Jump to content

Με τι ασχολείστε....


Guest cryogenesi
 Share

Recommended Posts

Guest cryogenesi

Αναρωτιέμαι και νομίζω οτι στον καθένα του δημιουργείτε η απορεία για το μορφωτικό επίπεδο των συνομιλητών και την σχέση του με τα “μυστήρια” του κόσμου.

ίσως είναι δύσκολο το θέμα και κάποιος μπορεί να πει οτι μπαίνουμε σε “προσωπικά δεδομένα” θα το καταλάβω και θα το σεβαστώ, απλά και μόνο για στατιστικούς λόγους που εγώ κρατάω από όλους όσους έχω συνάντησή μέχρι, τώρα ΟΠΟΙΟΣ θέλει και ΑΝ επιθυμεί μπορεί να το γράψει και να μου το στείλει η στο ΕΔΩ topic η σε “prive message” στο forum εδώ

http://www.artofwise.gr/forum/index.php?ac...&CODE=4&MID=824

η στο email μου “ cryogenesi@hotmail.com”

Μου αρκεί αν κάποιος δεν θέλει να πει ειδικότητα η κάτι ποιο συγκεκριμένο (πράγμα που θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα) ακόμα και το στυλ :

 

NICKNAME, ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ , ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, MASTER

 

NICKNAME, ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

 

NICKNAME, ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΣ , ΟΙΚΙΑΚΑ

 

NICKNAME, ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ,DOCTORA

 

Ευχαριστώ θερμα όποιο/όποια με βοηθήσει σε αυτή την έρευνα.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μπορείς να βρεις μερικά στοιχεία και εδώ... http://www.artofwise.gr/forum/index.php?showtopic=390

Τώρα, το αν θα δεχτεί ο καθένας να σου πει λεπτομέρειες "μόνο για στατιστικούς λόγους", είναι δικό του θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

Δυστυχώς δεν με βοηθάει το link gohnny που μου έδωσες , δεν έχει τις πληροφορίες που χρειάζομαι και επίσης πολλά άτομα το σνομπάρουν απο ότι διάβασα και άλλοι δεν απαντάνε στο ερώτημα παρά μόνο κάνουν χαβαλέ, ευχαριστώ για την παραπομπή πάντως και ελπίζω να ανταποκριθούν αρκετοί στην δικιά μου έρευνα.

 

Ευχαριστώ Εκ των Προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορούσες να μας πεις ποιός είναι ο σκοπός της στατιστικής σου μελέτης; Σαφώς είναι ενδιαφέρον να γνωρίζεις το μορφωτικό επίπεδο των συνομιλητών σου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ο σκοπός να το αποτυπώνεις.

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία έρευνα όπου ικανοποιώ στατιστικές ανησυχίες , τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, και δεν ξέρω αν κάποια στιγμή μου φανεί χρήσιμη και με ποιό τρόπο.

 

Παρεμπιπτόντως σε ευχαριστώ θερμά για το ότι ανταποκρίθηκες και μου έστειλες “prive message” με τα στοιχεία που ζητάω για αυτήν την στατική έρευνα.

Link to comment
Share on other sites

κατσε γιατι τα στατιστηκα σου μαλλον θα βγουν λάθος...

Αν καποιος δεν εχει ακόμα πτυχιο απο αει ή τει κ θα το παρει σε λίγα χρόνια τοτε τι επιλέγει?

Και αν καποιος ειναι σε ιεκ?

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

Εαν σπουδάζει ΙΕΚ,ΤΕΙ,ΑΕΙ,ΚΟΛΕΓΙΟ η ότι άλλο μπορεί να αναφέρει τι κλάδο.... και επιπλέον ότι είναι φοιτητής/σπουδαστής ή επί πτυχίου.

Εαν είναι αγράμματος ή τελειόφοιτος δημοτικού/γυμνασίου/λυκείου μπορεί να το αναφέρει και εκεί χρειάζομαι αν μπορείτε να το αναφέρετε το επάγγελμα σας.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό δεν το καταλαβαίνω.

 

Είσαι σχετικά νέος-νέα στην Αγορά και ξεκινάς αρκετά "επιθετικά" θα έλεγα, επιθυμώντας να μάθεις το ακαδημαϊκό επίπεδο του κάθε ένα που επιθυμεί, βεβαίως, να σου απαντήσει ... χωρίς να προσφέρεις έναν λόγο που να στέκει. Παράδειγμα : είσαι φοιτητής-φοιτήρια και έχεις μία σχετική εργασία.

 

Λες για "προσωπική στατιστική". Αφού δεν δίνεις λεπτομέρειες για το δικό σου ακαδημαϊκό επίπεδο, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως η ερώτησή σου έχει κοτσομπολίστικο χαρακτήρα. Πράγμα που δεν ταιριάζει ... στο ύφος μιας ιστοσελίδας σαν την παρούσα.

 

Να σε ενημερώσω πως ούτε οι δημιουργοί της ιστοσελίδας δεν έχουν κάνει ερωτήσεις τέτοιου είδους. Οι οποίοι αν θέλεις, είναι οι μόνοι που έχουν κάποιο δικαίωμα να κάνουν στατιστική για την ιστοσελίδα τους.

 

Οπότε ... Ποία η αληθινή, για εσένα, χρησιμότητα μιάς τέτοιας ερώτησης;

 

Καλώς όρισες.

Link to comment
Share on other sites

Αναρωτιέμαι και νομίζω οτι στον καθένα του δημιουργείτε η σπορεία για το μορφωτικό επίπεδο των συνομιλητών και την σχέση του με τα ?μυστήρια? του κόσμου.

Προσωπικά, όχι... δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ αυτή η απορία.

Ο λόγος απλός: καθημερινά συναντάμε/βλέπουμε/ακούμε ανθρώπους με «παπύρια χιλιόμετρα» να λένε μπαρούφες, κι άλλους απλούς ανθρώπους με μόρφωση «Δημοτικού» να μιλάνε με σοφία που καθηλώνει.*

Όπως έχει ξαναειπωθεί σ? αυτό το φόρουμ, σοφία δεν είναι η γνώση αλλά η κατανόηση της γνώσης...

Να τα $%@# τα παπύρια εάν ο νους είναι κλειδαμπαρωμένος! :018bleh:

 

 

Πάντως, εάν αυτό σε βοηθά, μπορώ να σου πω από τώρα ότι σ? αυτό το φόρουμ θα βρεις απ? όλα, σε... «ίσες αναλογίες». Από τα πιο χαμηλά μορφωτικά επίπεδα έως τα υψηλότατα, με όλες τις ενδιάμεσες ?στάσεις?. ^_^

 

Ως συντονιστική ομάδα, δεν ζητήσαμε ποτέ τέτοια στοιχεία (κι ούτε πρόκειται) διότι αφ? ενός το θεωρούμε ανούσιο και αφ? ετέρου κάτι τέτοιο θα επηρέαζε την κρίση μας στις συζητήσεις, βασιζόμενοι στο τι έχουν σπουδάσει οι συνομιλητές, κάτι που συχνά-πυκνά μπορεί να καταλήξει σε λάθος συμπεράσματα.

Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι το φαινόμενο του να έχουμε σπουδάσει κάτι που δεν θέλουμε/δεν αγαπάμε/δεν γουστάρουμε ρε αδελφέ! (για ποικίλους λόγους) είναι συχνότατο. Όπως επίσης συχνότατο είναι το φαινόμενο του να μην καταφέραμε να σπουδάσουμε (επίσης για ποικίλους λόγους). Και στις δύο περιπτώσεις, η αγάπη μας για το αντικείμενο που θα θέλαμε να είχαμε σπουδάσει, συχνά μας οδηγεί σε προσωπική αναζήτηση και διάβασμα επιπέδου τέτοιου, που τελικά μας βάζει στην καλύτερη δυνατή θέση για να εκφράζουμε γνώμη επ? αυτού. Ίσως-ίσως καλύτερη ακόμα κι απ? αυτούς που το σπουδάσανε.

 

 

 

 

Σημείωση (*) ~ Με αυτό μου το σχόλιο, επ? ουδενί δεν σκοπεύω στο να θίξω όσους έχουν πτυχία! Σαφώς πολλοί μα πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν «φάει τα νιάτα τους» σπουδάζοντας, μιλάνε ορθά και εμπεριστατωμένα για τα θέματα που σπουδάσανε. Απλά, τονίζω ότι πάντα υπάρχει ο παράγοντας... προσωπικότητα... ^_^

Link to comment
Share on other sites

 

Σημείωση (*) ~ Με αυτό μου το σχόλιο, επ? ουδενί δεν σκοπεύω στο να θίξω όσους έχουν πτυχία! Σαφώς πολλοί μα πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν «φάει τα νιάτα τους» σπουδάζοντας, μιλάνε ορθά και εμπεριστατωμένα για τα θέματα που σπουδάσανε. Απλά, τονίζω ότι πάντα υπάρχει ο παράγοντας... προσωπικότητα... ^_^

 

Δε θίγεις! Απλά είναι μία σκληρή αλήθεια.. δυστυχώς..! Και ο καθένας εδώ μέσα ξέρει ποιος είναι ώστε να φτάσει σε σημείο να θιχτεί :)

Link to comment
Share on other sites

 

Σημείωση (*) ~ Με αυτό μου το σχόλιο, επΆ ουδενί δεν σκοπεύω στο να θίξω όσους έχουν πτυχία! Σαφώς πολλοί μα πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν «φάει τα νιάτα τους» σπουδάζοντας, μιλάνε ορθά και εμπεριστατωμένα για τα θέματα που σπουδάσανε. Απλά, τονίζω ότι πάντα υπάρχει ο παράγοντας... προσωπικότητα... ^_^

 

Δε θίγεις! Απλά είναι μία σκληρή αλήθεια.. δυστυχώς..! Και ο καθένας εδώ μέσα ξέρει ποιος είναι ώστε να φτάσει σε σημείο να θιχτεί :)

 

Συ,φωνω και με τις 2

:worthy:

Link to comment
Share on other sites

Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσο θέμα,ενώ είναι πολύ απλά τα πράγματα. :) Δεν θεωρώ απο την πλευρά μου οτι αποσκοπεί κάπου ο cryogenesi,απλά καμμιά φορά μας ενδιαφέρει και το επίπεδο του άλλου,άσχετα αν είναι μορφωτικό ή όχι.Εκεί μάλλον έχει εστιάσει την προσοχή του και επειδή σκέφτεται διαφορετικά,όπως όλοι μας,ειδάλλως όλοι θα συμφωνούσαμε και ποτέ δεν θα υπήρχε αντίλογος.Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που απάντησα εμφανώς για την μόρφωσή μου.Απλά ένιωσα μια επιθετική αντίδραση στο ερώτημα που έθεσε και ήθελα να πω την γνώμη μου,χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον,ok?Αν πχ.ρωτούσε σε συνάντηση του φόρουμ,θα απαντούσε ο καθένας που αντέδρσε με τον τρόπο του?Πολύ απλό,δεν απαντάς... :) Γενικά έχω καταλάβει κάποια πράγματα για αυτόν τον άνθρωπο,τα οποία δεν εξηγούνται με την λογική και πιστεύω πως αν έρθει σε συνάντηση στο φόρουμ,έχω να του πω πολλά τα οποία θα τον ενδιαφέρουν και τον αφορούν! :) Δεν τον ξέρω καν,αλλά νιώθω οτι τον γνωρίζω κατά κάποιο τρόπο....Και όσο για τις στατιστικές του μελέτες,τον καταλαβαίνω απόλυτα,γιατί κι εγώ έχω κάνει στατιστική έρευνα και ξέρω...Το απαιτούσε η ειδικότητά μου!Ίσως να έκανε και μια παρόμοια ειδικότητα.Εγώ,μόνο μια ερώτηση έχω:εσύ με τι ακριβώς ασχολείσαι? :)

Link to comment
Share on other sites

Guest cryogenesi

Δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η επίθεση LITHOS με επιθετικούς χαρακτηρισμούς (είσαι νεος εδώ και τα τιαυατα , κουτσομπολίστικο , επιθετικά μπήκες κτλ) μπορεί να είμαι νέος εδώ αλλά δεν σου δίνω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μου μιλάς με αυθάδεια χρησιμοποιώντας αυτές της παρόλες και στο τέλος να μου λες καλωσόρισες (τι υποκρισία) και νομίζω ότι όλοι εδώ μέσα είμαστε ΙΣΟΙ τι σημαίνει ΝΕΟΣ – ΠΑΛΙΟΣ στο στρατό βρισκόμαστε ? Επειδή είμαι νέος δεν έχω δικαιώματα? (ατόπημα τεράστιο) Εκπροσωπείς τον εαυτό σου ή το FORUM? Δεν είμαι επιθετικός αλλά δεν μπορώ να μένω και σιωπηλός όταν με προσβάλλεις και ασχημονείς , ειλικρινά δεν περίμενα να δημιουργηθεί τέτοιο θέμα, διευκρίνισα ότι είναι καθαρά προσωπική έρευνα αν δεν το καταλαβαίνεις δεν έχω άλλο τρόπο να στο εξηγήσω, έλεος! ανάφερα οτι αποσκοπεί στην μελέτη και στην εξαγωγή συμπερασμάτων, όχι στην απαξίωση ή στην σύγκριση (ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ – ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ) και την έχω αρχίσει εδώ και καιρό πριν καν γίνω μέλος αυτής της κοινότητας, άρχισα με σκοπό να έχω μία εικόνα που μόνο μία στατιστική μελέτη, μέσω της επεξεργασίας των αποτελεσμάτων να φανέρωση δηλαδή αν έχει σχέση κάτι απο τα στοιχεία που ζήτησα Πάντα σε σχέση με την ανησυχία του κάθε ατόμου για το μεταφυσικό, δεν είχα σκοπό να θίξω ΚΑΝΕΝΑ.

Ειλικρινά στεναχωρήθηκα με την στάση που κράτησες και με όλο αυτό το λογρίδιο που έβγαλες, προσπάθησε την επόμενη φορά που θα μου επιτεθείς, πρώτα από όλα να μην είσαι προκατειλημμένος/νη και παρορμητικός/ια, και μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια , δεν "μοιάζουμε" όλοι οι άνθρωποι και ο καθένας έχει την δικές του αναζητήσεις , περιέργειες και ασχολίες δεν θα πρέπει να των κατακρίνουμε ή να το συγκρίνουμε αν δεν τον καταλαβαίνουμε.

 

Υ.Σ.1. "Σας ευχαριστώ όλους όσους ανταποκριθήκατε, και επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι είναι ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για να ικανοποιήσω δικές μου ανησυχίες ”

 

Υ.Σ.2 "Παρακάλεσμα όποιον, και αν, θέλει να πάρει μέρος. Τόνισα ότι ίσως επειδή πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα να μου στείλουν τα στοιχεία σε PRIVE message, δεν προέτρεψα κανένα να μπει στον κόπο να μου δώσει στοιχεία με το ζόρι, και έδωσα εξήγησής σε όσους μου της ζήτησαν, και προκαλώ έστω και ΈΝΑΝ / ΜΙΑ από τα παιδιά που μου έστειλαν Prive αυτά τα στοιχεία αν με οιωνδήποτε τρόπο έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης η οτιδήποτε άλλο από μένα.

 

Υ.Σ.3"Δεν με ρώτησε κανένας LITHOS για το πνευματικό μου επίπεδο έτσι ώστε να απαντήσω, όποιος έχει απορίες ρωτάει και παίρνει απάντησης βλέπε KASSANDRA. Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός (Πτυχιούχος) και Διαχειριστής Δικτύων Ηλεκτρονικών υπολογιστών (Πτυχιούχος) Εργάζομαι σε υπηρεσία του δημοσίου και είμαι υπεύθυνος Τηλεπικοινωνιακού Δικτύου "

 

 

Ευχαριστώ για το Καλωσόρισμα Νεφέλη! Και όλα τα παιδιά που το ανέφεραν και πρωτίστως το εννοούνε!

 

 

Και όπως αναφέρω στο προφίλ μου αναμεσα σε άλλα το εξής:

( http://www.artofwise.gr/forum/index.php?showuser=824 )

 

( Μπορεί να με βρίσκετε περίεργο και ιδιόρρυθμο , τότε απλά μην ασχολείστε μαζί μου...........)

 

 

*** Κλείνει το θέμα εδώ από μέρους μου , διότι ήδη ντρέπομαι για τον τόνο που έδωσα σε αυτά που έγραψα αλλά ειλικρινά δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η συμπεριφορά , δεν θα γράψω άλλο τίποτα, ακόμα και αν δω κάτι προκλητικό , και δεν είναι δείγμα αδυναμίας.... αλλά δεν έχω να πω τίποτα άλλο σε κανένα.

 

Με εκτίμηση σε αυτούς που με σέβονται.

Link to comment
Share on other sites

cryogenesi ενα καλωσόρισμα και από εμένα..

 

Η απάντηση της Νεφέλης νομίζω πω καλύπτει αρκετά το θέμα όποτε δεν χρειάζεται περαιτέρω επέκταση

 

Όσον αφορά την πρόθεση της Lithos νομίζω πως το ?νέος? περισσότερο το εννοεί από την άποψη του χρόνου γνωριμίας εδώ μέσα παρά την θεώρηση ιεραρχίας τύπου στρατού..

 

Από δικής μου πλευράς κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι.

 

Τώρα η δική μου πρόταση στο θέμα είναι να γίνει κάτι τύπου ψηφοφορίας όπως π.χ. στις συναντήσεις μελών, έτσι θα υπάρχουν χρήσιμα και ανώνυμα στοιχεία και προπαντός για όλους και όχι για ένα μεμονωμένο άτομο..

 

Και μπορεί να εφαρμοστεί και σε αλλά πράγματα όπως πχ. την οικογενειακή κατάσταση η την εργασία κ.λ.π.

 

Έτσι φτιάχνεται και ένας καταστατικός ?χάρτης? των ανθρώπων που μπαινοβγαίνουν εδώ μέσα..

 

Τώρα το που θα χρησιμεύσει είναι άλλη υπόθεση..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...