νομίζω?), τί σήμαινε αυτό? Ολόκληρη η πόλη του Μεξικού τρελάθηκε, ή μήπως ήταν και αυτά αεροπλανάκια της NASA?

Άλλο... το πιο δημοφιλές περιστατικό! The Roswell incident... Είναι σοβαρή η αντίδραση του στρατού και των ΜΜΕ? Πρώτη δήλωση: εξωγήινοι (εντολή από ανώτατους αξιωματικούς: ποιός :censored: το άφησε να διαρεύσει? μπαλώστε το αμέσως!) Δεύτερη δήλωση: ήταν αερόστατο της μετεορολογικής υπηρεσίας...

Κι αυτό αεροπλανάκι της NASA? Πόσα τέτοια αεροπλανάκια έχει πια η NASA??? :headb:

Link to comment
Share on other sites

Με βαση τα λεγομενα του documentary που ειδα υπαρχουν πολλα αεροπλανα τετοιας τεχνολογιας και γινεται ενας μικρος πολεμος μεταξυ ευρωπης και αμερικης για την καταστευει τετοιων αεροπλανων. Ελεγε οτι χρησιμοποιουν καποιο υλικο για την καταστευει τους οπου οταν δημιουργησουν ηλεκρομαγνιτικο πεδιο χανεται απο τα ρανταρ. Αν η πτηση γινει κοντα στην επιφανεια με γημνο ματι μπορουμε να τα δουμε αλλα και να τα καταριψουν. Για αυτο ειχε γινει και πανικος με τον πολεμο στα Βαλκανια οταν καταριψαν με τα λιγοστα τους οπλα οι Σερβοι ενα Stealth. Για να επιστρεψω στο documentary το τελευταιο αποκτιμα της NASA ειναι αεροπλανα μη επανδρωμενα σε μορφη δισκου παρα πολλη λεπτα σε παχος οπου κατευθηνονται απο simulators μεσο δορυφορων. Ειναι ιδικα φτιαμενα για να κατασκοπια αλλα και καταριψη βομβων σε εχθρικους στοχους. Μαλιστα λεγαν οτι εχουν πιανουν τρελες ταχυτητες και μπορουν να κανουν το γυρω του κοσμου σε καποιοες αρκετες ωρες και επειδη δεν ειναι επανδρωμενα δεν εχουν θεματα ασφαλειας των πιλοτων. Ολα αυτα για να τα ανακαλυπτουν σημειανει οτι εδω και καιρω τεσταρονται και απλα τωρα ηρθε η ωρα να τα πουλησουμε. Δεν ειανι τυχαιο οτι τα περισσοτερα κρουσματα εμφανισεις UFO ειναι σε περιοχες που η NASA κανει πειραματα.... Και ναι πιστεψε με ζουμε σε ενα Big Brother τωρα το καταλαβες? Παρα πολλα αεροπλανακια αλλα και δορυφοροι μας χαμογελανε και μας λενε Hello I am Big Mama!!!!! Και στην Ελλαδα μην ξεχνας εχουμε αμερικανικες βασεις, διπλα μας εχουμε την Ρωσια, τον αιωνιο εχθρο της Αμερικης. Τωρα και η Κινα μπηκε στο παιχνιδη οχι μονο της κατασκοπιας αλλα και της αναπτυξης αναλογης τεχνολογιας.

Δεν ξερω αν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τοσες επισκεψεις και δεν δημοσιοποιητε ουτε μια επισιμως. Σε τι μπορει να αποσκοπει ολη αυτη η μυστικοπαθεια των αρχων??

Link to comment
Share on other sites

Έχω δει αντίστοιχο documentary για το roswell και ακόμη και ξαφνιάστικα με την υποκρισία που εκφράζεται από τον στρατό (κάθε χώρας!). Μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας, οπότε θα ήταν ιδιαίτερα αφελές να αρκεστούμε στις σοβαροφανείς δηλώσεις τους.

Τώρα πώς καταφέρνεις και συνδέεις τα UFOs με την Κίνα, τον Big Brother και τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα... Κάπου πατάς στα όρια της ισοπέδωσης, κάνοντας συνδυασμούς πολλών πραγμάτων (φιλικά πάντα, μην το παρεξηγήσεις :smilewink: )...

 

Δεν ξερω αν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τοσες επισκεψεις και δεν δημοσιοποιητε ουτε μια επισιμως. Σε τι μπορει να αποσκοπει ολη αυτη η μυστικοπαθεια των αρχων??

16493[/snapback]

Έχουν γίνει τεράστιες έρευνες, έχουν τρελαθεί τόσοι και τόσοι μετά από τη διεξαγωγή τους, ενώ άλλοι τόσοι έχουν υποστεί την οργή των μυστικών υπηρεσιών για τις έρευνές τους...

Τώρα το τί θα γίνει αν μαθευτεί ότι υπάρχουν εξωγήινοι?

Κάτι παραπάνω από ΧΑΟΣ!!!

Από πού έρχονται? Τί θέλουν? Είναι καλοί ή κακοί (όπως μας δείχνει η πλειοψηφία των hollywoodιανών ταινιών - γιατί άραγε?!)? ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ? Και άλλες τέτοιες ερωτήσεις για τις οποίες θα πρέπει να βρουν μια καλή απάντηση να μας δώσουν. Ωστόσο, φαντάσου τις πιθανές απαντήσεις και πως αυτές θα σχετίζονται άμεσα με την κατάρρευση θρησκειών, κυβερνήσεων, οικονομιών και άλλα τέτοια ωραία...

Επομένως, τους συμφέρει να πουν ότι "ξέρετε κάτι, όντως έχουν έρθει!"???

Link to comment
Share on other sites

Πρωτα απο ολα συζητηση κανουμε δεν υπαρχει λογος να παρεξηγησω κατι, τις αποψεις μας εκθετουμε. Αυτη ειναι η λογικη των forum.....

 

Τωρα βρηκα ενα αρθρακη που λεει τα ιδια πραγματα με αυτο που ελεγε και το documentary

 

Στις 24 Ιουνίου του 1947 ο Κένεθ Άρνολντ (Keneth Arnold) ισχυρίστηκε ότι είδε εννιά αεροσκάφη με σχήμα "ημισέληνου", να πετούν ακανόνιστα και με εκπληκτική ταχύτητα κοντά στο όρος Rainier. Είπε ότι του θύμισαν δίσκους που πλανάρουν πάνω στο νερό. Ένας συντάκτης της εφημερίδας Eastern Oregonian ανέφερε ότι ο Άρνολντ είδε "στρόγγυλα" αντικείμενα. Άλλες αναφορές λένε για "δισκοειδή" αντικείμενα. Μέσα σε μερικές εβδομάδες, υπήρχαν εκατοντάδες αναφορές από όλη την Αμερική για θεάσεις ιπτάμενων "δίσκων".

 

Κάποιοι πιστεύουν πως το γεγονός ότι τόσες θεάσεις A.T.I.A. (UFO) και εξωγήινων συμορφώνονται με ένα γενικό πρότυπο, αυτό σημαίνει ότι οι παρατηρητές δεν έχουν κάνει λάθος. Πρέπει να βλέπουν τα ίδια πράγματα. Είναι πιο πιθανό ότι βλέπουν αυτά που βλέπουν λόγω των προσδοκιών τους, που βασίζονται σε στερεότυπα που δημιουργήθηκαν, κατά μεγάλο βαθμό, από τα μέσα μαζική ενημερωσης. Υπό αυτό το πρίσμα, ίσως και υπό μερικά άλλα, οι θεάσεις Α.Τ.Ι.Α. και εξωγήινων μπορούν να συγκριθούν με τις θεάσεις του Άγιου Βασίλη.

 

(σ.τ.μτφ: Ο Keneth Arnold ποτέ δεν ανέφερε ότι είδε δισκοειδή σκάφη. Η αναφορά του αφορούσε σε σκάφη με σχήμα "ημισέληνου", όπως φαίνεται και στη διπλανή φωτογραφία όπου ο ιδιος περιγράφει την αναφορά του. Προφανώς η αναφορά του αυτή διαστρεβλώθηκε από τα ΜΜΕ και καταλήξαμε στους ιπτάμενους δίσκους.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ομοιότητα των σκαφών που ανέφερε ο Arnold, με κάποια πειραματικά και πρωτοποριακά σκάφη της εποχής. Ένα από αυτά είναι το γερμανικό Gotha Go-229, το οποίο πέταξε για πρώτη φορά το 1945, αλλά και διάφορα άλλα πειραματικά μοντέλα τύπου "ιπτάμενης πτέρυγας" της αμερικανικής εταιρίας Northrop, όπως το N1M ?Jeep?, που πέταξε τον Ιούλιο του 1940, το XB-35, το YB-49 και το YRB-49A, που αποτελούν και τους προδρόμους του σημερινού στελθ βομβαρδιστικού Β-2. Ίσως τελικά αυτό που είδε ο Arnold να μην ήταν και τόσο απόκοσμο, αλλά σίγουρα κάτι μπροστά από την αεροναυπηγική εποχή του.)

 

 

http://www.skepdic.gr/Entries/Iota/iptamenoidiskoi.htm

 

Ισως να ειμαι λιγο παραπανω σκεπτικίστρια απο οτι θα επρεπε αλλα νομιζω οτι ολα εχουν μια λυση, την πιο προφανη. Το να ισχυριστουμε οτι ειμαστε μονοι μας στο συμπαν ειναι ατοπο. Προσωπικα εξησου ατοπο θεωρω να κατονομαζουμε UFO υπταμενα αντικειμενα μη αναγνωρισιμα ενω ξερουμε οτι γινονται πειραματα για εξελιγμενα σκαφοι υπαρχουν πολλοι δορυφοροι αντικαταστοποιας.

 

Αν παντως εχει γινει καποια επισκεψη απο φιλους μας στο διαστημα, πραγματι θα γινοταν χαμος. Το πρωτο που μου ερχεται θρησκευτικος φανατισμος. Μετα ακολουθουν πολλα αλλα μερικα τα ανεφερες. Παντως θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου για της τοσες πολλες επισκεψεις απο τους συμπαντικους μας φιλους μας.....

:smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Παντως θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου για της τοσες πολλες επισκεψεις απο τους συμπαντικους μας φιλους μας.....

:smilewink:

16502[/snapback]

Αυτό οφείλεται στο ότι δε μπόρεσα να παραθέσω πλήρεις αναφορές και βιβλιογραφία...

Μπορείς να αρχίσεις με το περιστατικό της Αταλάντης, ένα από τα σημαντικότερα περιστατικά που έχουν διαδραματιστεί στην Ελλάδα...

http://www.angelfire.com/co2/tspan/atalanti.html

http://www.geocities.com/ancienthellas/ati...i/atalanti.html

μετά χαράς να ακούσω τη γνώμη σου (και των υπόλοιπων φυσικά) γι'αυτό το περιστάτικό... :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Εστω οτι οντως ηταν ιπταμενος δισκος με εξωγηινους. Απο την ερευνα που καναν βρηκαν τα ακολουθα κομματια:

 

Κομμάτια ενός θηλυκού βύσματος 11 εκατοστά στη διάμετρο, φτιαγμένο από χαλκό και με αραβικούς αριθμούς στο κέντρο του.

Μία σειρά ενός multipin καλωδίου φτιαγμένο από χαλκό, συνδεδεμένο με προαναφερθέν βύσμα. Ο μονωτής αυτών των καλωδίων έγινε από ένα μετάξι όπως το ύφασμα και το τεφλόν.

Ένα καμένο ελαστικό κυκλικό κάλυμμα.

Ένα δαχτυλίδι από χάλυβα.

Τρεις μπάρες από χάλυβα 10 cm η κάθε μία. Στην κάτω μεριά δύο ρυθμιστές με το ελληνικό γράμμα Φ στην βάση τους.

 

Αρα εχουμε 3 ενδεχομενα

α. Ηταν κομμάτια απο ρωσικο δορυφορο για αυτο και βρηκαν αραβικους χαρακτιρες νουμερα και το γραμμα Φ Και τα υπολοιπα φωτακια απο που ηρθαν και τι ηταν?

β. Ηταν κομμάτια από μία βροχή μετεωριτών (Περσιδες) και τα μεταλικα κομματια προυπηρχαν στην περιοχη (δεν φυμιζομαστε και για την ευαισθησια μας στο πειβαλλον) Αλλα τοτε δεν θα επρεπε να βρουνε κομματια πετροματος διαφορετικης συστατης απο τα γηινα που σημαινει οτι προηρθε απο τον μετεωριτη?

γ. Ηταν υπταμενος δισκος . Εγω ομως αναρωτιεμαι που βρηκαν χαλυβα και χαλκο οι εξωγηινη για την κατασκευη του αεροσκαφους τους? Εχουν ακριβως τις ιδιες χημικες συστασεις και στον δικο τους πλανητη. Και για να κανουν τετοιο ταξιδι δεν θα χρειαζοντουσαν πολλη πιο εξελιγμενα υλικα?

 

Δεν με πειθει η ιστορια... Απο καπου μπαζει...

Και αυτο συμβαινει γιατι καποιοι κατι θελουν να συγκαλιψουν....

Το ερωτημα ομως ειναι ποιοι οι ανθρωποι ή οι εξωγηινη?

Link to comment
Share on other sites

Δεν με πειθει η ιστορια... Απο καπου μπαζει...

Και αυτο συμβαινει γιατι καποιοι κατι θελουν να συγκαλιψουν....

Το ερωτημα ομως ειναι ποιοι οι ανθρωποι ή οι εξωγηινη?

16505[/snapback]

Το ότι έγινε προσπάθεια συγκάλυψης ενονείται (γι'αυτό και κάπου "μπάζει" όπως λες)! Γιατί άλλωστε ο στρατός γυρνούσε από σπίτι σε σπίτι ρωτώντας αν συνέλλεξαν από την περιοχή εκείνη τίποτα περίεργο?! Γιατί κάποιοι που βρέθηκαν κοντά παρουσίασαν αργότερα προβλήματα υγείας? Τα υλικά που προανέφερες, δεν είναι και ιδιαίτερα ραδιενεργά ή κάτι τέτοιο ώστε να δημιουργήσουν επιπλοκές... :whistling:

Και το ερώτημα δεν ξέρω αν υφίσταται γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα έκαναν βόλτες πάνω από τα κεφάλια μας οι δεύτεροι αν ήθελαν "συγκάλυψη"... Κάτι βρωμάει εδώ, δε συμφωνείς κι εσύ?! :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά...υπάρχουν! Τι δηλαδή, είμαστε οι μοναδικές υπάρξεις επειδή ο Θεός των χριστιανών μας έκανε τη χάρη να δημιουργήσει μόνο εμάς? (αφήστε...το έχω ακούσει και αυτό ως διαπιστευτήριο στι ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι...έλεος!)

Πώς γίνεται να μην υπάρχουν όταν υπάρχουν αναρίθμητα περιστατικά (προαναφέρθηκαν κάποια) στα οποία -όλως τυχαίως- σε όλα προσπαθούν όλες οι κυβερνήσεις και κυρίως η ΝΑSΑ να δικαιολογηθούν? Εγώ λέω το γνωστό "όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός" αλλά ανάποδα! ( :018bleh: )

Και το "όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται"...

Link to comment
Share on other sites

Συγνωμη αλλα δεν δεχομαι οτι με δημιουργησε καποιος που αυτοαποκαλειται "Δημιουργος"

Τελος παντων μονο σε εναν μικρο πλανητη η ζωη εχει βρει χιλιαδες διαφορετικους τροπους να εκφραστει..Τωρα αν υπαρχει νοημων ζωη στο συμπαν...κατσε να δουμε αν υπαρχει συμπαν πρωτα και βλεπουμε...

Link to comment
Share on other sites

Συγνωμη αλλα δεν δεχομαι οτι με δημιουργησε καποιος που αυτοαποκαλειται "Δημιουργος"

16528[/snapback]

:offtopic:

Τωρα αν υπαρχει νοημων ζωη στο συμπαν...κατσε να δουμε αν υπαρχει συμπαν πρωτα και βλεπουμε...

16528[/snapback]

Άστοχο και ατεκμηρείωτο! :015annoyed:

Σύμφωνα με στατισικούς υπολογισμούς,στο σύμπαν υπάρχουν μερικά εκατομμύρια πλανήτες στους οποίους θα μπορούσε άνετα να αναπτυχθεί ζωή (λόγω παρόμοιων κλιματολογικών συνθηκών με τη γη). Άρα λοιπόν, στατιστικά επίσης, θα μπορούσαν να υπάρχουν και μερικά εκατομμύρια νοήμονες οργανισμοί!

...εκτός κι αν αμφισβητείς και την ύπαρξη της στατιστικής, πέρα από την ύπαρξη του σύμπαντος! :huh:

Link to comment
Share on other sites

αμφισβητω οτι μου λενε, σε ενα λογικο σημειο..

Τωρα αν βλεπω με την ακρη του ματιου μου πολλα και στο blind spot ειναι ολα μελι γαλα ειναι αλλο θεμα?

Αλλο τι μας λενε για το συμπαν, αλλο τι καταλαβαινουμε, αλλο τι ειναι.

Αν πρεπει να τους πιστευουμε(εστω μονο για τη δομη) ΔΕΝ πιστευουμε στα ζωδια, και καταριπτουμε πολλα που δεν εξηγουνται ετσι απλα.

Α και

Τελος παντων μονο σε εναν μικρο πλανητη η ζωη εχει βρει χιλιαδες διαφορετικους τροπους να εκφραστει..

16528[/snapback]

Link to comment
Share on other sites

αμφισβητω οτι μου λενε, σε ενα λογικο σημειο..

16577[/snapback]

Γούστο σου, καπέλο σου! Αλλά καλό είναι να μην το κάνεις μόνο από αντίδραση αλλά με κριτική σκέψη.

Τωρα αν βλεπω με την ακρη του ματιου μου πολλα και στο blind spot ειναι ολα μελι γαλα ειναι αλλο θεμα?

16577[/snapback]

Αν μπορείς να αναφέρεις κάτι πιό συγκεκριμένο που να κολλάει στο όλο τόπικ, θα δούμε αν είναι άλλο θέμα ή όχι...

Αλλο τι μας λενε για το συμπαν, αλλο τι καταλαβαινουμε, αλλο τι ειναι.

16577[/snapback]

Συμφωνώ... Αλλά τουλάχιστον μπορούμε να το προσεγγίζουμε με διάφορους τρόπους με σκοπό να καταλάβουμε τί είναι... Αν έρχεται όμως κάποιος και σου λέει "δεν υπάρχει σύμπαν", τί μπορείς να πεις γι'αυτόν? :nocoment:

Αν πρεπει να τους πιστευουμε(εστω μονο για τη δομη)  ΔΕΝ πιστευουμε στα ζωδια, και καταριπτουμε πολλα που δεν εξηγουνται ετσι απλα.

16577[/snapback]

Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά ή μου φαίνεται? Πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα? Αν δηλαδή υπάρχουν εξωγήινοι, παύουν να υπάρχουν οι πλανήτες και συνεπώς η σχέση μας με αυτούς?! Μήπως αυτό είναι ισοπέδωση? Μήπως βγαίνεις :offtopic: ?! Λέμε τώρα... :huh:

Ά, και στο "Τελος παντων μονο σε εναν μικρο πλανητη η ζωη εχει βρει χιλιαδες διαφορετικους τροπους να εκφραστει.." συμφωνώ, γι'αυτό και δε στο σχολίασα... :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά ή μου φαίνεται? Πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα? Αν δηλαδή υπάρχουν εξωγήινοι, παύουν να υπάρχουν οι πλανήτες και συνεπώς η σχέση μας με αυτούς?! Μήπως αυτό είναι ισοπέδωση? Μήπως βγαίνεις  ?! Λέμε τώρα... 

 

μα δε λενε τιποτα για αυτους!!τωρα τουλαχιστον, πιο παλια υπηρχαν επιστημονικα βιβλια που το υποστηριζαν, τωρα σιωπη...

Στα μικυ μαους βρισκεις πιο πολλα!!!!

Δε σου λεω για εξωγηινους η οτι κι αν ειναι αυτοι, σου μιλαω για τους επιστημονες που τα βλεπουν ολα χωρις περαιτερω νοημα. πχ σεληνη>Δορυφορος>βαρυτητα>πλημυρες..Τελος

 

Οσο για το blind spot καθε βραδυ αραζω στο μπαλκονι μου βλεποντας ενα μεγαλο κομματι του ουρανου και καθομαι τουλαχιστον κανα μισαωρο,οταν αφαιρουμαι αρκετα τα "αστερια" αρχιζουν και κινουνται γραμμικα αλλες φορες(τις περισσοτερες) αλλα και κυκλικα(νηφαλιος σχεδον παντα, ασε οταν δεν ειμαι...). Με το ακολουθω την τροχια τους ΤΣΑΚ! ολα ακινητα..λες και με δουλευουν...

Επισης πολλες φορες εχω δει φλασακια να αναβοσβηνουν αναμεσα τους, οχι σε ορισμενα σημεια ΠΑΝΤΟΥ! ειδικα οταν υπο-βοηθαω την αντιληψη μου μενοντας με τα ματια σαν "κουκουβαγιας"... :censored:

Link to comment
Share on other sites

μα δε λενε τιποτα για αυτους!!τωρα τουλαχιστον, πιο παλια υπηρχαν επιστημονικα βιβλια που το υποστηριζαν, τωρα σιωπη...

Στα μικυ μαους βρισκεις πιο πολλα!!!!

Δε σου λεω για εξωγηινους η οτι κι αν ειναι αυτοι, σου μιλαω για τους επιστημονες που τα βλεπουν ολα χωρις περαιτερω νοημα. πχ σεληνη>Δορυφορος>βαρυτητα>πλημυρες..Τελος

16582[/snapback]

Δεν πληρώνονται για "περαιτέρω νόημα" sucore, αφού το ξέρεις... :smilewink:

Κι αν θέλουν να σου πουν κάτι παραπάνω, έτσι, επειδή έχουν καλή καρδιά... τους την κόβουν διάφορες υπηρεσίες (τις οποίες γνωρίζεις καλά, δε χρειάζεται να σου κατονομάσω)!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...